14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Klon
    talán ez: Odayftp - part IV
  • Tschabi
    Sziasztok!!!
    Régen jártam erre és találtam egy olyan topicot, ahol a letöltött tömörített cuccból, ha hiányzott valami, akkor segítséget kaptam és valaki megosztotta. Sajnos azonban most sehogy sem lelek rá, esetleg nem tudja valaki miről beszélek?

ui: bocs, hogy ide irtam (lehet hogy ez a topic volt az?!
  • HiPPoNaX
    http://admiral.atw.hu
  • galenius
    a zpoc room server mostanában nem üzemel, ezért itt egy lista a roomokról:
    http://asombradoonipotente.com/zpoc_rooms_list
  • BaliBoy
    Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy a matrix hubnak van-e fóruma?
  • MerlinW
    hm..

start menu/run
    attrib -R C:\dckönyvtár /S

Mást nemtok.. mennie kéne. A Dcplusplus.xml -ben vannak a beállítások.
  • big
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha tudna valaki segíteni megköszönném.
    dc++ feltelepítés után minden beállítást megcsinálok, minden rendbe is van, de kilépés után, ha újra betöltöm a beállítások nem maradnak meg.
    Mi lehet a probléma? Több verziót is kipróbáltam.
  • MerlinW
    www.hublist.org
  • MerlinW
    lol:)
  • FleetCommand
    a kérdésedre a válasz: nem, nem lenne fontos.
  • grebber
    Tudna valaki német hubcimeket mondani fontos lenne??
  • MerlinW
    Buldog szülinapot neo!
  • FleetCommand
    Aki fél, kapcsolja ki a gépét.
  • Béla bácsi
    Aha, asszem rájöttem.
  • Béla bácsi
    Csak nálam van időugrás a fórumon?
  • Béla bácsi
    Ha jól tudom, rohangál már itthon is egy-két FBI-os emberke hasonló ügyben...
  • tomo
    szerencsere itt nem ervenyesek az idiota amerikai torvenyek
  • Cat #12414
    Az első bűnös P2P file-cserélők

Az USA-ban először vallották magukat bűnösnek peer to peer file-cserével foglalkozó magánszemélyek, aminek komoly következményei lehetnek.
    A new yorki William Trowbridge és a texasi Michael Chicoine bűnösnek vallotta magát zenék, filmek és szoftverek illegális, szerzői jogokat sértő megosztása miatt. A két férfire még augusztusban vetette ki a hálót az FBI. Az igazságügyi minisztérium jelentése szerint a két amerikai egy Direct Connect file-cserélő hálózat központi számítógépeit, úgynevezett HUB-jait üzemeltette. Az Underground Network hálózaton a tagság feltétele a legalább 100 GB-nyi tartalom megosztása volt, számoltak be a hatóságok az ügy hátteréről.

Szemben az egyre inkább elosztott hálózatra alapuló megoldásokkal, a Direct Connect esetében egy központi HUB-hoz csatlakoznak a felhasználók; igaz, az adatátvitel már csak két gép között zajlik, a szervert ezzel nem terhelik. A legtöbb HUB-on zömmel olyan tartalmakat lehet találni, melyek a jogtulajdonosok engedélye nélkül keringenek a hálózaton, s azt bárki ingyen letöltheti, aki csatlakozott a központi szerverhez.

Visszatérve az Egyesült Államokban történtekhez, az FBI ügynökök 84 film, 40 szoftver, 13 számítógépes játék és 178 dal illegális letöltését regisztrálták öt HUB-on. Az adatgyűjtés után hat rajtaütésszerű razziát tartottak: ötöt különböző gyanúsítottak otthonában, egyet pedig egy Internet-szolgáltató cég telephelyén. A Digitális patthelyzet hadművelet névre keresztelt akció eredményeként került a hatóságok kezére a fent említett két férfi, akik aztán bűnösnek vallották magukat. Tettükért akár 5 év börtönt és 250 ezer dollárnyi büntetést is kaphatnak, de az ítélethirdetésre még várni kell: a döntés napja várhatóan április 29-e lesz.
  • HiPPoNaX
    cutoff.exe-t probaltad mar? egyebkent ha olvasni sem tod a filet, akkor surgosen eressz ra vmi karbantarto progit a vinyodra ahogy szjoci mondta
  • szjoci
    lehet hogy a winchy-d xar. Mármint ha olvasni se tudod a file-t
  • Kozman
    HI ALL! Lenne egy kis problémám...
    DC-ek már egy régóta de ilyen még nem volt szerencsére de mostanában elkap az ideg kérnék ötleteket...
    A probléma a következő... Letöltök egy filmet és teszemaszt 25%nál megáll a film...nagyon idegesítő...a dc azt irja hogy nem hibás a letöltés de a fájl olyan mintha crc-hibás lenne...netudom kiirni cdre se nem tudom megnézni se ... ilyenkor mit kell csinálni?
  • Kori
    thx
  • Emmegki
    Sziasztok! Lenne 1 problémám: Nemrég telepítettem fel a 0.67-es DC-t, de lassú meg szeret lefagyni, amikor valamit meg kéne jelenítenie (pl. hublista). Mi lehet a baj? Semmi nem fut a háttérben, ami bekavarhatna szerintem. Tűzfal nincs. Win98.
  • rth
    kösz Hipponax, megpróbáltam, de ezesetben ez nem müxik
  • HiPPoNaX
    cutoff.exe nevu programmal ha levagsz a fileok vegebol, lehet meg megmenthetoek - probald meg, rosszabb ugy sem lehet
  • rth
    Üdv!

A következő problémára találtam megoldást:

A minap arra lettem figyelmes, hogy szó szerint minden letöltésem megkezdése után öt-tíz másodpercen belül "Access is denied" hibaüzenet kíséretében megszakadt. Megkérdeztem a többieket, de senkinek sem volt ötlete, hogy miért lehet ez. Először valami kémcuccra gyanakodtam (még nem sikerült bekonfigolnom a dctc-t linuxra :), így lefuttattam egy írtót. 5 ware megölve. Vissza a DC-hez. A letöltés gyorsabb (ezzel a kísérőjelenség - vagyis a csigalassúság - megszűnt, ám a fenti probléma megmaradt. Régebben ilyenkor kapásból Windows reinstallt csináltam volna, de 5GB-nyi függőben lévő letöltésem miatt most ezt nem akartam megtenni. Próbaképpen elindítottam a töredezettségmentesítőt (N Speed Disk), aki Disk Doctort kért. Az NDD aztán megválaszolta a problémát: Számos .dctmp fájlnak jelzett allokációs hibát. Korábban ugyanis egy fagyás miatt resetelnem kellett miközben futott (és töltött) a DC++. Sajnos az allokációs hibák javítása után a DC++ előről kezdi az adott fájlok töltését, vagyis igazából semmit sem sikerült megmenteni az addig lejött adatokból.

Tehát ha valakinek mindig megszakad a letöltése "Access is denied" hibaüzenet kíséretében, futtasson egy ScanDisk-et, vagy NDD-t, és bár valószínüleg újra kell kezdeni a cucc letöltését, sok bosszúságtól mentheti meg magát.

rth
  • HiPPoNaX
    http://www.dcinfo.org/dcaktiv.php
  • Kori
    BCDC++0670ax van fenn

bejlentkezek a hubra de nemtudok kerestetni, vagyis hiába írok be bármit nem ad ki semmit
    mi a problem, ha vaki tudja akkor thx
  • PResident Evil
    :\
  • HiPPoNaX
    Prezi: sehogy
    blackgamer: egyes kliensekben van upload queue de azt csak az illeto felhasznalo latja, akinel a kliens fut
  • blackgamer
    dc-nél nincs sor, csak eDonkey hálózaton van (persze ha jól vagyok informálva)
  • PResident Evil
    hogy lehet megnézni hogy hányan várakoznak még előttem egy letöltési sorban egy usernél ?
  • darksun
    Az. Trójai meg kém. Kíváncsiak vagyunk mit osztasz meg. Épp mit winampozol be a mainchat-be. Semmit sem ír a registrybe. Egy hardware-es azonosítószámot kér. Így a dyn ip-sek se tudnak csalni. A win reg-jét egyszerűbb átírni. Mivel XP-s a cuccos linuxosok egyenlőre nem tudják használni, Ennyi :)
  • HiPPoNaX
    Nem registry alapon muxik, bovebben ld itt
  • blackgamer
    Matrix hub regisztrációs progijával ([http://admiral.atw.hu/Forum/viewtopic.php?t=89]innen tölthető[/URL]) kinek milyen tapasztalata van?

trójai, kém, winyót formáz :) ?
    egyszer lehet regisztrálni, gondolom átírja a fél registry-t
    egyéb tevékenység?
  • Lewy_
    Épp én is rájöttem, hogy igazán régen írtak ide. Én hülye meg rakosgatom a dc-be az itt leírt hubcímeket, de semmi.
  • tomo
    tuti, majdnem tiszta lappal indulunk. ;)
  • Kori
    ahhoz hogy a 0.670-st fel tudjam rakni miért kell a régit leszedni

vagy hogyan lehet rátelepíteni
  • norti
    timetravel rulla... csöppet elszállt az archívum? :D
  • oroy_
    :)