14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#12431 talán ez: Odayftp - part IV -
Tschabi #12430 Sziasztok!!!
Régen jártam erre és találtam egy olyan topicot, ahol a letöltött tömörített cuccból, ha hiányzott valami, akkor segítséget kaptam és valaki megosztotta. Sajnos azonban most sehogy sem lelek rá, esetleg nem tudja valaki miről beszélek?
ui: bocs, hogy ide irtam (lehet hogy ez a topic volt az?! -
#12429 http://admiral.atw.hu -
#12428 a zpoc room server mostanában nem üzemel, ezért itt egy lista a roomokról:
http://asombradoonipotente.com/zpoc_rooms_list
-
#12427 Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy a matrix hubnak van-e fóruma? -
#12426 hm..
start menu/run
attrib -R C:\dckönyvtár /S
Mást nemtok.. mennie kéne. A Dcplusplus.xml -ben vannak a beállítások. -
big #12425 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ha tudna valaki segíteni megköszönném.
dc++ feltelepítés után minden beállítást megcsinálok, minden rendbe is van, de kilépés után, ha újra betöltöm a beállítások nem maradnak meg.
Mi lehet a probléma? Több verziót is kipróbáltam.
-
#12424 www.hublist.org -
#12423 lol:) -
#12422 a kérdésedre a válasz: nem, nem lenne fontos. -
#12421 Tudna valaki német hubcimeket mondani fontos lenne?? -
#12420 Buldog szülinapot neo! -
#12419 Aki fél, kapcsolja ki a gépét. -
Béla bácsi #12418 Aha, asszem rájöttem. -
Béla bácsi #12417 Csak nálam van időugrás a fórumon? -
Béla bácsi #12416 Ha jól tudom, rohangál már itthon is egy-két FBI-os emberke hasonló ügyben... -
tomo #12415 szerencsere itt nem ervenyesek az idiota amerikai torvenyek -
Cat #12414 Az első bűnös P2P file-cserélők
Az USA-ban először vallották magukat bűnösnek peer to peer file-cserével foglalkozó magánszemélyek, aminek komoly következményei lehetnek.
A new yorki William Trowbridge és a texasi Michael Chicoine bűnösnek vallotta magát zenék, filmek és szoftverek illegális, szerzői jogokat sértő megosztása miatt. A két férfire még augusztusban vetette ki a hálót az FBI. Az igazságügyi minisztérium jelentése szerint a két amerikai egy Direct Connect file-cserélő hálózat központi számítógépeit, úgynevezett HUB-jait üzemeltette. Az Underground Network hálózaton a tagság feltétele a legalább 100 GB-nyi tartalom megosztása volt, számoltak be a hatóságok az ügy hátteréről.
Szemben az egyre inkább elosztott hálózatra alapuló megoldásokkal, a Direct Connect esetében egy központi HUB-hoz csatlakoznak a felhasználók; igaz, az adatátvitel már csak két gép között zajlik, a szervert ezzel nem terhelik. A legtöbb HUB-on zömmel olyan tartalmakat lehet találni, melyek a jogtulajdonosok engedélye nélkül keringenek a hálózaton, s azt bárki ingyen letöltheti, aki csatlakozott a központi szerverhez.
Visszatérve az Egyesült Államokban történtekhez, az FBI ügynökök 84 film, 40 szoftver, 13 számítógépes játék és 178 dal illegális letöltését regisztrálták öt HUB-on. Az adatgyűjtés után hat rajtaütésszerű razziát tartottak: ötöt különböző gyanúsítottak otthonában, egyet pedig egy Internet-szolgáltató cég telephelyén. A Digitális patthelyzet hadművelet névre keresztelt akció eredményeként került a hatóságok kezére a fent említett két férfi, akik aztán bűnösnek vallották magukat. Tettükért akár 5 év börtönt és 250 ezer dollárnyi büntetést is kaphatnak, de az ítélethirdetésre még várni kell: a döntés napja várhatóan április 29-e lesz. -
#12413 cutoff.exe-t probaltad mar? egyebkent ha olvasni sem tod a filet, akkor surgosen eressz ra vmi karbantarto progit a vinyodra ahogy szjoci mondta -
szjoci #12412 lehet hogy a winchy-d xar. Mármint ha olvasni se tudod a file-t -
Kozman #12411 HI ALL! Lenne egy kis problémám...
DC-ek már egy régóta de ilyen még nem volt szerencsére de mostanában elkap az ideg kérnék ötleteket...
A probléma a következő... Letöltök egy filmet és teszemaszt 25%nál megáll a film...nagyon idegesítő...a dc azt irja hogy nem hibás a letöltés de a fájl olyan mintha crc-hibás lenne...netudom kiirni cdre se nem tudom megnézni se ... ilyenkor mit kell csinálni? -
#12410 thx -
Emmegki #12409 Sziasztok! Lenne 1 problémám: Nemrég telepítettem fel a 0.67-es DC-t, de lassú meg szeret lefagyni, amikor valamit meg kéne jelenítenie (pl. hublista). Mi lehet a baj? Semmi nem fut a háttérben, ami bekavarhatna szerintem. Tűzfal nincs. Win98. -
rth #12408 kösz Hipponax, megpróbáltam, de ezesetben ez nem müxik -
#12407 cutoff.exe nevu programmal ha levagsz a fileok vegebol, lehet meg megmenthetoek - probald meg, rosszabb ugy sem lehet -
rth #12406 Üdv!
A következő problémára találtam megoldást:
A minap arra lettem figyelmes, hogy szó szerint minden letöltésem megkezdése után öt-tíz másodpercen belül "Access is denied" hibaüzenet kíséretében megszakadt. Megkérdeztem a többieket, de senkinek sem volt ötlete, hogy miért lehet ez. Először valami kémcuccra gyanakodtam (még nem sikerült bekonfigolnom a dctc-t linuxra :), így lefuttattam egy írtót. 5 ware megölve. Vissza a DC-hez. A letöltés gyorsabb (ezzel a kísérőjelenség - vagyis a csigalassúság - megszűnt, ám a fenti probléma megmaradt. Régebben ilyenkor kapásból Windows reinstallt csináltam volna, de 5GB-nyi függőben lévő letöltésem miatt most ezt nem akartam megtenni. Próbaképpen elindítottam a töredezettségmentesítőt (N Speed Disk), aki Disk Doctort kért. Az NDD aztán megválaszolta a problémát: Számos .dctmp fájlnak jelzett allokációs hibát. Korábban ugyanis egy fagyás miatt resetelnem kellett miközben futott (és töltött) a DC++. Sajnos az allokációs hibák javítása után a DC++ előről kezdi az adott fájlok töltését, vagyis igazából semmit sem sikerült megmenteni az addig lejött adatokból.
Tehát ha valakinek mindig megszakad a letöltése "Access is denied" hibaüzenet kíséretében, futtasson egy ScanDisk-et, vagy NDD-t, és bár valószínüleg újra kell kezdeni a cucc letöltését, sok bosszúságtól mentheti meg magát.
rth -
#12405 http://www.dcinfo.org/dcaktiv.php -
#12404 BCDC++0670ax van fenn
bejlentkezek a hubra de nemtudok kerestetni, vagyis hiába írok be bármit nem ad ki semmit
mi a problem, ha vaki tudja akkor thx
-
#12403 :\ -
#12402 Prezi: sehogy
blackgamer: egyes kliensekben van upload queue de azt csak az illeto felhasznalo latja, akinel a kliens fut -
blackgamer #12401 dc-nél nincs sor, csak eDonkey hálózaton van (persze ha jól vagyok informálva) -
#12400 hogy lehet megnézni hogy hányan várakoznak még előttem egy letöltési sorban egy usernél ? -
#12399 Az. Trójai meg kém. Kíváncsiak vagyunk mit osztasz meg. Épp mit winampozol be a mainchat-be. Semmit sem ír a registrybe. Egy hardware-es azonosítószámot kér. Így a dyn ip-sek se tudnak csalni. A win reg-jét egyszerűbb átírni. Mivel XP-s a cuccos linuxosok egyenlőre nem tudják használni, Ennyi :) -
#12398 Nem registry alapon muxik, bovebben ld itt -
blackgamer #12397 Matrix hub regisztrációs progijával ([http://admiral.atw.hu/Forum/viewtopic.php?t=89]innen tölthető[/URL]) kinek milyen tapasztalata van?
trójai, kém, winyót formáz :) ?
egyszer lehet regisztrálni, gondolom átírja a fél registry-t
egyéb tevékenység? -
#12396 Épp én is rájöttem, hogy igazán régen írtak ide. Én hülye meg rakosgatom a dc-be az itt leírt hubcímeket, de semmi. -
tomo #12395 tuti, majdnem tiszta lappal indulunk. ;) -
#12394 ahhoz hogy a 0.670-st fel tudjam rakni miért kell a régit leszedni
vagy hogyan lehet rátelepíteni -
norti #12393 timetravel rulla... csöppet elszállt az archívum? :D -
#12392 :)