Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SaWo
Hello!

Nem tudja valaki, hogy máért van az, hogy egy nagyon nagy video file-t, amit csak több hét alatt tudtam leszedni, mert csak 1 embernek volt meg, ezt írja ki az UTOLSÓ kByte!!!! letöltésénél?
"Rollback inconsistency, exiting file does not match the one being downloaded"
Szétrobbanok az idegtõl, hetek-hónapok óta szedem :S

Ez egy avi file. Nem lehetne valahogy megjavítani a fileszerkezetét? Próbáltam virtualdub-bal, de nem egészen sikerült neki. Valami alternatív javaslat?

Dc++ verzióm: 0.4034
Köszi

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy miért lassul be mostanában a DC? Elõre is köszi.
HiPPoNaX
A 667esben ugy tudom, elvileg javitottak a hibat, de emellet elhelyeztek benne ujabbak persze 😊 (meg persze nem nagyon tudok hinni ezekben a bugfixeben, foleg amikor 3 egymas utani verzioban is fel van tuntetve h vegre rendbetettek)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

kokaii
szia. köszi, akkor így már értem. de akkor is ha 0.667-es van?

<#heureka> ok, felreertettem,bocs. a fav hubs viszont tenyleg hasznos

HiPPoNaX
Valahogy van egy olyan erzesem hogy 0.403 es 0.666 intervallumba eso kliensverziot hasznalsz. Telleg imad myinfoval szpemmelni, ez van, hibas a program.

PResident Evil
kamu ? 😄

nemcsakfeel
nem kéne annyi reklámot beírnod meg csetelned. <#fogmosas><#fogmosas><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

*hihi ** *

modellmaker
Hé-hé-hé. Nem rád nyomtam a lámát hanem magamra. De ha +bántottam érzékeny lelked akkor bocsi. Télleg nem neked szólt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

az ne <#lama> -zon le , aki csak a publikus listarol kepes bejutni a hubokra. ott a kedvencek (sarga csillag) tessek hasznalni es eszre se fogod venni ha nem megy a hublista.

modellmaker
Köszi! Szerencsére a kolira sikerült belépni és ott láttam h nem megy az indep. (kis képzavar) Mármint ott írták a többiek. 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HiPPoNaX
1. Indep eppen nem megy
2. Hublista szervere megakadhatott picit, ra lesz nezve hamarosan, azert hianyzik par hub a listabol. http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config ez viszont valszeg megy es el tudod erni rola a hubok tobbseget

modellmaker
* kolira

modellmaker
?????????? Milyen az lefoglalt szerver? <#lama> A koli sikerült bejutni szerencsére benne ott a kevenc hubok közt.

Lammer
öö köszi, már utána egybõl kipróbáltam és passzívban ment, mint írtam, csak lassú volt, azé köszi!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

nem lehet hogy a lefoglalt szervereken mentek?

modellmaker
"Történt baj!"
1. Nekem se megy az Independence -???????????????????????-
2. Egy csomó hub eltûnt a hublistáról. Tegnap még ott voltak.
Mi történt? <#help>

KeKKSZike
Nem tudjátok, hogy mi van az INDEPENDENCE Hub-al, mert nem lehet/tudok felcsatlakozni rá, pár napja! 😞

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

HiPPoNaX
Ird be a kulso IPdet a DCbe es az engedelyezett portot. Passziv mod nem lassit, csak a forras kevesebb (mivel passziv passzivtol nem tolthet). Ha percekig tart bejutni egy 1000 fo alatti hubra is, akkor ott bizony nem csak aktiv-passziv gond van, hanem vmi egyeb is

Sziasztok!

Készülget a BOT-om (Commander), tud már pár dolgot, és sok mindent fog tudni... Bõvebb infó a fórumban.

>>>> http://admiral.uw.hu

Innen le is lehet tölteni a BOT-ot, elvileg minden hubra jó, kivéve a PtokaX-ot, de hamarosan remélhetõleg oda is jó lesz.

Használjátok egészséggel!

Admiral

Lammer
úgy még lasabb és sok helyen nem is szeretik...
mire bejutok egy 300 useres szerverre lehalok az unalomtól...
a letöltésemmel nincs baj, most mértem 1600Kbit/se... szal... <#help>
a lényeg: 192.168.0.1-en keresztûl netezek... a hálókártyán engedélyeztem TCP és UDP-t 1412es portra... de így sem megy...
<#help>

HiPPoNaX
Probald meg pl. passziv modban

Lammer
skacok!
mit kell beállítani, ha egy másik gépen keresztûl kapcsolódok a netre???
beéllítottam a kinti ipt... be is lépek a serverre(persze qvva lassan) és keresni már nem enged, vagyis áll... tõlem töltenek persze... 😞
<#help>

HiPPoNaX
Ennek igy se fule se farka. Ket dolgot tudok elkepzelni:
• Tul sok keresest vegzett a kliensed 10 masodpercen belul - normal kliens ilyet nem surun csinal ha magatol keres alternativat
• No slot filelistre uzenettel vagott ki a BOT? Annak semmi koze nincs ahhoz hogy eppen hany filelistat toltesz le!

Szvsz az hogy segitesz, nem jogosit fel semmire. Nem igertek erte semmit, vagy tevedek? Ja es ha ertelmesen irnad le, miert bannoltak (mivel senki nem latja mibol es hanyat toltesz eppen, ergo ez nem lehetett az indok) akkor lehet mi is tudnank neked segiteni.

csocso: passz
Sound
Nem tudja valaki, hogy Strong DC-be a segment downloadnál hogyan tudnám a szegmenteket 10 fölé emelni? Mert 10 fölé nem igazán akarja😊 de mondjuk zDC-be meg valami 40segmensel szoktam tölteni, de zDC-t meg nem b irom annyira 😊 szal? esetleg 3 alternatíva? 😛

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

bolic
He-he! <#nyes> Na szóval a BCDC++ 0.667a nem akar minimalizálni, szerintetek ez a jövõre nézve így jóóó? <#conf><#csodalk>

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

nemcsakfeel
mplayer powa, az lejátsza úgy is hogy nem kell neki DivFix, se külön telepített kodek..http://www.mplayer.org/

*hihi ** *

nemcsakfeel
hash-eli a fájl tartalmát. ez ad ki egy vmilyen hosszúságú kódsort.
nyílván van két egyforma TTH-jú fájl a dc hálózatán is, amik akár teljesen eltérõek is lehetnek, de hogy a fájl nevük/ kiterjesztésük/méretük is azonos legyen az szinte kizárt.

*hihi ** *

HiPPoNaX
Ez igaz, de ha csak egy TTHjú fájlt töltesz akkor nem növeled tovább a fájl sérülésének mértékét és az eltérõ TTH alternatívák számát...

dalosmadar
csak az a baj ha látsz egy filet 10 usernél 3 különbözõ fajta tth-val nem tudod megmondani hogy melyik tth-hoz tartozik a nem vagy legkevésbé sérült file, így jobb híján a legelterjedtebbet tölti az ember, de arra semmi garancia hogy az is a legjobb. (batokk körmondat off)

CSOCSO
es meg mindig nemtom mi lehet ahiba.. mert az hogy valtozik a belso IP-m annak nem kene bajnak lennie. mert ezelott is atirkaltam en a port engedelyezest a megfelelo belo ip re.. de most hiaba irom oda.. nem jo😞
winfososo firewall nem megy!
CSOCSO
tudod.. az a baj hogy....
a ruteremnek kulon szoftvere van... es abban csak azt tudom beallitani hogy menyitol kezdodjon a belso ip, es hol erjen veget...
mivel 3 gepem van, ezert nem tehetem 1 re...
de majd meg jobban atnezem a szoftvert...
CSOCSO
<#wave>
wakeupneo
Jó estét.
Látom itt szépen megy az élet..
Tisztogatás megvolt <#hawaii>
További kellemes estét!

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Nah, igy már kicsit világosabb a dolog. 😊
Amit biztosan tudok: még mindig a külsö ip-t kell beirni a DC beállitásokhoz.
A kábelmodemhez nem tudok hozzászolni, adslem van, azon semmit nem kell konfigolni (nem is nagyon lehet 😄 ).
Ami az IP 'vándorlást' illeti, gondolom a routerben engedélyezve van a dhcp szerver. Ha win reinstall után jött a probléma, esetleg a windoz tcp/ip beállitáskonál van kavarás. Én egyébként jobb szeretem magam megadni, hogy a router milyen ip-t adjon egy gépnek (ergo egyböl kilövöm a dhcp-t), igy könnyebb beállitani a portforwarding-ot is.
Nem hiszem, hogy egy ujabb formázással helyreállna a dolog.
CSOCSO
192.168.2.100... esetleg ez valtozik 101 re vagy 102 re
ertelemszeruen a vege...
612.. bocs.. portra gondoltam, nem ip re!!!
turet eddig is volt.. a formatalas utan lett szar...
es ezelott a kulso ip-t irtam be a ket ip helyere a bcdc ben... es akkor mukodott minden..
most semmi😞((((
amugy ujabb problemaval allok szemben.. nemtok FTP re rendesen feltoloteni. megakad a feltoltes az elso filenal a 100% nal.. es nem megy tovabb😞
probaltam ftp progival.. (bulletrpoof ftp client) es total cmd vel is.. mindekttonel megall 100% osan.. nemtom mi okozhatja ezt.. remelemn nem kell 3. szorra is formatalnom ezen a heten...
fentvan a kaspersky anti hacker.. azt majd holnap leuninstalalom mer amugyse tetszik es lehet amiatt van
aham, kösz. habár nem tudom, hogyan tud így beazonosítani egy file-t egy karaktersor, de nem vagyok programozó. Mindenesetre az okot értem, és egyetértek vele... 😊 A kazettánál meg sokat számított a szalag nem 100%-os teherbírása, de itt egyesekrõl meg nullákról beszélünk, amit elrontani igen nehéz. de ezek szerint nem lehetetlen...
HiPPoNaX
A TTH gyakorlatilag olyan mint a CRC checksum érték: a fájlt tartalma alapján azonosítja. Arra szolgál hogy biztosan azonos forrásból folytathatsd a megszakadt letöltéseidet, mivel a fájlnév és -méret azonossága nem garancia arra hogy valóban azonos 2 fájl.

Ha nem egyezõ TTH értékû fájllal lehetne folytatni a letöltést akkor rosszabb (vagy visszaosztás szempontjából rengeteg felhasználó mentalitását ismerve talán a jobb?) eset az, hogy egyáltalán nem lesz használható a letöltött cumó. Másik variáció, hogy fokozatos minõságromlás következik be, ahogy egyre több byte tér el tartalmilag a fájlokban (úgy képzeld el mint amikor egy magnókazetta másolatának másolatát másolta le valaki és azt hallgatod - érezhetõ hangminõségromlás ugye.

szevasztok,
1 kérdésem van a BCDC-vel kapcsolatban (0.4032). Nagyon soxor elõfordul, hogy a fileméret egyezik (byte-ban), azonban a TTH root nem. Ennek mi az oka, és miért nem folytatja ezeket a file-okat?
köszi
Csocso!

1-2 kérdés:
Mi az a 192-es IP? Talán a 192.168.x.x tipusu IPre gondolsz?
Mi az a 612 IP?
Mi az hogy 'odébbmegy' az IP? Mégis melyik megy odébb a sok közül, és hova?
Mit értesz 'normális IP' alatt?
Szoval a problémád az, hogy routert vettél, és nem müködik a keresés, vagy formáztad a gépet, és azért nem müködik a keresés? Esetleg mindkettö egyszerre történt?
Egyébként a 192.168.x.x tipusu IP-t belsö hálós IP-nek nevezzük. Amit a szolgáltató oszt ki neked (amit a router kap) pedig külsö IPnek. A belsö IPket nyugodtan leirhatod, azzal senki nem tud visszaélni, söt jobb lenne, ha leirnád pontosan, különben elég nehéz követni a dolgot, lsd: "1 szammal megy odebb a 192 es ip-m", "a beallitasokban a ket ip cim helyere irtam be ugyan azt az ip cimet".
CSOCSO
DC guruk segijjetek!!😊
szoval.. van egy cable modemem... ami alapbol 192 es ip-t oszt ki.
majd vettem egy wireless netelosztot, ami ugyancsak 192 es ip-t oszt ki (kulonbozo ip ket osztanak ki!)

a ruterben be tudtam allitani hogy a 612 ip-t engedje... a modemen sajna nem (meg soha es ezelott megis mindig mukodott😞

most formataltam, ruterhez, modemhez nemnyultam - es ezek nem is valtoznak addig amig ki nem huzom oket az arambol.. es akkor is maz 1 szammal megy odebb a 192 es ip-m...
winfos firewall ki van kapcsolva.. kaspersky firewall van meg.. de az is ki van kapcsolva...
es megsem tudok aktivban keresni.. es passzivban meg tok nehezen hivja le a file listet..
ja amugy kinek van a ruter dologgal tapasztalata? mert a beallitasokban a ket ip cim helyere irtam be ugyan azt az ip cimet es csak ugy mukodott az aktiv kereses.. tehat a normalis ip-t beirtam az ip hez es a search ip hez is.. es csak igy mukodott a kereses. viszont most nemmuxik😞
mar nemtom mit tegyek.. csak formatalas volt. a ruterehez nem nyultam... es az xml eket is a regibol vettem at..

football without ultras is nothing

Ehhe.... Egyrészt nem írtál cimet, ahova benézzünk, a hublist összes hubját meg nem fogjuk bejárni 😄
Másrészt ez a topic technikai segitségnyujtásra van, nem hubreklámra... Ez utóbbira a "Direct Connect hub reklámok fóruma" való.

Admiral

PResident Evil
jah 😄

HiPPoNaX
google

PResident Evil
need divfix link
need AVIPreview link

😉

FAT32 power ! 😄

Egyébként ez a probléma fõleg FAT32-es fájlrendszernél fordul elõ, nekem NTFS mellett még sose volt olyan, hogy ne tudtam volna folytatni valamit áramszünet után.

Ha avi fájl, akkor kezeld divfix-szel, vagy nézd meg AVIPreview-vel! Ha 97% lejött, akkor valószínûleg csak a stáblista hiányzik a végérõl. Persze ha azóta nem vágtál le belõle arpánként további 96%-ot 😊
(csak ne oszd vissza így csonkán)