Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://127.0.0.1:2517/www/proxy.pac
Ez van beírva az explorerbe. Ennyi!
Kérlek segítsetek!
Pontosabban ez egy mûholdas (Sky DSL)Internet, ami modemen tölt fel és mûholdon tölt le. Matávos
Ennyi amit mondani tudok.
De ez probléma jelentkezik a letöltésvezérlõknél is.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Proxy vagy valami?
Please help!
két féle kapcsolat van DC-n
1. Client <-> Client
2. Hub <-> Client
A main chat és az összes tevékenység (keresés, privát inditás) mind mind hub és kliens között zajlik (2.)
A privát üzid "$To: tonick From: fromnick $ <fromnick> message" formában megy fel a hubra. (ha érdekel a Wiki-t tanulmányozd)
Majd a hub küldi tovább ugyanezt a message-t az usernak (azért ugyanezt mert egyszerûbb) az user DC-je kibogarássza, hogy kitõl jött és megjeleniti. (az szintén hub és kliens >> 2.)
Tehát csakis a hub-hoz hozzáférõ user nézhet be a PM-edbe, olyan forgalomban lévõ hub nincs ami ezt a funkciót tudja, tehát csak hackelt hub progival lehet megcsinálni (esetleg sript).
Következtetés: ha fellépsz a hubra valamilyen szinten bizol az üzemeltetõkben, igy elhiszed azt hogy nem fognak a te üzieidben turkálni, ha mégse igy lenne menj másik hubra (csinálj sajátot, és te is nézhetsz PM-et)
Megjegyzés: a bot általában a hubon van ezért tudja hogy mit irsz be mert a bot = hub tehát a belsõ bot látja, és tudja szûrni is.
UI.: ha mégsem igy lenne akkor küld el nekem légyszi azt a külsõ botot, vagy klienst ami képes PM-et lehallgatni.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
vagy mondjuk csak Cable-s userek között keresni. Köszi a helpet elõre is!
dc-n azt mondták a hubok többségén ,h van ilyen
létezik, h vki azzal szórakozik, h másnak a kliensét irányítja illetéktelenül??
és ha igen, hogyan lehet ez ellen védekezni?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nekem hétvégén az Elite nem ment. Azt irta ki hogy valaki használja a nevem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem indult el a töltés.Le kell szedni a DC -t és újra felkell rakni.
És a beááltásokat is újra kell csinálni..
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Ki lettem rúgva, mert állítólag fékeltem.
Ha tudtommal nem vagyok féker, akkor mi lehet a gáz?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Kérdésem: találkozott-e valaki az alábbiakkal?
DC-zek. Megy a le és feltöltés...
Közben ugye szeretnék mást is csinálni, mondjuk böngészni. Na az explorert csak párszor tudom elindítani és RESET-et nyom a gép.
Ha filmet nézek, akkor kicsit tovább bírja, de akkor is RESET!!!
Több verziót is kipróbáltam DC-bõl, és mindegyiknél csinálja.
Mit lehet ilyenkor tenni???
Köszi
Ez mi a görcs? Mindig variálni kell valamit nem hiszem el. 😞
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,119342,00.asp
Idezek belole:
"During an investigation, government agents downloaded 35 copyright works worth $4820.66 from Chicoine's site and more than 70 copyright works worth $20,648.63 from Trowbridge's site, the DOJ says. Both men pleaded guilty to acting for commercial advantage or private financial gain--the DOJ accused the two of operating their sites with the intent of obtaining copyrighted works from others."
Az lenne a problémám, hogy a DC-m nemes egyszerûséggel nem mûködik.Nemhogy hubokra nem tudok csatlakozni, de még a hublistát se tölti le.Tegnap még ment, ma hajnalban már nem.Tûzfal van fent a gépen, de, ha kikapcsolom, akkor se megy.A NOD32 és az Ad-aware szerint tiszta gép.A kliensem BCDC++ 0.4032ayEE.Valakinek van ötlete?
A régi oldal megújult külsõvel, bõvített tartalommal átköltözött egy új szerverre. Új elérhetõsége: http://dcportal.hu
Remélem sokan hasznát veszik majd! Kiváncsian várom véleményeiteket.
Üdv!
TabuLA
valaki pls a chellos hub címét
köszke
Azt nem tudom elfogadni, mivel az új kliens nagyon erõsen lefogta a p1 gépet, maradok 0.305-nél, természetesen másik hubnál be tudtam lépni és nem gond.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!