Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

probald megnezni a proxy.pac file tartalamt. toltsd le vagy nyisd meg bongeszovel, lehet abban van a proxy szerver cime es posrtja.

Szóval a feltöltés a modemen megy ami 9600bit/sec, de a letöltés a mûholdon jön ami 100kbit/sec is lehet. De nekem a modemen jön le nem a mûholdról, és olyan 600bit/sec-el ami nevetséges. Az exploreres letöltésnél olyan 100kbit/sec-el jön és nem tudok rájönni hogy is kellene beállítani. Egyáltalán milyen IP-t kell megadnom vagy portot netán proxyt.

http://127.0.0.1:2517/www/proxy.pac

Ez van beírva az explorerbe. Ennyi!
Kérlek segítsetek!
Pontosabban ez egy mûholdas (Sky DSL)Internet, ami modemen tölt fel és mûholdon tölt le. Matávos
Ennyi amit mondani tudok.
De ez probléma jelentkezik a letöltésvezérlõknél is.
HiPPoNaX
Kicsit pontosabban ha leirnad, mit szeretnel vele...

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HiPPoNaX
HUBsoft szintu plugin az illeto, http://www.sf.net/projects/verlihub oldalrol letoltheto es tanulmanyozhato, hogyan is mukodik, akit ennyire erdekel a mukodese (de ptokahoz es egyeb scriptelheto hubprogikhoz is letezik biztosan hasonlo funkcioju bot)

HiPPoNaX
Nem latok ra eselyt

Tud valaki segíteni abban hogy hogyan kell beállítani egy SkyDSL-t?
Proxy vagy valami?
Please help!

tomo: egy kis magyarázat... a priváttal kapcsolatban
két féle kapcsolat van DC-n
1. Client <-> Client
2. Hub <-> Client

A main chat és az összes tevékenység (keresés, privát inditás) mind mind hub és kliens között zajlik (2.)

A privát üzid "$To: tonick From: fromnick $ <fromnick> message" formában megy fel a hubra. (ha érdekel a Wiki-t tanulmányozd)

Majd a hub küldi tovább ugyanezt a message-t az usernak (azért ugyanezt mert egyszerûbb) az user DC-je kibogarássza, hogy kitõl jött és megjeleniti. (az szintén hub és kliens >> 2.)

Tehát csakis a hub-hoz hozzáférõ user nézhet be a PM-edbe, olyan forgalomban lévõ hub nincs ami ezt a funkciót tudja, tehát csak hackelt hub progival lehet megcsinálni (esetleg sript).

Következtetés: ha fellépsz a hubra valamilyen szinten bizol az üzemeltetõkben, igy elhiszed azt hogy nem fognak a te üzieidben turkálni, ha mégse igy lenne menj másik hubra (csinálj sajátot, és te is nézhetsz PM-et)

Megjegyzés: a bot általában a hubon van ezért tudja hogy mit irsz be mert a bot = hub tehát a belsõ bot látja, és tudja szûrni is.

UI.: ha mégsem igy lenne akkor küld el nekem légyszi azt a külsõ botot, vagy klienst ami képes PM-et lehallgatni.
strong dc-m van, matrix hubosok általi átdolgozás, ezt tettem neki is fel, tartalmazahtott spywaret?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

rmdc ben be lehet allitani hogy a lassu szegmenseket megszakitsa. ha jol tom te tod beallitani mi a lassu.

HiPPoNaX
download queue/remove user from queue az 1etlen megoldas amit erre javasolni tudok

Hali, valaki nem tud vmi lehetõséget arra, hogy több szálas letöltõ klienssel (pl Strong DC) szortírozhassam a forrásokat pl. kapcsolat szerint és a nem kívánatosakat kiszedhessem a fájl source-jai közül?

vagy mondjuk csak Cable-s userek között keresni. Köszi a helpet elõre is!
HiPPoNaX
Van ilyen ha felnyomjak a gepedet (pl. download.comrol letoltott 668as DC elvileg lehet troyanos), szall csak a hivatalos oldalról tölts DC klienst

történetesen egy ismerõsömmel történt meg. olyan letöltések indultak neki el, amikrõl õ nem tudott(hacsak nem skizo), és este egyszer csak kifagyott a gépe, nem indul újra system32-bõl kitörlõdhettek fileok, elég para
dc-n azt mondták a hubok többségén ,h van ilyen

HiPPoNaX
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

dentro
van ocsed? hugod?

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

HiPPoNaX
Ha csak nem torte fel a gepedet akkor nem

sziasztok!
létezik, h vki azzal szórakozik, h másnak a kliensét irányítja illetéktelenül??
és ha igen, hogyan lehet ez ellen védekezni?

czky
A SP2 megoldotta a problémát!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

HiPPoNaX
Nem kell, csak tudni kell, hogy favorite huboknal is tarolhatja a nickedet, nem csak a settingsben. (matrix foruman is kifejtettem ugyanezt)

hinar
Inkább igyál egy kávét...
Nekem hétvégén az Elite nem ment. Azt irta ki hogy valaki használja a nevem.

Random_
A többi hubról megy a letöltés csak a Mátrix nem, de nem is izgat majd megcsinálják.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

hinar
Ezt én is próbáltam.
Nem indult el a töltés.Le kell szedni a DC -t és újra felkell rakni.
És a beááltásokat is újra kell csinálni..

Megkaptad másnak az ip-jét

HiPPoNaX
File/Settings/General atir, hub ablakat bezar es ugy megy vissza. Ha igy sem valtozik akkor valszeg a kedvenc hubok tulajdonsagainal meg van a adva a nicked az adott hubra vonatkozoan, ott modositsd es csatlakozz fel a kedvencekbol.

Random_
Hogy tudom módosítani a nevem? Mert hiába írom át a beállításokban a nick nevet és a emilcímet marad a régi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Stann
Akkor ez memóriahiba, esetleg táphiba! Azért indul újra a gép!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

<Morpheus> You're temporary banned until 2005-01-30 12:05:26 by Format because: Kicked repeatedly

Ki lettem rúgva, mert állítólag fékeltem.
Ha tudtommal nem vagyok féker, akkor mi lehet a gáz?
czky
Na. Ki is kapcsoltam. DC indít... eltelik 5sec és KÉKHALÁÁÁÁÁL!!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

darksun
Ügyi 😄

czky
Megtaláltam.

czky
Azt hol kell beállítani?

darksun
Kapcsold ki a windowsban, hogy hibakor újrainduljon a gép. Nekem ez bejött

Random_
Ok értem köszi!

czky
Sziasztok!
Kérdésem: találkozott-e valaki az alábbiakkal?
DC-zek. Megy a le és feltöltés...
Közben ugye szeretnék mást is csinálni, mondjuk böngészni. Na az explorert csak párszor tudom elindítani és RESET-et nyom a gép.
Ha filmet nézek, akkor kicsit tovább bírja, de akkor is RESET!!!
Több verziót is kipróbáltam DC-bõl, és mindegyiknél csinálja.
Mit lehet ilyenkor tenni???
Köszi

Gladiator
htx

HiPPoNaX
http://www.dcinfo.org letoltes, faq stb

Gladiator
vki segítene, hogy hogy is lehet ezt beüzemelni? mit és honnan kell letölteni?

HiPPoNaX
BUGos a hubszoftver, hiaba van benne engedelyezve a "_" karakter, cseszik ra es nem engedi be

Random_
<12:09:22> <Morpheus> Your nickname contains forbidden characters

Ez mi a görcs? Mindig variálni kell valamit nem hiszem el. 😞

dentro
hublistaban megtalalod, erdemes megtanulni a hasznalatat.

dentro
velemeny: UW-nek hihetetlen gyenge a kulfoldi savszele, nekem a legtobb UWs ingyenhelyen tarolt oldal be se jon. En modjaval ajanlgatnam, vagy csak lokalis hasznalatra. Egyebkent sok sikerta sitehoz.

dentro
Hmmm. Ennek a hirnek az eredetije 1 hete jelent meg es par napja olvastam is, erdemes elolvasni a tisztanlatashoz. DCt kizarolag csak egy masodlagos linken emliti.
http://www.pcworld.com/news/article/0,aid,119342,00.asp
Idezek belole:
"During an investigation, government agents downloaded 35 copyright works worth $4820.66 from Chicoine's site and more than 70 copyright works worth $20,648.63 from Trowbridge's site, the DOJ says. Both men pleaded guilty to acting for commercial advantage or private financial gain--the DOJ accused the two of operating their sites with the intent of obtaining copyrighted works from others."

Hali mindenki!

Az lenne a problémám, hogy a DC-m nemes egyszerûséggel nem mûködik.Nemhogy hubokra nem tudok csatlakozni, de még a hublistát se tölti le.Tegnap még ment, ma hajnalban már nem.Tûzfal van fent a gépen, de, ha kikapcsolom, akkor se megy.A NOD32 és az Ad-aware szerint tiszta gép.A kliensem BCDC++ 0.4032ayEE.Valakinek van ötlete?
Sziasztok!

A régi oldal megújult külsõvel, bõvített tartalommal átköltözött egy új szerverre. Új elérhetõsége: http://dcportal.hu

Remélem sokan hasznát veszik majd! Kiváncsian várom véleményeiteket.

Üdv!
TabuLA
hali!

valaki pls a chellos hub címét

köszke
HiPPoNaX
0.305 nem hashingol, azert is van tiltva gondolom, hogy kevesebb legyen a serult letoltes

bolic
<Morpheus> Your client is banned from this hub by Partyface because: a min. kliens verzió 0.401 akinek ennél régebbi van cserélje le sûrgõsen lehetõleg 0.668-ra hamár cserélni kell

Azt nem tudom elfogadni, mivel az új kliens nagyon erõsen lefogta a p1 gépet, maradok 0.305-nél, természetesen másik hubnál be tudtam lépni és nem gond.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

HiPPoNaX
Koszonjuk ezt a lenyegi problemat felveto hozzaszolast :]

<#falbav>