Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hmm, bele olvastam a forumban, nem tudok infokat, elozmenyeket, stb, az ugyel kapcsolatban, de ugy nezem a helyzet valtozatlan feletek, ha valaki bajba kerul akkor inkabb nevetunk rajta gunyosan es meg bele rugunk parszor. De ilyen a Magyar nep oszetartas 0!
szia NFS, ez a viselkedes, haaaat nem talalok szavakat, no comment.
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
ezt itt felül láthatod, nem technikai dolog volt, ezért lett moderálva. De tudod mit? csak most ,csak neked, másold vissza és benthagyom. Lásssák ,mennyire vagy a dologhoz sötét.
Ha pedig leszarod ,akkor nemértem minek szólsz bele. Ennyit tudsz tenni a dolog érdekében...Fikázni a tõled sikeresebb embereket. Szánalmas..Irigy vagy ,és ezért bassza a csõrõdet az is,hogy én másképp cisnáltam , mint a trendi.
Meggazdagodni? Mibõl? DC-bõl? ezzel azt bizonyitod ,hogy mennyire sötét vagy hozzá, és azt sem tudod ,mi az hogy servert üzemeltetni.
Nah de fikázz csak..mint mondtam, ezzel nekem hajtod a vizet.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Megyek nyalni 😄
Rajta! Mutasd meg hogy kell csinálni..
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Ezt csak a késöbbiekben tudom meg ,mi inditotta el a folyamatot.
Jah és megjegyzem: A REGISZTRÁLT USEREK SEMMILYEN VESZÉLYBEN nem kell hogy érezzék magukat.
Ez az elöbb kimaradt...
"A feljelentés tárgya kb annyi, hogy az interneten keresztül lehetõvé tettem mások számára, fileok letöltését, megosztását, cseréjét, tovább másolását."
ez a hubot jelenti , vagy nem?
Látom mindenbõl szépszámmal gyültünk itt össze fikázni valamit ,ami talán kicsit jobban ment, és másképpen, mint a megszokott vagy mint a "trendi".
Értékelem a sok részvétnyilvánitást, és egyebeket. Rengeteg érdembeli technikai hozzászólász született. Köszönjük.
Röviden tájékoztatom a társaságot ,hogy mi is történt valójában:
Csütörtökön reggel az ASVA feljelentése alapján lefoglalták a gépeimet, mindent ami a nevemen volt.A feljelentés tárgya kb annyi, hogy az interneten keresztül lehetõvé tettem mások számára, fileok letöltését, megosztását, cseréjét, tovább másolását.
Igazából nemértem ,hogy veszi abátorságot bárki is ,hogy pálcát törjön valami olyan felett ,amihez csököny kicsi agya nem is képes felnõni.Sajnálom NFS hogy ugyan olyan buta maradtál ,mint voltál.
Véleményem szerint, egyes csira embereknek az fáj a legjobban, hogy én másképp gondoltam, mikor a megszünés volt kilátásban, és megtudtam oldani a dolgot a USERek segitségével.
Nyilván bántja õket ,hogy "nekem" összedobtak 300.000 forintot a gépre, és megfinanszirozták maguknak a szórakozási lehetõséget. Gondolom, azóta sem eszik senki, aki hozzájárult 300 forintal..
Biztos azt kellett volna tennem, hogy szélnek eresztem azt a több 1000 usert, és szarok mindenre. Én nem ezt csináltam, megoldottam másképp, még ha nem is saját finanszirozásból ,de megoldottam. Azthiszem ehhez senkinek semmi köze, és a vélemyényét meg irja le egy papirra, és verje ki rá nyugodtan, mert kb annyira sem érdekel. Szabad ország, mindenki azt tesz amit akar.
Nem vagyok a "DC ATYA" sem, nem is tartom magam annak. De azthiszem tény, hogy elég sokat tettem a rendszerért az elmult 3 év során. Az hogy mit és hogyan tettem szintén nem ide tartozik, mert ehhez sincs senkinek sem köze. Aki jobban tudja csinálni, mutassa meg legyzives, ne csak a neten legyen betühuszár, hanem tegyen is a dologért.
Ez az ország még mindig MAGYARORSZÁG, és itt mindig is az IRIGYSÉG fog uralkodni. Ha valaki valamiben "sikeres" és esetleg többet ér el másoknál, vagy jobban csinálja, azonnal a fikázás indul ellene.
Én ennek csak örülök, mert éppen NFS_hez hasonló megszólalások bizonyitják be, hogy elismerik a munkámat, éppen azzal ,hogy megpróbálnak bemocskolni. Helyesen teszik. Ez csak engem minõsit, és pont nem a rossz oldalról.
Néhány szó ftp-rõl.
A 2 dolognak nemsok köze van egymáshoz, és nemhiszem hogy bárkinek jogában állna számonkérni tõlem azt, hogy a magánéletben a DC-n kivül milyen tevékenységet folytatok. Az állitolagos ftp-nek semmi köze nemvolt a MATRIX HUB-hoz, nem ugyan az a gép, nem ugyan az a hely. A véletlennek köszönhetõ ,hogy mind2 egyszerre repült.
Irigykedni természetesen lehet továbbra is, és minden egyes megszólalás ellenem az irigységet fogja bizonyitani. Köszönöm elõre is minden megszólalónak.
Röviden ennyi az ami jelenleg publikus a történtekkel kapcsoltaban.
Tehát fikázásra fel, ne álljatok le vele <#wave>#wave><#wave>#wave>
Kíváncsi lennék, ha a maradék 1-2-3 nagyobb magyar hub szintén megszûnne, uekkora lenne a szád akkor is?
Ja és télleg nem használják 10000 a dct kishazánkban. Mindenki becsületes és vásárol... És minden szép és jó... Azért a saját naivitásod magad is láthatnád abban amit írsz.
Kandurex látom ugatni te is tudsz, még 1x nem láttalak itt a fórumban megszólalni... Érdekes mindig ilyenkor elõkerülnek a nagyszájúak...
wind 2 helyen is volt/van esélyük: itt meg admiral fórumában. Ha ez nem elég, boccs...
Neo-t megkérdeztétek mi is történt konkrétan?
Nem, de azért olyan jó belerúgni mégegyet 😞
ki fedezte fel "amerikát" - és kirõl nevezték el? kolumbuszról? nem. amerigo vespucciról. mert kolumbusz azt hitte indiába érkezett... szerintem ez egy hülye példa volt a részedrõl.
más ugyanonnan - "Az ftp és a dc pedig oly módon volt szétválasztva, hogy nem a dc-n ment az info, hogy itt ez a fizetõs ftp, jó hely, menj oda. "
nem tudom te hol voltál amikor napjában 15x jött a reklám hubon is, mailben is spamként ["Tisztelt DC felhasználó sorstársam..."] ; aki a tûzzel játszik az megégetheti magát, most ez történt - azért remélem komolyabb következményekkel nem fog járni neo számára (a tízezer usertõl mondjuk messze került, de a screenshot még talán megvan róla)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
http://admiral.atw.hu/Forum/index.php
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyű azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
de a mostani ingyenes warez oldalak (amibõl elég kevés van)tele vannak
nem mûködõ linkekkel stb... egyszóval szart se érnek.
keeper2:
"Mellesleg, én úgy vélem, hogy nektek ez az eset kifejezetten jól jött, mert feltételezésem szerint konkurens hubok vezetõi állnak a front mögött, és így várhatóan meg fog emelkedni náluk a felhasználók száma. "
Ezt nem merném kijelenteni és nem is szeretném ha ilyen elhangzana, mert akkor megint elindul itt egymás anyázása egy olyan dolog (értsd: ez a "gyönörû" honlap..) miatt, amit normális - értelmes, nem kis pisis -, dc-t használó emberek az életbe nem csinálnának/mondanának.
A "felszabadítási front" "vezetõjének" meg üzenem: hajrá hajrá, bomlasszátok a dc közösségét. Reméljük nem telik bele pár hónap és elkezdhettek a dc helyett emberi dolgokkal is foglalkozni, mert azt már senki nem fogja Nektek csinálni... Már ha emberek vagytok.
ha valaki nem tudna mirol van szo.
tovabbi erdekessegek itt matrix forum
A dc tényleg nem szólt a pénzrõl, viszont ha figyelembe veszitek azt is, hogy egy szervernek fenntartási költségei is vannak, még ha magát a gépek közadakozásból meg is tudták venni, akkor azért szerintem egyértelmû, hogy valahonnan ezt meg kell téríteni, ami nem megy abból a pár reklámból, amit sikerült beszervezniük. Illetõleg, neo szétválasztotta eddig is az ftp és a dc ügyeit. Nem furcsa az, hogy amíg nem történt meg ez a szerencsétlen eset, magasról tettetek arra, hogy üzemeltet-e ftp szervert vagy sem? Csak most, rögtön meg kell találni a bûnbakot, akit éppen a magyar dc atyjában sikerült nektek. Milyen lenne a magyar dc mozgalom akkor, ha neo sosem dönt úgy, hogy elkezd vele foglalkozni? Mellesleg, én úgy vélem, hogy nektek ez az eset kifejezetten jól jött, mert feltételezésem szerint konkurens hubok vezetõi állnak a front mögött, és így várhatóan meg fog emelkedni náluk a felhasználók száma.
Én azt mondom, annak van joga neo-t ily módon támadni, aki egy méretesebb hubot hajlandó lenne saját fizetésébõl fenntartani. És most nem arra gondolok, aki a papuci havi 6 számjegyû zsebpénzébõl tengeti szegényesen napjait...
Eme frontot az életbõl vett példa alapján én az ira-hoz hasonlítanám.
Azért igazán kitehettetek volna valami elérhetõséget arra a lapra, a legjobb egy semleges fórum lett volna, ahol ezt bárki megvitathatja, akár pro, akár kontra. Így viszont azt kell hinnem, hogy csak gyáva undorító kis mocskok vagytok, akik a háttérbõl, teljes anonimitásban vagytok csak hajlandók mocskolódni, annak felvállalása nélkül, hogy valaki ellenvéleményt tudjon felhozni. Szerintem ez nagyon megvetendõ dolog.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
masodik:Az Active, es a Search IP legyen ugyanaz, a kulso. Ertelemszeruen a megadott porttal.
harmadik: az hogy atforwardolod ugyanazt a portot tobb IP cimre nem szerencses szerintem. Logikailag hibasnak erzem ezt a lehetoseget, de ettol meg mukodhet, ha a tobbi IP-n nincs gep.
A port forward-ot szerintem a Linksys-nel allitsd be.( UDP + TCPIP )
Az ilyen modemeket nem ismerem, ugyhogy ott nem tudom mit kene allitgatni, a lenyeg szerintem csak annyi, hogy a megadott port nyitva legyen. Vagy ez a modem egyben egy router is?
Rem segitettem.
Udv.
u.i.: egyebkent vannak tuzfalbeallitas leirasok szep szammal, ha ez nem segitett talan tud neked valaki mondani egyet.
Ha valaki tisztában lehet vele, az norti.
(meghaLOL smiley nincs?)
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
És nyilvánvaló, legalábbis a többségnek, h aki nem pénzszerzésre használja ezeket a dolgokat, azzal nem törõdik se a rendõrség se a jogvédõ szervezetek. Nemtom mit kell felfújni megint egy ilyen ügyet?
a) UDP portot forwardoltál a routeren, de TCP-t nem (tekintve, hogy a keresés UDP-n megy, a letöltés pedig TCP-n)
b) lehet, hogy forwardoltad mindkettõt, viszont a BCDC-ben, amikor beállítottad a portokat, ott az egyik mezõt nem töltötted ki (esetleg nem helyesen)
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
pls valaszoljatok a kerdeseimre! koszke elore
elso kerdes:
mien portot kell nyitni a bcdc nek????
en 612 rol tudtam egy srac az egyik hubon 412 rol beszelt es egy masik negyjegyurol...
masodik: van belso es kulso ip-m.. bcdc ben gondolom a sima ip a belso es kulso a search ip?
harmadik: nekem vala linksys wireless net eloszto...
ebben beallithatom egyszerre tobb ip cimre ugyan azt a portot???
soxor valtozik a belso ip-m de csak 100-104 ig.. szal ha beallitom mind a 4 ip-re a portot abbol nem lesz gubanc ugye?
negyedik: van nekem cable modemem (westell de ez talan lenyegtelen)
itt is be tudok allitani portot.. viszont:
mikor szeretnek portot nyitni a cable modemena kkor ezt aket lehetoseget kapom:
Port Fowarding
Ranges of Ports Forward a range of WAN ports to
an IP address on the LAN
-------------
Trigger Ports
Forward a range of ports to an IP
address on the LAN only after specific outbound traffic
/
gondolom nekem a port forwarding kell
entert nyomok es itt ki lehet valasztani hogy
global port range ___ - ___ /tol-ig/
gondolom ide a 612 -t kell beirni.. mindket helyre
(esetleg 412 vagy eppen amegfelelo portot)
viszont van nekem ezalatt egy olyan hogy base host port
es oda egy darab szamot lehet beirni
ezekalatt kulon ki lehet valasztani hogy tcp vagy udp.. en megcsinaltam mindkettot 612 vel es a base host porthoz nem irtam semmit...
de igy nemigazan akar mukodni.. alap felallasban a kereses mukodott de nem toltott.. ami azert erdekes mert regen ha nem volt jo valami akkor nem is keresett...
szal pls help!!!!
Meg ami rajta volt.
Aki nem tud úszni, ne másszon magas fára...
otlet???
meg valami:
a routeren beallitottam hogy 4 ip cimen is nyitva legyen a 612 es port.. gondolom ez nem lehet problema ( hisz ha az lenne keresni se keresne)
erdekess hogy eddig igy is jo vol.. nah mindegy
feltettem az uj rendszert es most nemtok aktivban keresni😞
a routeren be van allitva hogy a 612 es port endegelyezve legyen.. a winfos firewall ki van kapcsolva szal nemtom mi baj lehet😞(((
valaki nem tudna valami okosat mondani?
A kezdetleges vázlat >>itt<< van.. Ha valakinek van építõ javaslata, szívesen várom
lásd példának - "több slotot foglal de rövidebb ideig" - ez gyakran úgy valósul meg hogy több slotot használ *teljesen feleslegesen*. Ha 512K a max letöltésed és van 5 forrásod amelyek közül az egyik olyan gyors hogy egymagában tudsz tõle maxon szedni - akkor másik 4 embertõl feleslegesen foglalsz slotot és szedsz 0,5-1K-val.
Olyan alapon hogy "mert én jól járok vele" nyugodtan megoszthatna mindenki 15-35 gigás kamu avikat - õ jól jár vele mert nem tölt tõle senki.
Nem kibaszásból találjuk ki hogy melyik klienst engedélyezzük és melyiket nem, ahogy a többi szabályt is csak addig hagyjuk érvényben ameddig indokolhatóak. ismét egy példa - az emailcímet eliten már nem kötelezõ megadni (sõt, ajánljuk hogy senki ne adja meg), a spammerek ne segítsünk, ha valakivel nagyon szeretnél levelezni kérd el a címét priviben. Hosszabb távon mindig a jó szabályok maradnak érvényben.
#12464... ez valóban erõs volt, ne feledd semmivel sem vagyunk többek mint a többi ember... Fõleg hogy ezt az egészet nekik csináljuk...
Többszálú kliens:
win95 megjelenése óta nincs olyan hogy egyszálú protokol. Ebbe bele lehet kötni, tudom, ezért csak azt mondom, hogy amit nem lehet többszálon kezelni, azt nem lehet. Lényeg hogy eröltetni semmiképp sem lehet😊
Programozásszinten sem egy nagy dolog, a kezdetleges hibákat annó az alszálak nem megfelelõ idõkben való felszabadítása, illetve a nem megfelelõ helyen használt szálkezelés okozhatta.
Tehát nem azért voltak rosszak a többszálú kliensek, mert többszálúak.
Hanem azért mert fél év alatt összedobnak egy komplett linux disztribuciót, de 5 éve nem volt elég senkinek, hogy megírjanak egy normális dc klienst... (kivéve dcgui)
Fleet: az én tudomásom szerint is😊
Ibrik: nopara
[merlinw.org]