Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
N0,0 <1024K/512K>1024K/512K>Filmek,MP3
meséld már el lécci mi az az N0,0 a descben 😄
köcce
Azért vannak ám kivételek. Mondjuk mindjárt itt vagyok én. Nem szoktam letöltési sebességet lekorlátozni.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
http://druglord.buzz.hu/ ;)
miért van az hogy mikor elindítom a dc-t kb. 5 percig írja azt ki hogy a BCDC++ betöltése folyamatban,kérlek várj...(Megosztott fájlok) és csak ezután jön be a dc.ezelõtt ez nekem csak pár pillanat volt.megosztva sincs sok,kb 10GB.
Felhasználói élmény: a háttérbõl lágy dörömbölés az ajtón, és mély torokhang: a bsa-tól jöttünk lefoglalni a gépeket.... Ez az igazán ütõs felhasználói élmény
Elnézést kérek keeper2 ezen beszólásáért, csak már megint kiszökött a zártosztályról <#wink>#wink> <#banplz>#banplz><#circling>#circling>
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Mindenesetre a "b" verzióban kijavították a dolgot, így ezt ma mindenképp felteszem a magyar oldalra is.. A telepítõt megcsináltam, csak várok egy kis dns-szerver-frissítésre.
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Elfelejtettem, hogy StrongDc-t használok, kicsit több funkcióval rendelkezik, mint azt Ti is tudjátok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a "felhasználói élmény" javítására, hogyan tudnék háttérképet, illetve a toolbar színét, alakját stb megváltoztatni?
Hogyan tudnám esetleg az ablakok hátterét átlátszóvá "varázsolni"?
Mindenféleképpen kell hozzá C++ tudás???
Mellesleg egy kérdés, ami felmerült bennem: szerintetek értelmes ötlet, és megvalósitható-e lenne a következõ: a hubok meg szokták szabni, hogy milyen sûrûn lehet keresni, a floodolás miatt, ami minden hubon más és más. Namármost sokszor keresgépek sokmindent, és fogalmam sincs róla, hogy nem talált-e senkinél, vagy csak az egyik hub blokkolta-e? (mivel ezt csak a hub ablakbeli figyelmeztetés irja ki. Szóval, arra gondoltam, hogy a szoftver megnézné, melyik hubon a legmagasabb a keresések közti várakozás, és a keresõ ablakban egy számláló menne le, és amikor eléri a nullát, akkor rányomhatok az újabb keresésre. Ha van értelme, és megvalósitható szerintetetk, felvetném a program készitõknél.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
DeLOLmá 😄DDDDDDDDDDDDD
http://index.hu/tech/jog/kaloz0415/
Versions prior to 0.674 contain a security bug which may enable a malicious user to append data to files anywhere on your download drive, please upgrade to the latest version if your files are precious to you. (0 comments)
Szép dolog, van a 0.674 elötti verziókban egy bug, amivel bármelyik fájlt elérhetik a gépeden. Amikor még fogjuk rá, új voltam dc ügyben, nem nagyon tudtam, mi értelme a frissitésnek, és amikor már nem engedett csatlakozni, akkor magyarázta el egy szaki nekem, hogy azért, mert épp letiltották a 0.2xx verziókat, mert van benne egy hiba, amivel bárki hozzáférhet minden fájlodhoz. Úgy tûnik a folymatos fejlesztés eredményeként újfent ugyanilyen hiba van az új verziókban is.... LOL
Errõl eszembe jut egy meg nem nevezett számlázóprogram. Az egyik frissités témája az volt, hogy nem volt elég átlátható az akármilyen háttérszín elött a betû, ezért megváltoztatták a színét.....
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
nekem 3.2-es P4-esem van szintén 512 rammal, és minden pöpeczül megy, KIVÉVE szaros kis dc++, vagy hullámzik a bcdc vagy a síma dc++ godnol egyet, felszalad cpu terhelés 50%, majd <#violent>#violent> lefagy!!!!!! <#gun>#gun> <#help>#help>plz!!!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Bandee: Nem tudom, miért van a problémád, mindenesetre, a haveromnál pont ugyanez a gond. 0.670-tõl 0.673ay-ig mindent próbáltam, és típus szerint cz illetve bcdc-t is, mégis, a 3 gigás p4-én 512 mrammall sokszor 100 százalékon van, vagy akár a képernyõ be is fagy 10 mp-re, majd folytatja normálisan. Pedig, én raktam fel és állítottam be, és nálam is ugyanez a kliens van, mégis tökéletesen megy. Sõt, egy 433-as celeronon 256 mrammal is sokkal jobban megy ugyanazokon a hubokon, mint a haveromnál. Már több fórumban megkérdeztem jó ideje, de eddig senki nem tudott rá válaszolni.
Bajom van 0.670-es dc++ klienssel és próbáltam másikakat, csak nem tom megtalálni hibát a beállításban A BCDC++ról lenne szó, MIÉRT a francért hullámzik ennyire a cpu terhelés haszálata közben, és miért tûnik el a megosztásom teljesen néha????
És a CZDC is ugyanezt a nagyon hullámzó cpu terhelést csinálja!
Én sem szorgalmazom a többszálú klienseket, szerintem is "hagyományossal" kellene próbálkozni. Az elmúlt évben úgyis nagy arányban megnõttek a hibás források a dc-n. A megoldás egyszerû: egyszerre sokmindent kell berakni a letöltési listába, így ha nem halálosan sürgõs, akkor is kihasználhatod a teljes sávszélességet, csak legfejebb késöbb lesz eredménye, de akkor egyszerre dolog is meglesz.
dalos: köszi a helpet, bár az az igazság, hogy ezt tudtam, amire a kérdés irányult azok vadiúj funkciók a dc-ben, talán a 0.670 vagy 0.673 vezette be, és az ajánlott weblapot kb fél hete olvastam, akkor ezekrõl még nem irtak ott.
Azt mondjuk nagyon lol-nak tartom, amit az elite-n irtak, hogy annyira bevált a 0.6xx kliens, hogy eztán 0.666 a minimális verzió, amikor a 0.666 és 0.667-et mindenki szidta az ékezetek miatt, sõt, sok helyen ez a kettõ tilos volt, csak az újabbak és a 0.4xx volt engedélyezett. Miért nem lehetett volna 0.668 a minimális, ha már újra köteleznek? Ellenben, miért nem terjed az a vélekedés, amiben õk járnak elöl, hogy teljesen felesleges megadni az emailcimet? Egyrészt évek óta senki sem használja ellenõrzésre, másrészt, tényleg sokan innét gyûjtik a cimeket spam-re.
A linux mosóporos képhez pedig annyit, ez volt már egyszer a gamestarban, és hozzá ajánlottak mikro&soft öblítõt. Egyébként, ha jól láttam, itt magyarban pedig van unix autóalkatrészbolt...
Hipponax: ismerõs a nicked... Nem beszélgettünk már a koli fórumon korábban???
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
ha valaszol, akkor a klienssel van a baj, ha nem valaszol , akkor valami blokkolja a kapcsolatot.
esetleg pingeld ha telnetezni nem tudsz...
probald ki mas klienssel ( verzio / tipus )
a hublistat , meg probald meg bongeszovel megnyitni ( vagy megmutatja, vagy megprobal letolteni egy .bz2 kiterjesztesu filet )