14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Matt9HUN #13126 HI! Az a problémám hogy a StrongDC++ használatkor vmikor mindig megfagy a program!!! vmikor 5 percet se bir ki vmikor meg 5 orán át is megy!!! Ez miert lehet PLEASE HELP!!!!4 -
#13125 sajna nem ment passzívban sem. amúgy nem nekem van ilyen netem,hanem egy kedves ismerősömnek. köszesz a segítséget,de asjna nem jutottam előre. amúgy a sebessége elég lenne dc-hez.... -
#13124 nekem passzívban simán működött, amikor gprs-szel próbáltam. mondjuk ettől függetlenül nem tudom, miért jó :D -
norti #13123 van. gprs-t más értelmes dolgokra használod mint pl. e-mailezés, msn esetleg web :D a gprs-t nem p2p-re találták ki (sőt másra se, de a vonalkapcsolt gsmnél jobb :D) -
#13122 hi
dc++ , gprs internet mobillal, a westelnél. látom a hublistát, tudok csatlakozni is, de semmit sem tudok letölteni, connecting....connection timeout.
ez van file list-nál is,meg bármilyen letöltésnél. se aktív, se passzív módban nem megy :(
van megoldás? köszi előre is.. -
#13121 üdv.
nekem is hasonlo a problémám mint a lentiekben én sem látom a hublistámat pár napja. ez miért van? -
#13120 Az aktív-passzív módnak a hublistához semmi köze.
a hublistához egyedül a hublistának van köze.
és a listát azért nem látod, mert valami rejtélyes oknál fogva üres.
Esetleg érdemes ezzel próbálkozni: http://info.dchub.hu/hungaryhublist.xml.bz2 -
#13119 ugyan ez a problem nálam is.. -
kamilala #13118 Sziasztok! Bcdc ++ használok. Eddig minden jó volt, de most 2 napja nem tölti be a program indításakor a publikus hub listát sem passzív, sem aktív állapotban.
Kiírja, hogy betöltve, de nem ír ki semmit. Mi lehet a gond? Ha tudtok, segítsetek. Előre is köszönöm. -
#13117 megvagyunk koszonjuk :) -
norti #13116 KoЯn koncerten nem kértél??? Noormális vagy? :DDDDD
Hogy van a dc-s társadalom? :) -
#13115 Vanek a következő címeken:
www.cdgalaxis.hu
www.amazon.com
stb -
#13114 hol lehet warezt kérni? -fórum,weblap.... -
#13113 kinek mi a meno..... pl nalam is a sima dc++ fut inkabb rendesen! -
#13112 Töltsd le inkább a DC++-t innen: http://dcplusplus.sf.net . Az sokkal menőbb. -
blackgamer #13111 tessék -
Kriszta89 #13110 vki meg tudná mondnai enkem, h hol tölthetem le a strong dc-t?előre is köszi!!!! -
#13109 csak a topik :) -
Ferq #13108 Huhh de leált a fórum... -
#13107 dcinfo.org hublista es bongeszd :) -
aszucs #13106 Sziasztok.
Nemtudja valaki, hogy mivan a [J&B]Jaguar -ral?
Reg nem dc-ztem, szoval lehet hogy mar nem letezik.. csak valaki nemreg megemlitette a nevet.. gondoltam hatha csak mas cime van vagy portja...
Esetleg ha valaki tud ehhez hasonlo hubimet mondani annak is orulnek. -
#13105 innen vagy innen -
cinci #13104 szio hol lehet letölteni a bcdc++-t?????? -
keeper2 #13103 Szerintem értelmetlen, amit kérsz. Mivel amikor valamit hozzáadsz a listádhoz, akkor hozzáragaszt a végéhez egy véletlen karaktersorozatot, ily módon, ha késöbb be akarod fejezni, akkor más véget fog kapni, és előlről kezdi a letöltést. Persze, erre jó megoldás a queue.xml kézi editálása, én is, mivel két gépen használok dc-t, sokszor kézzel szoktam átrakni egyik listából a másikba dolgokat, de szerintem te azt akarod, hogy a lassú forrásoktól ne töltsön, ehhez pedig ott a forrás eltávolítása, vagy felhasználó eltávolítása gomb. Ilyenkor az adott felhasználót szedi csak ki, hogy többet attól az embertől ne akarja tölteni a fájlt, de a fájl a listádban marad (az első csak a kijelölt fájlra vonatkozik, a második pedig az összes fájlra, amihez van társitva forrásként az adott emberke). Ily módon mástól könnyen tölthetsz tovább. Vagy ha csak leállítani akarod egy időre a töltést, mert más fontosabbat akarsz tölteni, akkor pedig ott a prioritások/szüneteltetve. -
#13102 hello, azt hol tom beállítani, ha a vmelyik letöltést törlöm a listámról, akkor az addig letöltött fájl ne törlődjön le a vinyóról? mert most is véletlen töröltem alistámról a letöltendő cuccokat, és már a végén voltam a filmenk, most meg szedhetem le újra... köszi -
#13101 en is az alapdc-t hasznalom, de sokan hasznalnak strongdc-t meg bcdc-t mert tudnak limitalni meg tobszalon tolteni meg minden hulyeseg!
szerintem kezdetnek tegyen fel egy masik verzioszamu strongdc-t ha ez nem oldja meg akkor kell elfelejteni a strongot! -
keeper2 #13100 Szerintem próbáld meg egy másfajta dc-vel. Pl. az én egyik gépemen egy idő óta elkezdte a bcdc 0674, hogy pár óra múltán hiba üzenetet vág be. Próbáltam, hogy a queue és a favorites kivételével mindent újra telepítettem, illetve újraírtam, mégsem javult. Felraktam az eredeti dc 0674-et, átmásoltam bele a favorites és queue.xml-eket, beállítottam, és nincs azóta semmi gondom. -
#13099 ugyan azt a strong dc-t tetted fel a windows ujrapakolása után? másik verzioszámú strong dc-vel is ugyan ezt csinálja? -
drob #13098 köszi
esetleg valaki a #13093? -
#13097 nem tom akkor mi lehet a megoldas :S -
drob #13096 megy a le-feltöltés, gép kikapcsol. -
gyűjtő #13095 Köszönöm a segítséget. -
#13094 nem ertek a strong dc-hez de nincs benne olyan hogy ha nincs letoltes akkor kikapcsolja a gepet? ez a cd-iroknal is bealithato ha nin cs iras akkor kikapcsol a gep -
drob #13093 Sziasztok!
Miért van az hogy ha dc-zek, egy idő után (nincs rá magyarázat mikor) kikapcsol a gép (strong). Csak akkor ha megy a dc, más progival nincs ilyen gondom.
Wincsi nem töredezett, már újra haseltem az egészet, de nem szünt meg a hiba.
Ja, és azóta már volt xp csere is más okból kifolyólag. Valakinek valamilyen tipp? -
#13092 file/settings/apperance/language file -->> itt kitallozod a letoltott xml filet, leokezod es ujrainditod a DCt, maris magyar lesz -
gyűjtő #13091 Szervusztok!
Teljesen kezdő vagyok egy DC++_0.674 program használatában.
Egyetlen kérdésem (nem olvastam vissza a téma 20 oldalát): Hogyan lehet a programablak angol nyelvét magyarra cserélni?
Letöltöttem a magyar nyelvű fájl-t és telepítettem a programkönyvtárba "hungarian 0.674v2SSJoco.xml" néven. -
#13090 koszonom kozben sikerult megoldani a sajat hublistat! ;) -
#13089 aham kosz a felvilagositast! ;) -
#13088 A "Metal Network" egy halozatot jelent, ugyhogy nem egy szerverrol fut a halozat osszes tagja :) Az egyik metalnetworkos hub ilyen, a masik olyan, egyik innen fut mig a masik amonnan, ami kozos bennuk hogy egymast tamogatjak -
#13087 erol jut eszembe :) egyekt hubon ami most alakult azzal probaljak csabitani az embreket hogy van kiado meg opjog :)
jut eszembe ilyen nagy servere van a diablonak? csak mert az osszes uj hub ami mostanaban alakult mind viseli a metal nevet!
Feloszlott a diablo a rendorsegi intezkedesek utan? :)
Bye: Max7