14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
motorolanokia #13206 Köszi! -
Szmeby #13205 És ez meglepő? Ahogy vannak hülye userek, úgy vannak hülye hubtulajok. Sajnos már elég régóta... -
Szmeby #13204 Ne hagyd, hogy összezavarjanak. Ha másnál is megvan pontosan ugyanaz a fájl, akkor tudja folytatni attól, még ha le is lép az, akitől elkezdted. -
#13203 2005.szeptember 21.
Újabb HUB reklám újabb FTP Server? Vagy csak tévedés? Lesz-e botrány?
http://dchelp.hu/index.php?id=hubreklam1
ebbol is levonható a tanulság! már a hubtulajok is furjak egymast! -
#13202 magyarán mondva mástól nem tölti hanem megvárja míg vissza jön az akitol toltottel es folytaja majd kesobb
-
tomo #13201 minden filerol general egy egyedi "azonositoszamot" a program, amivel azonositja a filet. igy nem keveredhetnek ossze mas verzioju fileok. -
motorolanokia #13200 És ha egy filmet pl. elkezdek letölteni szinkronnal, az illető kilép a dc-ből, akiről töltöm, akkor automatikusan átáll egy másik ugyanolyan fájlra, ami szinkronos??? Vagy ez hogyan működik? -
#13199 folytatódik :o -
motorolanokia #13198 Sziaztok, ha egyszer kiléptem a dc-ből, és folyamtaban volt egy letöltésem, akkor az megszakad? vagy folytatódik onnan ahol abbamaradt?
Köszi a választ. -
norti #13197 nemtom mióta használod a dct, de én sajnos láttam, hogy miért lett ilyen amilyen... és ehhez csak kevés köze volt a többszálas kliensek megjelenésének -
Admiral #13196 Keress egy proxy-programot, és egy nyilt proxy-t, ami a 80-as porton üzemel (ez a port a HTTP port, ami nálad nyitva van, ha tudsz böngészni). Ezzel tudsz dc-zni, de csak passziv módban. -
Aikanaro #13195 Helló!
Kollégista vagyok és a Dc tiltott koli szinten (csak pár darab port van nyitva) mégis hallottam olyat hogy külső gépen keresztül valahogy így is meg lehet oldani a használatát . Hallot valaki ilyenről?
Előre is kösz.........
-
ElitEsumo #13194 Sziasztok.
A többszálas kliensekkel nem is lenne már olyan nagy baj (elég sok bug lett benne javítva), ha az userek többsége tudná normális módon, korrektül használni. De nem tudja. A többszálas klienst használók többségének tök mindegy, hogy adni is kéne, illetve mit kap a másik. A lényeg, hogy Ő mindent azonnal, húdefasza gyorsan letöltsön. Aztán rendszerint le is lép. Tehát leechereket nevel. A baj, hogy még egy sima DC++-t sem tudnak beállítani normálisan. Mert FAQ-ot olvasni hülyeség.
"tessék átállni torrentre vagy emule-ra, aztán majd szépen rászokik mindenki a türelemre és megtanulják mi az igazságos p2p :P"
A DC-vel sem volt semmi baj, amég meg nem jelentek a különböző módosított, többszegmensen töltő leecher kliensek.
Inkább ezen kéne elgondolkodni. -
norti #13193 tessék átállni torrentre vagy emule-ra, aztán majd szépen rászokik mindenki a türelemre és megtanulják mi az igazságos p2p :P -
Szmeby #13192 Hát ezen már csak röhögni tudok... jah én meg tudok olyan programot, ami felpatch-eli azt a programot, amiből egy olyan patch lesz, hogy ha elindítod, akkor úgy, de úgy felpatch-eli a DC-d, hogy az ADSL-edből LAN-t szimulál, és 100 megabiten tudsz majd tölteni, meg hogy még az opok sem veszik észre, hogy csak szimulál.. :D
Tudjátok, mivel van ki a tököm? Hogy a sok barom ilyenekkel tölti az idejét, ahelyett hogy valami konstruktívat alkotna. Ami még nem is lenne nagy baj... de hogy még meg is ossza azzal a sok primitív hülyével, akik csak az entert tudják nyomkodni, meg a download gombot (mert programozni, sőt gondolkodni már képtelenek), máshol meg persze szidják mindenki anyukáját, mert 'nem jön elég gyorsan'. Már megérte ez a hozzászólás, ha magukra ismernek azok, akikről fentebb írtam, és elgondolkoznak azon, hogy mennyire önzőek valójában... a csapatjátékos, vagy a békés együttélés fogalmát meg hírből sem ismerik. Nem írom le, mit csinálnék az ilyen emberekkel, mert még a végén szadista állatnak titulálnának, pedig nem tartom magam annak. Kb egy szinten állnak a vírusírókkal.
Úgy érzem a magyar DC-nek vége, hacsak nem hoznak a hubtulajok radikális változtatásokat, élvezzétek ki amíg lehet...
További szép napot! -
#13191 én pl tegnap voltam egy hubon nem irom a nevét de mostanában nagyon felkapott hub lett! 11e-res userszámú és ott kérdezte valaki hogy korlátozhatja-e a feltöltési sebeségét mire ez a válasz jött neki: elvileg csak 10m netel vagy a felett lehet hasznalni de senki nem elenorzi ezt......... [aki nem érti annak majd elmagyarazom]
továbbá ugyan ezen a hubon voltam még vagy fél orát figyelve az eseményeket kb minden 5. percben jött egy körüzi mire a 6 utan jott egy beszolas hogy "kurvara elegem van a sok hubreklámból mi a f.sznak ennyi?" ezek utan az illeto kapott egy 12h-s bant!
nesze neked szolasszabadsag!
Büszkék leheteünk a magyar öszetartásra! -
keeper2 #13190 Max7-nek igaza lehet, mivel már eszméletlenül sok lan-ost láttam, akitől még talán az adsl-eseknél is lassabban jött az adat. Meg persze olyanakból is rengeteg van, akiknek totál virtuális megosztása van, vagy nem lehet letölteni a fájl listát sem, vagy az abban lévőkből semmi nem elérhető. Egyébként elég primitív gondolkodásnak tartom a sok szál támogatását, mivel ha mindenki ezt tenné, ugyanott tartanánk, mint most, hiszen az össz feltöltési sebesség a limit. A több szál arra jó, hogy segítségével az egy szálon töltők rovására lehessen nagyobb sebességet elérni. Emellett végsőkig támogatom a többszálú kliensek mindenhonnan való kitiltását. -
#13189 Magának a strongnak a használatát nem érzem más userekkel szemben jogtalan előnynek. Viszont az ilyen progik használata már szerintem tényleg nem korrekt dolog.
-
#13188 en a diablon ugy tudom hogy tiltott a strong dc
és azért tiltott mert több szálon is tudsz tölteni és ez basza némely ember csőrét no meg azért mert sok olyan trükk van amivel gyorsabban tudsz tölteni nem kell nyitnod annyi slotot mert szimulalja hogy van slotod tovabba tudok olyan programot a stronghoz hogy azt is szimulalja hogy 200giga megosztasod van kozben egy bitet sem osztasz meg! sot hallotam mar olyanrol is hogy az adsl-edbol LAN-os netet szimulal igy sokkal tobb szalon tolthetsz!
egyszoval a strong dc-hez sok olyan progi van amivel ki tudod jatszani a hubszabalyzatat es elonyokhez juthatsz mas userekkel szemben!
Bye: Max7 -
#13187 eliten tiltott (elméletilteg) -
#13186 és az independence és az elite?
-
#13185 diablon is -
#13184 Mátrix -
#13183 Melyik hubon engedélyezett a strongdc? -
tomo #13182 engem nem erdekel , hogy te mit hasznalsz. csak a kerdesedre valaszoltam. -
#13181 ameddig az internet feltöltési sebesség ilyen alacsony mint ahogy ez most is van addig bizony nem fogok olyan kliens használni ami csak 1 szállon tölt. Nincs kedvem itt megaszalódni a gép elött....... -
tomo #13180 majd , ha anyazol, hogy nincs szabad slot, akkor gondolj a strongra. -
#13179 ezt nem értettem soha sem hogy miért nem endélyezett a strong
de ha van egy kis időd akkor szívesen meghallgatom hogy miért is........ -
#13178 csak az a baj hogy sok hubon a strongdc nem engedélyezett! Nem véletlenül ezen el lehet gondolkozni! -
#13177 Fantasztikus, leechermod... -
#13176 Hi!
Ezt a patchet
valaki már esetleg tudta használni. A lényege az lenne hogy SrongDC ben a max 10 segmentset lecseréli 30-ra. -
blackgamer #13175 Upload Queue böngészése közben sűrűn kifagy a BCDC++
Nem tudom nálatok van ez a hiba? Hogyan lehet kivédeni? -
cofb-borg #13174 Sziasztok a következő a problémám hátha van vkinek valami jó ötlete mert én már kifogytam. Szóval osztott net mögül netezek (Win2k3 és Kerio Winroute Firewall) ahol elvileg be van lőle a port forwardolás a 9999-es TCP/UDP portokra hogy tudjak az asztali gépről dc-zni. Namost a gondom az hogy fel is csatlakozom a hubokra, keresni is tudok, csak éppen a user lista üres, a chatek nem láccanak, és az összes találatnál a usereket offline-nak látja. Van valakinek ötlete?
(Linux alatt IPTABLES-el nem volt semmi ilyen gondom de most váltanom kellett egy időre)
Előre is köszi
-
Admiral #13173 Inkább ne kapcsolja be, azzal is csak a hubot terheli, és a hub úgyse fogja a rengeteg keresését szétküldeni. -
norti #13172 A legtöbb kliensben van olyan opció, hogy bizonyos időközönként keressen alternatívát, na azt kapcsold be. -
keeper2 #13171 Szerintem kerio, csak ne felejtsd el telepítéskor az advanced módot választani, és akkor mindig feldob egy ablakot, ha nincs szabálya épp valamire. Csak arra figyelj oda, hogy nehogy mások véglegesítsenek szabályokat. Én megszívtam, hogy öcsém tudta, hogy lehet véglegesíteni egy szabályt (egyszerűen egy pipa pluszban), és persze, ahogy lenni szokott, egy progi akkor jött, amikor ő volt elötte, ő meg véglegesen letiltotta. Kb egy hét után jöttem rá, hogy azért nem kommunikál az a progi a neten, mert a tűzfal tiltja le. Én korábban a szerver meghibásodására gondoltam, de minden más felhasználó szerint jó volt... -
#13170 Hello!
Dc++-t használok. Meg lehet azt vhogy oldani, hogy egy letöltendő könyvtár összes fájlánál keresesn rá az alternatesre, es akinel van, azt mind rakja be a queue-be?
Márk -
#13169 Amit könyyű kezelni és jó, az pl az Agnitum Outpost vagy a Kerio PF. Esetleg McAffee -
#13168 Nem, ez nem aranyos. Ez korlátolt.
Azt se tudja, miről beszél, de már csalni akar. Szánalmas. -
Zealot #13167 Akkor melyik tűzfalat ajánljátok? A panda jó? Vmi olyan kellene amit könnyű kezelni, mégis jó