Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem legjobb egy fix ip-t beállítani a DHCP által kiosztott tartományon kívülrõl, csak ehhez a windowsban jól be kell állítani a gateway-t és a name servert.
ez utóbbi azért is jobb megoldás, mert van olyan router (pl. az enyém 😊) ami csak a DHCP tartományán kívüli (azaz biztos fix) ip-kre enged bármilyen porttovábbítást beállítani
Az egyedi dolgokra viszont tényleg hasznos lehet, bár én akkor sem szoktam használni, de ez már nézõpont kérdése, ki mennyire tartja sürgõsnek/fontosnak/egyedinek az adott cuccot.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Tehát általában a magyar hubokon nem tiltott, de nem etikus használni, lévén, vannak, akik már régóta türelmesen várnak arra, hogy sorra kerüljenek, ellenben egy "pofátlanabb" lazán eléjük "tolakodik".
régen lehet, hogy sorban állás volt, én is mindig LAN-os usert választottam, lehet csak fél nap múlva indult el a letöltés, de legalább max sebességgel
manapság viszont TTH alapján hozzáadsz több tucat másik forrást, szóval tölteni (szinte) mindig tudsz
viszont a privátban slot kérés az a ritkaságok miatt van, én pl. csomó cuccot töltök eDonkeyról, amik DC-n senkinek sincsen, ezért ha valaki ír nekem, hogy le szeretné tölteni akkor örömmel adok neki slottot, amúgy sose tudná tõlem letölteni
na erre jó/találták ki a slot adás
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Nem tudom, másnak feltûnt-e, de mostanság nálam úgy tûnik, mintha egyre több erõforrást használna a dc. Bcdc 0.674-et használok, két gépen. A megosztás nem változott, a letöltési sor sem hosszabb, a hubok is nagyjából ugyanazok, mégis, a proci használat a régi gépemnél látható, hogy kb a duplája, míg a memória fogyasztás pedig olyan 80-130 mega között mozog. Illetve, ezzel egyetemben az erõsebb gépemen is beszaggatnak a programok, indokolatlanul. Pedig ghostból visszarakva a "tiszta" windowst, és ezt módosítva is hasonló az eredmény. Most megpróbálkozom a czdc-vel, hátha azzal több szerencsém lesz.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
extra slot egy napra?
kikényszrítés vagy adják
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
És úgy általánosságban midnenkitõl kérdezem: van egy haverom, rooter mögött. Ha beállítom port forwardolással aktívba, néhány napig jól megy minden, után egyszerûen megszûnik a net kapcsolata. Mármint, SEMMI nem fog utána mûködni a neten, amíg a rootert egy nem áramtalanítjuk egy pillanatra. Sok kisérletezés után rájöttünk, hogy ha a windowsban az ip címet és egyéb adatokat nem adjuk meg fixen, akkor ez a hiba egyszerûen megszûnik, tökéletesen megy utána a gép mindvégig (perszer a dc csak passzívban). Csakhogy, így a rooternek nem lehet megadni címet, ahova forwardolhatna portot.
Ha passzív vagy, akkor a hub közvetíti neked a találatokat.
További infó itt:
http://users.atw.hu/admiral/Forum/viewtopic.php?t=70
ha belegondolsz hogy mûködik az élet:
az embernek el kell kezdenie vhol mivel most kezdtem felmerül annak a lehetõsége hogy elég láma vagyok nem lehetek kapásból olyan okos mint Te
(ja és nem hiszem hogy egy kábeles személy 20-al tud feltölteni!)
Az emberek egymástól töltenek le (vágod a témát? 😊 ). Ha igen, akkor valószínû már nem nehéz belegondolni, hogy te annyival tölthetsz lefelé egy embertõl, amennyivel az a másik ember felfelé tud tölteni.
Mégegy kérdés: azt nézted, hogy 1-1 felhasználó tõled mennyivel tölt? Szerinted neki nem az a letöltési sebessége?
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Egyébként, a számláló az úgy is tökéletes volna nekem, ha én állíthatnám be, mondjuk a beállíásokban valahol, hogy mennyirõl számoljon vissza. Persze, azért vegye bele az automata keresõ kereséseit is, lévén, többször csak az automata keresett, és mégis kaptam huboktól visszajelzést, hogy azért mégsem kéne ilyen sûrûn keresgélnem. Engem is már többször kerestek meg szálért, és adtam is, bár ezzel meg a többi letöltõt szivatom, lévén, nekik meg esik a letöltésük.
Tudsz ilyen számlálós klienst említeni? Az azért lényeges lenne, hogy NE legyen többszálú.
pedig csak pár szót beszélgetsz és máris tölthetsz, az emberek örulnek ha valaki szintén azt a ritkaságba meno egyuttest szereti, én ilyen beszélgetés során még kiadatlan demo kazetta rippet is szereztem, amit direkt nekem osztott meg a srác
kulfoldi ritkaságokra viszont eMule-t használok, arra jobb a DC-nél
blackgamer: igen, én is próbálok sok forrásos embertõl tölteni, de vannak olyan "perverzióim", mint az anyaországban is szinte teljesen ismeretlen punkbandák (sokszor gyenge taperip minõségû) zenéinek gyûjtése. Bár, külföldön azért jobb a mentalitás, de van, hogy itt magyarban megvan egy embernek és kész. Ellenben, én nem szoktam azért beszélgetést kezdeni, hogy tölthessek tõle. Vagy elindul a töltés valamikor, vagy nem. Vagy meglesz, vagy nem.
http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
ti még mindig egy usertõl töltötök? õsidõben volt az, tessék használni a forrás hozzáadást!!!
ha pedig ritkaság, 1-2 usernek van meg a cucc, akkor írok privátot ilyenkor pár mondatot elbeszélgetek az illetõvel, és felrak kedvencei közé és töltök
A letöltés megszakításának meggátolására egyetlen jó mód van: nem kezded el a töltést. Egyrészt, mint azt említették is már, nagyon sokszor van olyan, hogy egyszerûen megszakad a technológiai korlátok miatt, de az általában hamar újra is kapcsolódik. Emellett a másik kategória a nagyon népszerû "csalok mint állat". Pl. rengetegszer kezdtem már el tölteni valakitõl, és ha jó esetben tényleg el is kezd tölteni tõle, nem sokkal késöbb az emberünk megszakítja, majd a következõ kapcsolódási kisérletnél már nem megtalálhatók a fájlok a megosztásában. Ez jellegzetes magyar szokás. Ennek legékesebb bizonyítéka egy ismerõsömmel esett meg, akivel a feltöltõ privátban közölte, hogy tõle senki nem tölthet, õ csak letölteni van itt, ami a végén odáig jutott, hogy közölte a feltöltõ, hogy, hogy a jó k***** anyjába gondolja azt, hogy tõle joga van feltölteni és kb negyed órán át szitkozódott azért, mert másik szegény csávó úgy gondolta, hogy teljesen legálisan elkezd tõle letölteni valamit. Én már alapból gyanúsnak tartom, ha van valakinek jópár giga megosztása, és mégsem tölt tõle senki. Általában az ilyenhez senki a jó édes életben nem tud kapcsolódni, max a fájl lista lehúzása erejéig.
Tõled azért tölthetnek gyorsabban le, mint te másokról, mert pl. neked gyorsabb a feltöltési sebességed, mint a másik embernek, akitõl te töltesz, vagy mert tõle egyszerre többen töltenek, mint tõled.
persze van rá példa, de hozzám is jönnek az anyázó priv üzik, közben nem is ülök gép elõtt
3.Hogy lhehet meggátolni,hogy pl egy hosszú videó letöltése közben akirõl letöltök,az ne szakítsa meg a letöltést? mert ez elég idegesítõ szokot lenni... 4.Mért van az hogy tólam gyorsabban töltenek le,mint én másokról?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Don\'t Panic! Lua Support: http://ro.4242.hu Strongdc++ lite http://ro.4242.hu/strong_lite