14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#13246 Hi!
Miért tiltották le a magyar HUBok nagy részéről az RC10es StrongDC-t? Azt írják mikor kirúgnak hogy használjak RC9F2-t. Van valami baj a 10essel?
-
#13245 Köszi a seítséet!Azt már én is észrevettem,hogy az rmDC++-al elég sok helyre nem enedett be.Viszont a sima DC++-al szinte minden hová.Úgy,hogy az marad.Ha a keresésnél be pipálom a TT rooth-ot.Az mi lenne.Csak már ez lenne a kérdésem.Kösz. -
keeper2 #13244 hát, nekem 5-6 óra alatt találni szokott 3-4 alternatívát egy olyan fájlhoz, amihez, ha én keresek rá, talál kb 100 forrást. -
#13243 nem tudom én azt vettem észre hogy csak akkor csinál valamit a kliensem ha én rákeresek az alternatívára -
keeper2 #13242 Én azért a saját tapasztalataimból ellenkeznék ezzel. Szerintem keresgél még az eredeti kliens is rendszeresen egyéb források közt, csak nagyon rossz hatékonysággal. Épphogy talál néha valamit, de azért 1-2 talált forrás is azt mutatja, hogy van ilyen keresés. Ellenben, a hatékonysága valamiért az elmúlt időkben nagyságrendeket zuhant. Nem tudom, mi az oka ennek, de elég érdekes dolog, hiszen nem a kliens változott. Akkor netán a szerverek fogják vissza őket ebben? -
#13241 és az a legszebb hogy nem egy átlag user irta ezt hanem egy op a banolásának indokaként :D -
#13240 "Az emberi butaság és az univerzum határtalan. Az utóbbiban nem vagyok biztos." -
#13239 azhát -
tomo #13238 hehe.
szanalmas.hu -
#13237 en igy tudtam! engem ezert basztak ki az egyik hubokrol indok: "operatori kliens hasznalata, ha egy hubon sem vagy operator hasznalj normalis klienst" :) akkor baxak meg :D -
#13236 oDC miert kimondottan operatoroknak valo kliens? :D ez annyira altanos tevedes, az oDC nem az operatorDC roviditese...
[i]"oDC is an acronym for Opera's DC++ which is based on the popular Direct Connect clone "DC++"."[i] (forras: http://odc.gempond.com) -
#13235 mivel kezdő vagy ezért a sima dc++-t ajánlom neked különbség meg nem sok van a kliensek között a strong DC nem mindenhol engedett kliens mert az töb szálas az odc operátoroknak való kliens a többi kli9ens meg hasonlít a sima dc++ os kliensre! használd azt! -
#13234 a tth támogatás még nem mindegyik kliensben van benne nekem pl a dc++ 0.674 nem keres másik manuszt ha az lelépet akitől töltöttem csak ha bemegyek a letöltésekbe és ott keresek egyébb alternatívát és rábökök hogy tölcs tölük
egyedűl a strong dc az ami tölt de az meg több szálon tölt!
-
#13233 Köszi a válaszokat!Csak azért kérdetzem mert nem rég kezdtem el ezt a DC-ést.Annyira még ezt nem ismerem.Amúgy én a sima DC++ használom.Itt írtatok többet is.Most melyiket érdemes használni?Van valami lényeges különbség köztük?Előre is kösz. -
Szmeby #13232 "ez csak strong dc-nel van! sima dc++ vagy bcdc++ vagy fulldc++ sotob ezeknel csak attol az egy felhasznalotol tolti le a filet!!!!! ha az kilep akkor megal a latoltes es ha viszajon onnan folytatja ahol abbahagyta!"
Már bocs, de ez hülyeség. Előbb tanuld meg használni a klienseket, és utána segíts másoknak, mert így csak félrevezeted őket. De ha ennyire biztos vagy benne, akkor mondd meg miért van az új kliensekben TTH támogatás, alternatív forráskeresés, és még sorolhatnám...? -
#13231 A letöltendő fájlon nyomsz egy jobb gombot,kiválasztod a pioritást és beállítod,hogy szünetel. -
#13230 Sziasztok!Most nekem a sima DC++ van fent.Hogy lehet megoldani azt,hogy egyszerre több letöltésbe is bele kezdtem.De viszont szeretném megállítani az egyiket.Úgy,hogy utánna ne induljon el.Mert,ha a kapcsolatot megszakítom utánna megint elkezd tölteni.Ezt akarnám elkerülni.Előre is kösz. -
#13229 jah vagom :) öööö egyszerű csak a te ripjeid oszd meg és akkor csak azt töltik tőled :D
amugy nem tudok ilyen kliensről :) -
blackgamer #13228 igen-igen, erre gondoltam -
keeper2 #13227 Szerintem black nem erre gondolt, hanem, hogy ha valaki az ő ripjeit akarja tölteni, akkor az azonnal kapna egy slotot, nem kellene kivárnia a sorát a letöltésben. -
#13226 ha meghajtót adsz meg vagy egy mappát aminek változik a tartalma akkor minden indításkor ujrahaseli azt a könyvtárat tehát beteszi a letöltésedbe! -
blackgamer #13225 létezik olyan kliens ahol a megosztásomban megadhatok olyan könyvtárat aminek a tartalma autómatikusan feltöltődik (auto slot)?
csak azért, mert azt szeretném, hogy az én rippelt verzióm terjedjen hamarabb (ha már vessződtem vele) -
keeper2 #13224 Dc-ben pedig alaposan elkezded vizslatni az elsó státuszsor tartalmát. Ott van feltüntetve az aktuális fel és letöltés is (hacsak ki nem kapcsoltad) -
#13223 megnézed a netszerződésed :D -
motorolanokia #13222 ez jó! -
#13221 hippi, ezt most juttattad eszembe :))
- [18:19:02] <johnnyfiantaco> does anybody have a copy of fullDC++??
- [18:19:05] <johnnyfiantaco> pleaseeeeeeeeeee
- [18:19:13] <johnnyfiantaco> i reformatted and lost mine
- [18:21:40] <Pretorian> Search the net.
- [18:21:47] <Sp1ke™> fullDC++ ?? f you mean fulDC you can get it here http://ful.dcportal.net/ Or 2 secs on google
- [18:22:41] <Pretorian> It's 'fullDC'. Trem was just *really* drunk that night.
- [18:23:18] <Sp1ke™> :)
-
motorolanokia #13220 Hogyan tudom megnézni, hogy mennyi a fel/le töltési sebességem?? -
keeper2 #13219 vagy a vele lévő privi ablakban kiadod a /grant parancsot -
#13218 Nm. -
motorolanokia #13217 köszi :))) -
#13216 marmint give extra slot magyarnal meg egyertelmu :) -
#13215 job klikk a nevere majd give slot! -
#13214 Oh my god! Thanks! Revised!! -
motorolanokia #13213 Ha valaki letölt rólam, és kér még tőlem slotot, hogyan kell neki adni?? -
#13212 A hubprogram tesztelése miatt 1-2 újraindítás várható a közeljövőben (most)
köszi a türelmet- Elite OP team
-
#13211 kis korrekcio, mindenhol fullDCt irsz, pedig az valojaban fulDC ;] -
#13210 inkább csak álmodozok :D -
tomo #13209 idealista -
#13208 ezt kene megszuntetni! ossze kene fogni a hubtulajoknak es egy kozos szabalyzatot es egy kozos rendszert kene kidolgozni amit minden hubon betartananak! -
#13207 ez csak strong dc-nel van! sima dc++ vagy bcdc++ vagy fulldc++ sotob ezeknel csak attol az egy felhasznalotol tolti le a filet!!!!! ha az kilep akkor megal a latoltes es ha viszajon onnan folytatja ahol abbahagyta!