Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez néha jó dolog lehet, hogy átirányítanak. Pl. néha kapok bant egyes hubokon olyan okok miatt, ami teljesen értelmetlen. Volt, hogy hivatkozott bannoló a probléma okára, és megadta a szabályzat idevágó pontját, de mégis, sokáig néztem, és nem találtam kivetnivalót benne. Egyszerûen nem jöttem rá, hogy mivel is szegtem meg azt az adott pontot. Vagy pl. bot is bannolt már ki, csak azért mert egy klipp címében benne volt a fuck és az animal szó, erre õ egyértelmû, mire asszociált, pedig semmi ilyenrõl nem volt szó, egy egyszerû nine inch nails videóklipp volt, dehát, azoknak ilyen durvább címei és szövegei vannak. Ilyenkor jó, ha átküld egy másik hubra, mert a ban miatt úgysem juthatnék be. De ha csak szimplán tele van, akkor elöbb utóbb úgyis lépnek mások ki, így, ha szerencsém van, bekerülhetek. Mint pl. egy teli ftp szerver. Ott is kialakul egy sor, ami a töltésre vár. Meghát, én olyan ritka dolgokat szoktam letöltögetni a neten, amik itt magyarban nemhogy nem jelentek meg, hanem még hallani is alig hallott valaki róla. Sõt, sokszor még az anyaországukban is teljesen ismeretlen együttesek zenéit, filmeket gyûjtök. Ezért fontos, hogy nagy hubokon legyek, mert kicsin a legkisebb esélye van, hogy megtalálom.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

csak még egy picit visszatérnék a redirhez
a mai magyar hubviszonyokat nem igazán ismerem, csak annyit tennék hozzá, hogy a redirnek akkor van értelme, ha több hub együttmûködik "hálózatként", mint pl. . ha Jaguaron nincs hely (vagy nincs elég megosztásod 😊), átrak Bamse-ra. ha itt is van valami, akkor tovább, mindig picit lejjebb. vagy pl Consoleworld 1-2-3, itt is valamelyik teli, küld a másikra.
ha jól tudom, magyar hubok között nem igazán van ilyen "hierarchia" a hubok között

darksun
No Problem. A dc-s hangnemrõl sajna jól mondod. Higul a társaság de rendesen. Sajnos 😞

Darksun:Igazad van, jól benéztem, pedig, mivel nem írtad, mire válaszolsz, még gyorsan vissza is néztem, de a válaszod nagyjából úgy volt megszerkesztve, mintha csak egy kis része lett volna black hozzászólására válasz, míg, hogy nem marad sáv egyéb dolgokra, az leginkább csak nálam szerepelt, ezért gondoltam, hogy én vagyok. A hangnemem az sajna a dc fórumokhoz edzõdik rugalmasan. Több más fórumban is beszélek dc ügyben és a legtöbb helyen csak lecseszéssel illetnek akkor is, ha nekem van igazam, így már ott is durva a hangnemem, ahol nem is kellene.
Tomo: az oké, hogy nem mindegyik torrend szerver tartja meg a logokat, de honnan tudhatom, hogy melyik igen és melyik nem? Amikor napjainkban már lassan a testvérek is átverik egymást, ez egy kicsit veszélyes téma lehet ahhoz, hogy csak úgy vakon megbízzak egy ismeretlenben, mert õ azt mondta, hogy törli a logokat (vagy még ezt sem mondta)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

darksun
kepper: sztem egy kicsit benézted. Már az illetõ is válaszolt. A hangnemed fenomenális.

FleetCommand
genci: Aki lusta keresgélni (vagy legalább kérni), haljon meg.. Én így gondolom. Ahhoz nem kell több ész, hogy utánanézzenek, hogy mi merre hány centi...

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

FleetCommand
Ja, aki meg tõled tölt, az meg szíd, mint a bokrot. A Cfos-t ne használjátok, elcseszi az uploadot (persze, önzés rulez, tudom..)<#banplz>

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

torrent szerveren csak akkor marad info, ha az uzemeletetoi ugy csinaljak meg, de ha rendesek, akkor nem gyujtenek adatokat. a loki szandekosan gyujtott., de ez nem jellemzo allitolag.

Darksun: nekem dumálsz olyanokat, hogy nem érzem kicseszésnek a több fájlcserélõt? Mert ha nekem, ház közlöm, hogy nem, mivel nem használok egyszerre több fájlcserélõt. Januárban értem el oda, hogy úgy döntöttem, kipróbálom a torrentezést. Akkor nem ment a dc nálam, és azt vettem észre, hogy tényleg sokkal gyorsabban jön a torrent. Le is töltöttem két olyan 98 táján megjelent b kategóriás kalandjátékot, amit korábban soha, sehol nem találtam meg. Sõt, még a boltokban sem árulják. Mivel gyûjtöm az ilyen egyedi régiségeket. Erre pár hétre rá bezárták a lokit, aki eladta a töltõkrõl a logokat. Köztük, amiben én is ottvagyok. Még ha a legutolsók közt is, akkor is, idegesítõ a tudat is, hogy ha akarják, felhasználhatják ezt ellenem. Akkor olvastam csak utánna, és rájöttem, hogy ott mindenrõl minden infó megmarad a szerveren.
Én is elfogadom a lassú letöltési sebességet, csak az dühít fel, amikor lehetetlen tölteni valakitõl, akinek pl. az összes slotja szabad, pedig tök sok jó cucca van, vagy ha egy t3astól töltenekek ketten, mégsem jön gyorsabban 1knál. Az ilyen már a faker kategória. Egyébként, ha jobban visszaolvastál volna, akkor pont abból kezdõdött ez az egész vitánk, hogy azt írtam, hogy a külföldi hubokon a limites kliensek egyet jelentenek a fakerrel. Ily módon megoldottad a gordiuszi csomót azzal, hogy javasoltad, hogy ilyet használjak.

na egy Lámásat: mi a TAG faker a matrixon?

mekorikamozibaszod

HiPPoNaX
feltoltest na, csak jol elirtam😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HiPPoNaX
tenyleg baromi hatasos ha lenyomja a letoltest, ezzel az erovel limitalhatna is az illeto kliensbol (merugye R2 nem epp elterjedt😄)

Nálam egyértelmû volt a változás: nehezen beinduló letöltések, majd amikor beindultak, az upload-ot tönkrevágták; aztán néha az upload gyõz és a download zuhan le.

CFoSSpeed-del egy úgy néz ki, hogy a letöltések hamarabb elkezdõdnek, az upload/download nem ugrál össze-vissza ész nélkül egymás rovására, egyenletes a le- és feltöltés. Amikor meg nem vagyok lekorlátozva, hidegen hagy, hogy 700k helyett csak 450k-val jön a cuccos.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

barangolo
en mar joideje hasznalom az 1.06-os verziot es bevatlnak mondanam.
az uj verzio sztem nem lett jobb es az a prioritas dolog, hat 1 nagy faxsag nem igazan birtam normalisan beallitani es nem is mukodott ugy mint a regebbi (sztem) ezert vissza raktam az 1.06-ot.

"mert max upnál is jön rendesen lefelé... hát egy lóf@szt"
a mostani dc kliensben amit hasznalok nincs limit lehetoseg de /pill ugy latom, hogy muxik rendesen.
idonkent pl azt latom, hogy amikor sikerul 1 gyors kapcsolatrol tolteni akkor a feltoltest 1xruen elnyomja a cfos es jon a cucc teljes sebesseggel.
elkepzelheto, hogy nem mindenkinek muxik ugy ahogy kellene v eppen sehogy, mivel esetleg szolgalto fuggo is a dolog, emlekezz csak a hirhedt matav akciorol amikor letiltotta a cfos cimeinek az elereset (amit persze okosan +magyaraztak).
jah es meg mielott barki "+kovezne" nem teriteni v magasztalni akartam, csupan a tapasztalataimat osztottam + masokkal. <#alien2><#alien2><#alien2>

barangolo
ennek az opcionak ugyanaz a hatasa mintha Te irnal be az advanced/user commands reszbe kulonbozo parancsokat.
csupan annyi az elteres, hogy ezeket nem Neked kell beirkalni hanem a hubra lepeskor a hub kuldi el a kliensnek es igy kapsz esetleg olyan parancsokat is amik hub specifikusak v maskeppen nem tudnal hasznalni.
1ebkent nem tom elkepzelni, hogy kattintas nelkul is mukodnenek.
(a jobb gombbal torteno veletlen kattintas is mukodesbe hozza oket.)

barangolo
ehhez nem szukseges semmifele script es szinte barmelyik kliens tudja, nem kell hozza bcdc.

tudod a világ nem csak DC-bõl áll, meg abból amit mondjuk te látsz belõle

"Biztos nagyon szeretnek a fergeteges upload sebességedért." igen, folyamatosan jönnek a privik, hogy adjak slot-ot mert az adott ritkaság csak nekem van egész DC-n
"te futsz bele ilyen userbe szidod mint a bokrot" 😊 örülök hogy jön, nekem a letöltés sebessége nem lényeg

igen, épp azt teszi: "muzsikál"... másra nem jó, olyan mint a megasztárok LOL a legjobb dolog az, hogy a cfos "hasznosságát" bizonygatók elõször arról regéltek, hogy "gyorsabb" lett a net LOL aztán jött az, hogy ha cfost használsz akkor nem kell limitálnod, mert max upnál is jön rendesen lefelé... hát egy lóf@szt: egy átlagsebességre kalibrálódik be egy idõ után mind az up mind pedig a down és egyik se lesz a maximum... na de amikor ezt is belátják már néhányan akkor jön az hogy azért jó, mert be lehet állítani prioritást a programoknak LOL gyerekek, mi lesz a következõ "hasznos" funkciója? azon kívül hogyha uninstallod, leszedi az adsl csatlakozást az ethernet kártyádról és rohadtul nem fog mûködni már csatlakozás se, csak ha újra beállítod...

darksun
Én DSL-es vagyok nekem a cfos speed 1.06 vált be. Én is kisérletezgettem a többivel. Ez szépen muzsikál.

darksun
Egyszerre több filecserélõ.. hmm..egy kicsit nem érzed kicseszés mindkét prg-on levõkkel? Ugyanazt az uploadot osztod többfelé. Biztos nagyon szeretnek a fergeteges upload sebességedért. Persze ha te futsz bele ilyen userbe szidod mint a bokrot. A limiter meg a dc legnagyobb ellensége, de ezt annyian leírták már. Aki használja nem csak sáv szétosztásra használja. Süket indok hogy nem marad sávszél játszani / böngészni. Arra találták ki a limites dc klienseket. Elég korrekt módon engedik a hubok a sebességhez a limitet, a többivel azt csinálsz amit szeretnél. Sztem

Na, én használtam cfost, beállítva, és szinte semmi javulás. Most cfosspeed van, és már érzékelhetõ javulás, de még mindig messze jár az ideálistól. Pedig, azt olvastam, hogy a cfos való a sima gépekre, a cfosspeed pedig rooterek mögé. Szóval, javít a cfos, de nem lesz még az igazi. Bár, emellett a másik, ami javít még, ha kevés kapcsolattal operálunk. Vagyis, minél kevesebb irányba megy/jön az adat. Ehhez viszont gyors források kellenének.
A dc-ben pont az a jó, hogy nem megy rajta át információ, ily módon jelen szabályozás szerint legális (persze, mint ahogy a lentebbi cikkben is említette az a közutált csávó, ha õk toplisákba gyûjtik, hogy milyen letöltések voltak a hubon, meg efféléket, azzal jogilag maguk alatt vágják a fát) Ellenben pl. a bittorrentnél pont a szerveren megy át minden, így egyrészt büntethetõ is a szerver, másrészt, a logok miatt még meg is adják a bizonyítékokat a felhasználók ellen. Viszont, mint olvasható egy másik cikkben, egy 1000 fõt kiszolgáló dc hubhoz szükséges sávszélesség más megosztó rendszerekben ennek akár 100-1000x-esét is ki tudja szolgálni, ezért van, hogy a dc rendszer túlterhelt, és ez a hatékonyságát is igencsak lerontja.
Egyébként az asva a szememben egy életre lejáratta magát, kedves igazgatója nyilatkozatai által, amikben nemegyszer nyilvánvaló hazugságokat állított, csak mivel az az õ céljait támasztja alá. Egyébként, az asva amellett, hogy a filmesektõl szerzi a pénzét, még közhasznú társaság is (ez a "köz" eléggé furcsa, mivel valóságban a köz kb az emberek 1%-át jelzi itt), és így még adóvisszatérítést is kap.

Apropó: szegmentált letöltést támogató kliensek miért vannak még mindig tiltva? Nem az volt, hogy a slotreformnak nevezett valami pont azért lenne, mert hogy a többszálas letöltésekhez igazítsák a beállításokat?

Most néztem meg a Koli, a Mátrix és az Independence weboldalát, és a szabályok még mindig tiltják a többszálas letöltést.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Több fájlcserélõ? Annak mi értelme? Fõleg Magyarországon? Mert mondjuk Svédországban megértem a dolgot, de nálunk... Aztán azt a vacak feltöltési oldalt is még szénné korlátozzák? Így nincs értelme az egésznek.

általában több fájlcserélõ fut egy gépen, szóval nem értem miért kell üldözni a netlimitert

Háát, ha az ember nemcsak telepíti, hanem be is állítja, hogy az egyes programok generálta forgalom milyen prioritásban mehet, akkor azért elg sok problémát megold ahhoz, hogy a netlimiter használata ne legyen védhetõ, nem?

HiPPoNaX
Sajnos cFos sem 100%os minden esetben

Semmi szükség limitálásra, amikor ott a CFoS a problémára.

HiPPoNaX
Kisse ellentmond onmaganak

A DC hubokat az ARTISJUS a "2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl" alapján nyírja ki vagy legalábbis próbálja kinyírni.

2. §. l) Közvetítõ szolgáltató: az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatást nyújtó szolgáltató, amely
la) az igénybe vevõ által biztosított információt távközlõ hálózaton továbbítja, vagy a távközlõ hálózathoz hozzáférést biztosít (egyszerû adatátvitel és hozzáférés-biztosítás);
lb) az igénybe vevõ által biztosított információt távközlõ hálózaton továbbítja, és az alapvetõen a más igénybe vevõk kezdeményezésére történõ információtovábbítás hatékonyabbá tételét szolgálja (gyorsítótárolás);
lc) az igénybe vevõ által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás);
ld) információk megtalálását elõsegítõ segédeszközöket biztosít az igénybe vevõ számára (keresõszolgáltatás);
<...>
11. § A 2. § ld) pontjában meghatározott közvetítô szolgáltató akkor nem felel az információ 2. § ld) pontja szerinti hozzáférhetôvé tételével okozott kárért, ha
a) nincs tudomása az információval kapcsolatos jogellenes magatartásról, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti;
b) nincs tudomása olyan tényrôl vagy körülményrôl, amely valószínûsíti, hogy az információval kapcsolatos magatartás jogellenes, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti;
c) amint az a) és b) pontban foglaltakról tudomást szerzett, haladéktalanul intézkedik az elérési információ eltávolításáról vagy a hozzáférés megtiltásáról.

Vicces olvasni, amikor az ASVA vezetõjének viszont kvázi fogalma sincs a dolgokról.

HiPPoNaX
Valoban, de a skandinavoknal a kabeles technologia az elterjedt, az meg altalaban szinkron netet jelent jobb helyeken (a chello, axelero kabel es egyeb szarok abszolut mas kategoriat kepviselnek, olcso megoldas ugyebar...)
Egy bug pedig nem egyenlo azzal, hogy a program trojai, hiszen akkor a windows maga egy hatalmas trojai lenne. Mellesleg az emlitett korlatozo prg-t nem ezen a resen keresztul latta a hub, hanem maga a kliens kuldi az informaciot (beepiti vmilyen modon a myinfoba altalaban, pl. kapcsolattipusba, descbe) a hubnak, hogy mellette fut.

Én a bcdc-t az itt is reklámozott hivatalos magyar lapjáról szoktam letölteni, a simát pedig az eredeti lapjáról. Mellesleg, régebben beszéltem egy matrix op.-al, és õ mondta el, hogy a dc 0.6xx-ben már van egy olyan funkció, ami észreveszi, ha a kliens memóriájában van a netlimiter egy bizonyos dll fájlja. (egy kis kitérõ: sok helyen látom, hogy a kapcsolat típusa: netlimiter xKbyte (ahol x sokszor 1vagy 2). Ezt a kliensek/szerverek ismerik fel, vagy van olyan dc, ahol beállítható a netlimiter kapcsolattípusként???) Emellett, elég egyértelmû is volt, hogy éveken át nem rúgtak ki netlimiter miatt, de amikor átálltam 0.6xre, akkor fél órán belül mindig repültem. Amikor pedig nem indítottam a limitert, akkor ez megszûnt. Emellett, az olasz hubon miért bannoltak kétszer is a netlimiterre hivatkozva, szinte fellépés után azonnal (ami nem is futott, csak a gépemre volt installálva), és miután uninstalláltam, azóta miért van, hogy az a hub hetek óta nem zargat engem??? Ha még egyszer megcsinálják, aztmondom, véletlen volt, és beletrafáltak, de kétszer is bannoltak érte, ami már több lehet mint véletlen. Pedig pont a 0.674-es bcdc van a gépemen, és olvastam, hogy ebben a fejlesztés a következõ: kijavították azt a kritikus hibát, ami valahol 0.3xx-tõl kezdve megfelelõ támadási módszerrel elérhetõvé teszi a támadott számítógép összes fájlját. Ezt a hivatalos, eredeti dc++ honlapon írták, tehát nem hiszem, hogy csak vicces kedvükben voltak.

Nem vagyok benne biztos, de ha jó az elgondolásom, akkor ott szokott kiütközni a probléma, hogy a dsl kapcsolatok nem bírnak szinkronban üzemelni, emiatt a feltöltés lassabb a letöltésnél, viszont, ahhoz, hogy újabb csomagokat küldjön a dc, a korábbiakról elöbb még kell kapnia visszajelzést, hogy elfogadták õket. De ha a letöltõ ember feltöltési szála teljesen lefoglalt, nem érkeznek meg a válaszok idõben, emiatt a küldõ lassítja a küldést. Valamint, emellett azért még mást is szeret csinálni az ember a neten, nem csak dczni. Erre találták ki a limitálást, hogy eljusson idõben a válaszcsomag a feltöltõhöz, illetve, másra is legyen sávszélességünk. Namármost, a szinkron net elég ritka, pl. japánban az elterjedt a 8 mega le, 4 mega fel típusú dsl. Vagyis, dsl technológiában lényegében a világon mindenütt szükség van a feltöltési limitre az legoptimálisabb mûködés érdekében. A tiltását talán az okozza, hogy egyrészt kis országunk az euban az utolsó elötti net elérést tekintve, az egész európára tekintve is nagyon elmaradott. Máshol gyorsab a net, valamint, országunkban a legelterjedtebb a kissé elavult dc technológia, talán az egész világon. Viszont, érthetõ is, lévén, lefogadom, hogy a jogvédõk is töltenek egy halom illegális anyagot, viszont, pl. az asva azokat az anyagokat is illegálisnak kiáltotta ki, és keményen üldözi, ami hazánkban legális, de az usaban illegális. És olvastam olyan cikkeket, hogy, ha kis hazánkban legális valami, akkor is, hogy tudják elérni a nagy amcsi ügyvédi cégek, hogy a felhasználót ellehetetlenítsék, tönkretegyék, vagyis, hogyan tudják elérni, hogy megközelítõleg az amerikai törvényeket tudják alkalmazni ott is, ahol semmi helyi jogalapja nincs. Ebbõl a szempontból jó a dc, mert kevésbé hagy nyomokat az ember, mint más rendszerekben (ismereteim szerint). Pl. a bittorrent azért nagyon rossz, mert ha a szervert elkobozzák, abból visszamenõleg meg tudják mondani, hogy az összes user mikor mit töltött le. Amerikában még érthetõ a dolog, hiszen ott a cégek nem csak zsebpénzt adnak a dolgozóknak fizetségül. Egy átlagos amerikai gyerek zsebpénzébõl több szoftvert, filmet és zenét vehet meg, mint egy átlagos magyar ember a fizetésébõl. Ellenben, a kiadókat a legcsekélyebb mértékben sem érdekli ez, õk csak azt akarják, hogy mindenki a lehetõ legtöbb mindent vásároljon, és eladási árakat tekintve nemigem tesznek különbséget aközött, hogy valamit az usaban, magyarban, vagy valahol közép afrikában akarnak eladni. Ellenben a törvényeiket szép amcsi szokás szerint az egész világra kívánják ráerõszakolni.

Szó sem volt kattintásról, egyszerûen néha-néha megszaladt és ment a flood.

Közben a neten megtaláltam a megoldást: az Advanced-ben van egy olyan, hogy "Accept user commands from hub", ezelõl pipa ki és mindjárt nincsenek parancsok, újra szép és mosolygós a világ.

Azért köszi a választ.

HiPPoNaX
Hat ha a jobbklikkel matatas soran veletlen rakattintasz a helyi menu vmely elemere akkor ez konnyen elofordulhat, egyebkent nem kene megtortenjen, hacsak nem futtatsz esetleg valami client-side luat is a BCDC-vel, de ezt ketlem, arrol nyilvan tudnal (es most nem a formatting, bier es egyeb alap luakra gondolok nyilvan 😊)

Üdv!

A tettes a legújabb BCDC++. Egyes hubokon valamilyen scriptet használnak, ami azt csinálja, hogy amikor alul látom a hubokat, mint füleket, ezeken a fülökön jobb klikkre mindenféle vicces dolog indítható el, pl. elõre megírt szöveget szúr be a main chat-be meg hasonlók.
A probléma az, hogy a BCDC felettébb váratlanul, de általában olyankor, amikor az adott hub main chat-je látszik és jobb klikkel matatok, akkor magától elkezdi nyomni a main chat-be ezeket a parancsokat és - valahol jogosan - jön az anyázás, hogy miért floodolom szét a chat-et és kussoljak már.

Tudja valaki mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni?

Blasta
Well, kösz a helpet!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hidd el hogy nincs OPdc kliens...ugyanazt a klienst használom mint te csak kicsit több parancsnak engedelmeskednek a botok. nem hiszem hogy kémkedésre allkalmas lenne a dc ebben a formában:

mekorikamozibaszod

HiPPoNaX
Skandinav netviszonyok lehetove teszik, hogy ne kelljen uplimitet alkalmazni, ezert nem is szeretik a limites klienseket, mint BCDC, CZDC, stb.
DC klienst kizarolag a hivatalos weboldalarol tolts le (ahol a forras is elerheto), ugyanis a nagyobb portalok (pl. download.com, etc) lehet hogy trojanos klienst raknak fel.
Emlitett korlatozo programot pedig ketlem hogy barmi is felismerne ha nincs elinditva, foleg nem DC kliens (legalabbis joparat attanulmanyozva egyben sem talaltam ilyen funkciot...)

Na, azt azért eléggé furcsának találom, hogy a magyar dc életben szinte mindenhol a bcdc vagy czdc-t ajánlják, mint legjobb klienseket. Bezzeg, ha külföldi (fõleg skandináv) hubokra tévedek vele, olyan gyorsan repülök, nemegyszer akár 1 hétre is, mondván, hogy faker vagyok, vagy hogy hackelt klienst használok. Nem teljesen értem, mi a bcdc 0.674ben a hackelt. Régebben mondjuk az alap dc-t használtam, és mellé a korlátozást a netlimiterben állítottam be. Nem csaltam, de sokkal egyszerûbb volt ott limitálnom. Mindenesetre, mióta a 0.6xx verziók már azt is fel tudják ismerni, ha nincs limitálva, csak elindítva a netlimiter, átszoktam a bcdcre, és hanyagoltam a korlátozó progit. Ellenben, a windowsba beinstallálva továbbra is ottmaradt, csak már nincs elindítva sem. Persze, a megosztásomban sincs benne. És történt, hogy egy olasz hubon kirúgtak a netlimiterre hivatkozva. Nem tudtam mire vélni, hát a ban lejártakor visszamentem, és újra kitiltottak. Ekkor uninstalláltam a programot, és azóta nyugodtan felmehetek a hubra. Szóval, úgy érzem, a dc kliensen keresztül nagyon jól lehet kémkedni, ha még azt is meg tudja állapítani, hogy egy nem elindított program fel van telepítve a gépre, akkor ennyi erõvel a teljes vinyó tartalmamat láthatják az opok? Ez lenne a legveszélyesebb kémprogram?

hát igen tulajdonképpen a szolásszabadság hive vagyok,tehát a kérdések miatti automatikus kicket én sem egészen értem A redires gondolatben elsõsorban a tiltott klienst használokra gondoltam elsõsorban mert aki azt használ,az még lehet másutt "jouser",csak éppen az adott hub szabályainak nem felelt meg.Azt meg tapasztalatbol látom ,hogy álltaláben a szabályos reklámoknak van haszna nem a mainbe bedobált "apugépén megy a szerver" csodarekiknek.

mekorikamozibaszod

ilyen kiskirályos dolgokkal én is találkoztam,
pl. egyszer egy srác valami koncertre keresett belépõt, ki is dobták reklámozás miatt
vagy egy másik angolul kérdezett valamit chat-en, repült is fél percen belül
vagy egy harmadik aki az ftp szerverét akarta kipróbáltatni valakivel, hogy tudnak-e fel-, letölteni, azt a gyereket mindennek elhordták közös chat-en az OP-ok "warez ftp reklám" stb., beszéltem vele és csak haverjaival akart ftp-zni otthonról
stb., stb.
nem érdemes fennakadni és ilyeneken mérgelõdni, sajna a legtöbb hub így müxik, tisztelet a kivételnek

Mindenki magából indul ki igy énis.... ha rákattintok egy hubra ahova vmilyen ok miatt ODA akarok bemenni akkor ne nyomkodjon már át másikra (ezér kell kikapcsolni az átirányitások automatikus elfogadását a dc haladó beállitásaiban és máris megoldódott a probléma)

Amúgy meg jönnek full ismeretlen emberkék hogy csinált egy hubot és redirezzek rá mer az mien jó... - el is hiszem hogy jó, eddig mint usert õt baszkodták ki a szar beállitásai miatt aztán kipattant az isteni szikra az agyából hogy ennek a rendszernek most ezennel vége és csinál egy hubot ahol majd eljácca ezentúl a kiskirályt kickel ezerrel mert van mibõl(az emberkék változatlanul mennek a málnásba hátukba egy kickelmeg egy überláma op buta modorával). Kb olyan dolog ez mint anyuci meg apuci pénzét elverni, megdolgozni jóval nehezebb érte és ebben az esetben máshogy megy az elköltése is.
Ezér nincs redir.
Ha mégis akkor a másik hub opjaival már korábban kialakult egy barátság/bizalom stb amire alapozva lehet már redirezni. Szerintem ez igy lenne normális.
Jahh igen van ahol ez nem igy megy...
1. de ott már nem mint független hub szerepel hanem tartóztatják valahova, ami nem biztos hogy megéri 😊
2. lehet fizetni érte amitõl ugyan felduzzad a hub és jó sokan lesznek de ebben ki is merül

A lehetõségek adottak mindenki választhat mindenki magának megfelelõt!

rekizéssel még senki nem csinát nagy hubot és vszinû nem is fog ezek után se!
elõször azt a pár usert kell odakötni a hubhoz akik legelõször betévednek... aztán majd azok fogják ott a többit és ez igy megy tovább!

Ro sztem nézd meg vagy tölts le ha ennyire érdekel a pokemon😄

mekorikamozibaszod

Blasta
Sziasztok!
Tudtok mondani 1-2 jó drum and bass hubot? Külföldi, belföldi, mind1!

Elõre is köszi!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ro
mi lesz? engem érdekel. elmeséled az elõttenapi pokemon tartalmát amit a minimaxon néztél?<#nevetes1>

Don\'t Panic! Lua Support: http://ro.4242.hu Strongdc++ lite http://ro.4242.hu/strong_lite

Admiral: ezzel meg bele lehet futni egy olyan csapdába, ami a demokratikus rendszer fõ hibája, épp ezért nem csinálják ezt "élesben". Szóval, ha én rühellem a kis hub vezetõjét, és pont ezért kezdem el reklámozni a nagy hubokon, erre számítva, hogy majd mennek õk a nagy hubokról, és jól megleckéztetik. A kis hub tulaja mondhatja, hogy semmit sem tud a reklámról, azt senki sem hiszi el, hiszen ha õ reklámozna, akkor is ugyanazt mondaná. Persze, ez már azért elég elvont eset...
Egyébként, azthiszem, kijelenthetem, hogy a kaspersky anti-hacker miatt volt a rendszeres dc összeomlásom. Amióta nem használom, azóta nem volt hiba. Egy napra kapcsoltam csak vissza, aznap újra elõjött ugyanaz a probléma. Szóval, úgy tûnik nem javallott kaspersky tûzfallal dc-n lenni.
Mricu: a kutyádat, aki a logod-ban is ottvan, rájuk uszítod? 😊