14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• marsu
    kösz
  • joyce
    szia, nemhinném hogy befolyásolná de kissé lehet, ne irj be nagy sebességet és ha lehet upload limit, "na ezért kapok" :D de ha pontossan akarod leszedni nézd meg a neten a kiadott lemezeit, és ird le a számokat és aszerint látod megvan e mind az usernek pontossan. Ha + gyors akarsz lenni de nem strongod van akkor minden lemezt szedj mástól, így egyszerre tud jönni több lemez is, és ha lehet lanos vagy cable kapcsolatostól szedd.
  • marsu
    Helló lányok!!

Lenne még egy hülye kérdésem, ha valaki tőlem tölt le, az befolyásolja az én letöltési sebességemet???

A Sandra összes albumát szeretném leszedni, valakinek.
    Azért nyomulok a Dc-én.
  • TITA 2004
    Szia marsu mizu egyébbként? Ja ha kell én is segítek. Látom tegnap te se kaptál sok üdvözletet a másikba. Hogy hogy dc-re adtad a fejed??
  • joyce
    nm. Csak kérdezz nyugodtan ha tudok segítek.
  • marsu
    Köszönöm a segítséget mindenkinek
  • joyce
    jól gondoltam akkor
  • HiPPoNaX
    igen
  • joyce
    Szio te OP vagy eggyik hubon ugye??
  • joyce
    wááá látom tegnap este csak te vetted észre a tesóm létezésétde láttam téged se többen Amúgy szivessen teszem, amit tudok megosztok dc-vel kapcsolatban, közel egy év alatt ragadt rám egy kevés, ha tudok segítek benne bárkinek. Nővérem azé má járatossabb ő két éve dc-zik.
  • HiPPoNaX
    Nem lesz gyorsabb (max router nelkul egyszerubben lehetsz aktiv, ami tobb forrast eredmenyez mint ha passziv lennel)
  • joyce
    Elösször dupla bal klikk az userre és akkor jön a listája, ha ben megy így, akkor jobb klikk és fájllista letöltése, vagy fájlnév a keresőbe és keresés.
    Azé mindig bontsd ki tőltés elött a mappát, már ha zenéről van szó, mert sok mappába csak 1 szám van tehát fake/csaló/ és ha okés a mappa akkor jobb klikk a mappára, és tallozással oda töltöd ahova akarod pl. zenék, videók, filmek,STB.
    Szerintem a router nem befolyásol a sebességbe, hacsak nincs megosztva és a családba nem tölt azon keresztűl más is veled egyidőbe. De ezt már okossabbra bízom hogy megmondja.
  • marsu
    hy

Ha nem router-rel csatlakozom, hanem direktben, gyorsabb lesz a kapcsolat??
  • marsu
    értem köszi, akkor csak türelem kell hozzá.
  • nyami
    nem, akkor a mappa tartalmát töli le... (bár előtte leszedi a file listet is)
  • marsu
    hy, ha mappákra keresek rá, azokat hogyan tudom leszedni???
    Ha rákattintok, hogy az egész mappát szedje le, csak egy fájl listát tölt le!!??
  • joyce
    Csak egyszer volt ez, pedig áramszünet volt má jó párszor ebbe a tetü házba amibe lakunk. De köszi az infót
  • joyce
    Vagy upload limitel az user, vagy sok slotja van és mind foglalt, vagy nem cable vagy lanos kapcsolata van.
  • FleetCommand
    Vírus nem feltétlenül kell hozzá. Elég, ha újraindul/lefagy/áramszűnik a géped, a konfigurációs fájl megsérülhet.
  • marsu
    értem köszi.

és a esetlegesen letöltésre kerülő fájlok, miért jönnek le olyan lassan??
    8-10kb/s??
  • joyce
    Nem mindíg mert nekem volt hogy eggyik napról a másikra eltünt minden beállítás a dc-mből, pedig vírusom se volt.
  • FleetCommand
    Azt jelenti, hogy a mai emberek csak kérdeznek, de sose olvasnak

bármilyen dc-s weboldal > Gyakran Ismételt Kérdések... > mi az a no slots available?
  • joyce
    ird be a címét amit tölteni akarsz a keresőbe, és akkor látod arra a fájlra kinek van szabad slotja.
  • joyce
    nincs szabad slotja az usernek
  • marsu
    hi kellen egy ki segitség,
    szeretnék letölteni, DC-ről de csak azt az üzit kapom, hogy no slots available
    ez mit jelent??
  • FleetCommand
    Olyan nincs, hogy a DC++ ne működne.

1) A DC++ mindig működik
    2) Legfeljebb a felhasználók beállításai bénák/rosszak
    3) http://bcdc.dccafe.org Gyakran Ismételt Kérdései segítenek megoldani a problémát
  • TITA 2004
    hi, volt ujratelepítettem sajnos, de nekem bejött.
  • Max7
    micsináltál azóta amiota nem müködik?
  • Aquli
    Hello!
    Volt már nektek olyanotok, hogy egyszercsak nem működik a dc++? eddig ment, most meg nem tudok se keresni, se letölteni, se semmi.
  • play419
    :P

köszi szépen!
  • FleetCommand
    Azért, mert nem olvastad el a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Ld még: http://bcdc.dccafe.org?page=faq
  • play419
    Hello!

Megtudná v.ki mondani hogy miért van az hogy egyszeruen nem keres rá semmire egyik DC kliensem se!
  • HiPPoNaX
    itt olvasgass, segiteni fog
  • Max7
    köszi megérte felkelnem :)
  • TITA 2004
    próbáld jobb klikk és fájllista lekérése
  • TITA 2004
    nekem StrongDC++1.00RC9f2 kliensem van, de nincs vele bajom, 1-2 hub ismeri fel kb 5-6 óra múlva, de volt 10-esem is. Vagy a kliensbe tedd dc++ ra /beállítások, haladó/ Vagy a hubot ted be a fav-ba, majd jobb klikk és tulajdonságok rajta, és emulate dc++ in this hub elött van egy üres kocka azt x-eld be hátha így sikerül.
  • Gport
    A problémám a következő...
    Szerintem a beállításaim jók
    Ha belépek egy hubra, és ráklikkelek egy személyre, és a connect után a connecting timeout hibát kapom mi lehet a probléma???
  • keeper2
    ....Illetőleg, lehetséges, hogy a hubon engedélyezik az olyan régi klienseket is, amikben még nincs tth kreálás. Ha ez be van jelölve, annak előnye, hogy utána az alternatíva keresésnél biztosra tudhatod, hogy ugyanazt a fájlt töltöd, ha viszont nincs bejelölve, akkor talán picit több találatod lehet.
  • Szmeby
    Ha az "Only results with TTH root"-ra gondolsz, az azt jelenti, hogy csak azokat a találatokat írja ki a kereső, aminek van TTH-ja. A TTH meg ugye az az "egyedi" azonosító, amit a kliens a megosztott fájlokhoz generál, így azonos TTH (és fájlméret) azonos tartalmat jelent.
    Tehát mik nem jelennek meg így kereséskor?
    - A könyvtárak (mivel annak nincs TTH-ja)
    De ez nem is nagy érvágás mert a kereső az elérési útban is keres, így végülis csak az üres könyvtárak nem kerülnek a találatok közé.
    - És az összes olyan fájl, amit a gazdája még nem hashelt be. Idővel ez is megtörténik, vagy ha egy lusta csalóról van szó, akkor kirúgják.

Konklúzió: Édesmindegy, hogy bepipálod vagy sem, 1-2 találattal kevesebb jelenik majd meg. :D

Ja és olvass FAQ-ot. ;)
  • Max7
    en nem tudom de eggyik strong dc-vel nem tudok nemelyik hubra bemenni