Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
a mai magyar hubviszonyokat nem igazán ismerem, csak annyit tennék hozzá, hogy a redirnek akkor van értelme, ha több hub együttmûködik "hálózatként", mint pl.
ha jól tudom, magyar hubok között nem igazán van ilyen "hierarchia" a hubok között
Tomo: az oké, hogy nem mindegyik torrend szerver tartja meg a logokat, de honnan tudhatom, hogy melyik igen és melyik nem? Amikor napjainkban már lassan a testvérek is átverik egymást, ez egy kicsit veszélyes téma lehet ahhoz, hogy csak úgy vakon megbízzak egy ismeretlenben, mert õ azt mondta, hogy törli a logokat (vagy még ezt sem mondta)
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Én is elfogadom a lassú letöltési sebességet, csak az dühít fel, amikor lehetetlen tölteni valakitõl, akinek pl. az összes slotja szabad, pedig tök sok jó cucca van, vagy ha egy t3astól töltenekek ketten, mégsem jön gyorsabban 1knál. Az ilyen már a faker kategória. Egyébként, ha jobban visszaolvastál volna, akkor pont abból kezdõdött ez az egész vitánk, hogy azt írtam, hogy a külföldi hubokon a limites kliensek egyet jelentenek a fakerrel. Ily módon megoldottad a gordiuszi csomót azzal, hogy javasoltad, hogy ilyet használjak.
mekorikamozibaszod
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
CFoSSpeed-del egy úgy néz ki, hogy a letöltések hamarabb elkezdõdnek, az upload/download nem ugrál össze-vissza ész nélkül egymás rovására, egyenletes a le- és feltöltés. Amikor meg nem vagyok lekorlátozva, hidegen hagy, hogy 700k helyett csak 450k-val jön a cuccos.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
az uj verzio sztem nem lett jobb es az a prioritas dolog, hat 1 nagy faxsag nem igazan birtam normalisan beallitani es nem is mukodott ugy mint a regebbi (sztem) ezert vissza raktam az 1.06-ot.
"mert max upnál is jön rendesen lefelé... hát egy lóf@szt"
a mostani dc kliensben amit hasznalok nincs limit lehetoseg de /pill ugy latom, hogy muxik rendesen.
idonkent pl azt latom, hogy amikor sikerul 1 gyors kapcsolatrol tolteni akkor a feltoltest 1xruen elnyomja a cfos es jon a cucc teljes sebesseggel.
elkepzelheto, hogy nem mindenkinek muxik ugy ahogy kellene v eppen sehogy, mivel esetleg szolgalto fuggo is a dolog, emlekezz csak a hirhedt matav akciorol amikor letiltotta a cfos cimeinek az elereset (amit persze okosan +magyaraztak).
jah es meg mielott barki "+kovezne" nem teriteni v magasztalni akartam, csupan a tapasztalataimat osztottam + masokkal. <#alien2>#alien2><#alien2>#alien2><#alien2>#alien2>
csupan annyi az elteres, hogy ezeket nem Neked kell beirkalni hanem a hubra lepeskor a hub kuldi el a kliensnek es igy kapsz esetleg olyan parancsokat is amik hub specifikusak v maskeppen nem tudnal hasznalni.
1ebkent nem tom elkepzelni, hogy kattintas nelkul is mukodnenek.
(a jobb gombbal torteno veletlen kattintas is mukodesbe hozza oket.)
"Biztos nagyon szeretnek a fergeteges upload sebességedért." igen, folyamatosan jönnek a privik, hogy adjak slot-ot mert az adott ritkaság csak nekem van egész DC-n
"te futsz bele ilyen userbe szidod mint a bokrot" 😊 örülök hogy jön, nekem a letöltés sebessége nem lényeg
A dc-ben pont az a jó, hogy nem megy rajta át információ, ily módon jelen szabályozás szerint legális (persze, mint ahogy a lentebbi cikkben is említette az a közutált csávó, ha õk toplisákba gyûjtik, hogy milyen letöltések voltak a hubon, meg efféléket, azzal jogilag maguk alatt vágják a fát) Ellenben pl. a bittorrentnél pont a szerveren megy át minden, így egyrészt büntethetõ is a szerver, másrészt, a logok miatt még meg is adják a bizonyítékokat a felhasználók ellen. Viszont, mint olvasható egy másik cikkben, egy 1000 fõt kiszolgáló dc hubhoz szükséges sávszélesség más megosztó rendszerekben ennek akár 100-1000x-esét is ki tudja szolgálni, ezért van, hogy a dc rendszer túlterhelt, és ez a hatékonyságát is igencsak lerontja.
Egyébként az asva a szememben egy életre lejáratta magát, kedves igazgatója nyilatkozatai által, amikben nemegyszer nyilvánvaló hazugságokat állított, csak mivel az az õ céljait támasztja alá. Egyébként, az asva amellett, hogy a filmesektõl szerzi a pénzét, még közhasznú társaság is (ez a "köz" eléggé furcsa, mivel valóságban a köz kb az emberek 1%-át jelzi itt), és így még adóvisszatérítést is kap.
Most néztem meg a Koli, a Mátrix és az Independence weboldalát, és a szabályok még mindig tiltják a többszálas letöltést.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2. §. l) Közvetítõ szolgáltató: az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatást nyújtó szolgáltató, amely
la) az igénybe vevõ által biztosított információt távközlõ hálózaton továbbítja, vagy a távközlõ hálózathoz hozzáférést biztosít (egyszerû adatátvitel és hozzáférés-biztosítás);
lb) az igénybe vevõ által biztosított információt távközlõ hálózaton továbbítja, és az alapvetõen a más igénybe vevõk kezdeményezésére történõ információtovábbítás hatékonyabbá tételét szolgálja (gyorsítótárolás);
lc) az igénybe vevõ által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás);
ld) információk megtalálását elõsegítõ segédeszközöket biztosít az igénybe vevõ számára (keresõszolgáltatás);
<...>
11. § A 2. § ld) pontjában meghatározott közvetítô szolgáltató akkor nem felel az információ 2. § ld) pontja szerinti hozzáférhetôvé tételével okozott kárért, ha
a) nincs tudomása az információval kapcsolatos jogellenes magatartásról, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti;
b) nincs tudomása olyan tényrôl vagy körülményrôl, amely valószínûsíti, hogy az információval kapcsolatos magatartás jogellenes, vagy arról, hogy az információ bárkinek a jogát vagy jogos érdekét sérti;
c) amint az a) és b) pontban foglaltakról tudomást szerzett, haladéktalanul intézkedik az elérési információ eltávolításáról vagy a hozzáférés megtiltásáról.
Vicces olvasni, amikor az ASVA vezetõjének viszont kvázi fogalma sincs a dolgokról.
Egy bug pedig nem egyenlo azzal, hogy a program trojai, hiszen akkor a windows maga egy hatalmas trojai lenne. Mellesleg az emlitett korlatozo prg-t nem ezen a resen keresztul latta a hub, hanem maga a kliens kuldi az informaciot (beepiti vmilyen modon a myinfoba altalaban, pl. kapcsolattipusba, descbe) a hubnak, hogy mellette fut.
Közben a neten megtaláltam a megoldást: az Advanced-ben van egy olyan, hogy "Accept user commands from hub", ezelõl pipa ki és mindjárt nincsenek parancsok, újra szép és mosolygós a világ.
Azért köszi a választ.
A tettes a legújabb BCDC++. Egyes hubokon valamilyen scriptet használnak, ami azt csinálja, hogy amikor alul látom a hubokat, mint füleket, ezeken a fülökön jobb klikkre mindenféle vicces dolog indítható el, pl. elõre megírt szöveget szúr be a main chat-be meg hasonlók.
A probléma az, hogy a BCDC felettébb váratlanul, de általában olyankor, amikor az adott hub main chat-je látszik és jobb klikkel matatok, akkor magától elkezdi nyomni a main chat-be ezeket a parancsokat és - valahol jogosan - jön az anyázás, hogy miért floodolom szét a chat-et és kussoljak már.
Tudja valaki mi lehet a probléma és hogyan lehet orvosolni?
mekorikamozibaszod
DC klienst kizarolag a hivatalos weboldalarol tolts le (ahol a forras is elerheto), ugyanis a nagyobb portalok (pl. download.com, etc) lehet hogy trojanos klienst raknak fel.
Emlitett korlatozo programot pedig ketlem hogy barmi is felismerne ha nincs elinditva, foleg nem DC kliens (legalabbis joparat attanulmanyozva egyben sem talaltam ilyen funkciot...)
mekorikamozibaszod
pl. egyszer egy srác valami koncertre keresett belépõt, ki is dobták reklámozás miatt
vagy egy másik angolul kérdezett valamit chat-en, repült is fél percen belül
vagy egy harmadik aki az ftp szerverét akarta kipróbáltatni valakivel, hogy tudnak-e fel-, letölteni, azt a gyereket mindennek elhordták közös chat-en az OP-ok "warez ftp reklám" stb., beszéltem vele és csak haverjaival akart ftp-zni otthonról
stb., stb.
nem érdemes fennakadni és ilyeneken mérgelõdni, sajna a legtöbb hub így müxik, tisztelet a kivételnek
Amúgy meg jönnek full ismeretlen emberkék hogy csinált egy hubot és redirezzek rá mer az mien jó... - el is hiszem hogy jó, eddig mint usert õt baszkodták ki a szar beállitásai miatt aztán kipattant az isteni szikra az agyából hogy ennek a rendszernek most ezennel vége és csinál egy hubot ahol majd eljácca ezentúl a kiskirályt kickel ezerrel mert van mibõl(az emberkék változatlanul mennek a málnásba hátukba egy kickelmeg egy überláma op buta modorával). Kb olyan dolog ez mint anyuci meg apuci pénzét elverni, megdolgozni jóval nehezebb érte és ebben az esetben máshogy megy az elköltése is.
Ezér nincs redir.
Ha mégis akkor a másik hub opjaival már korábban kialakult egy barátság/bizalom stb amire alapozva lehet már redirezni. Szerintem ez igy lenne normális.
Jahh igen van ahol ez nem igy megy...
1. de ott már nem mint független hub szerepel hanem tartóztatják valahova, ami nem biztos hogy megéri 😊
2. lehet fizetni érte amitõl ugyan felduzzad a hub és jó sokan lesznek de ebben ki is merül
A lehetõségek adottak mindenki választhat mindenki magának megfelelõt!
elõször azt a pár usert kell odakötni a hubhoz akik legelõször betévednek... aztán majd azok fogják ott a többit és ez igy megy tovább!
mekorikamozibaszod
Tudtok mondani 1-2 jó drum and bass hubot? Külföldi, belföldi, mind1!
Elõre is köszi!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Don\'t Panic! Lua Support: http://ro.4242.hu Strongdc++ lite http://ro.4242.hu/strong_lite
Egyébként, azthiszem, kijelenthetem, hogy a kaspersky anti-hacker miatt volt a rendszeres dc összeomlásom. Amióta nem használom, azóta nem volt hiba. Egy napra kapcsoltam csak vissza, aznap újra elõjött ugyanaz a probléma. Szóval, úgy tûnik nem javallott kaspersky tûzfallal dc-n lenni.
Mricu: a kutyádat, aki a logod-ban is ottvan, rájuk uszítod? 😊