14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#13286 kösz -
#13285 szia, nemhinném hogy befolyásolná de kissé lehet, ne irj be nagy sebességet és ha lehet upload limit, "na ezért kapok" :D de ha pontossan akarod leszedni nézd meg a neten a kiadott lemezeit, és ird le a számokat és aszerint látod megvan e mind az usernek pontossan. Ha + gyors akarsz lenni de nem strongod van akkor minden lemezt szedj mástól, így egyszerre tud jönni több lemez is, és ha lehet lanos vagy cable kapcsolatostól szedd. -
#13284 Helló lányok!!
Lenne még egy hülye kérdésem, ha valaki tőlem tölt le, az befolyásolja az én letöltési sebességemet???
A Sandra összes albumát szeretném leszedni, valakinek.
Azért nyomulok a Dc-én.
-
#13283 Szia marsu mizu egyébbként? Ja ha kell én is segítek. Látom tegnap te se kaptál sok üdvözletet a másikba. Hogy hogy dc-re adtad a fejed?? -
#13282 nm. Csak kérdezz nyugodtan ha tudok segítek. -
#13281 Köszönöm a segítséget mindenkinek -
#13280 jól gondoltam akkor -
#13279 igen -
#13278 Szio te OP vagy eggyik hubon ugye?? -
#13277 wááá látom tegnap este csak te vetted észre a tesóm létezésétde láttam téged se többen Amúgy szivessen teszem, amit tudok megosztok dc-vel kapcsolatban, közel egy év alatt ragadt rám egy kevés, ha tudok segítek benne bárkinek. Nővérem azé má járatossabb ő két éve dc-zik. -
#13276 Nem lesz gyorsabb (max router nelkul egyszerubben lehetsz aktiv, ami tobb forrast eredmenyez mint ha passziv lennel) -
#13275 Elösször dupla bal klikk az userre és akkor jön a listája, ha ben megy így, akkor jobb klikk és fájllista letöltése, vagy fájlnév a keresőbe és keresés.
Azé mindig bontsd ki tőltés elött a mappát, már ha zenéről van szó, mert sok mappába csak 1 szám van tehát fake/csaló/ és ha okés a mappa akkor jobb klikk a mappára, és tallozással oda töltöd ahova akarod pl. zenék, videók, filmek,STB.
Szerintem a router nem befolyásol a sebességbe, hacsak nincs megosztva és a családba nem tölt azon keresztűl más is veled egyidőbe. De ezt már okossabbra bízom hogy megmondja. -
#13274 hy
Ha nem router-rel csatlakozom, hanem direktben, gyorsabb lesz a kapcsolat?? -
#13273 értem köszi, akkor csak türelem kell hozzá. -
#13272 nem, akkor a mappa tartalmát töli le... (bár előtte leszedi a file listet is) -
#13271 hy, ha mappákra keresek rá, azokat hogyan tudom leszedni???
Ha rákattintok, hogy az egész mappát szedje le, csak egy fájl listát tölt le!!??
-
#13270 Csak egyszer volt ez, pedig áramszünet volt má jó párszor ebbe a tetü házba amibe lakunk. De köszi az infót -
#13269 Vagy upload limitel az user, vagy sok slotja van és mind foglalt, vagy nem cable vagy lanos kapcsolata van. -
#13268 Vírus nem feltétlenül kell hozzá. Elég, ha újraindul/lefagy/áramszűnik a géped, a konfigurációs fájl megsérülhet. -
#13267 értem köszi.
és a esetlegesen letöltésre kerülő fájlok, miért jönnek le olyan lassan??
8-10kb/s?? -
#13266 Nem mindíg mert nekem volt hogy eggyik napról a másikra eltünt minden beállítás a dc-mből, pedig vírusom se volt. -
#13265 Azt jelenti, hogy a mai emberek csak kérdeznek, de sose olvasnak
bármilyen dc-s weboldal > Gyakran Ismételt Kérdések... > mi az a no slots available? -
#13264 ird be a címét amit tölteni akarsz a keresőbe, és akkor látod arra a fájlra kinek van szabad slotja. -
#13263 nincs szabad slotja az usernek -
#13262 hi kellen egy ki segitség,
szeretnék letölteni, DC-ről de csak azt az üzit kapom, hogy no slots available
ez mit jelent?? -
#13261 Olyan nincs, hogy a DC++ ne működne.
1) A DC++ mindig működik
2) Legfeljebb a felhasználók beállításai bénák/rosszak
3) http://bcdc.dccafe.org Gyakran Ismételt Kérdései segítenek megoldani a problémát -
#13260 hi, volt ujratelepítettem sajnos, de nekem bejött. -
#13259 micsináltál azóta amiota nem müködik? -
#13258 Hello!
Volt már nektek olyanotok, hogy egyszercsak nem működik a dc++? eddig ment, most meg nem tudok se keresni, se letölteni, se semmi. -
play419 #13257 :P
köszi szépen! -
#13256 Azért, mert nem olvastad el a Gyakran Ismételt Kérdéseket. Ld még: http://bcdc.dccafe.org?page=faq -
play419 #13255 Hello!
Megtudná v.ki mondani hogy miért van az hogy egyszeruen nem keres rá semmire egyik DC kliensem se! -
#13254 itt olvasgass, segiteni fog -
#13253 köszi megérte felkelnem :) -
#13252 próbáld jobb klikk és fájllista lekérése -
#13251 nekem StrongDC++1.00RC9f2 kliensem van, de nincs vele bajom, 1-2 hub ismeri fel kb 5-6 óra múlva, de volt 10-esem is. Vagy a kliensbe tedd dc++ ra /beállítások, haladó/ Vagy a hubot ted be a fav-ba, majd jobb klikk és tulajdonságok rajta, és emulate dc++ in this hub elött van egy üres kocka azt x-eld be hátha így sikerül. -
Gport #13250 A problémám a következő...
Szerintem a beállításaim jók
Ha belépek egy hubra, és ráklikkelek egy személyre, és a connect után a connecting timeout hibát kapom mi lehet a probléma???
-
keeper2 #13249 ....Illetőleg, lehetséges, hogy a hubon engedélyezik az olyan régi klienseket is, amikben még nincs tth kreálás. Ha ez be van jelölve, annak előnye, hogy utána az alternatíva keresésnél biztosra tudhatod, hogy ugyanazt a fájlt töltöd, ha viszont nincs bejelölve, akkor talán picit több találatod lehet. -
Szmeby #13248 Ha az "Only results with TTH root"-ra gondolsz, az azt jelenti, hogy csak azokat a találatokat írja ki a kereső, aminek van TTH-ja. A TTH meg ugye az az "egyedi" azonosító, amit a kliens a megosztott fájlokhoz generál, így azonos TTH (és fájlméret) azonos tartalmat jelent.
Tehát mik nem jelennek meg így kereséskor?
- A könyvtárak (mivel annak nincs TTH-ja)
De ez nem is nagy érvágás mert a kereső az elérési útban is keres, így végülis csak az üres könyvtárak nem kerülnek a találatok közé.
- És az összes olyan fájl, amit a gazdája még nem hashelt be. Idővel ez is megtörténik, vagy ha egy lusta csalóról van szó, akkor kirúgják.
Konklúzió: Édesmindegy, hogy bepipálod vagy sem, 1-2 találattal kevesebb jelenik majd meg. :D
Ja és olvass FAQ-ot. ;) -
#13247 en nem tudom de eggyik strong dc-vel nem tudok nemelyik hubra bemenni