14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#13326 A letoltesi sebesseg NEM klienstol fugg, max attol, egyszerre hany szalon toltesz (de ez sem garancia, mert lehet hogy egy gyors felhasznalotol egy szalon jobban jon a cucc, mint 3 lassutol...) -
#13325 Sziasztok!
Tudom,hogy ez attol is függ akitöl töltök, állandó 130kb/s-os netem van(letöltés), illetőleg jelenleg DC++ klienst használok,DE LAN-osoktol is max 50-60kb/s -os letöltési sebességet jelez
Kérdésem az lenne,hogy melyik KLIENSsel lehet leggyorsabban tölteni???!!
Nekem nagyon tetszik pl az rmDC, de korábban mondtátok,hogy a BCDC++ a legjobb,hát nemtom
akkor melyik ? szóval H E L P PLZ! ! ! ! ! -
#13324 szal nehany helyre kepzeljetek oda a spacet meg egyket helyre az "L" betut :) -
#13323 öööö van benne valami de attol meg hogy valaki fiatal nem hulye vegyunk peldaul engem amikor en kozel olyan idos voltam mint atkamon akkor en elsore megertettem ha valaki mondott valamit!
Bar amikor en eloszor lattam dc-t aszontam hogy koszonom szepen inkabb nem es amikor raszorultam akkor kenytelen voltam elolvasni 5 oldal leirast!
Atkamon mivel latom hogy egy kezdo vagy ajanlom neked a dchelp.hu oldalt amit magam szerkesztekezert nezd el nekem hogy teis teli van hibaval es bizonyos menuk meg nincsncsenek keszen vagy csak reszben vannak keszen!
De a eltoltes feliratra klikkelvfe talalsz erdekessegeket! Sot a leirasnal meg szorol szora pontrol pontra leirom sot kepekkel ilusztralom hogy hogy kell bealitani a dc-s klienst!
Hamarosan elkeszul a sajat php forumom is sot ugy nez ki hogy a hublistam nem manualisan lesz frisitve!
Ez volt itt a reklam helye :) -
#13322 Sztem meg ez reg offtopic,megkaptad a segitseget a DC letoltesehez, hasznald boldogan a klienst, irj ide ha technikai gondod van vele, de ne annak dumalj vissza aki vegulis segitett rajtad. -
#13321 Hát ha ennyire okos és benne nincsenek hibák, akkor ez neki gyerekjáték! -
#13320 Valtsa meg a vilagot? :D -
#13319 Akkor miért nem teszel ezellen valamit? Főleg ha te ennyire okos vagy! -
#13318 Nem, ez nem diszlexia (dys..), ezt funkcionális analfabétizmusnak hívják. Sajnos tömegjelenség. Annyit jelent, hogy a betűket, szavakat el tudja olvasni, de nem állnak össze az olvasott dolgok, nem veszi a jelentésüket.
Ezt bizonyítja pl legutolsó hozzászólása is (#13316), ahol abba köt bele, hogy szerinte dalosmadar (#13313) egymásnak ellentétes állításokat fogalmazott meg. Az nem tűnt már fel, hogy az egy lista, amiről választani kellene (holott oda van írva).
Én nem azt tartom szomorúnak, hogy Atkamon funckionálisan analfabéta, hanem azt, hogy ez sajnos tömegjelenség. -
#13317 az adatlap mindent megmagyaráz; katt atkamonra :))
ati ne vedd zokon; majd humorérzéket még kapkodj magadra mielőtt felnősz ;-) -
#13316 Nem vagyok diszleksziás, de ha azt hiszitek sem nagyon érdekel. Sajnos engem nem fogtok felhúzni semmivel. Ja és dalosmadár ez teccik: Egyszer azt irod hogy:"Nem tud olvasni csak írni."
utána meg:"TUD OLVASNI de a betűk, szavak, mondatok értelme nem áll össze a fejében."
Én a megértett szövegből nem tudok logikus következtetést levonni, neked meg egyszerűen nincs logikád.
-
#13315 "De ha nem vagy az akkor........" - - ez nem neked ment dalosmadar!
-
#13314 ezt diszleksziának hívják és ez nem szégyen bocsánatkérésel tartozunk hisz szégyen lenézni egy diszleksziást! De ha nem vagy az akkor........ -
#13313 A következőket látom én mint lehetőséges magyarázat:
1.
a) Nem tud olvasni csak írni.
b) Nem tökéletes az olvasási készsége, valamit félreolvas.
2.
Tud olvasni de a betűk, szavak, mondatok értelme nem áll össze a fejében.
3.
Nem tud a megértett szövegből logikus következtetéseket levonni.
4.
Nem tud magyarul.
Madames et messieurs, marquez vos jeux...
Hölgyeim és uraim, tegyék meg tétjeiket... -
#13312 "A másik oldal egészen más eset. Nincs Download felirat. Helyette Letöltés van (igaz BCDC++). Erre kattintva "Letöltési link" és a kliensek nevei. Igazán nehéz lehet értelmezni."
talán a letöltés feliratot majd rákatintani mielött viszakérdezel hogy hogy kel letölteni.......
NO COMMENT -
#13311 És mit kellett volna olvasni? -
#13310 már bocs semmi közöm hozzá de az is ha csak kérdeznek de nem olvasnak elötte! -
#13309 És te miért leled örömödet abban, hogy lealázhatsz másokat? Ez olyan hülye tulajdonsága az embereknek nem? -
#13308 LoL
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni ;D. -
#13307 amen -
#13306 Én mentem magam, én egy magyar nyelvü oldalt adtam, amit ha bemásol felülre, minden dc van rajta, és ami kell hozzá. -
#13305 nos legyen, te akartad; akkor most porig leszel alázva :)
kérdésed: Honnan tudom letölteni a DC++-t?
a válasz két link volt: http://dcplusplus.sf.net és http://bcdc.dccafe.org
ha vetted a fáradtságot és rákattintottál bármelyikre a következőt kellett tapasztalnod
sf-es linken: "Welcome to DC++" - ez biztosan a programmal foglalkozó oldal; ha minimális mértékben tudsz angolul felfdezheted a Download feliratot az oldal tetején majd rákattintva az Installer -re kattintva már le is töltötted.
A másik oldal egészen más eset. Nincs Download felirat. Helyette Letöltés van (igaz BCDC++). Erre kattintva "Letöltési link" és a kliensek nevei. Igazán nehéz lehet értelmezni.
Nos 3 perc különbséggel posztoltad a következő: "Aztán innen hogyan tudom letölteni?" kérdésedet
Lehet 3 perc nem volt elég idő, lehet túl sokat várunk el átlagszintként. De szerintem a 8 éves hugom is képes lett volna letölteni a programot.
csak mellesleg jegyzem meg hogy ha googlebe a "dc++ letöltés" kifejezést írod már a második találat http://web.axelero.hu/gles6/dcpphun/ jó is lett volna
Én eldöntöttem, szerintem te vagy hülye, illetve nem is szimplán hülye hanem bután aggresszív módon hülye.
-
#13304 "De mivel mostmár nem talltam meg a goole-on"
http://www.google.co.hu/search?hl=hu&q=dc%2B%2B&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=
Biztos nagyon nehéz lehet. -
#13303 Nekem már megvolt a DC++ és láss csodát használni is tudtam! Csak most vettem új gépet és ujra kellett instalálni a Windows-t. Azt viszont nem tudom már, hogy honnan töltöttem le! Arra emléxek hogy google-on kerestem rá és ott találtam meg azt az oldalt(ahonnan még a teáltalad ajánlott oldalnál is egyszerűbben lehet letölteni). De mivel mostmár nem találtam meg a google-on, ezért jöttem ide(dalosmadar:magyamtól) és mertem megkérdezni, hogy honnan tudnám letölteni! Remélem értetted ezt az egészet, amit leirtam mert ha nem, akkor el kéne döntenünk hogy melyikünk akkor a hülye! -
#13302 infantilis volt maga a kérdés amit feltettél;
kiváncsi lennék ezt a fórumot hogy találtad meg? haver mutatta? -
#13301 Kedves Atkamon, akkor kifejtem bővebben:
Úgy gondolom, az értelmi szinted nem megfelelő a DC++ futtatására, ha egy olyan honlapról sem tudsz letölteni egy programot, ami egyszerűbb, mint a faék. Nem fogunk egy egyszerűen kezelhető oldallal kapcsolatban felvilágosítást nyújtani. Van elég olvasni-nem-tudó felhasználó a hubokon most is. Nekem nem kell újabb.
(tudom, menjek a k. anyámba) -
#13300 Nagyon szeretem az ilyen gyerekes válaszokat! -
#13299 Értelemszerűen. -
#13298 vagy http://www.dcinfo.org/downloads/pafiledb.php -
#13297 Aztán innen hogyan tudom letölteni? -
#13296 http://dcplusplus.sf.net
magyar nyelvi fájl pedig például innen: http://bcdc.dccafe.org (ez sima dc++-hoz is jó) -
#13295 Honnan tudom letölteni a DC++-t? -
#13294 yes, de én nem mertem javasolni, nekem is az van, de szerencsére nem ezen a néven dc-zek, sok az OP a topicba -
#13293 strong a legjobb because: többszálas (tiltott kliens np) -
#13292 BCDC++
külömbség, sok van ami tiltott, a sima dc++ jó de nem upload limitelhető, és kevesebbett tud mint a bcdc++, vagy a czdc, amiknek a kezelőfelülete is szebb. Azonkívűl hogy ezek vannak többségébe amit a magyar hubok elfogadnak, a dc++, czdc++, bcdc++. Ezekből is a legujabbak közül válogass. -
#13291 nekem nagyon megfelel de nem szóltam -
#13290 Szisztok !
kérdésem az lenne,hogy mi a különbség a különböző DC kliensek (dc++,rmdc ..stb) között??
..illetőleg melyik ezek közül a legjobb ??? -
#13289 Magyar netviszonyokra nem igazan alkalmazhato, mivel slotszamtol fugg az upload limit erteke es sok esetben olyan minimalis limit ertek jon ki, ami ertelmetlen (pl. 128kbit upot hiaba limitelsz 20kbyte/secre ertelemszeruen) -
#13288 vagy strong nem én montam -
#13287 Ha aszinkron neted van (tehat a max letoltesi sebesseg nem egyezik meg a max feltoltesi sebesseggel) akkor befolyasolhatja a letoltesi sebesseget az, hogy milyen sebesseggel toltesz eppen fel. Ezert talaltak ki az upload limites klienseket (pl. BCDC)