14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• HiPPoNaX
    nehogymar azt vard, leecher kliens letolteseben segitsenek neked :D
  • Max7
    no comment
  • krall
    nyugodtan tehettek egy szívességet faszfejek!
  • tomo
    szánalmas :P
  • norti
    azt se jól... LOL
  • krall

akkor ezt bebuktam németül csak egy szót tudok azt hogy verbung
  • tomo
    2 het es aktiv forumelet kell, hogy kredtet szerezhess.
    sztem eselyed = 0
  • tomo
    hehe a leecher modok mekkája :)
    szomoru, hoyg nem tudod leszedni a jo kis pioca klienseket :)
    tanulj meg nemetul :)
    luzer
  • krall
    Szasztok!

Valaki ismeri
    ezt a dc-vel is foglalkozó oldalt?

Ha igen akkor az segítene nekem mert a letöltéshez regisztrációt kért namármost ezt meg is tettem nagy nehezen de még mindig nem engedi hogy letöltsek róla....

Előre is köszi!
  • keeper2
    Átálltam athlon 64-es rendszerre, ezért újra kellett telepítenem a windowst, de továbbra is a 32 bites verzió van rajta, de azóta minden indítás után max 5 percen belül bejön az a hiba, amikor közli, hogy végzetes hibát okozott, és akarok-e a készítők oldalára menni jelenteni. De általában már 1 perc is bőven elég ehhez a hibához.
    Code: c0000005
    ntdll!0x7C918FEA: RtlpWaitForCriticalSection
    ntdll!0x7C90104B: RtlEnterCriticalSection
    A szövegből úgy tűnik, kritikus szekcióba akar lépni valamelyik erőforrás használatához, de a kódokból fogalmam sincs melyik ez az erőforrás. Elképzelhető lenne, hogy a windowsban van a hiba, és a kritikus szekcióba beenged egyszerre több folyamatot, az okozhatja a problémát? Bár én úgy tippelem, hogy ha több folyamat is egyazon kritikus szekcióba jutna be, az egy windows összeomlást is eredményezne. (korábban is ugyanez volt fent, xp sp2, csak akkor nforce 2 chipsetes lap volt alatta)
    Próbáltam a programot újratelepíteni, minden fájl letörlésével, de eztán is megmaradt a hiba. Illetve, próbáltam az eredeti és bcdc-t is.
    Valakinek lenne ötlete, mi okozza ezt?
  • HiPPoNaX
    Egy portot kell szabadda tenned a DC szamara (TCP es UDP protokollt egyarant), hogy ezt nforce4 eseten pontosan hogy tudod megtenni arrol sztem az alaplap manualjaban olvashatsz
  • hano2
    Sziasztok.nForce 4 ultra alaplapon van NV tűzfal is.Ha szeretném a DC-t használni,tudom-e ezt a funkciót is futtatni és ha igen ,melyik beállítással?
    Köszi
  • FleetCommand
    Max7 szia

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a dchelp.hu nem használhatja a "DC++ hivatalos oldala" megjelölést magára, amíg arne nem mondja azt, hogy használhatja.
  • ElitEsumo
    Egyébként szerintem nem ártana az eredeti téma felé orientálódni, amiért létrejött a topic, a flame témákat intézzétek el priviben, vagy emailben.
  • ElitEsumo
    Sziasztok
    crazycox:
    Lépj be a routerbe, keress olyat, hogy: "Virtual Server", vagy "Portforwarding", vagy valami ehhez hasonló.
    Ha megvan, akkor forwardolj egy portot a dc-nek a géped felé. Tehát add meg pl. a 412-es portot, "TCP" és "UDP" forgalomra is.
    És természetesen add meg hozzá a géped _belső_ IP címét is, hiszen arra vársz adatot.
    ( Ezt megtudhatod pl. így: Start menü > Futtatás > cmd > majd beírod: ipconfig )
    Ha megvan, "Apply" és egyebek, majd a dc-ben add meg a forwardolt port számát és a _külső_ IP címedet.
    ( A külső IP címedet megtudhatod pl. a www.whatismyip.com -ról )
    Ezek után mennie kell. Végül nem árt egy teljes restart.
    A dc-ben mindig ellenőrizd, hogy helyes-e az ip.
    SP2 tűzfalt nem árt kikapcsolni:
    start - beállítások - hálózati kapcsolatok - helyi kapcsolat - tulajdonságok - speciális - internetkapcsolat tűzfala
    Használj mást helyette, mondjuk kerio-t. Letölthető innen: www.kerio.com
    Ezen engedd ki a dc forgalmát és menni kell.
  • tomo
    excuse moi, de hol van itt a kerdes? epp csak a lenyeg hianyzik a mondatodbol.
  • crazycox
    Hellosztok lenne egy kérdéséem ezért is fordultam hozzátok
    chellos vagyok routerem van és kéne valami beállítás jha és sp2 öm van ha tud valaki létszi segítsen ezer köszi mindenkinek
  • joyce
    Az embertelenségre születni kell, és itt sincs 2-3 ember miatt hiány benne.
  • joyce
    Ott nem ilyen embertelenek, ha kérdez valaki kedvessen segítenek, és nem ajánlják mint te:
    sirjáá vazzeg! :P

Válasz 'joyce' üzenetére (#13335)
  • joyce
    Én örültem mikor találtam ezt a topikot, szivessen segítettem, és gondoltam nekem is segítenek, de amit tapasztaltam közbe az brutál,semmi kedves szó, csak odalököm a linket, vagy a választ. Veled is amit csináltak Úgylátszik mindenhól van egy galeri, akik összefogva gúnyolódnak,azokon akik nemértenek valamit, amit ők se biztos, de nekik lehet. Ezt nekik
  • tomo
    jezusom, azert ez mar szinvonal...talansag , ami itt megy.
    talan nem veletlenul nem hasznalom mar a dct jo ideje :)
  • Atkamon
    Ez igaz! Mindenki már csak prviben kér segítséget, mert itt úgy is kiröhögnék és gúnyt űznének belőle...
  • joyce
    A FLÉMET a topikba te kezted, szégyeld magad. Az üzid meg megy a kukába OLVASATLANÚL !!!!! Nem privizek,és nem társalgok ilyen gúnyolódó alakokkal.Hogy nem segítettem volna dc-be ez hazugság, tanuim vannak akik azóta is privin kérnek helpet, mert nem akarnak gúny tárgya lenni itt.
  • Max7
    ő nem érti meg hogy mit irok és még én vagyok a hülye? :D mennyünk át a gumiba ott elmagyarázom neked hogy itt olvasási és értelmezési késéghibák vannak!

BEFEJEZTE ÉS ITT AZ UTOLSÓ SZÓ! "ment a privi" -nem véletlenül IQfighter!
  • cyanide
    Ez megy mi? szánalmas vagy!! kiprovokáltad és ment a privi. Lányal szembe ilyen gyáva vagy? Hányok tőled, lessz egy két büntetője, de a te lejárattad magad eléggé pfff
  • Max7
    privi ment!
  • joyce
    Rendben, sírni csak azon tudnék, hogy léteznek ilyen hitvány alakok. Némelyek ide úgyis csak gúnyolódni járnak, és ha visszaolvasol a lap aljára, még a tesóm is igyekezett dc helpbe. Neked beteges rögeszméd kitenni mindenki adatlapját?? montam má nem mindenkinek van dc honlapja amit villogtasson, de tudásod = 0. Nem is olyan rég Atkamont gúnyoltátok páran, akkor az ilyenek hány évesek?? Felvilágosítalak nem kiskoru vagyok, de te télleg mint az ismeretlen életkorod mutatja, agyilag gagyi vagy. Ha igazat ír valaki má csak kínodba gúnyolódsz,én egyszer tettem észrevételt, és má kikeztél magadnak. Keress jobb szórakozást pl. amit a kisfiúk szoktak csinálni: húzgáld! na pá
  • Max7
    miben abban hogy van pár sor ami nem ide tartozik? talán és ? ennyire zavarja? nem kel elolvasni pasz de olvasd el a lábjegyzetem és ez nem célzás akart lenni! /topicoff
  • Atkamon
    Lehet hogy 10 éves de igaza van!
  • Max7
    Dátum: 2005.10.10. 13:58 Adta: Pheel
    Gratulálok az első hozzászólásodhoz! Egyből jár érte pont is...

ehhe

Nick: cyanide [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen

Regisztráció időpontja: 2005. 10. 04.
    Utolsó üzenet időpontja: 2005. 10. 12. 18:49
    Utolsó látogatás időpontja: 2005. 10. 12. 18:49
    Üzenetek száma: 2

ehhe még egy 10 éves akinek nincs jobb dolga :D jakab figyelj csak menj és tologasd a mecsboxod vagy tudod mit inkább lődd a pizsit minnyá 8 ora!
  • Atkamon
    :D
  • cyanide
    anyád. jólvan? szánalom rulz 13336
    //nem látalak még itt egy betüt se segiteni!//pedig írt, tegyé fel szemcsit, vakegér.
  • Max7
    [Topic off] kár is egy lánnyal vitatkozni ha azt se érti meg amit irnak neki... [/Topic off]
  • Max7
    nem ismerlek de mivel nem töltöted ki arra gondolok hogy a 10-14-es kategoriába esel ami eléggé értetlen kategoria!

És most nem engem járatsz le hanem magad mivel még mindig nem értelmezted amit irtam!

nem látalak még itt egy betüt se segiteni!

ezek után nem tartok igényt arra hogy megismerjelek továbbá nem vitázok! Többet nem reagálok az irásodra!
  • joyce
    Én csak a #13328 üzimbe megjegyeztem valamit, nem akartam megbántani vele senkit, mégis ez lett a vége. :( sgíteni próbáltam náhány üzimbe, de értelmetlen vagyok, az adatlapom is kirakatba, még jo hogy nincs semmi rajta. Akkor meg minek itt segíteni???
    Ebbe igazad van dalosmadár : íme a "ne flémeljünk" flame :)
    Miattam nem lessz az, mert segíts másoknak, és értelmetlennek, hülyének, alapon kiutálnak. Kösz nem kell nekem ilyesmi, aztán nekem villogjon a
  • dalosmadar
    íme a "ne flémeljünk" flame :)

javasolt új kérdések: amd vagy intel? linux vagy windows? ati vagy nvidia?

gyors töltés: nem kliensfüggő; dc nagyon jó eszköz csak tudni kellene használni; a userek 90%-a erre képtelen és azt hiszi hogy pl a többszálas kliensekkel majd jobb lesz. egy fenéket, csak sikeresen szétcseszik a maradék 10%-nak :) de ki mondta hogy a világ előre halad?

• joyce
    kedves max7 nemtudom mivel érdemlem meg ezt az üzit, te tudod. Nem fogom leírogatni azoknak az üziknek a számát ami nem ide illik hanem privibe, bocsesz. Nem nyitok semmien topikot, de ha te így jártál má akkor sajnálom. Ha te a balhét kedveled én állok rendelkezésedre. Amit írtam azé írtam mert sokan privin kérnek helpet a dc-hez, mondván nem akarnak flémet itt.A fórum csak technikai kérdésekre van, okés a flém is az.... Ennyit az utolsó itt létemhez, nekem nem kell hogy egy üzim miatt én legyek a fekete bárány. Csak felfedeztem ezt a topikot és gondoltam segítek amiben tudok dc-vel kapcsolatba, de ennyi volt. Neked is bye, jó volt megismerkedni.......
  • Max7
    nos en nem tudom te mit latsz de nagyon roszul latod! itt en csak kerdesek es kielegito valaszok sokasagat latom igaz van kozotte felesleges szoveg is de ha nyitsz egy masik dc-s topicot leoltanak nyomnak rad egy felkialto jelet (buntetopontot) es bezarjak a topicodat NO COMMENT! "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!" az nincs benne hogy csak szigoruan segítséget kérni és segítséget adni lehet!

Bye: Max7
  • joyce
    Néhány utobbi üzihez szólnék, ez szerintem egy dc kliens hiányos ismeretére segítő topik lenne, mégis tiszta flém lett. Szerintem a flémet elkell vinni a privibe, és tovább segíteni azoknak akik a sok faq-ba nem ismerik ki magukat, vagy kevés az infó nekik,és idejönnek/jönnének. Mert én is má privin kapom ez miatt a kérdéseket, thx és sry.
  • Max7
    attol fugg hogy mit akarsz meg mien a stilusod elvileg kis elteresek vannak a tudasokban!

Es attol meg hogy lanos az illeto elofordulhat hogy rajtad kivul mas is tolt tolle vagy esetleg netlimitert hasznal ezert toltesz tolle csak 60k-val