14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
[HUN]Brabus #290 Laalee ...csak gondolj bele 5gb a minimum ez kb egy vob file...na most te neki fogsz allni ezt leszedni tollem ??? vagy akarkitol is..kinek van ra szuksege..? aki meg nem tud Wav at csinalni mp3 bol szerintem semmi keresni valoja nincs a dc-n menjen vissza a dedoba....
Itt ugye nem beszelek az olyan wav rol ami filmhang es kiosztjak azert meg soha senki sem volt kirugva...bar nem ertem miert nem lehet azt is inkab egy mp3 tomoriteni....? mert mirt jobb egy 5-600 mb os wav et szedni egy 5-60 mb os mp3 helyet...? En tuti nem is pazarolnek ra idot.. -
[HUN]Brabus #289 Te miert gondolod azt, hogy valaki is itt ul a forum elott es lesi a vagyaidat....?
Ahelyet,hogy itt nyavalyogsz inkab nyitottal volna 3 slot ot....mert nem ez volt az elso kirugasod erte....varj a sorodra...valoszinuleg Cvd eli az eletet es nem all vigyazz ba,hogy a Te ugyes bajos dolgaidat igenyeidet kiszolgalja.. -
#285 he ez milyen dolog mar banolni valakit azert mert nagy wav ot osztott meg??? nem arrol szol az egesz hogy mindent közkincsé tegyünk, hátha evvel masnak tudunk segiteni??? lehet valaki csak audiocd grab eket keres... vagy dvd vob okat akar letolteni, az ilyet miert kell kizarni??? -
realtewe #282 köszöntem! -
realtewe #281 tewe volt a nevem.. -
realtewe #279 Help me Please! Ujra installaltam a rendszert és elfelejtettem a jelszavam, hogyan kaphatom meg ujra? Please, Please, Please,Please -
realtewe #275 Help me! Ujra installaltam a rendszert és elfelejtettem a jelszavam, hogyan kaphatom meg ujra? -
#274 Várj nyugodtan 10 percet majd probáld ujra.
-
#271 területi beallitasokat rakd at angol ra, akkor mar ki fogja listazni a hubokat, felteve hogy mas gond nincs a gepeddel, pl tuzfal vagy ilyenek -
Ász #270 tedd fel ujra a dct -
Ász #269 irj egy mélt és utánna nézünk -
penti #268 hi
Valaki segitsen
regisztralva vagyok 1 napig bent voltam most meg nem enged be mi lehet a gond
penti -
#266 http://www.tar.hu//directconnecthun/
MINDENKINEK AKI REGISZTRÁLNI AKAR!!!!
-
Eagle #263 az ircnet tobb irc server gyujtoneve!
ehhez a halozathoz tartozik a legtob public magyar irc server, pl extra, sote...
ezek barmeike jo! -
Eagle #261 ha valaki aki kert a temahoz (nem mint user), es van par perce ram az 20 perc mulva ha tud legyen IRC-na (ircnet) #dc.hu -ban!
Koszi (ott kicsit pergobben lehet kommunikalni) -
Eagle #260 amugy altalanossagban a programozashoz ertek en, csak ehhez nem! :) -
Eagle #259 Bad Company: a masik forumon nem az igazat mondtam, en csak a programozasahoz nem ertek.
Mar teszteltem a dolgot...
Amugy valami hub futtatasi howto nincsen? :)
Mellesleg erzesem szerint a 2 TB-t en is hamar elerem... :) vannak mar komojabb "warezes" tapasztalataim, es nem keves ismerosom!
Sajatot megh azert szertnek, mert a felteteleket szeretnem en diktal magamnal, bar persze igenyeltem mar logint a "tietekre" is es ott is szerintem aktiv leszek.. nem arrol van szo...
csak szeretek tobb vasat a tuzben tartani, ha erted! -
Dude #257 Király ez a skin nekem is ez van már jó ideje szerintem ez a lejgobb skin.
A látvány nem ment a használhatóság rovására.
-
Eagle #255 hat igen... valami BOT irasi segedlet kene -
Eagle #254 hali, szeretnek sajat hubot inditani, mar le is teszrteltem, menne, csak nem tudom hogyan lehet valahogyan jobban managgelni. a hub sajat progija amit alapbol tud az eleg szegenyes, pl nem tudom hogyan lehet minimalis share-t megadni? (pl 5 g)
Ha valaki ert ehhez akkor az lecci segitsen nekem... Ehhez meg nem ertek, de szeretnek :) -
#253 Up! -
MaTyI #249 Jah igen! Hejessirasbol lyeles vagyok!:) -
MaTyI #248 Hi!
New user vagyok a DC felhasznalok koreben, de azert 1 kis helep tudok talan szolgalni. Akinek tuzfala van es active akar lenni probalja meg ezt:
1. 412es portot nyissa meg (nekem eleg volt tcp)
2. A DCben ahol be lehet allitani hogy active/passive van 1 ilyen sor: Force Direct Connect to report this IP: ehhez ird be az aktualis Internetes IPdet! Nekem bevalt.GL!
MaTyI -
johnny26 #247 Girl-nek soxeretettel:
http://www.fpscentral.hu/news/divx/cikkek/divx1010927561,76664,.shtml
(bocs, h off, de elfelejtem...) :) -
#246 jo ok figyelmetlenul olvastam :) -
#245 passzivra van rakva a dc? azt irja ha firewall mögül hasznalod allitsd at passziv ra aktiv rol. -
[HUN]Brabus #243 ugye ../?!/ es egy magyar srac csinalta... -
Ász #241 IRJ egy mélt és megnézzük -
[HUN]Brabus #240 nem egeszen ide tartozik...de
megszeretnem osztani mindenkivel :
http://www.winamp.com/skins/detail.jhtml?componentId=81567
-
Ász #237 bocs a sok helyesirási hibáért de már alig látok olyan fáradt vagyok -
Ász #236 Tisztelt uraim rengetegen sirnak hogy nem jó a regisztráció nos már számos alkalommal találkoztam azon emberekkel akik rzt mondták ogy a [HUN] nincsen a neve elött.Nos ha valakinek azt irjuk vissza hogy
[HUN]AKÁRKI azt akkor a régi AKÁRKI nicken nem engedi fel
csak ha a [HUN] jelzés van a neve elött ilyenkor nem jelenik meg a jelszó kérés kérek mindnekit e rengeteg hibás imél elkerülése végett hogy pontosan irja be a nickjét , ha valami ilyenkor sem stimmel akkor a publicba keressen ráa hub nevére és onnan connct ha igy sem sikrül csak akkor jelezzétk vissza .
Köszönjük az op csapat!!!!4
-
[HUN]Brabus #235 marhasag....
azert nem folytatja a tolteseidet mert valoszinuleg sok kis file-t toltesz es a dolgok kozt packet lost volt... sajnos ilyenkor csak az a megoldas ha bezarod az idle-t es resume olsz...
semmi koze nincs ahoz hogy aktiv vagy passiv vagy..
Probald meg megkerni azt akitol toltesz,hogy csomagolja be neked es akkor egy nagy fileban le tudod tolteni megalas nelkul... -
#234 Próbáld meg aktív módban otthagyni a gépet.Mikor azt írja,hogy idle, akkor épp ping-elni akar,de passzív módban azt nem tud.Asszem ez lehet nálad a baj.5let:Használd a DC-t aktiv módban,és csak kereséshez használj passzív módot,ha a keresés aktiv módban nem megy! -
#233 Halihó!
Valaki az OP-ok közül!
A neven ok, csak a jelszavam nem akarja elfogadni!
Megnézné majd valaki?
Köszi:
colos -
#226 hmmmmm... -
Cool007 #222 Hali ha valakinek sikerült leszedni az Atlantist teljesen akkor szóljon nekem. Szívesen áttölteném!!
Köszi!! -
#220 Direct Connect 1.0 Preview Build 9.1
Connecting To hungary.dns2go.com:411
This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software.
This hub is for registered users only.
Disconnected From Hub
Eddig regisztrálva voltam, tegnap megtettem mégegyszer. Valaki nézze már meg miért nem enged fel? -
Bitlisz #215 Mar reg letellt a 2 ora.
[HUN]aciga -
#211 -
#209 Nem megy!!!!!!