14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#207 -
#205 Végül összejött más regisztrált felhasználónévvel.
Az új nevem [HUN]IWorm ,de Ász azt mondta,hogy megpróbálják majd visszaadni a régi nevem, aminek én is nagyon örülnék. -
#204 FreeHome: Végülis sikerült? -
#203 Nekem kellett volna? :-) -
Ász #201 Nos uraim lehet jönni az accontok élnek az idáig leadott nickek élnek mind -
Ász #200 Fogok szólni itt -
Ász #199 Aki ma küldte el a regisztrációt nyugi mert még nem él a regisztrációja.
-
#198 © Ász ma 18:09 | Válasz erre | #193
[email protected]
[HUN]....... ide a kivánt nick
pass:....... ide a kivánt password
-
#197 Akkor van Disconnect ha nem él még a reged, ha élő usernévvel akarsz belépni, akkor kérni fogja!!! -
#195 http://www.tar.hu/directconnecthun
Itt van minden infó -
Ász #193 [email protected]
[HUN]....... ide a kivánt nick
pass:....... ide a kivánt password
-
lajos #192 Kinel lehet bejelentkezni a magyar hubra????
cocitus vagy brabus e-mail cime kellene.
ki tud valaki segiteni??? -
Ász #191 amit a cvd küldött proba nicket akkor kilőve -
Ász #190 freehome gyere a nickel él már a regisztrációd amit most küldtéla wormos -
#185 Nekem most gyonyoruen mukodott elsore minden.. koszonom..;o) -
#184 Az a legszebb hogy az sincs regisztrálva csak [HUN]Killyou (kis nagybetü király) -
#183 [HUN]KillYou -val is bejön a pass ablak.
Ezexerint nem nálam van a hiba,csak a [HUN]FreeHome felhasználónév nincs regisztrálva. Bárki is csinálta ezt,nem volt szép tőle.Nagyon csalódott vagyok. -
#182 Észrevétel:
Megpróbáltam [HUN]Cipo felhasználónévvel belépni,és kérte a jelszót.Természetesen nem tudom Cipo jelszavát,ezért cancel.Beírtam felhasználónévnek [HUN]FreeHome, és........
This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software.
This hub is for registered users only.
Disconnected From Hub
.....no comment -
#179 Köszike!
Holnap próbálom!!!! -
#178 Koszi, Emil ment.
-
#173 Direct Connect 1.0 Preview Build 9.1
Connecting To hungary.dns2go.com:411
Your IP is banned!
Disconnected From Hub
????????? -
#172 Your name is registered, please supply the password: Ezt kapod ha koser a név.
Kérdezd meg a srácokat hogy ök bejutnak e a neveddel és a jelszóddal. -
#171 Ja most olvasom, hogy ezt te is próbáltad. Akkor nem szóltam. A neveddel lesz valami. Megnéztem a neved és tényleg nem jutni el odáig. -
#170 Freehome: mivel látom még nem vagy jelen (bár lehet, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot), én is adok tippet hátha. Azt észrevettem, hogy amikor ma beléptem azt írta ki, hogy én regisztrált vagyok [HUN]Cipo. Majd jött az ablak ami kérte a jelszót.
Szerintem az lehet, hogyha idáig sem jutsz el, hogy a neved rosszul írod be. Vagy a srácok rosszul regisztrálták. Mivel a rendszer case sensive próbáld meg a kis és nagybetüket variálni. Hátha a Home nem nagybetü. Vagy éppen kicsi..... szóval legalább addig juss el hogy jön az ablak. Mert ha addig nem jutsz el akkor ott a neveddel lesz valami.
Szia. -
[Hun]Afx #169 Csodas ez az uj rendszer, de miert nem kuldtek nekem jelszot? Az e-mail cimem valid, es mindig kint van. Leci potoljatok. -
Ász #167 freehome megkaptam és visszaküldtem -
Ász #166 119en vagyunk a jelena datok szerint -
#163 Már próbáltam public-ból is, és beírással is.Ász visszaküldtem az IP címem. -
Ász #162 próbáld ua mint amit a freehomenak irtam -
Ász #161 FreHome minden ugy van ahogya mélben küldtem
szerintem az a megoldás nekem legalábbis a multkor ugy jött be a hub hogy a favoritbol nem volt jó erre a publicban rá kerestem és már fennt is voltam egy próbát megér
Amúgy az adataid jók azzal nincsen gond valami nálad van 110 user feltudott jönni neked is sikerülni kell .
A bad-company szavait hagy ismételjem "mi veled vagyunk" -
Ász #160 colos él a regisztrációd -
#159 Hányan vannak most bent? -
galocza #158 thx próbálkozom. -
#153 galocza:
Úgy tünik,hogy nem bíztos az,hogy elég regisztrálni is.Láthatod az én problémámat.Már több mint fél éve a magyar HUB-ok látogatója vagyok,és tegnap este Ász meg is adta a pass-om,de valmilyen oknál fogva,a program nem kéri tőlem a jelszót,hanem csak disconnect.És nem tudok rájönni,hogy hol a gubanc. -
galocza #152 142re -
galocza #151 valaki okos ember ánszeroljon plíz -
tomcs #150 ize. ha cvd epp nem a jo ejt fazisban tart akkor konnyen, gyorsan, jol kene mennie a dolgoknak. amugy meg m1 jol, nem kell eltoketlenkedni es akkor tokeletes, itt legalabb ismerem az embereket, nem kell vikingul tudni hogy megertsem a csetes poenokat stb. -
#149 Már ment is a mail!:((((((( -
galocza #147 ez freehome-nak vagy nekem szólt? -
Ász #146 irj a mélemre egy pár sort és re küldöm a passt és a nicket