14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• FreeHome
    Ne érts félre,csak azt akartam elkerülni, hogy mások, (és itt nem magamra gondolok) letámadjanak, hiszen már jópárszor előfordult, hogy hasonló mondatokért oriási botrány kerekedett itt a fórumon. Ha hányni akarsz érdemes visszaolvasni :) .Tényleg nincs bajom veled Bloomer nem is azért írtam amit írtam, de ezennel meg is szeretnélek kérni, hogy ne legyél velem flegma. Oké? Köszi.
  • Cvd
    Bocs, ma elfelejtettem szólni ide előre..:)
    Szóval ma is van egy kis pihi olyan 22:00, max 23:30-ig. Szólok ide is, meg a magyarra is, he megy megint. Több ilyen meg nem lesz egy darabig, a mai az utolsó.
  • FreeHome
    Szünetel.
    cím addig: magyar.dns2go.com
    Még valami Bloomer: És Te veled mi van, hogy ilyen tájékozatlan vagy? Ajánlok neked egy oldalt, ahonnan megtudhatsz mindent a Direct Connectről, és a HUB futtatás nehézségeiről. Elég ingerültnek tünt az írásod, és sokan érzékenyek közöttünk. Talán ha tudod, hogy mit vállalnak egyesek, akkor érteni is fogod az érzékenységünk. Szal a link:
    http://www.tar.hu/directconnecthun
  • Jezuska
    thx
  • Jezuska
    Mert nem latom :(
  • Jezuska
    Mukodik a tartalek szerver? Vagy ti most hol vagytok?
  • Cvd
    Megy a hungary, köszi mindenkinek a türelmet!
  • Jezuska
    Emberek mi van a magyar szerverrel? Vagy csak nekem nem megy?
  • Bad Company
    EBBEN A FÓRUMBAN NINCS WAREZOLÁS! HA ILYEN JELLEGŰ KÉRDÉSED VAN, AKKOR AZT AZ ARRA LÉTREHOZOTT, ILLETÉKES FÓRUMON TEDD FEL!de látom ezt mindig el kell mondanom!
  • Cvd
    A hungary állni fog este 10-ig, addig mindenkit átirányít a tartalékra. Ha megjöttem, akkor foglalkozk azokkal is, akiknek valami problémája akadt. Addig is emailt nekem: [email protected]
  • magus
    miért lettem bannolva?
    [HUN]magus vagyok
    plz unbann me
  • _Rm_
    Akkor lehet nem mentette el a regisztraciodat a rendszer!

Mindenkeppen egy OP-nak kell megneznie a dolgot, ha bemegyek, akkor szolok valamelyiknek.

-Rm-
  • Laalee
    regiokodot rakd angolra. ha nt t hasznalsz uj felhasznaloval valo belepeskor atalitja a defaultra. ha ez nem angol akkor a dc mindent elfelejt.
  • Apooca
    Javaslom mindkettotoknek olvassatok at a topicot nullarol. Mindenfelekeppen hasznos lesz.
  • RadyR
    :)
  • RadyR
    hi mindenki. Kerdezhetek valamit? lehet meg regisztralni a hungary HUB-ra?
  • _Rm_
    Szeva Dome!

Mi a hibauzenet?

-Rm-
  • Tatek
    Vagy talán a queue-ben egy file-ra jobbklikk és save queue........
    Remélem tudtam ezzel segíteni :P
    Uff
  • FreeHome
    Van egy ilyen opció a settings-ben az Interface fülön.
  • [HUN]Brabus
    szerintem nem csak te vagy bent xp rol egyedul...erdekes masok meg tudtak oldani...lehet neked is inkab ilyen iranyba kene gondolkoznod...

sok sikert
  • Bitlisz
    B...a meg magat az a k...a DROID!!!! Nemtom minek vagott ki mar megint... Jo lenne ha kirugas eseten kiirna miert vagott ki (pontosan).

A desktop.ini-t legyszives vegyetek ki a filelistabol, ugyanis, az XP-ben van egy olyan opcio, hogy customize folder...es abban tarolja a konyvtar beallitasait (iconfile, stb...)

[HUN]Aciga
  • Bad Company
    Hello. Olvastam. :D
  • Bad Company
    Nem győzöm kérni, hogy ne legyen szó itt a fórumban warezról. AZT KÉRNÉM BENT, vagy MÁSHOL. KÖSZI!
  • Bad Company
    Nem.....tudtommal nem. Hmmmmmmm.....
  • Bad Company
    Most sajnos nem...=(
    próbálgasd
  • Gubrush
    igen, igen én is erre gondoltam, de ilyenkor mi a teendő?
    Esetleg tudnál segíteni nekem?
  • Bad Company
    Case sensitive azt hiszem, szóval nem mindegy a kis és nagybetű...talán az lehet...esetleg fagyott a HUB és a tied még nem lett teljesen rögzítve.
  • Gubrush
    Hali!
    Van egy nagy gondom:
    Regisztrálva lettem nem rég a Hungaryba.
    Nagy örömmel connecteltem is...
    A Kedves kis szöveg fogadott:
    Your name is registered, please supply the password.
    És ekkor beírtam a választott jelszavam.
    De nem "veszi" be a jelszót.
    Szóval nem tudom milyen jelszóval tudnék bejutni [HUN]Gubrush nevemen.
    Kérlek segíts, ha tudsz és akarsz!
    Üdvözlettel: Varga Gábor alias Gubrush
  • Bad Company
    Akkor küldj talán egy mailt, amiben benne van a username:password és meglátjuk!
  • [HUN]kwega
    Bejutottam a Hungaryra, most 116-an vagyunk. nem tudom, mi volt a gond.
  • [HUN]kwega
    Gyertek a tartalék hubra, amíg a Hungary szünetel:
    magyar.dns2go.com
  • PCK
    ok csak kérdeztem
  • Bad Company
    Suliból nem kellene!
  • PCK
    Szevasztok!
    Lenne egy kérdésem: sulinetes kapcsolatról lehet DC-ni?
  • Qbiac1
    Kosz, mar megvan... Vlamitol atkonfiguralodott a DC-m..Mas font, kiurult a queue...
  • Qbiac1
    Szevasztok, ha tud valaki, segitsen.
    Elveszett a Favorites listam, es keresek egy [T&N] 65 Gigas hubot. Ez megy allandoan, de ritkan van a public listaban. Talan valakinek megvan a cim a Favorits-ban...
    Koszonettel...
  • [HUN]Brabus
    szia
    en ide irok neked mert szerintem mas embereknek is hasznos lehet....

Eloszor is probald meg aktiv ban is masodszor tudni kene milyen op rendszert hasznalsz es, hogy van beallitva a tuzfalad / a tcp es udp portokat engedd le-fel 400 >>> 450 / harmadszor egy bizonyos embertol nem megy vagy senkitol sem? probaltad mar takaritani a programok/directconnect/dclist nevezetu folderedet?? szoval kene egy kicsit tobb info es lehet ebben jobban tudna neked mas is segiteni ha "eloben" menne a dolog....
    sok sikert
  • Ász
    Mark látom időközben megoldódott :-))))
  • Bad Company
    Nem tudjuk milyen banod elhet. Mi nem tettünk rád. Ha a hammer miattira gondolsz, az max 10 perc és a HUB osztja ki.
  • Bad Company
    Hehhehe...akkor ezt is tudom már!