14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#701 Ne érts félre,csak azt akartam elkerülni, hogy mások, (és itt nem magamra gondolok) letámadjanak, hiszen már jópárszor előfordult, hogy hasonló mondatokért oriási botrány kerekedett itt a fórumon. Ha hányni akarsz érdemes visszaolvasni :) .Tényleg nincs bajom veled Bloomer nem is azért írtam amit írtam, de ezennel meg is szeretnélek kérni, hogy ne legyél velem flegma. Oké? Köszi. -
Cvd #698 Bocs, ma elfelejtettem szólni ide előre..:)
Szóval ma is van egy kis pihi olyan 22:00, max 23:30-ig. Szólok ide is, meg a magyarra is, he megy megint. Több ilyen meg nem lesz egy darabig, a mai az utolsó. -
#696 Szünetel.
cím addig: magyar.dns2go.com
Még valami Bloomer: És Te veled mi van, hogy ilyen tájékozatlan vagy? Ajánlok neked egy oldalt, ahonnan megtudhatsz mindent a Direct Connectről, és a HUB futtatás nehézségeiről. Elég ingerültnek tünt az írásod, és sokan érzékenyek közöttünk. Talán ha tudod, hogy mit vállalnak egyesek, akkor érteni is fogod az érzékenységünk. Szal a link:
http://www.tar.hu/directconnecthun -
Jezuska #694 thx -
Jezuska #692 Mert nem latom :( -
Jezuska #691 Mukodik a tartalek szerver? Vagy ti most hol vagytok? -
Cvd #688 Megy a hungary, köszi mindenkinek a türelmet! -
Jezuska #687 Emberek mi van a magyar szerverrel? Vagy csak nekem nem megy? -
#684 EBBEN A FÓRUMBAN NINCS WAREZOLÁS! HA ILYEN JELLEGŰ KÉRDÉSED VAN, AKKOR AZT AZ ARRA LÉTREHOZOTT, ILLETÉKES FÓRUMON TEDD FEL!de látom ezt mindig el kell mondanom! -
Cvd #682 A hungary állni fog este 10-ig, addig mindenkit átirányít a tartalékra. Ha megjöttem, akkor foglalkozk azokkal is, akiknek valami problémája akadt. Addig is emailt nekem: [email protected]
-
#679 miért lettem bannolva?
[HUN]magus vagyok
plz unbann me -
#678 Akkor lehet nem mentette el a regisztraciodat a rendszer!
Mindenkeppen egy OP-nak kell megneznie a dolgot, ha bemegyek, akkor szolok valamelyiknek.
-Rm- -
#676 regiokodot rakd angolra. ha nt t hasznalsz uj felhasznaloval valo belepeskor atalitja a defaultra. ha ez nem angol akkor a dc mindent elfelejt. -
#675 Javaslom mindkettotoknek olvassatok at a topicot nullarol. Mindenfelekeppen hasznos lesz. -
RadyR #674 :) -
RadyR #671 hi mindenki. Kerdezhetek valamit? lehet meg regisztralni a hungary HUB-ra? -
#668 Szeva Dome!
Mi a hibauzenet?
-Rm- -
Tatek #665 Vagy talán a queue-ben egy file-ra jobbklikk és save queue........
Remélem tudtam ezzel segíteni :P
Uff -
#664 Van egy ilyen opció a settings-ben az Interface fülön. -
[HUN]Brabus #662 szerintem nem csak te vagy bent xp rol egyedul...erdekes masok meg tudtak oldani...lehet neked is inkab ilyen iranyba kene gondolkoznod...
sok sikert -
Bitlisz #661 B...a meg magat az a k...a DROID!!!! Nemtom minek vagott ki mar megint... Jo lenne ha kirugas eseten kiirna miert vagott ki (pontosan).
A desktop.ini-t legyszives vegyetek ki a filelistabol, ugyanis, az XP-ben van egy olyan opcio, hogy customize folder...es abban tarolja a konyvtar beallitasait (iconfile, stb...)
[HUN]Aciga -
#660 Hello. Olvastam. :D -
#658 Nem győzöm kérni, hogy ne legyen szó itt a fórumban warezról. AZT KÉRNÉM BENT, vagy MÁSHOL. KÖSZI! -
#657 Nem.....tudtommal nem. Hmmmmmmm..... -
#654 Most sajnos nem...=(
próbálgasd
-
Gubrush #652 igen, igen én is erre gondoltam, de ilyenkor mi a teendő?
Esetleg tudnál segíteni nekem? -
#651 Case sensitive azt hiszem, szóval nem mindegy a kis és nagybetű...talán az lehet...esetleg fagyott a HUB és a tied még nem lett teljesen rögzítve. -
Gubrush #650 Hali!
Van egy nagy gondom:
Regisztrálva lettem nem rég a Hungaryba.
Nagy örömmel connecteltem is...
A Kedves kis szöveg fogadott:
Your name is registered, please supply the password.
És ekkor beírtam a választott jelszavam.
De nem "veszi" be a jelszót.
Szóval nem tudom milyen jelszóval tudnék bejutni [HUN]Gubrush nevemen.
Kérlek segíts, ha tudsz és akarsz!
Üdvözlettel: Varga Gábor alias Gubrush
-
#649 Akkor küldj talán egy mailt, amiben benne van a username:password és meglátjuk! -
[HUN]kwega #647 Bejutottam a Hungaryra, most 116-an vagyunk. nem tudom, mi volt a gond. -
[HUN]kwega #646 Gyertek a tartalék hubra, amíg a Hungary szünetel:
magyar.dns2go.com -
PCK #643 ok csak kérdeztem -
#642 Suliból nem kellene! -
PCK #641 Szevasztok!
Lenne egy kérdésem: sulinetes kapcsolatról lehet DC-ni? -
Qbiac1 #640 Kosz, mar megvan... Vlamitol atkonfiguralodott a DC-m..Mas font, kiurult a queue... -
Qbiac1 #639 Szevasztok, ha tud valaki, segitsen.
Elveszett a Favorites listam, es keresek egy [T&N] 65 Gigas hubot. Ez megy allandoan, de ritkan van a public listaban. Talan valakinek megvan a cim a Favorits-ban...
Koszonettel... -
[HUN]Brabus #638 szia
en ide irok neked mert szerintem mas embereknek is hasznos lehet....
Eloszor is probald meg aktiv ban is masodszor tudni kene milyen op rendszert hasznalsz es, hogy van beallitva a tuzfalad / a tcp es udp portokat engedd le-fel 400 >>> 450 / harmadszor egy bizonyos embertol nem megy vagy senkitol sem? probaltad mar takaritani a programok/directconnect/dclist nevezetu folderedet?? szoval kene egy kicsit tobb info es lehet ebben jobban tudna neked mas is segiteni ha "eloben" menne a dolog....
sok sikert -
Ász #636 Mark látom időközben megoldódott :-)))) -
#633 Nem tudjuk milyen banod elhet. Mi nem tettünk rád. Ha a hammer miattira gondolsz, az max 10 perc és a HUB osztja ki. -
#631 Hehhehe...akkor ezt is tudom már!