14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [HUN]Girl
    Valami technikai gond lehet..én is bannolva vagyok
  • [HUN]Girl
    Nekem sem megy
  • [HUN]zsaca
    Cvd! Tudnál segíteni a lentebbi problémában? [HUN]Godmode névre kértem egy reget, de nem engedi be a szerencsétlent!
    Nézz utána, kérlek! Köszi!
  • Cvd
    Zsolesz, NIA: Bocsi, fagyás miatt törlődött a regetek, és nem vettem észre.:( De megcsináltam megint mindkettőtökét. A többiektől kis tületmet kérnék, mert még 1-2 napig elég szűkösen érek csak rá.
  • Apooca
    Mar nezi Witch, kis turelem..
  • Apooca
    Megkerdezem..
  • Apooca
    Valoszinuleg senki, hanem egyszeruen leszakadtal a hub-rol, probalj meg ujra felcsatlakozni.
  • Bradock
    Hányszor kell még mondani, hogy ITT NINCS WAREZOLÁS!?

Aki nem ért a szóból, az szankciókra számíthat!

Moderátor
  • Bad Company
    De olvassátok vissza légyszi az ezen az oldalon lévő beszólásaimat...és meg fogtok lepődni!
  • Bad Company
    NEM WAREZOLUNK A FÓRUMON! NEM GYŐZÖM HANGSÚLYOZNI! ITT NINCS WAREZOLÁS!
  • Remedy
    Nem semmi:)))) Király vagy:)
  • Mr.Macho
    köszi
  • FreeHome
    Aktuális magyar HUB címek:

Tartalék ene®gia (Akik lekéstek a regisztrációt, és jól viselkednek, azoknak itt a helyük)

Cím: magyar.dns2go.com

Működtető: [HUN]Witch (köszönjük)

Minimum megosztás: 3 gigabájt

Minimum slot: 3

Megbízhatósági szint : jó (Így tovább!!!)

@@@HUNGARY@@@ (megtelt, ezért több regisztrációt csak belső forrásból fogadnak el.)

Működtető: [HUN]Cvd (köszönjük)

Minimum megosztás: 5 gigabájt

Minimum slot: 3
  • Mr.Macho
    bakker, én nemtok tar vagy freeweb oldalakat kinyitni, tehát lécci röviden foglald össze.
  • FreeHome
    Látogasd meg a Direct Connect Magyaroknak c. oldalt!
    http://www.tar.hu/directconnecthun
  • Mr.Macho
    hi all, valaki világosítson fel plz magyar hubokkal kapcsolatban és hogy lehet bejutni, köszi
  • Remedy
    Start Menu, Run, winipcfg
  • FreeHome
    ipconfig
    BOOCCCSSS!!!!! :))))
  • FreeHome
    Írd be parancssorban, hogy: configip
  • Remedy
    Próbáld ki azt hogy megnézed, hogy mi a géped IPje. Aztán a beállításoknál be kell pipálnod a Force Direct Connect to report this IPt, és oda beírni a géped IPjét. Azután beállítod az aktív módot.
    Ugyanis valszínű hogy a koli proxy szerverén keresztül megy a neted, így a proxy IPjére próbálnak csatlakozni a gépek ha aktív módban vagy. Így viszont a géped IPjére fognak csatlakozni. Továbbra sem fog működni a HUB search funkció, mert az megint csak a proxy szerver IPjére küldi az infot. Ez csak egy ötlet, nem értek a LANos dolgokhoz, de lehet hogy működni fog.
  • [HUN]Brabus
    badarsag......

somodisoma probaltad mar kitakaritani a programok/direct connect/dclists folderedet ??

Valoszinuleg az lehet a gond ha elotte tudtal az illetotol tolteni es most csak egybol zarul, hogy valamit at cserelt a kiosztasaban es neked a regebbi dclistaja van meg javaslom torold ki annak a foldernek a tartalmat majd vedd ki a nevet a Queue bol es kerd le ujra a listajat...
    sok sikert ... majd jelezz mar vissza, hogy megoldotta-e a problemadat legyszi
  • Cvd
    Egész pontosan: senki sem tudott letölteni tőled, szarul ment a kliensed. attól persze még tudtak tőled tölteni a keresőn keresztül, csak az kevés. Bannolva meg azért vagy, mert akkor többen is kerestek, hogy segítsenek megoldani a problémát, de nem méltattad őket válaszra. Most már ne legyen annyira sörgős, ha akkor nem volt az..
  • Remedy
    Passzív módban nem tudsz passzív módúakhoz kapcsolódni.
  • PDavid
    hogy lehet még bejutni a HUNGARY hub-ba?
  • FreeHome
    Üdvözlünk a HUNGARY HUB-on. Ha először jársz nálunk, akkor FELTÉTLENÜL olvasd el ezt a pár mondatot, saját magad kímélheted meg némi kellemetlenségtől..:) Felhívjuk a figyelmed a szabályok pontos betartására!

1. A hubon 3 slotot minimum biztosítani kell, és meg kell osztanod minimum 5GB anyagot, mely másoknak is hasznos lehet.

2. Emailcím megadása mindenki számára kötelező.

3. Ok nélkül ne close-old senki letöltését, és ha okkal teszed akkor kérlek jelezd az okot egy operátornak.

4. Felinstallált programot, letöltés könyvtárat (megkezdett fájlokat), hibás fájlokat, vírusos fájlokat, VOB-okat megosztani TILOS. A rippelt progikat érdemes betömöríteni, a hibás következtetések elkerülése végett.

5. Wav fájlokat ne ossz meg, ha az egy program része akkor tömörítsd be a programot!

6. A Droid (ez egy script) azonnal bannol 15 percre ha desktop.ini, explorer.exe, iexplorer.exe vagy winword.exe fájl van a megosztásodban.

7. A hubon csak nyomdafestéket tűrő szavakat használj, figyelj oda hogy másokat ne sérts meg feleslegesen vagy önhibádon kívül.

8. A "My Connection Speed"-ben mindenki a valós elérését válassza ki.

9. A hubot ne hagyd el töltés közben. Ha észreveszitek, hogy olyan ember tölt Tőletek aki nincs a hubon, azonnal close-oljátok!

Bármelyik szabály megsértése 2 nap kitiltást eredményez. Visszaesőknél ez a szám növekszik, majd a regisztráció törlése következik. Ne próbálj minket átverni, mert nem erről szól a DC. NE CSAK KAPNI AKARJ!

Amennyiben most először jársz a HUB-on, légy szíves kérj meg egy Operátort, vagy bárkit a chaten, hogy ellenőrizze a kapcsolatodat. Amennyiben nem működik rendesen, vagy keress segítséget a lenti weboldalon, vagy kérj megy egy OP-ot, hogy segítsen megoldani. Ha ezt elmulasztod, akkor hibás kapcsolat esetén eltiltás jár.

A szabályzatot saját érdekedben olvasd el és tartsd be a későbbi félreértések elkerülése végett.

Opok: ÁSZ, Bad Company, Brabus, cocitus, Damox, Snike, !Witch, Cvd

A dc-ről bővebben: http://www.tar.hu/frameset.phtml?path=//directconnecthun/
  • Bad Company
    Olvasd el a #684-et.....EBBEN A FÓRUMBAN NINCS WAREZOLÁS! HA ILYEN JELLEGŰ KÉRDÉSED VAN, AKKOR AZT AZ ARRA LÉTREHOZOTT, ILLETÉKES FÓRUMON TEDD FEL!HOGY EZT MINDIG EL KELL MONDANI!?!?!?!?
  • [HUN]Brabus
    nem tudom hogy miert kell a force direct connect to report this ip -t be x-elni? hacsak nem proxyn keresztul josz...
  • Cvd
    Visszatérve a browse-olási problémákra: A szabályzatban benne van, hogy az új userek az első belépésnél ellenőriztessék le valakivel a kapcsolatukat. Ezt elég sokan elfelejtik megtenni, ezért ösztönzésül akit azon kapunk, hogy closingol, az egy hét pihenőt kap. És nem fogjuk elfogadni mentégnek azt, hogy nem tudott a dologról, meg nem vette észre, mert benne van a szabályzatban. Az mindenkinek a saját problémája, ha nem olvassa el. Azonkívül megkérnék minden usert, hogy jelezze nekem, ha valakinél ezt a problémát észleli, köszi előre is.
  • FreeHome
    Hali Bloomer!
    Láttam kerestél,csak már nem vagy a HUB-ban.
    Keressük egymást, és eccercsak majd összehozunk egy kis dumcsit, hogy tisztázzunk mindent, bár én már el is felejtettem.
    Üdv!
  • Cvd
    Megy újra a hungary.
  • [HUN]Brabus
    nem alitolag nem teszed lehetove a letoltest hanem nem lehetett toled tolteni mivel egybol lezart es nem sportbol lettel kirugdosva hanem azert hogy reggel mikor magadhoz tersz legyen nyoma annak hogy valami nem kerek nalad es valamit meg kell javitanod...egyebkent meg a felhaborodasbol visszab kene venni egy kicsit addig amig nem tiszta minden a haz korul....
  • Cvd
    Ha olvastad az előző hozzászólásomat, te is a második csoprtba estél bele, valszeg a leterheltség miatt nem tudsz visszajönni, mert a ban már rég lejárt (legalábbis az első, amit Brabustól kaptál). Ha összejön a belépés, akkor keress meg egy OP-ot, mert gond volt a klienseddel, nem lehetett hozzád kapcsolódni. Ettől függetlenül tölthetnek tőled a keresőn keresztül, de a böngészés rólad valsezg nem megy, ez a gond. De majdnem biztos, hogy meg lehet oldani.
  • Cvd
    Skacok, leírom megint, bár valszeg nem utoljára, amíg nem olvas mindenki vissza.:):
    Kétfajta ban van, a permban, ami végleges kitiltást eredményez (illetve feloldásig érvényes), ilyet csak a HUB futtatója tud adni, jelenleg én. Viszont nagyon ritkán folyamodok ehhez, és akkor is mindig szólok privátban az okáról. Ezt akkor érdemli ki valaki, ha szándékosan és nyilvánvalóan csal a megosztásával, vagy hasonló súlyos vétkek.
    A másik a tempban, ezt ad a script, az OP-ok kirugáskor, vagy ha valami okból kifolyólag nem enged be valakit a HUB (le van terhelve, vagy nem stimmel a nick vagy a pass), és a kliens kalapálja a HUB-ot. Ez a ban olyan 10 percig tart, aztán magától törlődik. Vagyis ha valaki bannt kap minden előzetes figyelmeztetés nélkül tőlem, az ne ilyedjen meg, próbáljon bejönni pár perc múlva, akkor sikerülni fog. Hacsak nem a HUB leterheltsége az ok, akkor tovább kell várni, ez délután-koraeste fordulhat elő.
  • Jam
    Jóvan, beengedett, de azért ez furcsa volt!
  • Jam
    Miért vagyok bannolva, nem csináltam semmi rosszat??
  • [HUN]Brabus
    egy gondolat mindenkinek akik nem tudjak, hogy miert rakta ki oket a script...es ugy erzik nem osztanak meg pl desktop.ini-t
    gyozodj meg rola hogy a system fileok es a rejtett file ok engedelyezve vannak...
  • Jezuska
    nem csainaltam semmi rosszat :(
  • Jezuska
    Miert vagyok banolva?
  • Ász
    a HUNGARY HUB 23.30ig áll addig ez a hub mükxi helyette magyar.dns2go.com
  • FreeHome
    Egyébként mi a HUB felhasználó neved Bloomer?