14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
[HUN]Brabus #928 messengeren megjelenni megjelenni ;] -
#927 "Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!! -
Cvd #926 Zsolesz, Jezuska: Visszaolvasni, visszaolvasni, visszaolvasni! -
Jezuska #924 Ki banolja az IPmet es miert? -
Vucli #922 vissza:) -
Vucli #919 Bergen légyszives az e-mailt a következő címre küld: [email protected]
Tényleg nem tudja valaki hogyan kell modosítani itt az e-mail címemet? köszike -
#917 Koszi, amint hazavergodok az irodabol, radcsatlakozom.
Koszi meg1x, szia -
[HUN]Girl #915 Olvass vissza a fórumba...van valahol 2 link is. A visszaolvasás máshoz is hasznos. -
altbrucke #914 Kicsi erre nem kapsz választ:) -
Vucli #913 Ok, megvan bele kellett nyúlni kicsit a registerybe :) -
Vucli #912 Couldnt get public list
hmmm..ez valyon mitől lehet? -
#910 Megvan osztva.
Kapcsolódj hozzám,és töltsd le!
directconnecthun.zip -
#909 Szia FreeHome.
Nincs valami tukrozese a weblapnak, vagy nem lehet mashelyen elerni? Sajnos jelen tartozkodasi helyemrol meg a www.tar.hu sem jon be, nemhogy a weblapod. Viszont a kezdetek ota erdekel, hogy mi lehet rajta.
Thx, bye -
#908 Direct Connect magyaroknak info oldal:
http://www.tar.hu/directconnecthun -
#907 Ok, akkor meg en is hozatok nehany IFA foldet a csatabardra. Piece. -
#898 Á nem! Nem jó a stílus, ahogy szóltál. Megnéztem, tényleg semmi értelmeset nem tapasztaltam nála, de a szabályoknak megfelel, senkinek nem ártott, és egyszer pont neked/rajtad segíthet talán. Nemde? -
#897 Szerintem öljétek meg egymást! -
#896 Huhh...te jó ég! Ennyi hozzászólás egy nap alatt!?!!!
Szia Brabus! Már megint pont elkerültük egymást...Cvd meg sétaltatja a Droidot éppen, mert szegény egész sok ideje pórázon van. -
Cvd #895 Valszeg nem a megosztásoddal volt gond, hanem a sávszélességemmel. A script meg tökéletesen működött: Levágott mindenkit, aki tiltott dolgot osztott meg, meg levágta azokat is, akinek a kliense nem válaszolt időben. A másodikkal volt a gond, ugyanis a sebességem miatt sok klienstől nem érkezett válasz, ezért keményen és határozottan intézkedett is a lelkem.:) Legalábbis erre tippelek. Emiatt nem fut jelenleg, délutánonként sajna kevés a sávszél, amig le vagyok korlátozva. Úgyhogy abban nem voltál láma, hogy nem találtál magadnál tiltott dolgot. Ott hibáztál csak, hogy nem olvastál vissza, ugyanis ez már le lett írva párszor.
A lényeg az, hogy Droid pórázon van, úgyhogy nem kell tartani tőle. -
[HUN]Brabus #890 wlado
nem lettel bannolva szerintem ...lattam az elob ahogy probaltal bejutni sokaig csak a neved es elotte a "box kesztyu" volt majd eltuntel
egyszeruen csak nem tudsz kapcsolodni
a your Ip is banned feliratot meg azert kaptad mert az ujjad reszket a connect gombon ..ez nem tart sokaig varj egy picit indits ujra csinalj kozben valamit... es beenged majd
sok sikert -
[HUN]Brabus #888 felesleges mert ha nem vagy a gepednel a jeled elhalvanyul ;]
egyebkent a a file description reszbe nyugodtan be irhatod azt is hogy nem vagy itt ..csak ha nem kezeled akkor senki sem fog vele foglalkozni
ertek itt az alatt ha meg josz es meg mindig ott van sokaig ... -
[HUN]Brabus #887 Latod milyen kis figyelmetlen vagy....
nem tunt fel az , hogy a droid nincs bent??
Ha nem tunt volna fel cvd irta is , hogy kifogja venni mivel a savszelesseget lekorlatoztak....
Tenyleg nem artana nyitott szemmel jarni ...meg mielott bele nem szaladunk a falba...mert az fajhat ;] -
#885 Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gompon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!! -
#882 Jahh...én meg akkor is ott voltam mikor 2x ember volt. De no para. :D -
#879 Visszaolvasva csak annyit tennék hozzá a kirugás-dologhoz, hogy engem is le szokott vágni csak úgy, de pár perc múlva automatikusan vissza is mászik, úgyhogy nem mindig a Droid a hülye... És innen is üzenem neki: pfff! -
#878 Végülis megoldódott Godmode account-problémája. Gondolom, nem véletlen, úgy köszi ÁSZ! -
#877 Domy:
Kapcsolódási problémánál először állítsd le a tűzfalad,és utána próbáld ki! Ha akkor megy a Public lista,akkor ott a baj.
A másik kérdésre a válasz, hogy lássák nem vagy a gépnél:
Settings>File description -mezőbe írd be pl:"nem vagyok gépnél" vagy:"ne zavarjatok" vagy: "tanulok" vagy:"dugok" :) -
Ász #874 Minden érdeklődőnek aki kérdéseket tett fel és nem kapott azt kérem már ezerszer irtuk hogy OLVASSON vissza . -
#872 Ez a fórum nem erre lett kitalálva, ezért sajnos segítséget sem sokat várhatsz itt. Javaslom a többi közt nézz szét, biztos találsz segítséget. -
#871 Hidd el te még nagyon is az új kategóriába tartozol. -
#870 A Hungary HUB-ra való bekerülés már nem az én asztalom, de javaslom,hogy legyél gyakran a tartalék energián, és keresd majd meg [HUN]!Witch -et! -
#866 Én most kipróbáltam a tartalek.dns2go.com -ot, és engem beengedett.Tehát hibátlan.Aztán próbáltam úgy is,hogy kikerestem a public listából,és úgy is beengedett.
Ez a DC-m verziója:
Direct Connect 1.0 Preview Build 9.1
Több 5letem sajnos tényleg nincs. -
#864 Más public HUB-ot is ki kellene próbálni,hogy ugyanaz-e a végeredmény,hogy not connected.
Ha igen,akkor kapcsold ki a tűzfalad.Ha így belép,akkor állíts a tűzfalon.
Ha még így sem,akkorDirect Connect uninstall,és még a könyvtárát is töröld!Ezek után telepítsd újra! Hirtelen ennyi jutott eszembe. Jelentkezz majd a végeredménnyel! -
#862 tartalek.dns2go.com
Használati utasitás Direct Connect Magyaroknak:
http://www.tar.hu/directconnecthun -
[HUN]Godmode #861 Hello!
Megy a regisztrációm! Köszönet a résztvevőknek... -
Cvd #859 Úgy látszik, hogy mióta lekorlátozták a sávszélességemet, megint jönnek a kapcsolódási problémák, ezért a két script egyenlőre nem fog futni. Meglátjuk mit segít. -
#858 Én azért leírom mint hasznos tanács a HUb kalapálással kapcsolatban:
Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gompon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!! -
Cvd #857 Újra megy a HUB. Azonkívül történt pár apró változtatás:
Mivel sokan nem tudtak mit kezdeni a Desktop.ini-re történő kibodással, a HUB ezentúl nem ugrik rá, helyette a win.com képezi a kirugás tárgyát. Azonkívül gondolom annyit elvárhatunk, hogy mindenki jegyezze meg a saját regisztrációs adatait, és nem minket szivasson a kresgetésével, mert nem két perc előkaparni a többszáz reg közül.
Szmeby (és a többi új usernek is szól): A Script nem rugdos ki egyetlen általad említett filetipusra sem. Ha elolvastad a szabályzatot, akkor tudnod kell, hogy mire rug ki. Érdekes módon a régi userekkel nincs ilyen gond, úgyhogy inkább az lehet, hogy nem ismeritek a DC-t eléggé. és ezért minden egyes leszakadást kirugásnak vesztek. Előbb "tanuljátok be" magatokat, azután fikázzátok a scriptet (bár a tapasztaltabbak példájából kiindulva úgy már nem fogjátok). Az hogy bant kaptál, lehet annak is az oka, hogy leszakadás után kalapáltad a HUB-ot. Ha pedig tényleg a script dobott le, akkor meg a 4 tiltott file közül osztottál meg valamit. Egyszerü.
Szóval mindenki olvassa el a Szabályzatot, és ha gondja van, akkor olvasson itt is vissza, mert már mindenre meg lehet találni a választ valamelyik helyen. Éppen ezért ha valaki olyan gonddal áll elő, amit már ezerszer leírtunk itt, akkor nem is fogok neki regényt írni, csak egy "Olvass vissza" mondatocskát és kész.
-
#856 Sajnooos? Ejnye.. -
#853 A Chello kábel sem gyorsabb :(