14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
tomcs #1694 nekem a localhost cimen levo hub is egesz jol ment :))))
mondjuk te mar ide talaltal, ha mas is jonne
-=[TejszinHUB]=-
tomcs.hdsnet.hu:411
ja es nmdc-seknek: mostantol mukodik a multisearch a @@@HUNGARY2@@@-vel hatha valaki veszi valami hasznat... -
Tatek #1693 Mizujs skacok?
Megy simán minden?
ehh ;) -
Ász #1692 igen a HUNGARY,HUNGARY2,KOLI
-
#1689 sziasztok, A HUNGARY No'2 mostantol elerheto hungary2.no-ip.com cimen is. -
#1688 Oksa, Bolic csinaltal magadnak forumot, ha ki akarod fejteni magad, akkor lecci ott probalkozz.
bye -
#1687 Nem megy -
#1686 Hopp. Eccerre írtam boliccal :) ehh -
#1685 Megy még bolic HUB-ja? Benéznék oda is, hogy milyen a hangulat. Mi a cím? -
dreamrobert #1683 Oh köszönöm, amint látom megoldódott a helyzet:-) -
dreamrobert #1682 Hello. Megvolt az első Banom, ok megértem, de még most is tart. Sajna eddig aludtam, és kis vinyómat addig nem tudtam felhozni 10 Giga fölé, most, hogy már megtettem, mikor lesz esélyem belépni? Meddig tart egy ilyen Banolás? Csak érdeklődöm:-)) Dreamrobert -
#1681 Nem túl jó így vasárnap a DC... alig van valaki... bár töltenivalóm most van rengeteg, de a SWep2 tegnap 6 embernek is fent volt, most meg senkinek. -
#1680 Én 22KB/s sebességgel indultam ma, mostmár csak 15KB/s, elvileg tudok 32-35KB/s-el is tölteni, de most nem nagyon megy. Na mindegy, töltök kitartással. -
#1679 bolic: én nem bántottalak, csak megkérdeztem. Ugye nem vetted sértésnek? Mert én abszolút nem akartalak megsérteni.
Amúgy, ha jól látom itt is te kezdted, mint a hdsnet fórumon... tehát egy kicsit meg is érdemelted... de én nem nevetlek ki. -
#1677 DuriBumi: ha jól megnézed - én is most jöttem rá - hogy ezt az üzenetet #1672-t, nem is bolic írta, hanem valaki szórakozott. Ezt bol.ic írta!!! -
DuriBumi #1675 Gratulálok az oldaladhoz. Nekem nem csinálnál valami hasonlót : 404 hiba...a keresett oldal nem található...van olyan szinvonalu mint a hubod. -
#1674 Üdv! bolic:
A mocskolódást a hdsnet fórumon is te kezdted, nem én. Érdekes, hogy te senkivel nem tudsz megférni. Én nem akartalak megbántani, sem kinevetni... viszont kíváncsi lennék milyen származású vagy. És nem azért, hogy kicsúfoljalak. -
[HUN]Brabus #1673 en azt ghondolom, hogy meg nevedet is elirtad ho helyet li -t irtal...
ha gondolod esetleg copyzd innen BOHOC
zsibbaszto vagy.... -
#1672 Mostansagg sokat irok ide idegesitem embereket gondoltam ismerjektek meg hatha nem fogtok igy utálni engem
a honlap nagyon szép főleg tartalmilag jó ne nevessetek ki mert igy igaz ahogy leírtam mindent nem átverés mielőtt megint mocskoltok rám
irjáttok mi a véleményetek
http://bolic.uw.hu -
#1671 UDV!
A vertnal 1 kicsit hamarabb, legroszabb esetben 1 ora mulva elkezdem a tarhelyem atalakitasat....
A kellemetlensegekert elnezest kerek, de nem tudom tovabb halogatni a dolgot...ugymond eljott a PILLANAT....
Namarmost letorolni semmit sem fogok, csak egy kicsit a strukturan valtoztatok....szal, ha valamit nem fogtok meglelni, akkor bongesszetek 1 kicsit a listam.
Mo-i ido szerint vasarnap du.6. es ejfel kozott jo esellyel el lehet csipni itt a gep elott, ha esetleg extra slot kellene.
Tovabbi jo napot, estet, udvozlettel: Kilgore_Trouth -
#1669 ha Bolic gyökér szóljatok -
[HUN]Girl #1667 Te Bolic...miért nem a saját HUB-oddal vagy elfoglalva? Ne itt unatkozz légyszives. Arról nem is beszélve hogy téged nem érintett a dolog ugy tudom. -
Ász #1666 Kedves Bolic egykis hasonlattal szeretnék élni amit az olyan emberekre szokás mondani amilyen te vagy "Olyan bunkó vagy hogy ha jobb fogásod lenne egy majom csordát lehetne veled rettegésben tartani"
2.,ki a franc szólt neked?
3.,Mia francért nem mész vissza vietnámba vagyhonnan a francbol való vagy és szomoritod ott azt a sanghaji nagynénikédet.
4.,Minek ugatsz bele a felnőttek dolgába.
és végül de nem utolsó sorban képzeld el hogy csináltam egy servert a dc- hubnak de a beállitások egy kicsit időt vettek igénybe mert van belső itthoni hálózatom is és azt is bekellett allitanom.
sorry hogy elragadtattam magam de éppen nem voltam abban a hangulatban a mai nap.
-
Ász #1663 UJRA MEGY A HUNGARY REMÉLEM MOST MÁR NEM LESSZ GOND LE LETT CSRÉLVE A SERVERBEN A WINCHESTER ELNÉZÉST A KELLEMETLENSÉGEKÉRT!!!!!!! -
Ász #1662 sorry a server leá
llt nem tudom miért nem voltam itt ujra inditottuk a renszert a hungary megy ujra
-
kopika #1661 @@@HUNGARY No'2@@@ müködik gyertek minnél többen. A cím: hungary2.dns2go.com
mindenkit várunk sok szeretettel. -
tomcs #1660 ja es nagyi magyarul beszel, de ekezetek nelkul :) -
tomcs #1659 azt a desktop.ini-t meg telleg kiveszem mert ugy latszik itt mindenki ragaszkodik az "ikonokat a konyvtaraknak" mozgalomhoz :)) -
tomcs #1658 latom megkerultel... minden nap fenn vagyok legalabb 2-3ig most elaludtam ejfel elott mert vagy 36 oraja mar fenn voltam :) de pont ma :))) azert leszek ma ircen is meg dc-n is varlak kozben talaltam mar 1 megoldast de azert szivesen megbeszelnem veled is :) -
tomcs #1651 hmm dns2go megint behalt?
aki nem tud mit kezdeni magaval -=[TejszinHUB]=-ra is benezhet :))
tomcs.hdsnet.hu most olyan 1tb korul jarunk -
Ász #1649 Még annyit szeretnék hozzá füzni aki nem tud valamiért kapcsolodni a hungaryhoz hogy nézze meg a megosztását hogy megvan e a 10gb és a hub / 3slot megosztás ezek nélkül nem enged be a hub.
köszönöm a figyelmet. -
Ász #1648 tudod brabus ez feltétel volt hogy csak az jöhet aki jól tud uszni és van motor csónakja illetve aki tud repülni ha ezeknek megfelel akkor ott a helye : én 10percig tudok szitálni a levegőben ha muszáj ,én megyek LOL LOL LOL :_))) -
Ász #1647 ha a hungaryn van gondod akkor erre az imélcimre ird meg mi a problémád és megoldjuk
[email protected] -
Ász #1646 411-412portot használja -
Ász #1645 ird meg imélben amikor akarsz csatlakozni mit ir ki a dc és segitek
-
Barbus:
Remelem voltatok annyira jolneveletek, hogy a megboldogult bsa-nak is kuldtetek meghivot.
Nehogyma' innen kelljen szegenyeknek megtudniuk, hogy buli van....oket meg senki sem hivta....
Ne is vigyetek fenykepezot magatokkal, majd a bsa oldalorol le tudjuk huzni a fotokat....
Na jo, ennyit a hulyulesrol, komolyra (f)orditva:
Ha csak nem egy elterelo hadmuvelet volt, akkor azert szerintem lehet DISCretebben is hirdetni...
UDV, jo bulizast! -
[HUN]Brabus #1642 Bsa -sok halot is hozhatnak......
meg motorcsonakot is, hogy akik uszva probalnanak majd lelepni ...... -
tomcs #1638 Mesterseges_Nagyi (a botunk :) eroteljesen meg lett modositva az utobbi napokban, ha valakinel valami hibat csinalt legyszi szoljatok :))
-=[tejszinHUB]=- (tomcs.hdsnet.hu) -
Cvd #1637 Olyat nem találsz, ami nem kér dll-t, úgyhogy inkább tegyél fel valami MS alkalmazást, ami telepíti a VB Runtime Library-kat is. Vagy asszem az MS-től külön is le lehet tölteni.
-
#1636 directconnetet honnan lehet letölteni olyat ami nem kér dll fiet
-
#1635 Látogass el az oldalunkra, ott sok infót kapsz!
directconnecthun