14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#1769 Szasztok Ombrék!
Megomdaná valaki mi szükséges ehhez a DC-hez??
Thx -
Cvd #1767 Délutánonként néha nem megy elsőre a kapcsolódás a Hungary-ra, és ha ilyenkor nem vársz pár percet, hanem sűrűn próbálkozol, akkor tempban a jutalom a HUB-tól. Az pár percig tart. Szerintem ebbe szaladtál bele. -
Cvd #1766 Látom nem foglalkoztál a multkor írt hozzászólásommal. Tegyél már fel végre valami olyan MS alkalmazást, ami felpakolja a szükséges VB runtime library-kat (pl. office csomag), addig nem fog menni a DC.
-
#1763 a direc connet dll filet kér de nemtalálom a dll filet aki tud pls segitsen! -
#1761 wav megosztasi problemak elkerulese vegett ajanlom pl. a zip tomoritest...... -
DuriBumi #1758 Akkor nem indult el amikor feltelepítettem a PSXcopy 2000-t. Keveselte a memóriát /512m/ -
DuriBumi #1757 Nálam megy win98 se. -
#1747 Hali!
Miért nem tudok belenézni másnak a könyvtárába?
a 10 giga nekem megvan meg minden, de hiába kattintgatok senkihez se tudok benézni:((( -
Ász #1746 Ne rijjál már Petyóca hanem konnektálj mert az életbe nem jössz be ujra a hubra ha csak sirsz :-)))))
ám egy jó tanács ha bejössz nézz rá a megosztásodra és akkor nem bannolnak álmodban LOL -
Cvd #1745 Nem árt belépés után megnézni a userlistában, hogy mennyi a megosztása az embernek, még akkor is ha biztosan tudja, hogy megvan a 10 gigája. Ugyanis a neo-modus kliens pl. hajlamos szarul összeadni a megosztást, néha kevesebbet hoz ki, vagy épp semmit. Bár nálad nem ez volt, de ha ellenőrizted volna, akkor most nem lenne gond. De mire megint megy a HUB, addig talán le is telik a büntetésed. -
#1741 Szerintem petyoca inkább nyugodj meg, és ne panaszkodj. Ahogy írtad is 9 gigával voltál egy olyan HUB-on, ahol Te is tudtad, hogy 10 giga kell. Szal ne panaszkodj, ha írsz majd az illetékesnek, hanem kérj, mert szerintem Te nem tartottad be a szabályokat. -
[HUN]Girl #1740 Összeomlott a HUNGARY alatt az oprendszer , ugyhogy amig kész nem lesz addig:
koli.dns2go.com
tomcs.hdsnet.hu
HUNGARY2.NO-IP.COM
-
#1738 köszi fogok irni -
[HUN]Girl #1737 vagy gyere a :
koli.dns2go.com -ra v.
tomcs.hdsnet.hu -ra v.
hungary2.dns2go.com -ra.
Választási lehetőséged van bőven, közben a regnek is utánnanézhetünk. -
Cvd #1736 Valszeg Január 6-án indult a Hungary, legalábbis akkor regisztráltam a domaint. A Regedet meg szerintem töröltem, de ha írsz ÁSZ-nak, akkor szerintem megcsinálja megint. -
[HUN]!Witch #1735 Addig is gyere a KOLI.DNS2GO.COM-ra. -
[HUN]!Witch #1734 nincs, mert azóta volt már reg nélküli is hosszú ideig.... -
#1733 De lehet hogy volt az februar is... -
#1732 Szerintem iden Januar kornyeken indult, miutan a Budapest a folytonos szakadozasok miatt beadta a kulcsot... -
#1731 1 eve meg tuti, hogy nem megy a hungary....ha infom nem csal a HUNGARY iden januarban indult...de max tavaly dec.-ben....Op-ok! korrigaljatok, ha tevednek.... -
#1730 dede volt. akörül indult. nagyon rég használtam. de akkor meg van még az? -
#1729 Remelem a nagy szigetelés es bulizas kozben lesz valaki aki elcsattint 1par kepet...... -
#1728 Mit szólnátok ,ha a szigetelés buli után, ami 15-én lesz, este a Zöld Pardonban buliznánk tovább, és egy jó kis fekvehányást rendeznénk? Csak azért, mert naközben én pl. max egy órára tudok kiugrani a szigetre. Ez eléggé úgy hangzott, mintha miattam kellene, pedig nem :)))). Azért szerintem átgondolandó az ötlet. -
#1725 hello. az lenne a kérdésem, hogy én egy éve nem használtam a hungarys regemet, de akkor az meg van még?
[HUN]magus volt a nevem -
#1724 Private Ryan Rulez :-) -
#1723 na most már megy. de a problémaattólmég probléma. -
#1722 én megölöm privat ryant. kiírja, hogy legalább 3x annyi slotnak kell lennie, mint ahány hubon vagyok. aha.
E SZERINT A BUZI BOT SZERINT 2*3 AZ NEM 6?????
ugyanis nekem 6 sloty megosztásom van. és 2 hubon vagyok. ás most bannolta az ipmet. jó lenne, ha vki rendesen megírná a botot, vagy vmit tenne az ügy érdekáben, mert utálom, ha baszakodnak velem, azt meg végképp, ha úgy, hogy ok nélkül. -
Ász #1716 de a hubok newm mennek vele LOL
LOL
-
Ász #1714 Koli: 157.181.186.188
@@@HUNGARY@@@ IP CIME :195.70.60.90
A @@@HUNGARY No'2@@@ már elérhetö a HUNGARY2.NO-IP.COM
-
Ász #1713 @@@HUNGARY@@@ IP CIME :195.70.60.90
mindenki tud csatlakozni akinek nem sikerül egyszerűen irja be a favoritba alulra az ip cimet és connect és azonnal bennt van
-
Ász #1710 mindenki tud csatlakozni akinek nem sikerül egyszerűen irja be a favoritba alulra az ip cimet és connect és azonnal bennt van -
Ász #1709 a HUNGARY IP CIME 195.70.60.90 -
#1708 Nem tudja valaki a hungary IP-cimet?
-
#1706 Ugy tunik.... -
#1704 Hungary2 IP-t lasd lejjebb, arrol megy.... -
#1702 IP-rol megy!
Koli: 157.181.186.188
H2: 195.228.238.54
Nem tudja valaki a Hungary IP-jet? -
DuriBumi #1701 Megy már valakinek a Koli vagy Hungary2 ? -
[HUN]northwood #1699 Helló! Miért nem megy a hungary.dns2go.com ??? Egyaltalan mukodik a szerver?!? Jo lenne, ha valaki utananezne, nalam sehogy sem akar kapcsolodni, ismeretlen... koszike -
#1698 Na látom itt a helyzet változatlan! Mindig akad egy emberke akinek valami nem tetszik...
Na mindegy, ez már csak ilyen. -
#1697 Előszöris olvass vissza! Ha megvagy vele, ugorj fel a Direct Connect Magyaroknak honlapra, és olvasd végig figyelmesen! Klikk IDE directconnecthun
,és válassz a linkek közül!