14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
tomcs #1632 pl most is :)) vagy hasznald az operator jelzot (a hub neve mogott a cimsorban) az az op van mindig ott aki utoljara szolalt meg a hub chaten vagy priviben -
tomcs #1630 megoldas: az osszes tobbi hubon max 5gb a limit, hogy addig se maradj dc nelkul..
-=[tejszinHUB]=- (tomcs.hdsnet.hu) -> mert mi mast reklamozzak :)) -
Tatek #1629 Hi all! :)
Szeretnék megkérni minden olyan emberkét (a HUNGARYN), akinek valami adatcseréje lenne velem, az szóljon rám!! Mivelhogy, csak akkor tudok bennt lenni a HUB-on, ha tele a winyó. Sajnos ez esetben, mindig törlök vmit, vagy kiirok valamit és már nincs meg a current min. share akkor, de gondolom be szeretné fejezni...... Szóval, ha valami baj van, akkor segítek ;) -
Ász #1628 Nos az átállás teljesen zökkenő mentesen ment köszönöm mindenkinek azoknak kiknek nem sikerült a megosztás elérése a regisztrációjuk megmarad és ha meg lessz a 10gb és felakarnak jönni nyugodtan megtehetik köszönöm a fegyelmezett viselkedést. -
#1627 kér dll filet -
#1626 ????? jelszo ???? ez uj nekem....
www.neo-modus.com --- DC
www.sourceforge.com --- DC++ -
#1625 nemtudjátok honnan lehet letölteni a direct connetet?
de olyat hogy van jelszo is hozzá!
de nekem az is jo amihez nincs!
pls valaki irjA IDE AZT AZ OLDALT AHONNAN LEHET LETÖLTENI!
VAGY RAKJA KI A LINKÉT! -
#1624 szerencsed a szerencstlensegben, hogy van masik HUB es ugy nez ki most 1-2 embert elkapott a HUB-laz (ami nem rossz dolog) es lesznek ujabb helyek ezaltal.....koszonhetoen a DC++ -nak, ugyebar igy mindig lesz valaki akitol esetleg csak HUNGARY-n talalhato dolgok atkerulnek mashova is...szal en ugy latom igy nem nagy a veszely...
Udv -
tomcs #1620 en ezen uton jelentem fel tanulas fogok beszelni meg igy azonnal el nem tik hogy erteni igen es lenni kozmosz vilag nagyon jo -
Ász #1616 A HUNGARYHUB MÁR CSAK 10GB LIMITTEL ENGED BE ÉS 3SLOT/HUB MEGOSZTÁSSAL AKINEK MÉG NINCSEN MEG A 10GB AZ ÉJFÉLIG MINDEN RETORZIÓ NÉLKÜL MEGTEHETI -
radical #1615 Végre. -
#1614 directconnecthun
-
#1612 Ijj. 20 gb-os a vinyóm, 11-es partíció van megosztva... na mindegy, úgyis júli 1-ig kell már csak izgulnom ezen. -
Ász #1611
TISZTELT USEREK A HUNGARY HUB 2002.06.04 ÉJFÉLTŐL 10GB LIMITTEL ÜZEMEL TOVÁBB KÉRLEK BENNETEKET A GYORS ÁTÁLLÁSHOZ MINÉL ELŐBB ÁLLITSÁTOK ÁT A LIMITET KÖSZÖNÖM ADDIG AMIG A HATÁRIDŐ NEM JÁR LE ADDIG CSAK FIGYELMEZTETJÜK A USEREKET -
#1607 Koszi! Ez jo hir. -
#1606 Te Bolic!
Nem kéne először a nyelvet megtanulni?
(a MAGYARRA gondoltam) -
#1604 kkkhhmmmmm.
Kedves külföldről DC-zők!
Látogassatok el a
http://www.directconnecthun.hq.hu/
....címre. Most már külföldön is élvezhető a directconnecthun honlap -
Ász #1597 Bocsásd meg METEREM hogy ezt nem láttam előre de köszönöm hogy felnyitottad a szemem :-))))))))) -
Ász #1596 Köszönöm messze menő és kielégitő válaszodat bár még mindig nem arra válaszoltál amit kérdeztem ,mert a kérdés a következő ha 1 56,6 os modemmel fennt vagyok és 1vagy 2 user rám kapcsolódik és elviszi az 5-6k/s sávszélességem felét akkor a letöltésem hogy lessz nálad gyorsabbb mint a másik hubokon ????????? Mert itt arrol szól a dolog hogy töltenek rólam és töltök másokrol (ha jól tudom) az 1 gb-rol meg annyit hogy szerinted ha kis winchesterem van akkor hogy tudok filmeket letölteni.Egy jó tanács mint régi dc-s ez jó indulat nem támadásnak vedd fel.
A userek a következő képpen fogják megoldani a dolgokat feltesznek 1 gb szemetet és senki nem fog tölteni róluk igy tudják elérni hogy gyorsabban tudjanak letölteni de ezáltal viszont nem lessz adat a hubodon és hamar oda kerülsz hogy nem lessz mit tölteni.A következő lépés pedig az lessz megkeményited a hub szabályokat és kiirsz limiteket és hogy mit lehet megosztani és mit nem ,ezek után a userek elfognak küldeni a brantba mert ezt igérted a hub inditásakor,szó szót fog követni a töbsége ott hagy a másik része pedig másik hubokon keres majd letölteni valót.
Ha ide jutsz akkor nyugodtan adhatod a hubnak a name: HULLADÉK hub nevet. Gondolkodj el ezeken és rájössz nem beszéltem hülyeséget.Javaslatom a minshare 3gb és 2slot minimum igy talán jó lessz . Elnézést ha okoskodónak tüntem nem akartalak kioktatni, szia
-
DuriBumi #1593 Kész röhely már másfél órája próbálgatok kapcsolódi de semmi. Az én cuccosaim nem érdekelnek de ha már elkezdtek tőlem valamit szedni hát legalább tudják befejezni. -
DuriBumi #1591 akkor miért nem lehet csatlakozni?
-
DuriBumi #1589 Helo!
A koli vagy a hungary2 megy valakinél? Az északa kidobott azóta nem tudok visszamenni. -
[HUN]Brabus #1588 Ejnye Asz, hogy Te milyen vagy ;] tenyleg nem erted?
na akkor.... 1 gb a minimum megosztas ebbol adodoan szinte semmit nem fognak megosztani tehat nem is lesz mit letolteni .... es az megy gyorsan is.... na meg ugy, igaz nem is nagyon masznak ra az emberre....igy az sem szamit ha mondjuk modemes tolt modemestol...amugy meg most ugy is ez a divat ;]
Nem akartam bantani a modemeseket vagy bele gazolni valakinek a lelki vilagaba de komolyan mondom egy nagy baromsag ez,hidd el bolic az embereknek egy par szinvonalas megbizhato hubra van szukseguk ahonnan nem elso sorban az email hianya miatt vannak kirakva az emberek hanem azert mert szivatjak a masikat es van miert oda menni... ez az 1gb + 1 slot ahoz meg igen kurta [ igaz az 5 se sokkal tobb de abba mar bele fer valami hasznalhato is es azert vannak egy jo paran akik adni is akarnak]
azert sok sikert hozza =] -
Ász #1587 bár azért ha már itt vagyok megkkérdem hogy tudnak nálad gyorsabban tölteni a modemesek de nehogy azt monf hogy azért mert nálad csak 1 slot a limit mert a modemen ha 1 user rád akad már akkor szinte biztos hogy a letöltési sebességed min 90óra, várom kielégitő válaszod .
Tényleg kiváncsi vagyok .... -
Ász #1586 bolic te komolyan feltaláltál olyan dolgot amire csaqk azt tudom mondani ! a francba hogy miért nem én találtam ki! de most meg az jutott eszembe hogy azért mert hülyeség már elis vetettem . -
[HUN]Brabus #1585 hmm -
#1578 Te bolic úgy beszélsz, mintha nyersfordítóba raktad volna a szöveget...
Te lenni Arab cserediák? Menni bele piheni?
-
#1570 BOT üzenet: DC++ Nagyi: Ennyi Hub-hoz kapcsolódtál eddig: (3)
BOT üzenet: DC++ Nagyi:Ennyi Slot-ot nyitottál meg: (3)
BOT üzenet: DC++ Nagyi:Az internetelérésed: (Cable)
BOT üzenet: DC++ Nagyi:Nem nyitottál meg elég slot-ot. Ennyi HUB-hoz csatlakozva többet kell megnyitnod!
*** A kapcsolat megszakadt
???????
Nem értem. Úgy tudtam eddig, hogy 3 slot kell. -
Ász #1569 Neked mindig van helyed közöttünk :-))))) -
Ász #1568 Urak akinek olyan kérdése van hogy hogyamn lehet csatizni valamelyik hubhoz ill szeretne kérdezni valamit ami nem ide illik és választ is akarnak kapni mondjuk azoknak nyitott enigma tisztelet neki köszönjük enigma egy oldalt ahol ezt meg tehetitek a cim a következő : http://nme.uw.hu/upload/phpBB2/index.php
csak ennyit akartam köszike -
Ász #1566 Köszöni a jó kivánságokat a droid szabadságát töltötte a Horvát tenger parton , de most már igéri hogy nem fog sehova sem ugrálni és szerényen de megpróbálja szórakoztatni a nagyérdeműt. -
Vucli #1565 Na jó ezt csak azért írtam hogy badet idegesítsem -
Vucli #1564 Csokolom Icewinddale 2 van? -
Ász #1563 Ha már nem olvastok vissza egy páran akkor becopizom nektek ...........Átvettem a hub üzemeltetését ugy hogy ez ügyben is ne a cvd-t zaklassátok ezentul volt már neki szegénynek elég baja az alábbi imél cimen elértek egy 24 óra elteltével biztosan válaszolok.Ha valamilyen gondotok adódik az [email protected] imél cimre irjatok igérem egy 24 óra elteltével max válaszolok. amugy a lap alján még ott van thnx a figyelmet -
#1562 directconnecthun
Volt egy kis ránc felvarrás, és most már a tar.hu címen is sikerült megjavítanom a lapot. Nnnnna most jön a cím újra:
http://www.tar.hu/directconnecthun
http://free.x3.hu/directconnecthun -
marcedli #1561 szerintem nem jó 5let a fórumot loginossá tenni, mert így csomó mindenki nem találna rá a hubra....pl én is innen jutottam el oda anno -
#1560 Azt pedig remélem, hogyha tényleg lesz egy hubos buli, Droidka szól előre! Szeretjük Droidot, és örülünk, hogy felépült a betegségből (vagy külföldön volt?) -
#1559 Ja, ez az előbb lemaradt: -
#1558 Eléggé furának találom pár ember hozzáállását a hubhoz, de mindegy. Ez a fórum is kezd már úgy elfajulni, hogy az lesz a legjobb megoldás, hogy ide is a hubos jelszóval lehet csak belépni. -
[HUN]Brabus #1556