14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [HUN]Brabus
    ez a bonusom akkor....
  • bolic
    [HUN]Brabus: Kösz a felvilágosodást, most már értem jobban, hogy miért ne osszon meg a vob-okat...

• LoviGabi
    Sziasztok.

Valaki tudna nekem mondai egy _linuxos_ és _konzol_ (textmode :)) alatt futó és főképp használható DC klienst? [mail me, ritkán jutok nethez...]
    Lefordítottam egy DCTC-t, de elég kaotikusnak tűnik a kinézete :/

LG
  • [HUN]Brabus
    oszinten laalee miota hasznalod a dc-t es a magyar hubokat? (mert en tudom , hogy eleg regota) ....fura,hogy neked kell ezt elmagyarazni....de legyen...

A masok szamara hasznalhatatlan fileok : a be nem fejezett letoltesek, hibas fileok....

mindenki tud csinalni maganak wav file-t mp3 bol ugyan ez a vob ra is ( csak mas formatummal)
    es altalaban akik wav vagy vob fileokat osztanak meg azt azert teszik,hogy noveljek a megosztasukat...(kiveve akik film szinkront osztanak meg es ezert senki nem volt meg ki teve)

szoval nem azert mert az onkenyes moderatorok....
    amig kivulrol az tunik,hogy az onkenyes opok bele kotnek mindenbe vagy a hulye bot kirug mindenert addig csak vegzik a dolgukat es nem a sajat hasznukra hanem a kozosegert.....ugye neked is jobb egy olyan hubon lenni ahol talalsz is valamit nem csak felig letoltott dolgokat es 80 megas wav fileokat vagy 4-5 gigas vobokat...

mas ... a hubok szabalyzataba le van irva feheren feketen mik a feltetelek a bent maradashoz...mikor bemegy Te tudod,hogy mit osztasz meg, ha tisztaban vagy azzal, hogy az adott heleyen nem rajonganak az e fajta megosztasert es megis ott maradsz "lapitva" miert kell azon felhaboroni ha kirakjak a szurodet?....elvegre ha enyire felhaboritonak talalod meg mindig ott a lehetoseg,hogy X eld a hubot...
  • Laalee
    a legjobb ez a duma mas szamara hasznalhatatlan file ok megosztasa... nos ezt ugy kene atirni hogy onkenyes moderator urak szamara hasznalhatatlan... meg amugyis nemtom mert baj az ha megvan osztva mondjuk egy wav vagy vob ha azok nelkul is boven megvan a korlat feletti file méret...
  • bolic
    Édes wakeupneo-m! Micsoda véletlen, hogy a kedvence a bolic... :) Örülök...

Ha akar vmiért beszélni velem, este 9 órától KOLI-n leszek...

Na sziasztok! (bocs, hogy rosszalkodtam egy picit, amit ide írtam... )
  • [HUN]Girl

• marcedli
    Hmmm...mondtam pénteken, hogy izé...de ha nagyon kellettem volna...hisz tudod a telefonszámom, édes...
  • FreeHome
    Ez több mint 10 másodperc :)
    directconnecthun forever
    http://dchun.hq.hu
    http://dchun.go.ro
  • tomcs
    marcedlit akarom
    itt es most
    na jo
    majd mittomen
    de aze
    irjon valaki vissza tiz masodpercen belul :)
  • Kilgore_Trouth
    BOLIC! Mindenkeppen kesztetest erzel arra, hogy rongalj itt bennunket a hulyesegeddel?????
    Nem mondom, hogy tanulj meg rendesen fogalmazni, mielott vitaba szallsz valakivel....
    Csak annyit mondok, hogy nolj fel elobb....utana vitatkozz....
    Ja, s azon is gondolkodj el, hogy ha nem all ki senki sem melletted az valszeg azert van, mert jelen esetben KURVARA nincs igazad....
    Tovabbi tisztelettel: Kilgore
  • bolic
    Hát jó! Gyerünk a SG chatelésre, megoszunk a véleményeket, jó? :) Kb. mikor leszel?
  • bolic
    Ami jó is volt benne, letöröltek, nekem nem tetszik... Sőt nem is hulladék ezek a szövegeim...
  • bolic
    Nem szeretném, ha még mindig törlöd a hozzászólásaimat, ez nekem FÁJ! Moderátornak írom.
  • bolic
    :)

0dayftp-nél persze nagyon durva voltam, de itthon nem ilyen van, csak "egyszerűen" kiábalnak és provokálnak... Eddig a DC témánál semmiféle nem írtam csúnyát... :) A többiek viszont igen... Ha kell a DC-n történő botrány hozzászólásunk, megadom neked emailon, aztán írd véleményt itt. Nem fogok felháborítani, csak nyilvántartottam eddig... Bye _Rm_
  • _Rm_
    Erdekes Ocsem, nalad mindig a masik a hibas...

Ezt mar a 0Dayftp-n is kifejtettem neked, de te ugylatszik tul korlatolt vagy ahoz, hogy viselkedni tudjal...

Vannak dolgok amiket nem illik, viszonylagos nevtelensegben meg plane nem...

De csainald csak, es mindenhonnan ki leszel utalva, es mehetsz panaszkodni mint a GRESP*K...

Ehh, igy is tobb billentyuleutest pazaroltam rad, mint megerdemelned...
  • bolic
    Mi van, ha az OP-k kezdenek először? Nem gondolkozol egy picit? Kérdeztem, aztán nagy ősrobbanás van...
  • [HUN]Brabus
    meg szerencse,hogy van valaki aki kiteszi a szemetet.....
  • bolic
    Miért az írásomat letörölni? Valaki légyszí írjon! (Akár moderátor is!)
    Tudjátok ha lenne egy ember akivel beszélhetnék....De itt ember nincs...
    Ugyhogy abba is hagyom......
  • [HUN]Girl
    Bolic!!
    Megkérnélek hogy ne küldözgess nekem e-mailokat. Azt is felejtsd el hogy van e-mail cimem de nagyon gyorsan.
  • Nomád
    Bolic, te nem vagy normális. Mindenkit magadra uszítasz?????
  • jeejee
    ez a húgyagyú a programok beszerzése topicból jött át ide, úgy látom itt is osztatlan sikert aratott
    BOLIC! TE EGY NAGY PATKÁNYKA VAGY! ENNYI.....
  • [HUN]Girl
    Kedves Bolic! Jó vastag bőr van neked a képeden hallod-e. Szeretném látni a Te fényképedet is kirakva a net-re.
    Mivel én nem járultam hozzá és a szemüveges Ur se (aki mellesleg nem neo) még szemilyéségi jogokat is sértesz.
    BOLIC! Te mekkora HÜLYE vagy! LOL
    Az nagyon nem én vagyok!
    Na Bolic! No Comment! nincs mit hozzáfűznöm. Asszem minden szavad magáért beszél...
  • nyilascsillag
    Ez egy dicséretes karrier.:)))
    És még a kedvezmény törvény is be, illetve meg lett adva.:)))
  • [HUN]Girl
    Na Bolic, ül, nyugszik, töltöget. Márha még van hol. Ahogy figyellek szépen kibannoltatod magad mindenhonnan. Gratula.
  • tomcs
    kuldd mar el az emailomra azt a francia izet.. meg akarom nezni mert ezt most en se ertem
  • Kilgore_Trouth
    Szia!

Szetneztel mar a DC magyar honlapjan (by FreeHome) ???
    Ha nem, akkor az jo kiindulopont lehet... -->#1777

Udv
  • tomcs
    ja igen
    a neved ugy kezdodjon hogy [HUN]akarmi
    email kotelezo, normalis cuccok megosztasa, stb kell

en pl azert nem irattam ki a nagyival mert meg rajonnenek az adaz leecher vikingek :] (nagyi a BOTom]
  • tomcs
    na itt van a 0.177 magyaritasa

telleg.. valtozott benne par sor.. en marha :))
  • tomcs
    hmm
    marha lusta vagyok :)
    1 db bejegyzes valtozott es nem voltam kepes megcsinalni meg az ujat :)
    na most akkor megcsinalom es felrakom.. de akkor holnap lesz 0.18 :)
  • FreeHome

Fúúú gyerekek eljött a kánaán!

Hála F16FALCON-nak a directconnecthun oldal egy IGAZI NORMÁLIS WEB SZERVERRE KERÜLT!!! GYORS MINT ÁLLAT, ÉS TERMÉSZETESEN KÜLFÖDRŐL IS LEHÍVHATÓ! HIP-HIP HURRÁ!
    A cím:

http://dchun.hq.hu
    ez a gyors, de a

http://dchun.go.ro
    is él. Lehet nyomulni ezerrel!

• Ász
    megy a hungary ujra sorry a technikai malőrért a dnsgo szabálytalan műveletet végzett ne kérdezzátek hogy de sikerült ujra indulnunk tehát megy ujra
  • FreeHome

A directconnecthun oldal elköltözött. A régi helyeken már csak egy link található a helyes címmel. Aki lusta megnézni, annak itt az új cím. Ja, és igen. Külfödre is jó az új oldal. Favorites listát tesség frissíteni!

dchun.go.ro

• Kilgore_Trouth
    Gyors vagy.....
  • Kilgore_Trouth
    Hat nem is tudom.....az ilyen kerdeseknek asszem nem itt van a helye....
    Ha a keresod nem ad ki semmit, akkor is celravezetobb ott helyben kerdezgetni...
    Masreszt, ha jol emlexem ilyen kerdeseket nem teszunk fel itt....
    ...no comment...
  • Scooby
    Már megis leltem....