14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• marcedli
    Morph...
    egyik: a link, amit norba írt, ott találsz 7.2-re is egy telepítőcsomagot, azt felrakod és annyi
    másik: wine -nal emulálod a sima dc++ -t....az is működik....bár nem 100%os a dolog, de kicsit szórakozol vele, és menni fog:-)
  • Tatek
    Mijaza DC? Skacok, trébe van a winyóm, össze-vissza kerreg és nemtudok vele mit kezdeni---> Ha valaki tőlem töltött és nem tudja megszerezni máshonnan, akkor szóljon és megoldjuk, ha tudjuk. . Ebből következik, hogy egy jódarabig nem leszek. Bye all
  • marcedli
    settings/general
  • marcedli
    TÉVEDÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT!

Szeretnék megkérni minden új DC használót, hogy amikor nagy nehezen betalál egy hubra, legyen szíves megkérni egy operátort (a hub fejlécén látszik, ki van épp "szolgálatban", hogy ellenőrizze a megosztását.
    Ez azért jó neked, mert:
    1. szólni fog, ha valami baj van, és még ott vagy, így tudtok tenni ellene
    2. nem fog az a meglepetés érni, hogy elmész a gép elől fél napra, és mikor visszatérnél egy hubra, banolva vagy ilyen-olyan okokból kifolyólag

Senkit sem szoktunk hobbyból rugdosni, a kirúgásnak mindig van oka...és ne mondjátok, hogy nem szóltunk, mert általában szoktunk várni a kirúgás előtt....ban előtt meg még többet....ez alól csak az az egy kivétel van, ha a letöltött listád üres...azért azonnali ban jár, mivel a dc cheaterek ilyen dct használnak...de ez a probléma lehet a dc bugja is, amit viszont nem tudunk kiszűrni!

Ezért még eccer: ha bejöttök, akkor kérjetek meg valakit a mainben, hoyg nézze meg, működik e minden rendesen.

Köszi, hogy elolvastátok!

Marcell
  • marcedli
    morph

sajnos még igazán jó, könnyen fordítható normális GUI-val rendelkező cucc nincs....ráadásul ami van, azok leírása meg elég tré....ezt

(--->http://dc.ketelhot.de/
    http://dcgui.berlios.de/forum/viewtopic.php?t=95

már láttam működni, de a gyerek nem tudta megmondani, hogy hogy bírt életet lehelni bele....szal próba cseresznye....keresgélj...
  • pofy
    Tiszába ???????????????

Én is yo szórakozást kívánok néktek !

[HUN]Pofy21
  • [HUN]northwood
    Ja igen, majd elfelejtettem, jó szórakozást ott a szigeten! Majd valahogy ússzatok épen ki a partra, ha süllyed a csónak Na meg egy csöppnyi sőrt sem elveszteni a Tiszába, ok? :)
  • [HUN]northwood
    Gyerekek, mielőtt a DC-t vagy bárkit hibáztatnátok a letöltési sebességek miatt, miért nem a saját ISP-det bíztatod arra, hogy oldja meg a problémát? :)) "Kéremszépen én ezerrel töltök a DC-ről havonta több 100G-t, engedjék már meg, hogy tudjak még többet tölteni havi 10XXX összegért :)" Válasz: , majd: neked az ISP-től...
  • [HUN]northwood
    nem könnyű a házimunka ugye :) mikor lesz már végre EDC (EgyesültDirectConnect) társaság? :)
  • [HUN]northwood
    sziasztok!
  • [HUN]Brabus
    Jo bulizast nektek!!!
    uvegek ne maradjanak felbontatlanul lanyokat nem hagyni szuzen...miegyebek....
    (jutt eszembe en is szigeten vgyok csak ez felsziget )

Szoval adjatok az elvezeteknek....
  • [HUN]Brabus
    szia pintyo jo latni teged ... hallotam olvastam mitortent sajna mire az indexen hozza szolhattam volna zartak a forumot... szoval ezuton is udvozletem kuldom... es sok sikert kivanok neked

Udv
    Brabus
  • Mp3Pintyo
    Egészen biztos ADSL-ed van, amikor kérted tudhattad volna, hogy ez asszinkorn, benne van a nevében is!
    Tehát az egyik irány sebessége függ a másikétól is.
    Ha valaki letölt tőled akkor lelassul a Te letöltési sebességed.
    © [HUN]Brabus nagyon jól mondja, hagyd, hogy mások is hozzáférjenek. Nem arról szól az egész miszerint csak Te kaphatsz meg mindent és más semmit sem.
    Egy mindenkiért, mindenki egyért!!!
    Ezt ne felejtsd el, ez a fájlmegosztók alapgondolata.
  • Cvd
    Izé, van még kint a Szigeten más szeszkazán is?
  • Cvd
    Üdvözlünk mindenkit a Szigetről! Konkrétan Csákány, Wakeupneo és Cvd. Csákány azt is mondta, hogy hányunk mindenkire, de az még később lesz. Bár ha így iszunk tovább, akkor nem sokára, előre is elnézést mindenkitől!
  • [HUN]Brabus
    olvasd el a 2025 ost.....
  • zooday
    HELLO , Külföldi hubokat járva gyakran látom hogy egy bizonyos cím bejelentkezik, majd ki. vagy 20 szerveren láttam ezt a nevet::::> 7wwwgloesearch.com
    Mi a fene ez?
  • pofy
    Félreértés ne essék, én nagyon szívesen osztom meg másokkal amim van ! És nem nyavajgok a sebességért, csak azért ha a letöltési sebességemet meglátva állandóan close-olják a letöltéseimet.

DC Forever
  • Laalee
    mert a magyarokon meg nem inditottak ujra a d2g t :D
  • tomsits
    nem értek egyet, mert más dns2go-shubhoz lehet kapcsolódni már a magyarokhoz meg még nem.
  • natalyel
    Teljesen lehaltak a magyar hub-ok? Mi a helyzet?

nat
  • [HUN]Brabus
    en meg azt gondolom,hogy tul sok a hulye nyavalygas a sebessegert fel kene valamit fogni... ha gyorsan kell a motyo el kell erte slatyogni a boltba ha meg megse akkor nem az a lenyeg,hogy mennyi ido alatt jon le hanem az ,hogy tuttira at erjen...cseszheted ha 5 mbit/s el szeded es a masik fel kilep.. sose latod.....alakuljon ki egy jo kis tarsasag ahol az emberek megosztjak amilyuk van errol szol az egesz tortenet....de mar tenyleg idegesito hogy par ember mit ossze rinyal es parazik par kbit-ert .....
  • Habibihaluna
    Kedves Pofy

Nekem ugyenez a problémám és ISP váltás nem oldja meg uis az axelero kábele is ezzel a problémával küzdd. Én linuxal vagyok kifelé ezen lóg a benti háló, persz amikor a töltenek le rólam a dc-n meghal minden, úgyhogy én linuxban korlátoztam a forgalmat és bannoltak is a koliról.(ez szerintem nem fair). Különben is mindig felnyomom a max sávszélre amikor nem töltök, hogy mindenkinek jó legyen. De ez egy kedves op szerint "csalás", szerintem meg ésszerű megoldás.
    Úgyhogy egyenlőre én is várok próbálom magam visszatornázni hátha sikerrel járok.

Üdv, Habib
  • Cvd
    Egyszerű a megoldás: teljesen mindegy, mennyivel töltesz valakitől, az nem close-olhat téged csak azért, mert lassúnak találja a sebességed. Vagyis nyugodtan szólj egy OP-nak, ha valaki így close-ol, majd neki is lesz két hete elgondolkozni a dolgon.
  • pofy
    OK. Elismerem a használt HUB-ok számához képest tényleg kevés slotom volt... De ez nem azért van mert nem tisztelem az OP-ok által felállított szabályokat. A probléma a következő: Az ISP-m a Chello. Namost ennél a drágánál az 512/128 U/D nem duplex. Ami azzal jár,hogyha tőlem töltenek 14-15k val akkor nekem effektíve letöltésre kb. egy 33.6-os modem sebessége marad, ami (számomra) nem lenne olyan nagy baj, csakhogy akiktől töltök meglátják a sebességet (pl. egy film töltésénél) rögtön close-olnak... Ördögi kör. Nehogy félreértsetek, én imádom a DC-t és mindkét magyar hub nagyon sokat jelent nekem, de erre valami megoldást kellene találnom.(talánISP váltás?) Megfogadom ha letelik a két hét ban, megnyitok 10 slotot aztán lesz ami lesz.

Maradok tisztelettel: [HUN]Pofy21
  • [HUN]Girl
    Szia!
    hungaryról slot miatt, hun2-t nem tudom.
    üdv.
    Girl
  • Habibihaluna
    Szia!

Ha megoldottad problémád akor vedd tárgytalannak.
    Ha nem: a köv kell tenned:

A public list csak akkor jön le ha a contorl panelban úgy van beállítva a regional settings, hogy United States. Más beállítás esetén nem műxik a DC.
    Nomost a General tab-ban (Regional settings) válaszd ki a English US-t majd apply, vagy ok. Ha minden igaz bekéri a cd-t (win2000) egyéb esetén restartol. Utána működnie kell.
    Én ezzel szoptam 2 hónapot, és így megoldódott.

dv, Süthy
  • [HUN]Ila
    Szia.
    meg szeretném kérdezni,hogy miért nem tudok belépni egy magyar HUB-ra sem pedig minden kritériumnak megfelelek.(((A külföldi HUB-ok egyből mennek.Végre lenne egy hasznos dolog de nem müxi(( kár érte
  • pofy
    Hello !

[HUN]Pofy21 lennék és szeretném megtudni, hogy miért lett banolva az IP címem a HUN1, és a HUN2-ről. Mert egyszerre voltam fent a 2 hubon ?

Köszi
  • IMYke2.0.0.0
    KissA!

Nálam megvan! Ma este szólj rám, és beteszem a megosztásba!

i2k
  • Kilgore_Trouth
    BOCS az OFF -ert de ezt most NEM hagyhattam ki....
  • Kilgore_Trouth
    idoutazooo lettem....2003
  • Kilgore_Trouth
    ezzzzzt a cinket a tavaj-t ly-vel irtam :))))
    Na sebaly :)
    Most 2002 van !!!!
  • Kilgore_Trouth
    ez tavaly volt....2001
  • Kilgore_Trouth
    2000
  • Ász
    dobj egy mailt a cimemre és megoldjuk
    [email protected]
  • zotya
    Hali! Segítséget szeretnék kérni.
    pár hónapja még működött a Direct Connenct-em, amikor rákattintottam a "Public" ikonra nagyon sok külföldi HUB jelent meg. Most viszont semmi (receiving response: ennyi ami megjelenik 1-2 másodpercre); ha beírok egy magyar címet, akkor oda belép, de nem tudok bejelentkezni egyik felhasználóhoz sem. Letölti a listát (dclst), majd kiírja: az adott felhasználó lezárt.
    Kérdésem: mitől lehet ez?
  • FreeHome
    Liteline!
    Ha már egész délután nem jön össze, akkor szánj fél órát arra, hogy elolvasod a http://dchun.hq.hu oldal minden lapját, és egycsapásra minden kérdésedre választ kapsz. Megéri a ráfordított időt. Nem Te vagy az első sok kérdéssel.
  • Cvd
    Ha még nem jött össze, akkor írj nekem egy levelet a kért jelszóval.
  • Cvd
    Hiába választod ki a több HUB-on keresést, csak olyan HUB-okon fog keresni, amelyikek össze vannak kapcsolva azzal, amelyiken éppen vagy. Nem sok olyan van, amelyiknen ilyen megoldást használnak, Mindegyiken egyszerre meg nem is lehet keresni. Bővebb infót meg itt találsz, ha nem olvastál volna vissza:

http://dchun.hq.hu/