14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Cipo
    Semmilyen pontos j-vel höhö király.
  • Cipo
    Nekem sem jön be semmijen magyar dns2go HUB.
    Ellenben ezt még sosem próbáltam, de mint látom 43-an vannak rajta: balinko.freeftp.org
  • aszucs
    Brabus:
    Emlitettem az utolso valasznal... de nalunk ez illegalis tevekenysegnek szamit... nem veletlen lettunk ilyen drasztikusan elvagva a nettol... vagyis ha szoszerint kulso gepet talalnek ami nem tartozik az egyetem hataskore ala akkor talan nem ugathatnak bele [elvegre nem az ovek], de ha egyetemi gepre raknek ilyet akkor valoszinu fel nap es ki lennek tiltva a halorol felevre... volt anno kb ilyen kiiras hogy: aki megegyszer proxy-t mer futtatni azt azonnal kiszedjuk a halorol
    :)) szoval nem csak en probalkoztam ilyennel errefele
    De azert koszi... kitudja lehet hogy talalok egyszer egy kulso gepet ami nincs messze az egyetemi halotol [=nem lassit tul sokat a toltesemen]
  • Mr. M.
    A hungary.no-ip.com-ra viszont tudok csatlakozni, igy most egyelore ott vagyok elerheto.

by
  • Mr. M.
    Hmmm, annyi van meg, hogy nem csak a hungary-ra irja az unknown address-t, hanem meg egy par hubra is, de nemelyikre tudok csatlakozni. Valami otlet?
  • Mr. M.
    Hali!

A hungary.dns2go.com cimmel mi a helyzet, mert mindket gepemen azt irja ki a DC, hogy Unknown address? Nalam van valami gond, vagy lett valami valtozas a hub-on? Elore is koszi.
  • Brabus
    HE HE
    szegeny aszucs...de,hogy ne csak sajnalkozzak egy kedves baratom proxy mogul dc-zet Thunder neven szerintem ha irsz neki egy levelet szivesen segiteni fog neked is (ahogy ismerem)
    azt hiszem az email cimet megtalalod a sajat forumok budapest hub (vagy ilyesmi) forumban az elejen valahol....
    Nem emlitetted ugyan de ha van egy kulso geped akkor arra lehet,hogy talalsz megoldast
    cucc
    Sok sikert...
  • aszucs
    FreeHome:
    Szerintem ird fel a GY.I.K -ba azt is hogy:
    K: Mit csinaljak ha csak proxy-n keresztul tudok netelni es raadarul meg a megfelelo portok is le vannak tiltva?
    V1: Irj egy uj DC klienst, ami ezt is tudja.
    V2: Az eletben sok szep dolog van a dc-n kivul is...
    V3: Vegyel egy baseball utot, es beszelgess el a proxy tulajdonosaval.
    V4: Csinalj magadnak egy HUB-ot, arra fel tudsz lepni. [csak masok nem]
    V5: Huzd ki a netkabelt a gepedbol... ugyan nem segit, de nem is ront a helyzeteden.
    V6: Keresd Aszucs-ot az elmegyogyintezetben, es rajossz te is erre a sorsra jutsz ha sokaig kerdezgeted meg ezt...
    V7: Keresd meg a proxy-ba bevezeto es proxy-bol kivezeto kabelt ...
    V8: vegyel meg 2 gepet az egyik kozvetlen utanad a masik a proxy-n kivulre rakod, majd irsz egy programot mely a kijovo jeleidet atkodolja es egy szabad porton kozvetiti a 2. gepnek, aztan irsz egy masikat ami az igy kapott adatot visszakodolja , es tovabbkuldi az eredeti cimzettnek, majd megirod hogy ugyanezt a forditott iranyba is tudjak, legvegul pedig befalazod az ajtodat mielott a proxy tulaja [es csapata] egy illegalisan mukodo meg ismerettlen proxy utan nyomozva bekopogna az ajtodon..

Hirtelen csak ennyi jutott eszembe.. :))
    ja es ha valakinek eszebe jut valami a #2100-as kerdesemre akkor ne tartsa vissza!
  • [HUN]Girl
    koli.dns2go.com
    hungary.dns2go.com (csak regisztráltaknak)
  • DuriBumi
    217.65.105.223
    Gandalfhome
  • DuriBumi
    tejszin.dns2go.com
  • DuriBumi
    balinko.freeftp.org
  • FreeHome

Jó Hír! A directconnecthun információs oldal gyönyörű szép új dizájnt kapott, és a DC++ használati utasítás is át lett kicsit fogalmazva. Mostmár a legutóbbi DC++ 0.18-as képek vannak fönt az oldalon, és a hozzájuk tartozó magyarázatok. A directconnecthun oldalon sok kérdésre (sajnos nem mindre) kaphatsz választ. Cím: http://dchun.hq.hu Jó tanulást!

• aszucs
    Anonium:
    Ha ott van a [HUN], ha nincs ott akkor sem muxik!
    NEM csak a magyar hub nem muxik, hanem SEMMI sem! csak a publikus lista jon le.
    De ha valaki tudja mi is egy proxy meg egy firewall [=azaz erti mi a bajom ->#2100] akkor irjon nekem valami velemenyt ... jot/rosszat/akarmit :)
  • aszucs
    a #2100-#2101 -es beszolasaim utan mar keresztet vetettetek ram? :)
    jol esne egy hozza erto ember velemenye
  • bolic
    Hungary 2 & KOLI forever!
  • bolic
    Ejnye. Nem próbálod segíteni valakinek?
  • Ász
    Tisztelt userek mint már annyiszor elmondtuk ez nem a roxy kivánságműsor ha valaki az elkövetkezőkben nem tud a szájának parancsolni és itt keres nyiltan valamit azt bannolni fogjuk a hubokrol eerröl kezeskedem,én nem tudom hányszor kell még elmondani gyepesek és nem hozzá értő emberek vannak itt vagy számitógépesek.Tegyetek már különbséget végre és gondoljátok már meg mielött a nyilt chatba irtok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • marcedli
    jó neked:-)
  • bolic
    Nekem is...
  • aszucs
    talaltam egy elrettento mondatot..:
    "connecting to a hub through a proxy is not supported"
    Valaki megcafolhatna, kulonben semmi eselyem...
    esetleg tud valaki olyan dc kliensrol ami atmegy a proxy/firewall parositason?
  • aszucs
    HEEEEELLPP!

A routerunk csak a proxy-t engedi ki igy csak proxy-n keresztul latok ki de azon meg van egy firewall, es csak par portot enged ki, de nem azokat amiket a dc hasznal...

Szivesen dc-znek innen a kolibol.. a munkahelyre mar csak max hetente 1x megyek be, es amugy is szukos a hely, itten meg van 170+gb vinyom..:) a halo is gyorsabb.. DE itt eddig meg csak a publikus listat sikerult leszednem...
    pedig ftp-zni tudok a windowscommanderrel: Use firewall, es Use passiv ...(like a www brovser) beallitasokkal

Ja a proxy linuxjara be tudok lepni vegszukseg eseten, de valoszinuleg nem orulnenek neki ha mindenfajta hulyeseget futtatnek rajta..:)

Szoval ha valaki tud valamit akkor irjon!!
  • FreeHome
    ctrl+d
  • Bruce Lee
    Hi :)
    Klassz az oldal :)
    Láttam egy olyan menüpontot, hogy: "Csinálj HUB-t!", ahol irtátok az dns2go-t és hasonló szolgáltatásokat.
    Bár nem DC-zek, de szimpatikus amit csináltok, úgyhogy ha gondoljátok nekem van ehhez egy leírásom ( http://rottander.uw.hu/index.php?menu=faq_dns2go ), használjátok fel belátásotok szerint (akár a teljes tartalom átmásolásával is).
    Hát ennyit akartam csak mondani :)
    bye
    Bruce
  • FreeHome
    Elkészült az új dizájn a directconnecthun oldalnak. Szerintem gyönyörű lett. Nézzétek meg ti is! http://dchun.hq.hu
  • FreeHome
    Neo-Modus Direct Connect ugye jó? Mert én azt használok.
  • [HUN]!Witch

...........................................

új - 1Nlőre teszt - HUB azoknak akik tűzfal mögül akarnak DC-zni, remélem műxik

hunwitch.dns2go.com:1080

érdekel, ezért plz írjátok le a fórumba hogy mi volt az eredmény

!witch
    .............................................
  • DuriBumi
    És mik között, HUB - ok között ?
  • [HUN]Girl
    Igen? Erről nem tudtam...
    De van választási lehetőség akkor is bőven.
  • marcedli
    Szia Viktor!

Jöhetsz vissza persze....már nem vagy banolva....csak két napra voltál...de meg is indokoltam neked:-)

és valszeg nem szedte ki rendesen a banlistából.....mind1, mostmár jó, gyere:-)
  • DuriBumi
    Tévedés a hun2-ön most akarják ránk eröszakolni a dc++ 0.18 verziot.
  • [HUN]Girl
    Szia!
    Egyik magyar HUB-on se kötelező egyik kliens se. Bármelyikkel mehetsz bármelyikre, nem erőltet itt senki semmit. Sokan használják a neomodus klienst. Ha te nem tudsz vele csatlakozni akkor nálad a bibi.
  • bolic
    Hmm... valamelyik Op-ot kérdezzen, hogy MIÉRT? Majd, ha ő válaszolni fog és HAJTSON VÉGRE AZ UTASÍTÁS(OKA)T, amit az OP mondani fog, érted? Na szia!

Kacsababa: hogy lehet másik IP-t szerezni több százszor, ha FIX IP cím nála van??? Te nagyon hülye vagy. Szia!
  • Viktor
    Sziasztok! Segitseget kerek, mert augusztus 2-an penteken [HUN]marcedli kirugott a Direct Connect-bol es nem tudom, hogy miert! [HUN]Viktor neven voltam bent es szeretnek visszakerulni, de az IP le van tiltva? Mit tehetek????????? Segitsetek!
  • [HUN]Girl
    Szia!
    Több oka lehet amiért nem megy...többek között a tüzfal is. Passiv módban próbáltad már?
    Itt kapsz további infókat, kérlek olvasd el: http://dchun.hq.hu/
  • marcedli
    www.glosearch.tk
  • Pharaoh
    Lehet valahogy úgy keresni DC-n, hogy az összes hubon keresen ne csak azokon amikre fel vagyok csatlakozva?
  • marcedli
    ...olyan kell....mellékes, hogy kapsz is dolgokat...
  • marcedli
    tudod, nem ez a lényege a dc-nek, hanem az a közösség, amit létrehozott....és az ilyen emberekre ott nincs szükség...aki csak adni akar...
  • marcedli
    7.2-re ezt
    http://ftp.kde.com/Networking_Internet/File_Sharing/Direct_Connect_4_Linux/SuSE/i386/7.2/dcgui-

redhatre ezt
    http://ftp.kde.com/Networking_Internet/File_Sharing/Direct_Connect_4_Linux/RedHat/i386/dcgui-