14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [HUN]Girl
    A Kolin-nak beázott a net-je a nagy esőtől, már szerelik. Remélhetőleg estére de legkésőbb holnapra kész s akkor ujra menni fog.
  • magus
    nyah tudom feltettem mar de kinel kell jelentkezni ha fel eve nem voltam dcn es kene a regeme a hungaryra?[hun]magus voltam

mi a mail cime?
  • [HUN]Girl
    Szia!
    Sajnos nem tudok menni, meló van. De te mulass yool! :)))
  • Cvd
    Nem tudom mit használsz gyorsítónak, de gyere le a cuccról mert megárt ez a sok kitörő jókedv!
  • marcedli
    MEGINT MEGY A KOLI!!!

köszönjük bolic:-)))
  • FreeHome
    Isten hozott újra köreinkben!

directconnecthun

• [HUN]kwega
    Sziasztok!
    kb. 2 hónapig nem voltam, mostantól ismét rendszeresen megfordulok majd a magyar hubokon. Aki töltött régebben tőlem és esetleg nem fejezte be, szóljon (ha most nem találja) mert szinte minden ki van írva lemezre, de nincs minden megosztva.
  • Laalee
    te sem nezed hova szarsz, ha nagyon kell :D
  • bolic
    Helló! Miért nem tudok belépni a KOLI HUB-ra??? Nincs semmi féle utaló jel a bannolás, csak nem tudok csatlakozni. HELP! Kérem segítsenek! Ha valóban a kiszolgálom letiltotta a DC hozzáférésemet, akkor megteszlek néhány lépéseket...
  • [HUN]Girl
    Sracok! Elkeszult a DC-sek Foruma is mar egy ideje!Aki gondolja nezzen be..!Van HUNGARY, HUNGARY2, KOLI -HUB részleg. Regisztráljatok és irogassatok.Ugyan azon az elven mukodik mint az elozo! http://kickme.to/adatbank
  • Kilgore_Trouth
    Gyere masik magyar HUB-ra...
    Pl: hungary2.no-ip.com
  • Kilgore_Trouth
    Bocs, de ez nem az a forum, ahol elveszett jatekokat talalunk meg......
    Probald mashol....bye
  • [HUN]Brabus
    keresd tovab akkor vazzeg a ilyen hulye vagy hanyszor lett mar elmondva ,hogy ez itt nem az a hely ahova kiirod a kiviansaglistadat...
    ha meg nem tudtad olvas vissza mielott bele piszkitasz valahova!!!!!!!!!!!!!!!

• [HUN]northwood
    heyyho
  • [HUN]Girl
    Nem lehetne ezt odabent megbeszélni?! Ez public oldal!!!
  • lboyongo
    [HUN]Lboyongo szeretné megtudni, miért lett bannolva a KOLI-ról?
  • FreeHome
    Sün!
    Tőlem le tudod tölteni az ISO-t,ha kell.
    Keress meg a DC-n!
    Mostanában a Hungary2-n rontom a levegőt
  • Enigma7
    Sracok! Ha jobban megneznetek a forumot, akkor rajonnetek hogy csak reszben angol! A forum eredeti nyelve angol ( az elozonek is angol volt...), de allandoan magyarositjuk! Az oldalhoz hozzatartozik hogy a sutiket engedelyeztetni kell! Ez fontos! Meg kell keresni a regisztracios panelt es ennyi (valos mailcimet adjatok meg)! utanna mar emnnie kell!
  • HUNzszs
    Jól van Szegletes zárójel kell..EGY BAROM VAGYOK
  • bendek
    nem tudok bemenni,mert mindig hülyesség ir angol nyelvet
  • bendek
    nem megy
  • HUNzszs
    Honnan lehet megtudni miért vagyok kidobva mindenhonnan???
  • Enigma7
    Sracok! Elkeszult a DC-sek Foruma is mar egy ideje! a regi forum teljesen megujult! Aki gondolja nezzen be..! Megcsinaltam a HUNGARY, HUNGARY2, KOLI -HUB forumat! Ugyan azon az elven mukodik mint az elozo! Check it ;)

ADATBANK HQ
  • HUNzszs
    Ujratelepités után rosszul
    irtam be a nicknevem és már fél órája ban-olva vagyok. Meddig még?
  • Ász
    mélben kérek ip cimet ill amit brabus mondott azokat rendezteted-e????
    tudod nem a személyed mint a problémás fileokkal van a baj nem szeretjük a virust letölteni ha ezeket megszüntetted semmi okot nem látok a vissza tértedre gondolom az imélem tudod!!!!
  • Ász
    irj egy uj levelet uj regkérésre hátha ugy gyorsabb lessz :-)))
  • Cvd
    Az azért nem igaz, hogy egy jól beállított NAV mindent megfog. Mert mi van, ha hamarabb zúg be a vírus, mintsem a detektor azonosítani tudná? Ráadásul ha kicsit is okosan írták meg, akkor az első aktivizálódása után már nem fogja tudni leírtani a NAV, mégcsak meg se találja.
  • [HUN]Brabus
    na mi jol elkerultuk egymast... :( elmentem tv-zni miutan irtam ide...ha lennel meg jelezd..
  • [HUN]Brabus
    a ban maris le van rolad veve...
  • [HUN]Girl
    Öröm hír: HUNGARY2 ujra megy 1000-el, Ryan meggyógyult. Mindenkit várunk szeretettel!!
    cim:hungary2.dns2go.com v. hungary2.no-ip.com
  • [HUN]Brabus
    milyen jo,hogy itt ennyi okos van...

kar,hogy nem egymasnak segitenek akkor amikor kell....
  • IMYke2.0.0.0
    A problémát ugyanis már 2002. július 1-től kezeli a Norton Antivirus...

i2k
  • IMYke2.0.0.0
    Valamiről elfeledkeztél, miközben nyílvánvalóan igyekeztél, de nem jött össze: ember hangon szólni.
    Ne csodálkozz, ha erősebb hangnemben szólnak neked, ha temagad se figyelsz igazán...

Amúgy: ha a Norton Antivirus 2002 -öt jól beállítod, akkor ilyen baki nem fordulhat elő. Ja, és tessék néha olvasgatni is itt: Symantec Vírus Adatbázis

i2k
  • [HUN]Brabus
    eloszor is nincs okod felhaborodni.....

Tele vagy fertozott mp3 es jpg-ekkel....
    nezd meg mindegyik file-od (ami mp3 vagy jpg) fertozott ott van mellette a pl akarmi.mp3 es az akarmi.mp3.vbs vagy akarmi.jpg es akarmi.jpg.vbs

virusirtok nem nagyon fogjak erezni mivel a .vbs eredetileg a visual basic scriptnek felel meg.....akik megirtak jol kigondoltak a virus azt csinalja hogy meg fertozi az osszes mp3 es jpg file-t meg kettozi oket es az outlockodban levo cimekre elkudl egyet egyet ( ha kitud jutni a netre) nem tul sok mindent tudsz csinalni vele en manualisan toroltem a gepemrol az osszes jpg es mp3 file-t ( search mp3 kijelol az osszes es del. ugyan ez a jpg vel is es ezutan lehet torolni a fertozotteket is...)

amint kitakaritottad Te is es a tobbiek is akik ki lettek rakva erte termeszetesen minden tovabbi nelkul johettek vissza.....

Azt hiszem mindenki erdeke,hogy ilyen "buzisag" ne terjedjen el.....
  • [HUN]Girl
    A hungary2 scriptje, Rayen megadta magát a melegnek, sok user-t nem engedbe. A hibát mielőbb javitják, addig türelmeteket kérjük.
  • IMYke2.0.0.0
    Srácok!

Mi van a hungary2-vel?????
    Nem enged be, miközben "IP banned" üzenetet kapok.
    Valójában egyetlen egyszer sem szegtem szabályt, mindig segítettem a többieknek, nem zárta le töltéseket stb.

Nem értem!

i2k
  • bolic
    Tuti a fordításod, amúgy nem értem semmit, sajnálom... :) Ha jól tudsz kézzel jelelni, az jobban érthető lenne számomra...

Jar Jar Bolic
  • bolic
    Sziasztok! Egy kis figyelmet akarom, hogy a netem rosszabbodik. Úgyhogy megpróbálom csatlakozni a DC-re, ha egyszer leszakad, szépen kihúzom a f.s HDSNet 256kbs tűzforró kábelmodemet, majd az ügyfélszolgálatra fordulok, hogy elegem van ebből a sz.r.kodásból, megteszi vagy felbontani a szerződést... Tud valaki a X. kerület, Gyakorló utcán milyen lehetőségek vannak? Chello? Másik net társaság: ADSL? Nagyon sürgősen, akkor nem tudok olvasni a SG fórumot...
  • [HUN]Girl
    Szia!
    Nem tudok semmiről de rákérdezek. Kis türelemmel légy. Ugye nem azért van mert 10 mp-n belül többször próbálkoztál?
  • [HUN]Tomis
    Talan aktiv or passiv mod?