14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#2459 nem is enged be egy hub sem.
mi az a slot?
5 gigat boven megosztottam. -
#2458 milyen hubot adjak meg, ha beleptem (eloszor :)) -
#2456 http://dchun.hq.hu
-
#2450 Nem jól van kilinkelve a DC++ oldalára, mert egy zip fájlra mutat, ami egyébként egy html oldal a letöltési mirror oldalakkal. De tudodmit? Feltolom a directconnecthun oldalra a a fájlokat. Na? Mit szólsz? Ma délután 1-re elkészítem a linkeket a http://dchun.hq.hu oldalon. Onnan töltsd majd le. Oké?
Na hali. -
#2449 Na skacok,
Eljutottam oda, hogy vegre kiprobalom a DC-t. Letoltom boldogan a megadott linkrol, es nem lehet kicsomagolni, hiba a zipben.
Segitsetek! Honnan szedjem? Vagy at tudja valaki kuldeni, ami kell hozza.
Koszi! -
#2446 sziasztok
proxy mogott vagyok, es az nem engedi ki a 411es portot.
at lehet valahogy allitani? mert igy nemtudokmeg passive modban sem dczni
pedig lenne mit megosztanom :)
hlp
thx
-
Vertigo #2443 Hali!
En is dobtam mail -t, mikorra szamithatok az engedelyre? -
#2440 Ha korlátozod, akkor ban-t kapsz a magyar HUB-okon. -
DuriBumi #2435 NM légyszi mondjál valami elérhetőséget -
#2420 http://dchun.hq.hu
Itt minden le van írva. HUB címek, szabályzatok stb. -
#2419 sziasztok én kb 3 napja ismertem meg ezt a dc nevezetü progit és még csak 1 magyar ip-t tudok ugyhogy abba kérném a segítségeteket hogy ha ismertek ilyen címeket akkor légyszives osszátok meg velem. előre is köszi -
#2417 Hmm...
Na, van egy kérdésem, 100 slotom van, valaki panaszkodik egyáltalán? Hiszen eddig az opok elbizonytalanodtak és semmi konkrétumokat nem adtak...
Hol van a maximális határ?
üdv.: [HUN]bolic -
#2415 Hmm... Váratlanul meglepődtem, mi ez a HUN2 átállítás miatt nem üzemel a HUB... Nah, köszönöm a KOLI HUB-on lévő userek értesítettek engem, köszi! Emberek, kitartás! :P
"Ébredj, Neo! Mátrix rabja vagy... Kövess a fehér nyúlat. Kop, kop..."
Nah, még egy maci alvásom lesz...
Hűha nem is ebédeltem... Na bye! -
#2414 Ha négynél több HUNon vagy, akkor banol 15 percre. -
radical #2413 Ezért kell elolvasni a hub szabályzatát. Az nem azért jön fel belépéskor hogy legyen ami pittyeg neked... -
Ász #2408 szomorúan konstatálom -
boogie #2407 Sziasztok!
Ma délután regisztráltattam magam a Hungary2 HUB-on. Még nem kaptam emilt a jelszóval, így be sem enged a HUB (mindig kéri a jelszót, amit nem kaptam még meg). Mennyit kell rá várni?
Van más mód is a csatlakozáshoz? -
#2405 A Hiba nálad van. Én tudom folytatni a letöltéseimet. -
#2402 a direkt connectet, hogy használom? Megvan valakinek a listája, de tőle hogyan töltök.
Help me plz!! -
dashed_ #2401 http://dchun.go.ro/ itt olvasgass -
#2400 Most próbálgatom ezt a DC-t és lenne egy kérdésem :) Csatlakozom egy hub-ra, listázza hogy kik vannak rajta meg hasonlók de a "Browse user's files"-ra semmit nem reagál... Hogy van ez? -
Soth #2399 217.65.105.223
most kevesen vagyunk jelenleg, de szeretném ha lenne egy csomó törzstag aki fennlenne mint én, meg általában olyan 8-10 másik emberke...
nálam hetente fennvannak az iso-s cuccok..
üdv
-
Soth #2397 waikiki, gyere az én hubomra, ott annyi hubon lehetsz pluszba amennyit nem szégyellsz :-)
-
Soth #2396 Hi All..
Nem tudja valaki, egy 2 gépes sima innternet connection sharing-es gépröl hogyan lehet aktiv módban kimenni ug, hogy letölteni is tudjak?
Nem azon a gépen csücsülök amelyiken a modemem van, hanem a másikon..nem találtam pontos leirást, hogy milyn módon mely tcp és udp portokat kell átirányitani...
thnx
-
#2395 <[HUN]!Somi> Szia.
<[HUN]!Somi> :-)
<[HUN]!Somi> A hungary2-őn is vagy....
<[HUN]!Somi> Ez ellentétes a szabályokkal.....
<[HUN]!Somi> Tegnap már lettél figyelmeztetve.....
<[HUN]!Somi> Törlöm a reged......
<[HUN]!Somi> Letelt a 24 óra......
<[HUN]!Somi> Ráadásul aztóta voltál......
<[HUN]!Somi> A gépnél...
<[HUN]!Somi> Írtál privit egy opnak.
<[HUN]!Somi> De nem mondtál semmi érdemlegesset.....
<[HUN]!Somi> ********@nexus.hu
<[HUN]!Somi> Ide írhatsz ha gondod van a döntéssel kapcsolatban....
Nos...igazából nem értem, hogy miért nem lehetek fenn másik HUB-on.....nyilván kevesebb dolgot tudok így letölteni, ezért silányabb lesz a megosztásom, is mert nem tudok olyanoktól is töltögetni, akik nincsennek fenn a ******-n...de hát ez legyen a szabályt megalkotók dolga......
Azt viszont tényleg nem értem, hogy miért kellett úgy kidobni, hogy még a reg.-emet is töröltétek....tudtommal nem osztottam meg tiltott dolgokat, nem lőttem ki soha senkinek a letöltését, folyamatosan fenn voltam stb....
Pedig amint az idézetből látszik megpróbáltam az egyik op-al tisztázni a dolgot....
Sajnálom, ha le kell mondanom arról, hogy felléphessek a *******-ra....:( -
Brabus #2394 mindenfele....csak a dc-n nem =] -
#2392 http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download -
Ász #2390 és te hol lenni!!!
-
Brabus #2388 lenni ? -
Cvd #2387 Te meg még mindig gyáva vagy vállalni a neved... -
Ász #2386 lökj egy mélt
-
Habibihaluna #2385 Frankó kitöröltétek a kérésemet, így re:
[HUN]Formic-ról bárki bármit plz help!
thnx Habib -
#2383 nincsmit :) -
Ász #2382 KÖSZÖNÖM SZÉPEN -
#2381 igen ;o)
kár lenne elrontani ezt a jó kis topic-ot. -
Ász #2380 kedves Bruce megtennéd hogy az utolsó 2334 utánni beszólásokat törlöd a fórumbol ugy hiszem nem ide való és nem kell ezt olvasni minden normális embernek aki ide téved.
Előre is köszi Ász -
#2334 Tudom nem ide illik de háthogyha az emberem erre jár:
Lenne egy nagy problémám : feltelepítettem a gépemre a WinXp-Proffesionalt minden szép és jó rajta kivéve a hangkártyát, mert ha bent van fizikailag a gépembe nem indul el a Windows csak elsötétül. Na most a hangkártya egy SbLive 5.1-es de próbáltam már egy egyszerű Sb Awe 64 de azzal sem ment csak sötéség. Mi lehet a baj?
Örök hálám annak aki erre tud válaszolni...
Köszönöm -
#2333 Szia brabus! Sajnos csak az angolt találtam, a magyar kéne... Köszi a linket, micsoda szerteszórt a felirat linkek... :( Kéne egy összefogásra van szükség... -
Brabus #2331 itt nezd meg bolic -
Brabus #2330