14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• wakeupneo
    A HUNGARY No'2 a mai naptól ismételten teljesen NYITOTT HUB! hungary2.no-ip.com

• wakeupneo
    A HUNGARY No'2 a mai naptól ismételten teljesen NYITOTT HUB!
  • wakeupneo
    Sziasztok!

Talán azzal kellene kezdenem,hogy röviden elnézést kérek minden USERtől,akinek gondja adódott a
    HUN2 és a "CSILLAGOS" HUB némi vitájából!
    Most ezennel ezt meg is teszem.......Szóval BOCSIKA MINDENKITŐL!
    Vannak dolgok ,amikről a userek nemtudnak,mert a háttérben zajlanak ,és nem szűrödik ki semmi.
    A vita végleges lezárása érdekében a két HUB Tulaj megbeszélte ,hogy egyesítéssel vetnek véget
    az egész cécónak! Mert ügye mi is a DC lényege? Talán az hogy minnél több user legyen 1 helyen,
    és minnél több adat! És persze a jó társaság!
    Ehhez képest VALAKI vagy VALAKIK folyamatosan azon voltak,hogy a nevemet bemocskolják, és a
    HUBot tönkretegyék,mert úgy gondolták ,hogy riválisak vagyunk! De miért is van rivalizálás a
    DC-n belül???? Nemértem....na mond1
    Végülis most az volt a feladat ,hogy a HUN 2 (MATRIX) zárt legyen ,hogy a "CSILLAGOS"-al összevonható
    legyen! Na ezt mi, a HUN 2 -es OPok napokon át szorgalmasan csináltuk is,és mikor készvolt a "remekmű",
    a másik HUB visszatáncolt.....NO COMMENT!
    Én azthiszem mindent megtettem azért,hogy a HUB jó helyen legyen! Áthelyeztem egy LANos hálozatra,
    egy Egyetemi vonalra! A hely stabilabb,megbizhatóbb... De a úgylátszik, van akinek ez sem tetszik! :(
    DE ennyi! Nemvárok tovább,és a MAI naptól a HUB ismételten TELJESEN NYITOTT!
    Megy minden a régi kerékvágásban! Ha valakinek gondja volt a HUBon, azért csakis az én BUTAságom okolható,
    meg az hogy mindig MÁSOKRA hallgatok!
    Akit érdekel a HUNGARY 2,és szeretne ott lenni,várjuk szeretettel!

Cimei: hungary2.no-ip.com

hungary2.no-ip.info

hungary2.no-ip.biz

Bocsi hogy kicsit hosszúra sikerült...csakhát.....:)))
  • Toki
    Hi! Valaki segítsen! Hogy lehet free slotot csinálni???
  • FreeHome
    Roppant egyszerűen lehet orvosolni a problémád. Látogass el a directconnecthun oldalra, olvasd át nagyon figyelmesen! Még a GY.I.K. részt is! Ha ezek után sem megy a dolog, és kérdésed van, (ami szerintem nem lesz) akkor írj még ide! Mit találsz az oldalon?
    Címszavakban:
    -Mi a Direct Connect, és mire való?
    -Miért jó a Direct Connect?
    -Kapcsolódó WEB helyek
    -Direct Connect hírek
    -Neo Modus DC kliens program használati utasítás
    -DC++ kliens program használati utasítás
    -Magyar HUB címek szabályokkal
    -Hogyan csináljunk saját HUB-ot?
    -Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K.)
    Klikk a linkre!

directconnecthun

• Kilgore_Trouth
    Azert senkirol sem illik igy beszelni... :)))
    Gondolom nem boknak szantad...
    Szoval te is megerintheted a nyelved hegyevel egy feka allat nemiszervet...persze ez csak egy javaslat volt...
  • Enigma7
    Megvagyok!
  • Enigma7
    heh! van DAMOX is meg TOMCS is es egyik sem keres meg! arcatlansag!
  • [HUN]Stanlee
    Udvozletem mindenn DC hasznalonak!

Sajnos vagy nem sajnos de mar kb 3 honapja nincs lehetosegem dc-zni, de azert figyelemmel kiserem a forumot, mert erdekel, hogyan alakulnak a dolgok ezen a teren.

Kb. egy honappal ezelott mindenkinek az volt a baja, hogy miert nem lehet korlatozni az upload sebesseget. Ezzel bizonyos mertekig egyetertek, bizonyos mertekig nem. Mindenki sajat belatasa szerint, esszeru keretek kozott korlatozhatja, szerintem.( Volt ido amikor T3-as vagy milyen hozzaferesem volt, gyors mint a villam, nem toltott tolem senki, pedig szivesen adtam volna, amikor meg csak dial-up volt, tobben is, mondjuk akkor is szivesen adtam, de fajt egy kicsit. Namarmost ezt hogy oldjam meg korlatozas nelkul?)

Most mindenkinek az a baja, hogy egy bizonyos hub, ahova regisztralnia kell magat az embernek, nem engedi be. Ez miert baj? Nem tudom megerteni, hogy miert kell mindenkinek az ami a legnehezebben elerheto. Ezen kivul van meg masik 10 magyar hub, menjenek oda az emberek, ott is majd kialakul egy jo tarsasag.
    A hungary2 meg majd eszreveszi hogy ilyen keretek kozott nem mennek a dolgok tul jol.
    Sokan akarnak dc-zni, a tarsasag meg lassan alakul ki. Ha ez megvan, nem kell aggodni semmi miatt. Mindenkinek komolyan kell gondolkoznia, nemcsak a szerzesi vagyat kielegitenie, hanem adnia is kell azert valamit. Es akkor minden mukodni fog, a megfelelo szabalyok(!) betartasaval.

Sokasodjunk es kulturaltan viselkedve hasznaljuk ezt a programot.
    Egyebkent egyetertek azokkal, akik regebb ota csinaltak, de a most kialakult helyzet miatt mar eleguk van az egeszbol.

Elnezest ha tul hosszura es talan semmitmondora sikerult a hozzaszolasom, de most csak erre voltam kepes.

[Hun]Stanlee
  • natalyel
    hungary2 vagy matrix vagy mittomenmarhogyhivjak miertnemmegy? mi az alternativ cime?
  • F16falcon
    Sziasztok!
    A vodafone-os mirces dologhoz annyi, hogy sajna sok halozaton foleg ami nagyobb maximalva van az 1 hostrol jovo userek szama, kisebb halon tudsz szolni a tulajnak, pl nalunk is felemeltem a limitet, a tobbi helyen sajna az elsonek erkezok maradnak, de pl megoldas az is ha hasznalsz bnc-t dupla nyereseg, a nicked is ott van es innet kezdve annak a hostja latszik.
  • [HUN]Girl
    Szia!
    Már 1 hete nem vagyok op, nem tudok neked se segiteni. De te tudnál magadon ha csak 1x is elolvastad volna a szabályokat, ahol ki van irva hogy hol kell reklamálni annak, aki nem jut be valamiért. És ez vonatkozik a többiekre is.
  • tomcs
    jo teged is latni... majd valamikor megkereslek ma ircen.. meg mindig ott ahol a "multkor"????

morpheus neked meg koszi meg fogom probalni
  • Morpheus
    /Off

Tomcsnak az Index Vodás topikjából:

CZW válasz erre | adatok | e-mail 2002-09-10 21:31:56 (5168)

"szóval senki nem irczik gprs-en keresztül?"

de, sokan. a te problemad, hogy nincs idented, emiatt nem engednek fel a szerverek. ez sajnos muszaj beallitas a sok kloner miatt. a mirc tud identd-t emulalni, szoval allits be magadnak.

ezen kivul a hub.irc.hu es elte.irc.hu szervereken probalkozz, azokon megemeltem az egy hostrol (gprs*.vodafone.hu) jovo kapcsolatok szamat

/On

Morpheus
  • FreeHome

• FreeHome

Erre mindíg számíthattok! Legyen tél vagy nyár, ide mindíg jöhettek.

directconnecthun

• tomcs
    vegulis.. eleg segitokesz ember vagyok es meg eleg turelmes is.. tenyleg hianyoznak a regi emberek is, paran meg megvannak, vannak az ujak kozott is jo fejek meg minden de azert tavaly tobb mint 300kbyte log-ot osszehoztam csak brabussal.. szal az ipari mennyiseg, minden masodik ejszaka vele dumalgattam meg a tobbiek is, bad meg gereblye meg mindenki.. szal kar hogy nincsenek tobbet raadasul ezzel a vodafonnal csak dc-re tudok menni semmi mas pl irc nem enged be :((

mondjuk dc-t nem hagynam ott mert szerintem sok ember van ott akik miatt erdemes csinalni, sajnos tobb ember kozott tobb a csalo is, ez ellen nincs igazan mit tenni. de azert en bizom abban hogy kitart a dc-s tarsasag es lesznek meg olyanok akik nem csak es kizarolag a toltogetes miatt jarnak oda..
  • Bazsi2002
    Hali!

Most olvasom a fórumot, nekem is eltűnt a regisztációm,pedig semmilyen új,ottani szabály ellen nem vétettem...remélem mihamarabb rendbe jön,ciao!
  • tomcs
    na.. a megszokott elotag tenyleg [HUN] azert nincs ugy konkretan odairva mert meg a vegen a vikingek rajonnenek

freehome veled kene beszelnem keress mar meg [email protected] hogy mikor ersz ra es gyere a kolira ..

tejszinhub: sjanos mar par honapja nem nalam van a hub hanem norba adsl-jen, es ez most eroteljesen nem birja, a limit dinamikus lesz es az a lenyege hogy mindig csak kb 100 user ferjen be mert tobbet ugyse tud epkezlab modon kiszolgalni, sajnos ez van. vannak terveim a helyzet athidalasara de sajnos mivel meg semmi konkret ezert most ezt nem ismertetnem...

mas. rohadtul nem akar senki se kiskiralykodni.. legalabbis en, a tejszines meg a kolis opok biztos nem ezt ki merem jelenteni a magam es az ok neveben. hogy egy kicsit eldurvult a helyzet az teny, tenyleg egyszerubb volt az elet a budapest hub idejen de akkor meg sokkal kevesebben voltunk, sokkal jobban ismertuk egymast, most meg rengeteg arc van akirol az egvilagon semmit nem tudok. ilyen kornyezetben termeszetesen sokkal nehezebb elfogadhato rendet tartani, de szerintem majdnem mindenkinek ez az erdeke. ennyi voltam..
  • [HUN]kwega
    Nekem se fogadja el a regem a "******". Tud valaki segíteni? Jó lenne, ha valamelyik op. küldene egy mailt.
  • DuriBumi
    [HUN]herbyp nyissál meg több slotot /min 3/ és akor be tudsz lépni a hubra
  • Kilgore_Trouth
    Hmmmmm, ezd kezd erdekesse valni...
  • FreeHome
    Egyáltalán van még valaki, aki a **********, vagy a Hungary2-ről töltöget? Egy kicsit kaotikussá vált az állapot. Szerencsétlen Tejszin HUB teljesen le van terhelve. A Koli meg hol megy, hol nem. Ráadásul olyan, mintha az Op-ok elszoktak volna az SG fórum olvasásától. Szal fura ez az egész. A Hungary2 nem így indult.
  • [HUN]zsozso
    Ugylatszik nem csak egyedul vagyok aki nem tud be menni a hubra erdekes modon nekem is eltunt a regisztraciom.Talan tudna valaki valaszolni miert?????
  • natalyel
    Nekem is eltunt a regisztraciom, mar egy hete probalkom visszaszerezni. Asz, ha olvasod, kerlek valaszolj, most mit tegyek, hogyan tovabb? Vagy kesz, ennyi volt, vege, tobbet nem mehetek be? varom egyertelmu valaszod.
  • laca123
    Helló !
    Egy hete kértem kb. reget emailben a H2-re de még semmi válasz. lehetséges az hogy már eleve elutasítanak , vagy csak várjak türelemmel...... ?

• cervin
    Egy kéréssel fordulok hozzátok,szükségem lenne egy olyan progira amivel szöveget tudok folyamatosan megjeleniteni a képernyön folyamatosan futó szövegben.pl. ahogy a Big Brother-ben az sms üzenetek a kép alján. Várom SÜRGŐS………………[email protected]

• Mayday
    most probaltam, mas hubon is ugyanez a szitu :((((((((((
  • Mayday
    de cseh a hub :)
    nem tudok csehul
    mik a lehetosegek? van javaslat?
  • Mayday
    Miert van az, hogy elkezdenek valakitol tolteni, van szabad slotja, de rogton lezar a kapcsolat. Ujra probalom, ujra lezar :((((((((((
    MIERT VAN EZ?
  • tomcs
    most oszinten van 3 free hub vagy 4.. azok nem is jok?
  • Vertigo
    hasonlo a cipo...

(gondolom borult valami)
  • tomcs
    uramisten....... ez 1re durvabb...
  • DuriBumi
    Detto
    a no-ip.com cimen viszont kapcsolódik de azon meg nem vagyok regisztrálva
    ????????
  • Mayday
    Nos, feljutottam vegre egy HUB-ra, ez valami olasz cucc.
    Kerdes: egyszerre csak 1 szalon tolthetek?
  • Szöcske
    Fufuka!
    Küldtem neked már emailt, de nem válaszoltál. Megcsinálnád nekem Hungary 2-ra a regisztrációmat?
    Thx
  • Tatek
    Hi skacok mizujs? Gondoltam benézek :) Még mindig nincs winyóm :( Üdv mindenkinek!!!
  • Mayday
    Hat a honlapot olvasgattam, de nem talaltam infot a problemamra... :((((((
  • tomcs
    a slotokat a beallitasoknal kellene megadnod
    ja es ez a dchun.hq.hu elegge ajanlott
  • Mayday
    Senki nincs, aki valaszolna?
    Hogyan tudok ezzel a DC-vel barmit is csinalni? A honlapon megadott HUB cimek nekem nem mukodnek.