14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
tomcs #2599 ne szocsepejje ma hanem keress meg valamikor de napkozben mert ugy dontottem hogy mostansag ejszaka fogok aludni :))) -
Brabus #2598 ugyes huzas volt neo latod ,hogy egy kancso vagy Te is!! ha mar valaszolsz miert a magad hasznara? es nem arra amit kerdeztek....meg mielot elkezdenel horogni a kerdes: Röviden a Hungary.dns2go.com besokkalt? es a valaszod : Nemsokalt be,csak a címe megváltozott!
hungary2.no-ip.com
megered am Te is ..... -
#2597 Passz, de kikerestem a fórumból neked pár hozzászólást:
Egy Linuxos DC kliens a SourceForge -n.
http://sourceforge.net/projects/odc
Meg egy linuxos DC kliens, ami konzolos is (De van hozza GUI-is.
DCTC
http://ac2i.tzo.com/dctc/
DCTC (http://ac2i.tzo.com/dctc/). Parancssoros, de majdnem olvashatatlan, eredetileg egyfajta APInak írta a gyerek... Van hozzá valami scriptelhető interface is: CCCP (http://members01.chello.se/hampasfirma/cccp/). Ez egy kicsit egyszerűsít a dolgon, de sokat ne várj tőle. A DCTC-hez van GUI is, több is.
Linuxos DC kliens!! Nem parancssoros, hanem GUI-val rendelkezo:
dc-qt 0.0.3
http://prdownloads.sourceforge.net/dc-qt/dc-qt-0.0.3.tar.gz
Nézz szét ezeken a helyeken! -
#2596 Sziasztok!
Felraktam a SuSE 8-at, milyen DC kliensek vannak linuxhoz? -
marcedli #2594 Halihóóóóóó!!!!
látom, lenyugodott a fórum kissé....ah...hol vannak már a parázs viták!?:-)))
ja, ha már mindenki, akkor én is: Tomcs, mi van a hdsnettel?....csak nem vodás lettél???:-))))
aki rajong a megosztott cuccaimért, annak üzenem, hogy még mindig a f*szom tudja, mikor megyek vissza a dc-re...de dolgozom a témán:-)))
na, pussz mindenkinek, legyetek jók és jó töltögetést!!!
ja és a sok kedves kezdő dczőnek:
dchun.hq.hu
dchun.hq.hu
dchun.hq.hu
dchun.hq.hu
dchun.hq.hu
dchun.hq.hu
dchun.hq.hu -
DuriBumi #2592 branyi.elte.hu:1666
b-team.no-ip.org
balinko.freeftp.org
koli.dns2go.com
hungary2.no-ip.com -
#2591 Szia BRADLEY!
Nemsokalt be,csak a címe megváltozott!
hungary2.no-ip.com
Ott várunk... -
#2590 Nincs véletlenül hibátlan VIDOCQ film nálatok? Ami nem kb. 681 MB méretű, talán nagyobb lehet.
Figyeljen mindenki!!!! Akinél van a VIDOCQ FILM, azaz kb. 681.12 MB méretű, azt kérem töröljön, mert a fájl SÉRÜLT!!!!
Összesen 17 usert találtam, akinél azonos a "sérült" fájlméret 5 magyar HUB-ból (Tejszín HUB kivételével )! Tehát vigyázzanak!
Bye! -
#2588 Lehet, hogy már megkérdezték előttem egy páran, de nincs kedvem az egészet végig olvasni.
Röviden a Hungary.dns2go.com besokkalt? Vége nincs tovább? Vagy csak én maradtam le valamiről?
Ha valaki tudja mi történt kérem írja le!
előre is köszi!
üdv: JimBeam -
#2584 uhhhh! oksa! Megszerzem! -
#2583 NEo a logot szerezd meg !!! szuksegem van ra. -
#2582 Kár!
Akkor este majd otthonról....
Szia -
#2580 neo en meloban vagyok :( most nics idom ICQ -zni. -
#2579 Megjött
Tudod FREEHOME, te a szívemből beszélsz! De komolyan.... Annyira igaz, amit irtál nekem! De a többit majd a válaszban!
Legyél jó! -
#2578 Küldtem választ is -
#2577 Szia Oroy!
Mi a szösz van az ICQ-val?? -
#2576 sziasztok, Neo megint nem mentel dolgozni :-)), meg ha csak igy a forumon jo latni egy par regi arcot, mint Freehome szia kar hogy nem DC -ezunk egyutt pedig vannak jo zeneim olyan amit kedvelsz te is, szia Tomcs mi van a netedeel?? felmontal a HDSNet -nek? -
#2575 HA VALAKINEK AZT IRJA KI A HUNGARY No'2 CSATLAKOZÁSKOR,HOGY BANOLVA VAN AZ IP-JE,AKKOR NE ADJA FEL! HAZUDIK A HUB....A HIBÁN MÁR DOLGOZUNK....
FOLYAMATOS PRÓBÁLKOZÁSNÁL BEFOGJA ENGEDNI!!!
-
#2574 Szia FREEHOME!
Megkaptad a mail-emet? -
#2573 Húú porcukor feladtad a leckét :) Majd kitalálok valamit. Addigis használj IE-t :)))) Nincs jobb ötletem -
#2572 Szia!
Nemtudom ,hogy az ottani OPok ezt mennyire olvassák,de az most kicsit nehéz lesz ,mert átalakulás volt a HUBon!
De ha visszaolvasol,megtudod a választ,és azt is hogy hova lehet menni még azon kivül!
KOLI,TEJSZIN,B-TEAM,KISKERTEM,HUN2,
választhatsz... -
#2570 Thnx! Ugy lesz! -
#2569 Thnx!
-
natalyel #2568 G.Joe! Jaja, sokunkkal ez tortent, van szerencsere jopar mas magyar hub is, ne csuggedj! Ja, gyere a hungary2-re :") -
#2566 Sajnálom ,hogy Te is ugyjártál,mint itt olysokan!
Ha gondolod addig gyere hozzánk töltögetni ,meg ilyenek! A "csillagos" HUBra nemtudok neked mitmondani! ezek vannak....minden üzemeltető eltudja dönteni,hogy neki mi a jó.....bár szerintem a USER az első...
hungary2.no-ip.com -
#2565 Akkor látom megoldódott! Örülök,mert ma kicsit késve keltem....Nincs kedvem melozni -
#2564 hmmm, visszaolvastam ez elözö 30 hozzászolást!
Tanulságos volt!
Igy már nem kérdezem meg mi történt a hungary hubbal.
Szomoru hogy szo nélkül törölték a regeket!
Részemröl a Budapest ideje ota jártam oda. Mintegy 60Gb+ értelmes angyaggal! NEm értem, és nem is érdekel mi történt! Ászt, és az egykori opokat nem ilyennek ismertem. Az érdekes hogy több op ott hagyta őket. No Comment.
Kérjek vajon uj reget? Hmmm. Nem tudom akarom -e? Sok embert ismertettem meg a DC-vel, többet vittem be anno a Hungaryra is! Érdekes, hogy most kint maradtam. Ennyi. Tomcs, veled mi a picsa van? VOdárol netezel? HOl a hdsnet? Elköltöztél, vagy mi van? -
WiLDoR #2562 szedd le rólam a ban-t plz! nem tudok felcsatlakozni a hungary2-re, valami oknál fogva, pedig nem követtem el semmit sem.
előre is köszi! -
CorpseGood #2561 Hi all !
Segítsen nekem valaki ! Elég béndzsike vagyok ehez az egészhez ezért kérdezlek titeket ! Én voltam regisztrálva a hungary.dns2go.com címen... ! Na már most ez az elmúlt 1-2 hétben halott !! Ennek mi az oka ?? Új cím, vagy újra kéne reggelnem ? Mit csináljak ! Pls Help !!!
Előrre is thx a válaszokat !
Bye ! -
#2560 ELINDULT A HUNGARY No'2 !!!
-
#2559 Mi van a Mátrix HUB-bal?
Miért tagadta meg a célszámítógépet most?
Szomorú vagyok... Brüháháháháááá!!! -
#2558 Engem nagyon meglepett a Hungary2 körüli kavar... Őszintén szólva - és aki ismer a virtuális világból vagy akár személyesen is, az tudja, hogy nem vagyok smucig, adok, mikor csak tudok - én annak örültem, hogy regisztráltak léphettek csak fel: mert ezzel valóban kiszűrhetővé válhattak a csalók! (Korábban én voltam a regisztráció egyik ellenzője, a DC++ 0.18 miatt, azóta megváltozott a véleményem.)
Mindenesetre, el kell mondjam egyik legbelsőbb gondolatomat:az emberiség vesztét az irígység fogja okozni!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::. -
#2556 Szia TOMCS!
oksa! de ha gondolod, küldj egy számot mailben,és felhivlak!
Azt hiszem az a legegyszerübb! -
tomcs #2555 eni aze nem kereslek meg mert nem tudlak :((( majd ircre valahogy m1ek de ez a voda gprs nem az igazi :(((( -
#2554 {{{{{{{{{{ HUNGARY No'2 RULEZ FOREVER }}}}}}}}}} -
[HUN]Sasa #2553 És ki tudja mikortól fog újra menni? -
#2552 Állitólag nemmegy! vagyis LEÁLLT! Persze ÁTMENETILEG! -
#2551 mi történt a koli-val????? -
#2550 Szia BOLICom.... -
#2549 Neo engedelmeskedik...