14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• FreeHome
    Roppant egyszerűen lehet orvosolni a problémád, csak lusta vagyok leírni, hiszen már egyszer leírtam. Látogass el a directconnecthun oldalra, olvasd át nagyon figyelmesen! Még a GY.I.K. részt is! Ha ezek után sem megy a dolog, és kérdésed van, (ami szerintem nem lesz) akkor írj még ide! Mit találsz az oldalon?
    Címszavakban:
    -Mi a Direct Connect, és mire való?
    -Miért jó a Direct Connect?
    -Kapcsolódó WEB helyek (Linuxos is!!!)
    -Direct Connect hírek
    -Neo Modus DC kliens program használati utasítás
    -DC++ kliens program használati utasítás
    -Magyar HUB címek szabályokkal
    -Hogyan csináljunk saját HUB-ot?
    -Gyakran ismételt kérdések (GY.I.K.)
    -DC++ letöltés
    -Neo Modus DC letöltés
    Klikk a linkre!

directconnecthun

• Cvd
    A 2664-es neked ment, csak ellőttem..
  • Cvd
    Azt írtad, hogy nem igazán vagy otthon a tűzfal-dologban. Nem lehet, hogy XP-t használsz? Mert ha nem vágod a témát, akkor valszeg nem is tudsz róla, hogy az XP beépített tűzfala alaphelyzetben hazavágja a DC-t.
  • Mayday
    Kedves FreeHome!
    En meg DC-n egyetlen bajtot nem toltottem magyar felhasznalotol, egyetlen egyszer magyar HUB-ra nem sikerult felcsatlakoznom. Segitseget meg egy grammot sem kaptam, de neveztek mar hulyenek, kerdesemre valaszt meg nem nagyon kaptam. Eddigi letolteseim masfel cd-nyi Syberia, ezt csehektol, svedektol, lengyelektol, olaszoktol szedtem le, legalabb 20-25 usertol, de inkabb tobbtol. Ok megis jobban megturtek maguk kozott.
    Tobb, mint 20 Gigam van megosztva, (*******************************) Minimum 4-5 slotom van megnyitva. A letoltendo file-okat mastol is lehet folytatni letolteni, ezert mertem mondani, hogy kiszallok. (Hidd el, Soulseeken, amit legalabb ismerek, kaptam rola infot, ha nem toltok, akkor is megvarom, hogy tolem befejezhessek a megkezdett letoltest).
    Egy kicsit elegem lett mar abbol, hogy mar szinte egy honapja nem tudom leszedni azt az egy jatekot, amit vadasznek, a hibam okat nem tudom, segitseget nem kapok. (Kritikat igen!)
    Ezek fuggvenyeben irtam azt, hogy ha lejott vegre a Syberia, nem erolkodom tovabb azzal, ami nem megy.
    Nem akartam senkit sem megbantani, sajnalom, hogy sokat kerdeztem.
  • FreeHome
    MAYDAY írta:"Ha egyszer vegre lejonne az is, sztem azonnal uninstallalom a gepemrol a Direct Connectet, es probalom elfelejteni, hogy valaha is hasznaltam"
    Ez nekem nem tetszik. És mi lesz, ha újra kell valami? Jössz megin? És mi van azokkal, akik tőled töltögettek addig, míg Te le nem szedted magadnak ami kellett, és továbbáltál? Mi lenne, ha mindenki így állna hozzá, mint Te? Szerintem akkor el sem kellene felejtened a DC, mert nem is hallottál volna róla.
  • wakeupneo
    Az ilyenek miért irnak ide??
    Ha ezt én érteném...
  • Asmodeus
    Azért köszike a halgatólagos beleegyezésedet, mert sirtam is volna, ha 1 órás meló útán neked se tetszett volna!
  • wakeupneo
    Mostmár ilyen is van:

http://matrix-hub.no-ip.info

Szia Brabus
  • Mayday
    Koszonom a valaszokat.
    Brabus: passive mod nem jott be, a problema igy is fenall. Itthonrol netezek, nem hiszem, hogy tuzfalat hasznalok, de az egesz tuzfal dolog nekem egyebkent is magas. :)
    FreeHome: adj nekem egy linket pls, ahonnan olyan klienst szedhetek le, ami O.K.
    Hetek ota gyurom a DC-t, a Syberiara vadasztam, az elso cd mar lejott, a masodiknak pedig 65%-a korul megvan. Ha egyszer vegre lejonne az is, sztem azonnal uninstallalom a gepemrol a Direct Connectet, es probalom elfelejteni, hogy valaha is hasznaltam. De ezt meg nagyon szeretnem leszedni vegig.
  • Brabus
    tedd passive ba magad...valoszinuleg tuzfal mogul vagy ...
  • FreeHome
    http://dchun.f16falcon.hu/linuxdc.htm
  • FreeHome
    MAYDAY. Mindegy melyik programot használod, a lényeg az, hogy mindkettő beta állapotban levő program. Szerintem a Neo Modus kliensnél tapasztaltál ilyet. Ez van. A program lehet, hogy nem a legjobb, de ha valami cucc nagyon kell, akkor a DC segítségével hamarabb rálelsz az tuti, mintha Altavista, Excite, vagy egyéb web keresőket használnál. És a letöltési százalék is nagyobb a DC-vel. Régebben az Apollo oldallal szarakodtam, de onnan mindent folyton töröltek, vagy nem engedett be napokig a szerver letöltésre. Még annyi mindent írhatnék ide, amiért jó a DC, csak lusta vagyok annyit gépelni :) Nacső
  • FreeHome
    Ehh! Szerintem nem hasonlít az enyémre.......maximum a színátmenet, de nem gáz. Az enyém jobb
  • Asmodeus
    Ez nem tudom mennyire lopás, de igen sok munkám volt vele, mire leszedtem róla mindent, mert nekem is van szépérzékem! :(
    Ezt a kis hibát talán ő is megbocsátsa! ;o)
  • wakeupneo
    Nálad valószínüleg az a baj,hogy a file átlett helyezve...csak a listát nem frissítette az illető! Privátban kérdezz rá nála ,hogy a megosztásában van-e!
  • Pharaoh
    Mért van az, hogy van amikor le szeretnék tölteni egy file-t, de azt írja ki hogy a file nem elérhető. Pedig a felhasználó online és keresésnél is megtalálja a file-t.
  • Mayday
    Aki meg megmagyarazza azt is, hogy miert van az, hogy sok szabad slot mellett elkezdenek valkakitol tolteni, elkezdi, de rogton "Closing"-al le is all, barmely hubon, barkitol, nos, annak fizetek egy sort!!!
  • wakeupneo
    Azt hogy miért nemtudsz belépni,nemtudom...Szerintem,nálad van a gond,mert 255 ember jelenleg is bentvan! Vagyis akkor nem itt a gond....
    Melyik címet próbálod? Van 4 cím is,amin elérheted a HUB-ot:

matrix-hub.no-ip.com
    hungary2.no-ip.com
    hungary2.no-ip.biz
    hungary2.no-ip.info

Ez mind a HUN 2-re vezet....
    Ehhh.....remélem ,most jól válaszoltam ,meg azt is,hogy erre nekem kell......
  • wakeupneo
    Asmodeus örülök,hogy tetszik....De FREEHOME logoját ne csórd el please,mert abból botrány lesz! És persze jogosan....
  • Asmodeus
    Tetszik az uj scrit, ecsém!
  • Mayday
    Kedves Winfos, akkor leszel szives elmagyarazni, hogy miert johetett elo a fent emlitett problema?
    Megalapitottuk, hogy hulye vagyok, de ez meg nem segitseg. Bizonyitsd mar be, hogy Te nem vagy az, es segits!!!
  • Mayday
    Ez a Direct Connect egy full hulye software. (Meg en is sik hulye vagyok sztem hozza.)
    MIERT szunik meg egy csomoszor az a lehetosegem, hogy a jobb gombbal feljojjon a menu egy file-nal???
    Ezt magyarazza mar el valaki!!!
  • wakeupneo
    Sziasztok!
    A MATRIX HUB (hungary no'2) egy új scriptel van működtetve! Légyszíves figyeljetek jobban oda a slot/hub arányra,mert ez jobban betartatja! Sok új ,érdekes funkciója van! Teszteljétek, tanulmányozzátok! Nektek készült,értetek!
    MADE IN PB@ro
    Köszönjük neki!!
  • Herk
    köszönöm!
  • Brabus
    ehh kacsanak fekete pont....es tenyleg fel faljuk =]
  • Brabus
    megyek hozzad vacsorara....
  • Brabus
    hehehe gyere mar mert tenyleg szolok a sima borunek...
  • Brabus
    http://kacsababa.levantartoztatva.hu/hotdog
  • Brabus
    khm a csorodet meg mar oda se tolod hozank tegnap ota ? vagy csak sakkozni nem mersz mar..?
  • Brabus
    ficko!! vahur!!! kacsat lottem hozzatok....
  • Brabus
    azt az egyet viszont nem ertem,hogy azok akik tudnanak segiteni vajon miert nem teszik? meg ha nem is lehet kiirni ide a hub cimet (ezt se nagyon ertem miert) de bradley nek van am email je is... no mindegy nem ertek a lovakhoz... meg lassan huzok is masfele...

ize tomcs!! vartam rad... de en jobban birtam az insomnias tomcs-ot mert az az idoeltolodashoz jobban passzolt... =] feltetlen keress meg ;]
  • Brabus
    kedves bradley nem ennyit de tobbet is megerdemelsz... (maximalisan igazad van az ertesitesrol) sajnos a helyzet a kovetkezo amit en eltudnek mondani az keves lenne ...
    mivel semmit sem tudok ... nem dc zem mar egy jo ideje es nem tudom milyen valtozasok mennek mik az uj cimek meg ilyesmi.... ide se nagyon jarok mar forumozni... szoval sajna nem tudok segiteni max asz email cimet tudnam neked megadni (de azt se tudo hogy egyaltalan O csinalja e a hubot) bar azt akar itt is ki tudod keresni....
    masik nem veszekedtunk mi szeretjuk egymast meg ilyenek nekem kicsit nyers a modorom dehat ez van a barataim igyis szeretnek akinek meg zavarja a szemet egyszeruen ne olvassa el a hozza szolasaimat pffff =]
    udv
    Brabus
  • Bradley
    Hmmmm... Kérném a kedves Hub opokat, mármint a H1 és a H2 opjait, hogy személyes vitáikat ne itt intézzék, örülnék neki. Mindenesetre,szeretném végre megtudni, hogy mi történt a Hub-balmármint a H1-el.

Brabus kollégát arra kérném, hogy legyen szives mondja el, azthiszem ennyit mindenesetre megérdemlek, a budapest hub óta folyamatosan több mint 40 gigám volt megosztva. Az op-ok mindig elvárták a teljes tiszteletet, legkisebb kihágásért is komoly büntetések jártak. Ha én meg adtam nektek azt a tiszteletet azt hiszem elvárhatok annyi viszonzást, hogy hogy legalább értesítetek, ha bármi baj van, elvégre, mindenkinek kötelező volt beírni az emil címét.
    Erről ennyit.
    Neo urhoz annyit, hogy nem tudom szándékos volt-e vagy nem a félrevezetése, annyi biztos, hogy hogy nem sikerült, mert mindig is tudtam hogy az a két hub nem ugyanaz.

Úgymond két tökéletlen ember próbálja bizonyítgatni a másikról, hogy bűnös. Ha nem így van elnézést kérek, de addig amig valaki végre nem mondja el mi történt, ennyit tudok leszürni.

Előre is köszönöm a válaszotokat....
  • Brabus
    latod hogy marmegint kotekszel ?? azt mondom vita akkor vita... de egye fene legyen beszelgetes....
  • wakeupneo
    Dehogy vita! Beszélgetünk...
  • Brabus
    neo ne vitazzunk... nem tudom mi a hub cime nem is erdekel,hogy oszinte legyek nem jarok ide es nem is akartam bele okoskodni a dolgokba de tudod milyen beszed kenyszerem van neha =] meghat szurta a szememet...
    az meg hogy milyn szempontbol latjuk a dc-t ...hmm hat nem sok jo velemenyel vagyok rola...
    ugy ahogy van az egeszrol.... na de nem kesergunk eljen mindenki sokaig !!!
    udv
    Brabus
  • wakeupneo
    Valóban nem szándékos volt,de azthiszem ez már mind1...
    Egyébként milyen furcsa,hogy mióta belementem dogokba,azóta nempiszkáják a gépemet,meg a HUBal sem foglalkozik senki! De legalább arra jóvolt ,hogy más szemszögből lássam a DC-t! És ez most nem a jobbik szög.... Azthiszem Te is ezért nemjársz ide...
    De azt te is tudod,hogy mindig ott a baj,ahova teszik.....ez van! Majd elmúlik,és akkor mindenki megint a sajátháza körül fog seperni!
    De az hogy ilyen választ vártál...na igen! Csak jusson eszedbe ,hogy mi a TÁRGY HUB mostnai cime!!! Rögtön megérted ,hogy miért láttam én mást ,mint ami ott volt....na meg mert vak vagyok...
  • Brabus
    hmm valami ilyesmit vartam reakcioban... no mindegy
    nekem sincs veled semmi bajom (teljesen partatlan vagyok meg a dc re se megyek fel)
    csak olyan fura hogy Te mindig elnezel valamit a te ipdrol tortennek dolgok es Te sose tudsz semmirol...(nem kell felkapni a vizet csak hangosan gondolkodom....bar szerintem ez masnak is feltunt mar ...) a kancso dolgot vissza szivom de ha ismersz (es ismersz) ilyesmin nem nagyon kene fen akadni =]
  • Brabus
    je tomcs is feleledt... =] hat merre vagy ? hol keresselek? dc-re nem megyek azt ne is mond gyere msn re az email cimemet tudod.... az alapjan meg talalsz.. nem ez ami itt van megadva mert ez mar nem mukodik =](mondjuk a masikat se nagyon hasznalom...)
    udv
    Brabus
  • wakeupneo
    Ehhh Brabus!
    Sorry! Asszem elnéztem egy KETTEST! Nagyon hiányzik még ilyenekből is a balhé...:)))
    Most hogy igy felhivták a figyelmemet (ilyen iszonyuan kultúráltan), BRADLEY helyesbítek ,hiszen nem azt a címet kérdezted amire én válaszoltam! Merthogy mint tudod Brabus ,a HUN2 címe is ugyan ez volt ,csak egy kettesssl több! De mivel megszünt a cím ,én azthidtem ,hogy azt kérdezi kedves barátunk! De szóval BRADLEY: Nemtudok segíteni,mert a másik cim kiadására nemkaptam felhatalmazást!
    És Brabus veled nincs semmi bajom,de szerintem mindenki szokott tévedni! De mivel igazad van,és ferdének tünik a dolog ezért helyesbitettem!
    De ettől még nemvagyok "kancsó" ,mert tévedek asszem! Na mind1! Csak a mi kapcsolatunk sem igy indult!
    De sorry,hogy rosszat irtam....
    BRADLEY te pedig ne vedd figyelembe előző válaszomat! A címet is felejtsd el!
    sziasztok