14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• oneal1
    ok megvan
  • oneal1
    az ikon megvan de olyan hogy mount image olyan nincs
  • Gnome
    ha beinstallaltad inditsd el a daemon tools-ot...jobkez felol lent az ezkoztarban megjelenik egy piros ikon...jobb klikk az ikonra es ott arra hogy mount image..keresd meg a Hitman.cue-t es el fog indulni
  • oneal1
    ok megvan
  • Gnome
    http://www.daemon-tools.org/cgi-bin/Scripts/daemon.pl?daemon323.exe
    szedd le instalald be es utanna folytatom
  • oneal1
    ammeg mi?
  • Gnome
    Daemon toolsod van?
  • oneal1
    helo
    letöltöttem valakitől a hitman 2-őt és nem tudom mit kell vele csinálni:bin formátummal
    lécci segítsetek!!
  • Gnome
    semelyikbe sem enged be>;(...ilyenkor mivan?
  • Bandee_
    Mintha nem nagyon működnének ma este a dc szerverek?! Matrix connection reset, koli refused!
  • wakeupneo
    Ső téged mindig szivat..

Nemszeret biztos azért....A script meg hamarosan talán abbahdja a bohóckodásait...már dolgoznak rajta.
  • wakeupneo
    FREEHOME!!!!!!!!!!!!!

Kergetjük egymást de nem sikerül beszélnünk..

Ha megirod a tel.számod hívlak...Vagy valahogy beszéljünk...Szia
  • wakeupneo
    Tisztel USEREK!

A MATRIX-HUB scriptje mostanában kicsit rakoncátlankodik! A bannolások ezért vannak, ami nem is valós csak a script képzeli..:))
    De ha próbálgatjátok,akkor álltalában 15 perc után max. beenged mindenkit!
    Mindenkitől elnézést kérünk...már dolgoznak az illetékesek a hiba kijavításán!

Továbbra is várunk benneteket!
    Cimek:
    hungary2.no-ip.com
    hungary2.no-ip.info
    hungary2.no-ip.biz
    matrix-hub.no-ip.com
    matrix-hub.no-ip.info
    matrix-hub.no-ip.org
    matrix.dhs.org

WEB: http://matrix-hub.no-ip.info/

• wakeupneo
    Hehe! Zabur rulez! thx...vagyis nem köszi..
  • kergeegér
    Mi jelzi azt ha valaki bannolva van?
    Vagyis mikor szeretnék csatlakozni akkor milyen üzenet fogad?
  • Pintyőke
    Kaleid velemenyehez tudok en is csatlakozni. Sajna pici geppel tudtam fellepni, ami azt jelenti, hogy kicsi proci van benne. Szoval szerencsetlen gep tobbszor is behulyult, aztan tobbszor ujra kellett inditani.
    Nem ertem, hogy miert kell ennyire szigoritani. Volt mit megosztanom, ha jol lattam nekem volt a legtobb tarkapacitasom, szoval nem ertem. Pont volt egy srac is akinek tudtam volna segiteni, epp chateltunk, mikor behalt megint a gep, csak mar nem birtam visszalepni. Na mind1, ha igy latja a hub gazdaja illetve operatorai, akkor meg is erdemlik, fojjenek a sajat levukbe. En csak segiteni akartam...
  • Factor_007
    az nekem is jöhet ....
  • CaviaR
    Köszönöm!
  • [18th RCT]zabur
    Mátrix: hungary2.no-ip.com
  • CaviaR
    Mondjatok meg plííz a Mátrix és a hungary HUB címeit!
    Néztem már a Kolin, és a Directconnecthun-on, de ott nem találtam ezeket.
    Köszi!
  • kergeegér
    Valaki témyleg segíthetne mostmár please.
    Pár hete mikor elöször sikerült csatlakoznom eme nagyszerű magyar csapathoz,isteniül éreztem magam....mert minden oké volt.
    Hanem aztán pár nap múlva egy gép ki- és bekapcsolás után CONNECTION TIMEOUT az összes hub-ra ami még előtte ment kivétel nélkül.
    Ez így megy a mai napig.
    Tudom-tudom: http://dchun.hq.hu de sajnos itt erről semmit sem találtam.
    bye: [HUN]kergeeger
  • Pimpoapo
    Udv...
    Nem to`m volt-e mar tema, de erdeklodni szeretnek az alabbi dologrol...
    Egy HUB-ra egy IP cimrol egyszerre max 5 kapcsolat lehet... Ezzel a kiirassal eleg soxor talalkozom mivel egy koliban lakom (Kando kolesz)... E miatt neha fel napokat is varni kell hogy egy-egy magyar HUB-ra bejussak... Itt egy proxy szerver mogott vagyunk igy kifele az itt levo par szaz gepnek ugyanaz az IP-je... Viszont egyre tobben hasznaljak a HUB-okat... (regi szep idok mikor meg nem ismertek innen a kolibol ennyien... ) Szoval az ilyen IP cimekre lehetne-e nagyobb korlatozasi szamot megadni a HUB-ot uzemeltetoknek...?
    Remelem sikerul megoldast talalni...
    Thanx...
  • cypher
    Morpheus!
    Újratelepítés után DC++-nál lemaradt a [HUN]-om,emiatt az IP-m "lezártátok"a hungary-n...
    légyszi engedjetek be,már [HUN]cypher vagyok...
  • tomcs
    nem igaz hogy fel oldalt nem birsz visszaolvasni................ ennyire nehez emberek hogy le7nek.... inkabb nezd meg: KOLI INFO OLDAL
  • Randal
    Sziasztok! nem tudok fellépni a DC-re, elég kezdő vagyok!
    előre is köszi!!!
  • tomcs
    ezt te meg kitol hallottad? :]]]]]]
  • FreeHome

directconnecthun

Direct Connect Magyaroknak!
    -Mi a Direct Connect?
    -Hírek
    -directconnecthun fórum
    -Neo Modus DC kliens használati utasítás
    -DC++ DC kliens használati utasítás
    -Neo Modus DC kliens letöltés
    -DC++ DC kliens letöltés
    -Linux DC kliens web helyek
    -Magyar HUB címek, és szabályok
    -Csinálj Te is HUB-ot (avagy hogyan kezdjünk hozzá)
    -GY.I.K (gyakran ismételt kérdések)

http://dchun.hq.hu

• Laalee
    probald passziv modban
  • Brabus
    attol fugg mikor latod ? =]
  • Brabus
    jo van ma' csak ugy orultem hogy lattalak =]
    de latom a "Sarkany" kozbelepett es kisegitett minket =] (koszi Bruce)

cocitus Te meg tessek +keresni valahol csak ne a most-wantedes emailemen mert arra valahogy nem nagyon kapom meg a leveleimet... ami ezen a neven van mar az se el =] ... hmm azt hiszem mast meg nemis tudsz... de jol megbeszeltem ezt itt magamba.. szoval msn marad =]
  • Norbi2K
    technikai kérdés: a connection timeoput azt jelenti nincs az illetonek szabad slotja vagy nálam a gond esetleg?
  • Bruce Lee
    óhajod parancs.. :)))
  • tomcs
    jaja olyan nehez emberek vannak..... engem is mindig nagy betuvel akarnak irni..... :)))
  • cocitus
    Kis céééééééééééééééé! Indurka pindurka...
  • Norbi2K
    okés, értem, de ugye ezt elirtad? "a tobbiek se fognak ha megkerdezed", is-t akartál igaz? :))
  • tomcs
    ize meg ha este lennek ilyen indisz... szal nakad helyett neked, kulcsocsak helyett kulcsocska, tobbiek se helyett tobbiek is.....

ja es brabus ne ragaszkodja a 12 emailhez eleg 1-2 is :]]]]
  • tomcs
    na ja de en kis nyomi vodafonos netemmel asszem az nem is muxik szal csak a dc vagy magyar irc amin tudnank beszelni... abbol akar ircnet akar trefort szal valamikor dobjal mar meg 12 emaillal hogy mikor leszel de ne a mostani 7vegen mert akkor en nem jaj de korulmenyes vagyok mi? :]]]

norbi2k nakad meg. ha valamit nem talalsz vagy nem ertesz de mar sikerult felcsatlakoznod a hubra akkor van sok emberke ott akinek a neve elott van kis kulcsocsak nekik kifejezetten az a dolguk hogy segitsenek de szerintem a tobbiek se fognak ha megkerdezed. ide viszont tovabbra is csak a sikeres kapcsolodast megakadalyozo dolgokat
  • Norbi2K
    ebben nincs semmi fej nehézség, csupán nem tudtam hogy itt csak technikai problémákrol van szo, ennyi, ugyanis technikai problémám az hogy nekem még uj a direct connect, huha remélem nem hihetetlen
  • Norbi2K
    azért az mond valamit ahogy véleményt nyilvánitasz pff=]
  • Brabus
    aze' !!! =]

no megyek ballistic -ot nezni majd ha vege kereslek...