14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#3072 Na akkor a MAIN helyett itt traccsoljunk...:))) -
#3070 Mivan? Ma senki sem alszik? -
[HUN]Girl #3068 Ez op létedre elég gáz nem? -
#3063 JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ! Tomcs! Neked meg én adok pontot! A server miatt beszélünk...nálunk van helye,ha az megfelel.hmm. Na ma jobban alszom..ez tuti.. -
#3062 Szia Kilgore!
Csak úgy néha a háttérből előkacsintasz. :))
Hi-Hi...Jó is az! Legalább akik hátul állnak, neméri őket támadás. Neked a jó ,komolyan mondom..
Legyél rossz -
tomcs #3061 na velemenyem a dologrol.
en is jobban szerettem azokat az idoket amikor meg voltunk majdnem 100an es volt ewsely majdnem mindenkit ismerni.. de hat ez van nagyok lettunk, ezzel jar. nem rughatjuk ki az emberek 90%at mert marpedig kis hubot akarunk. tenyleg az emberek eleg nagy resze segitokesz es adni is akar, ezek miatt csinalom en is az egeszet, es vannak meg a regi arcokbol is, akik miatt erdemes fenn lenni. sok ismeretlen ember, uj problemak jonnek elo, tolem is sokszor szoktak segitseget kerni, logokban pont most neztem tobb mint 200 emberrel privizgettem az elmult par honapban. persze ebben az is benne van akit regen ismerek, vagy akikre csak raszoltam ketszer mielott erzekeny bucsut vettunk tole stb. de sokan megkoszontek hogy segitettem es sokan segitettek nekem is. stb. elegedetlenek mindig is voltak, es mint olyan semmi se lehet hibatlan. minden epeszu ember elismeri hogy kellenek a szabalyok es aki rendesen akar adni is annak csoppet sem nyugos a betartasuk. mert csupan arrol szolnak hogy nem szabad szemettel kitolteni a megosztast, hogy maradjon megtalalhato az akitol toltenek stb. mas kerdes szerintem is jo hogy alakul sok kicsi hub, mostani tervem pl hogy csinaljak egy publikus listat a magyar huboknak amiben minden magyar hub benne lehet, es ehez keresek segitseget, egy helyet ahol 0-24 futhatna egy kis szervewr progi ami fogadja a kereseket es egy http szerver a lista tovabbitasara, ha valaki tudna ebben segiteni legyen szives keressen meg emailban vagy ha ott talal a kolin vagy a tejszinen.visszaterve a temahoz olvastam az utobbi nehany hozzaszolast, ez a mc vs noname dolog nem igazan nyerte el a tetszesem. nem tartom mcguy-t rossz embernek de ez nalam egy rossz pontot jelentett, amint tudom keresem a lehetoseget hogy jo alaposan megbeszeljuk. masreszt ideveg hogy lassan szukseg lesz ra es ezt mar emlitettem masoknak is hogy szukseg lenne egy op-szabalyzatra ahol reszletesen le van irva hogy mit szabad mit nem szabad egy operatornak, milyen kihagasokat milyen modszerrel kell "buntetni" mi az amit egy op nem engedhet meg maganak stb. -
#3060 Nem szidni akartalak vagy becsmérelni....Ha hozzászólásom igy hangzott akkor valamit elrontottam...Értettem én tökéletesen ,hogy mit is mondtál..Csak néha vannak dolgok amik kiborítanak....
És olyankor mindig felvillan bennem,hogy érdemes-e ezt csinálni! Nekem nem ingem ,szóval nem is vettem magamra. :))
További kellemes időtöltést a neten mindenkinek. Mert ügye az a DC is arra való! vagyis az volna a szerepe....
-
#3056 Bolic! Te meg ha nemfejezed be a másnéven irogatást....... -
#3055 Hát igen! Én is azt az időt szeretném vissza ,mikor még Brabus volt...Mert akkor nem volt ilyen gond,hogy mi van a HUBal... De látom már, hogy a legnagyobb barom vagyok hogy ezzel szivok ,mert a userek többsége nemérdemel semmit....SAJNOS....ilyenek az emberek...DE ÉN NEM VAGYOK ISTEN ETTŐL..Sőt inkább egy barom,mert azért szívok naponta órákat dolgokkal , hogy a usernek jólegyen..Érdekelne,hogy mi lenne a userekkel szabályok és "istenopok" nélkül..? Azthiszem szart sem töltenének le senkitől ,mert senkinél sem lenne semmi hasznos adat! Na de mind1! Fikázni jó,fikázni hurrá! Csináljatok jobbat ha szar az amit az itteni emberek (vagy bármely hubon) csinálnak! És majd akkor tessék fikázni azokat a BUZI OPokat!
Kezicsókolom,...
-
#3048 Kedves kollégák!
Nagyon örülök ezeknek a hozzászólásoknak...Legalább nem kell leírnom semmit. Elég ha idézek: #3038 #3037
Mi lenne ha a hubokon ez ugrana fel a portás vagy morpheus helyet? Nagyon okos dolog lenne, bár azokat sem nagyon olvassák. -
#3047 ezt tudom köszi csak 5 giga megosztassal nem mind enged be -
#3046 itt talalsz cimeket: http://dchun.go.ro/ -
#3045 sziasztok
tegnap raktam fel a d++
és magyar serverek cimei érdekelnének ahova beis enged kb 5-6 giga megosztásával -
#3044 Ha nagyon gáz problémád van, küldj egy emilt nekem! Én soha nem nézek le senkit, és szeretek segíteni. Csak nem mindíg tudok -
#3043 Köszönöm a helyrepofozásokat :-))) DE attól még aki gyengeelméjú op az az is marad ugye.
Ezért mondtam ,hogy akinek nem inge.....
Elhiszem ,hogy sok a meló az egész hóbelebanccal és igenis komolyan kell venni a szabályokat.
Ezt soha nem is kérdőjeleztem meg.
-
#3042 nem szándékom a szarkavarás csak egyszerűen látom,hogy sok ember feltesz egy kérdést és az elsüllyed a topik alján.
-
#3041 rövid sorry -
Tovi #3040 Ez korrekt volt. Remélem kergeegér fejéhez kap, és egy rövid sorryt biggyeszt ide. -
Meavy_Hetallica #3038 Kedves kergeeger!
Eloljaroban annyit, hogy biztosan te is eszrevetted utolag: rengeteg butasagot irtal...
Kezdjuk ott, hogy allitolag nincs segitseg:
- ott van a hivatalos magyar honlap, ahonnan egy hulyegyerek, aki ket altalanost vegzett, o is ra tud jonni arra, hogy hogyan kell egy HUBhoz csatlakozni.
- ha a fentebbi megsem sikerulne, es neadjisten az illeto rendelkezik nemi angoltudassal, akkor rengeteg oldal van a Neten, ahol szinten az emberek szajaba ragjak, hogy hogy is kell csatlakozni egy hubhoz.
- vegul, de nem utolsosorban: itt van ez a Forum.
A "hatalomrol" szolo rovid kis eszmefuttatasodrol pedig annyit, hogy: ez van, ezt kell szeretni. szabalyok voltak, vannak es lesznek. Szabalyok kellenek, es ezek be is lesznek tartatva. Tetszik vagy nem, ez van.
Ha te nem szereted a szabalyokat, akkor rengeteg kulfoldi HUBot talalsz a nyilvanos listaban, ahol az Operatorok 99%-ban le se sz.rjak, hogy kinek mi a megosztasa, ha jobban szereted azt, ha az user, akitol letoltesz eltunik, es tobbet nem is latod, ha nem zavar ha a buntetlenul szakitgathatjak meg a letoltesedet, ha nem zavar, hogy az elsore 25Teras HUBon kiderul, hogy a 80%-ka csak szemet, installalt cucc es ertektelen file...akkor ajanlhatok neked egy-ket kulfoldi HUBot. Biztosan jol fogod erezni ott magadat. Nem allitom, hogy amit az elobb felsoroltam, az az osszes kulfoldire jellemzo lenne...de abban biztos vagyok, hogy egyikre sem lehet tamaszkodni annyira, mint a magyar HUBok legtobbjere.
Ugyanis itt: szabalyok vannak... Es latom nagy felreertesben letezel: ezeket nem azert talaltak ki a HUB uzemeltetoje es az Operatorok, hogy perverz oromet leljenek a parancsolgatasban, hanem azert, hogy mindenkinek elonye szarmazzon a DC hasznalatabol. Ugyanis ahhoz hogy mindenki jol jarjon, ahhoz rendet kell tartani.
A "kezdo userek kirohogese" meg - mar megbocsass -, de egyszeru sz.rkeveres. Mutass nekem egy olyan operatort (most nem a tobbi userrol van szo...), aki szandekosan, es direkte kirohogte, es/vagy valami negativat mondott egy kezdo felhasznalorol, mivel az valami kerdest tett fel. Fogadjunk, hogy nem tudsz...
A velemenyed az opokrol, hozzaertesukrol es egyebrol...az egy dolog. Tudod, van egy mondas Clint Eastwood-tol: "A velemeny olyan mint egy s.gglyuk. Mindenkinek van belole". Igy is kezelendo az a nehany sorod.
---
Utanaolvastam, hogy mi okozott benned ekkora torest:
A "Connection timeout" azt jelenti, hogy a szerver nem mukodik, vagy nem vagy az internetre kapcsolva. Ebben az esetben annyit tehetsz, hogy hatradolsz a szekedben es varsz. Ha sokaig nem megy, ugyanazt a hibauzenetet kapod (min. 24 oraig), akkor elgondolkozol azon, hogy mit valtoztattal a gepen szoftver illetve hardverugyileg, vagy az internethozzaferessel (ha alle zusammen nem megy a Net) - a legutolso sikeres csatlakozas ota.
Ezert nem kellett volna ennyire kiborulnod.
-
#3034 Megy
Dchun.go.ro címen, de a hq.hu is át lett állítva. Nem tudom mi a baj, de átmenetileg megint ez lesz picit.
http://dchun.hq.hu
http://dchun.go.ro -
#3033 http://dchun.go.ro/ -
#3032 Bazzeg! Tényleg nem megy
Visszarakom a dchun.go.ro címre
Kitartás -
Tovi #3030 Remélem te érted, hogy mit írtál.
szerintem itt mindenki megkapta a szükséges segítséget, max nem azonnal. Ha a #2971-es hozzászólásodra gondoltál, akkor kérdezd meg újra, de ne elhamarkodott véleményt mondjál.
Mint mondtad: értelmes emberek vagyunk. Igazad van, de türelem is egy erény -
#3028 Előre is elnézést ha esetleg megbántok ezzel egy félistent DE szerintem nem csak nekem tűnik fel a következő hanem sok más embernek is.
Ebben a topikban NEM TUDTOK SEGÍTENI szinte senkinek aki ilyen-olyan problémával de nem tud csatlakozni a HUB-okra.
Az önmaguk nyálában tocsogó opok (tisztelet a kivételnek !!!!) csak a DC fórumot tudják javasolni segítségképpen de ez sajnos sok esetben édes kevés.
Az opok 1-2 kivétellel nevetséges hozzáértésről tanúskodnak.Lásd McGuy P2P értelmezését: point-to-point, beszarás,nem :-)
Sötétség a köbön. :-)
"A Hatalom az ÉN kezemben van!"
kb.ezt próbálja pár ember elhitetni a piciny morzsákkal akik ugye maguk az userek.
Sajnos az a helyzet,hogy a segítség helyett csak "lenézés" jár azoknak akik nem tudnak valami miatt bejutni. Tudom,legtöbb esetben nem a HUB-ok hibája,hogy xy nem tud hozzá csatlakozni hanem valami beállításprobléma amit ugye a felhasználó szúrt el vagy nem állított be.
Aki bejut a HUB-okra az nevetve köp arra aki kint marad.
Ez így van. Ezen vitázni sem lehet.
A kezdő DC-seket kiröhögitek mert bénáznak.
TE is bénáztál.Lehet,hogy sokkal bénább voltál.
Akinek nem inge ,természetesen ne vegye magára.
bye.
Leszögezem:ezzel nem akarok háborúba menni.
Ha valaki hozzászól akkor kérem ,hogy ne anyázás szinten csinálja.
Értelmes emberek vagyunk.
Legalábbis a többség. -
#3027 lebuktatta ő saját magát :DD
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=24943
#10-es hozzászólás :)
meg ahogy irtad is, stilusa utánozhatatlan :)) -
Tovi #3026 Tessék, most lebuktattad és megnémult. Asszem mindegy milyen nikkel ír a stílusa "fenomenális", összetéveszthetetlen. -
#3025 Neo! Írtam neked! -
#3024 Mosmar a Koli sem muxik??? -
Nomád #3023 Sziasztok...."ismeretlen" eredetü hiba miatt a MATRIX sajnos leállt... A HUB újraindítva 20:30-kor. Sorry a kiesésért.
MATRIX OPerátorok -
Cool007 #3022 Inkább azt mondjátok meg, hogy mi van a mátrixal és a kolival ??? -
#3021 Bolic, miért nem a saját neveden írsz? :) -
#3020 LOL -
#3017 Simááááááááááááááááááááán.....
Minden célom ez volt.. -
#3015 Helló! A mainchatba való írásom fel van függesztve nov. 15.-ig, ne is kérdezzenek, ugyanis nem fogok válaszolni, kizárólag csak a priviablakon és/vagy külön szobában szívesen válaszolnék.
Aki engedély nélkül (privizés után szabad tölteni...) tölti tőlem vagy 1 kb/s alatt gyenge a kapcsolat, kizárom.
[2001-11-03 23:35] <[HUN]bolic> Nem válaszolok az op(ok)ra, keress egy megbízható opmentes usert, akkor megpróbálom közvetíteni neked.
Remélem ebből megérted hogy mi a baj...Ezenkivül a beszédstilusod sem az igazi mostanában
-
#3013 De Bolicom most ezt miért kell? Én szeretlek téged ,ezzel semmi baj! Csak mostanában kicsit " ROSSZ " vagy..
Jobb a nemhiszti ,hidd el... -
#3011 No Comment -
#3010 Igazán nem vagyok nyafogós ember, aki személyesen ismer, az tudja... DE!
Amit a HUN2 script (azaz Morpheus) művel velem az már sok(k):
banol, mert
- [OP]-ként lépek be;
- úgy véli külföldi vagyok...
PLZ: gyilkoljátok le a script hülyeségeit, mert fel sem lehet lépni manapság...!
Koli-n meg nem akarok állandóan irogatni az ottani OP-társaknak a banok miatt...!
THX előre is..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Játékmagyarítások Ott-HUN-Lapja ::. -
#3008 Es innen CDre is tucc irni..Virtualis CDrom..nna Csa$ -
#3007 boccs kattints a virtual CD/DVD romra es ott lessz -
#3006 kössz már installálom