14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Brabus #2940 -
Brabus #2936 msn miert nem jo? azon fent vagyok non-stop es ha a gep elot ulok egybol latom ha bejelentkezik valaki.... -
tomcs #2935 marpedig be fogsz jonni az ophubra es ez parancs.... :]]] de elotte kuldj 1 emailt a skizo-s cimemre hogy mikor es ott legyek en is mert veled mar mindenkepp jo lenne beszelni :]]] 1024 eve nem lattalak hogy kepzeled hogy csak ugy eltunsz :]] -
#2934 Hehe....
Van aki far-nehéz....
Jelen uriember pedig inkabb fej-nehéz....
-
Brabus #2933 SZIAAAAAA cocitus!!
Tomcs azert az mond valamit amit keres... gta3 pfff =] -
tomcs #2932 ne haragudj de most hulye vagy vagy csak engem csesztetsz? itt a technikai nyugoket legyszi, a tobbit ha mar bejutottal odabent. es ez mindenkire vonatkozik -
#2931 http://dchun.hq.hu -
#2930 huha, tényleg nem warez, bár a direct conect nem is tudom valojában miről is szol, de kösz a felvilágositást.
technikai kérdésem: nem tudna valaki segiteni hogyan kell beállitani a direct connectet hogy megtaláljam a gta3-at? :) szoval bocs, tekintsétek tárgytalannak
-
#2929 http://dchun.hq.hu -
#2928 tudtok nekem mondani egy ket jo hubot??? -
tomcs #2927 ez NEM warez forum nem tudom hogy miert nem esett le. ez a forum a direct connect nevu peer-to-peer cucc TECHNIKAI nyugjeirol szol, semmi tobbrol -
#2925 ##### moderálva ##### -
#2924 Hűűű, de rég láttalak, de te is engem... :-)) Höhöhö... -
Brabus #2922 koszonom az invitalast alakalom adtan be is nezek majd egyenlore rengeteg dolgom van a suli korul es egy ket mas dologgal is foglalkozom ami lehetne akar a dc utodja is =]
udv mindenkinek
Brabus -
Cool007 #2921 Sziasztok!
A következő játékot keresném:
Suberbike 2002 (2003?)
Nagyon fontos lenne (ajándék)!!
Köszi: [HUN]Cool -
Brabus #2918 azon morfondiroztam lehet egyszerub lenne torolni ezt a topicot es nyitni egy ujjat azzal az alcimmel hogy http://dchun.go.ro
talan akkor freehome nak is kevesebbet kene beirkalnia ide..... -
Brabus #2917 kergeegér nincs vele semmi gond win2k alat
lacca kulonbseg oriasi pl egy par passive nem tud passive-tol tolteni csak aktivtol a kereseskor csak az aktivoknal talalhato fileok jelenek meg es a legfontosab sok helyrol tiltva vannak a passive ok mivel a kereseseik nagyob munkat adnak a servernek amirol a hub fut
fufuka hat igen tudok kulonbseget tenni =]
bar szvsz olyan nagyon sokminden nem valtozhatott csak a letszam let nagyob es az emberek turelme van fogyoban...
hogy lássák a T. userek, mi is az a DC!! hat amit en gondolok (meg szerintem egy jo nagy adaga masik emberis a dc-rol... :
elso sorban a dc egy file csere-bere program(peer to peer ha igy jobban tetszik) tehat az adat az elsodleges dolog es nem a user (az adaton belul a minosege es csak utana a menyisege)tehat valahol az adatot illene eloterbe helyezni a felhasznalokkal hiszen ennek a milyensegen alapul a felhasznalok ossze tetele is... masod sorban (es nem utolso sorban) egy kozoseg aminek arrol illene szolnia,hogy egy mindenkiert mindenki egyert (tudom elcsepelt de akkoris igy van =] ) szoval az tok jo dolog mikor az orszag (vilag) kulonbozo reszein elo emberek segitik egymast,hogy miert ? mert adni jo mert azaltal,hogy valakinek megsporolsz tobb oras keresgelest vagy esetleg utana olvasast tobbe valsz, talan Te magad is tanulsz belole, talan kellemeseb lesz az almod, talan no de hosszu lenne ez a lista..... a lenyeg a lenyeg segits ahogy tudsz hiszen amit adsz azt kapsz...
a tobbi meg mar adja magat
na ezert se kellet a dc re mennem,hogy ezt ott mondjam el =] gondolom hosszu lesz de akit nem erdekel csak kerulje ki ...
Udv mindenkinek
Brabus -
#2916 Szia! Én Win2k-t használok, és DC++ -ot. Akinek disconnected, connection timeot van, annak javaslom, hogy nézze meg a portot, amivel csatlakozik. Nem mindenhova jó a 411 meg 412. A http://dchun.go.ro címen a HUB címek lapon a hubok mellé oda is van írva.
És Lacc: Te is nézz el a honlapra, mert ott le van írva, hogy mit jelent a passive mód. Egyébként sok problémát orvosol a passive mód, csak most nem akarom leírni, mert hosszú lene, máspedig 1x már leírtam a honlapra. + lusta is vagyok :)))
Nacsősz minden korrekt felhasználónak! -
#2915 Van-e valaki itt a DC++-osok közül aki win2000-et használ?
Ha igen akkor van-e gond vele 2000 alatt?
Köszi előre is a segítséget. -
#2914 Mi a különbség az aktiv és passziv mód közt? Az ok hogy passiveot firewall mögül lehet használni de van valami hátránya? -
#2911 www.tar.hu
www.uw.hu
www.freeweb.hu
www.x3.hu
Ezeken a helyeken kapásból és ami fontos: ingyen regisztrálhatsz tárhelyet magadnak.
Azt ,hogy hol mennyit engednek és mennyi a fájllimit (mb) abban nem nagyon tudok segíteni de biztosan akad itt valaki segítőkész emberke aki tudja a választ ezekre. -
#2910 nekem dettó ugyanez XP-n.
Csak nekem sajnos több mint 1 hete egyfolytában:
****connection timeout
...a végtelenségig.
A HUB címek frissek. -
Brabus #2908 brrr (mar majdnem megint ide irtam valamit =] )
aze' jo ez a forum egy dologra...amikor eljutok magamba addig ,hogy vissza telepitsem a dc-t es benezek ide ,hogy tudjam mere hany lepes ...tutti par percen belul repulis lefele =]
no mindegy ... udv mindenkinek (akiknek szol)
legyetek rosszak
Brabus -
kaqkk #2906 Hello!Van egy kis problemam.Format c: utan a feltelepitett DC-vel nam tudok bejutni olyan hekyekre amik előtte mentek. A Koli.dns2go.com az alabbi uzeneteket kuldi:
Connected
This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software.
*** Disconnected
*** Connecting to koli.dns2go.com...
*** Connection timeout
*** Connecting to koli.dns2go.com...
*** Connection refused by target machine
*** Disconnected
Mi lehet a problema, mit kell allitani ?
Maganban is megfelel.
-
#2904 ja de mar nincs megosztva ... de ha kell berakom ujra ^.^ -
#2903 nem fogod elhinni ... ott vitaztunk a HUBon es az ido alatt vagy 4en kezdtek el leszedni oket ^.^ -
#2901 Kezdek kiváncsi lenni azokra a képekre. Fönt vannak még? :)))))) -
tokfej #2900 http://dchun.hq.hu/ -
Droid #2899 Szia mindenki!!!
Segítsetek nekem lécci.A direct connecten ha a magyar Hubokra akarok belépni akkor mindig kirúg és azt írja ki hogy töltsem le a DC++-t,miért rug ki mi az a DC++ és hol lehet letölteni az 1.0.25-ös verzióját a dc-nek mert azt írja hogy ezek csak ezzel futnak....Megőrülök -
#2897 jo rendben.
(lezarhatnank mar a temat? ^.^ ... engem mar nem erdekel ... mondtam atrendezem a megosztast ... es leszarom, hogy 10en huznak 0.5Kval ... azon ritka alkalmakkor mikor fent vagyok) -
#2896 Vagy ha mindenáron bedobod a közösbe a képeket akkor: ZIP,kóddal és a .zip fájlnevében jelezd ,hogy kódolt.
Az ismerősödnek meg mailban küldd el a zip kódját.
Valószínűleg mailozni tud ha ftp-zni nem is.
Na látod ez is egy jobb megoldása a dolognak. -
#2895 ket fokonyvtar volt
!DC SHARE
DIGICAM
szerintem ez igy elfogadhato ... nem?
Es nem akarok free FTPkre regisztralni ... mert van ennel egyszerubb megoldas.
Es en nagyon is buszke vagyok a lanyomra. Igenis megosztom a rola keszult kepeket hadd lassa az orszag vilag, hogy nekem mennyire gyonyoru lanyom van!
Tema lezarva.
McGuy-al majd egyszer megdumaljuk a dolgot higgadtan es mind a ketten jot rohogunk azon, hogy mekkora fustje lett a dolognak.
KESZ. -
#2894 Ha meg valaki nem azt tölti le fáradtságos munkával (idővel) amit szeretett volna/amit várt akkor csakis saját maga tehet róla.
Ha belekezdesz egy letöltésbe ami mondjuk 700 mega és lehet ,hogy csak 10 óra alatt tudod leszedni akkor előtte vedd már a fáradtságot és kérdezz rá az userre, hogy pölö: -az a film az szinkronos-e vagy sem?
Ennyi.
Ha nem kapok rá választ akkor el sem kezdem letölteni,hogy aztán elszúrjam a drága időt meg sávszélt arra ami nem is jó!
bye.
-
#2893 Jelezd egyértelműen azt ,hogy ABBAN AZ ALKÖNYVTÁRBAN A LÁNYOD KÉPEI VANNAK.
Ekkor nem valószínű, hogy bárki mást érdekelni fog és akkor nem fogja letölteni.
Mondjuk 1-2 ferdehajlamú pedo emberkét biztosan érdekelni fog.
Az ilyen magáncuccoknak NEM A KÖZÖSBEN VAN A HELYE!
Bedobod a lányodról készült képeket a közösbe?
Ebben az esetben azt tetted.
FTP tárhely.
Lehet ingyen regisztrálni csomó helyen.
Írjak egy párat?
Pakold oda.
Olyan nincs ,hogy csak így tudja letölteni tőled az ismerősöd a képeket.
Teljesen jogos a KICK a Te esetedben!
Az op szerint csak 15 percre lettél kirúgva.
Nemhogy örülnél neki ,hogy csak 15 percre.
Ez felszólítás jellegű és addig rendezheted a megosztásodat, hogy ne legyél újra kirúgva.
-
#2891 LOL
most mar pedo kepeket osztok meg???
komolyan ... ez kezd egyre rohejesebb lenni ...
az, hogy a lanyomrol keszult kepeket megosztom (mert ismerosom igy tudja legegyszerubben lehuzni) az miota minosul pedo kepeknek????
Vagy ezentul tilos lesz Disney filmeket is megosztani mert abban is vannak kisgyerekek????? -
#2890 Kreeztal: neked szájmenésed van haver.
Ha pedo képeket osztasz meg akkor húzz a *@>Ðð*-ba! -
rusland #2889 mcguy nemakarlak megserteni de amit mondasz inkabb forditva igaz... -
#2887 valoban ... minden indoklas nelkul egyszercsak kint vagyok a HUBrol ... probalok visszamenni ... YOUR IP IS BANNED.
Erre az kell legyen a reakciom, hogy nahat ... de orulok.
Meg arra se vetted a faradtsagot, hogy indokolj.
Es utana pedig igen nagyfoku arroganciat es intoleranciat (ismered ezeket a szavakat?) mutattal a privatban ...
De tudod mit ... legyen meg a sikerelmenyed ... te vagy az isten ... az asz ... a legmenobb mert OPod van a HUBon ... HURRA HURRA ... ORVENDEZZUNK NEKED VALA!
Szanalmas vagy. -
#2886 az egyetlen konyvtar ahol roviditve vannak a megosztasok az az anime ... es mint mondtam ... en is ugy kaptam meg. Nekem se idom se energiam arra, hogy mindent atirogassak es atnezzek.
De ha azt nem szamitod (es a lanyom kepeit sem) akkor meg mindig boven megvan a 4G-s limit.
Az anime-n belul meg a sorozatok kezdobetui szerint van rendbeszedve a szam pedig az epizod szamat jeloli. Tehat van rendszer.
Es leszarom hogy hany embert _nem_ erdekel a megosztasom ... az erdekel, hogy van akit erdekel. Szerintem ez a fontosabb ...
De ezek szerint te azt tartanad erkolcsosnek es teljesen elfogadhatonak ha mindenkinel ugyan az lenne megosztva ... hiszen amit megosztasz az erdekel ... tehat mindenkinel az van megosztva ami mindenkit erdekel.
En sokkal jobban orulok annak ami esetleg csak retegeket erdekel ... mint az ami mindenkit ...
Pl. van a Mindless Self Indulgence nevu zene ... a fent levo 1000 (fiktiv szam) userbol erdekel (es ismeri) kb. 5. Az az 5 ember le is tolti es halas is lesz erte. Mert mar 3an irtak, hogy tok jo, hogy megosztottam mert kb. 100000 (fiktiv szam) eve vadasznak ra. Es kepzeld el ... a tobbi 997 embert nem fogja erdekelni.
De nekem akkor is megerte annak a 3 embernek megosztani. -
#2884 ftp://usteam.uw.hu