14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Breki33
    3133..........
  • Bruce Lee
    Ha valaki mesélte volna hogy ezt itt most igy megkérdezi vki, nem hittem volna el... próbáld meg a lefele nyilat hátha találsz megoldást a kérdésedre.
  • bolic
    Hát jó! Nyitottam egy Gumiszoba/Direct Connect topikot, ott biztosan nem törölnek ja és SZABADSÁG ott van!

Remélem a Light kedvéért humor, fikázás meg mindent lehet vele írni.
  • tomcs
    haaat.. bolic mar szamtalanszor bebizonyitotta hogy nem szabad ot komolyan venni :]]]

hub lista meg... tejszinhub nem nalam fut mar eleg regen.. vagy 4-5 honapja [HUN]norba a gazdi
  • Breki33
    ismeretlen cím
  • wakeupneo
    kicsit? :)))
  • wakeupneo
    hehe! ez a topic egyre viccesebb
  • Dikkma
    Ki irt a moderatori emilre? Az a gyökér Bolic? Remélem nem gondolta komolyan, hogy töröljük a topicot.
  • kergeegér
    a "your IP is banned" -et csak akkor írja ki ha picsánrúgtak?
    És ha egyszer picsánrúgtak akkor honnan tudhatom meg ,hogy mi volt az oka?
    Köszönöm.
    tartalekkoli.no-ip.com
  • oneal1
    miért iraki letöltésnél hogy no slots available???
  • julius
    Ilyenkor próbáld meg az egész gépet újra indítani. Nekem is segíteni szokott ilyenkor.
  • julius
    Bocs, de azt kérd törlésre amit Te nyitottál. Ha nem tetszik nem kell írni ide.
  • Tovi
    Azért van előrelépés ebben is, az új BOT-ok szigorúbban ellenörzik a megosztásokat, a slotokat, stb.
    Azokat kellene megróni pl, aki félig letöltött vagy fake cuccot oszt meg, vagy letöltés után rögtön törli a letöltött cuccot, a fair az lenne, ha min pár napig közkinccsé tenné.
    Talán egyszer eljutunk az Európai kultúráltság szintjére itt is.
  • julius
    Tovi!

Az az igazság, hogy nem a jó embereknek kellene eltünni a HUB-ról, hanem a nem oda valókat kellene kiszűrni!!n Nehogy már "mi" meneküljünk innen!! Menjen az aki nem ide való!!!!!!!!!!!!!
  • Tovi
    Teljesen egyetértek veled, még nekem sem volt gondom soha senkivel, főleg az OPokkal nem. Aki normálisan áll a dolgokhoz és betartja a minimális szabályokat, semmi problémával nem találkozhat.
    Nem igazán értem, hogy mit jelent egyeseknél a "régi gárda és a régi szép idők kifejezés", mert szerintem nem sok változás van
  • julius
    Gyerekek! Esküszöm úgy viselkedtek mint a gyerekek! Komolyan mondom elszomorított az alább elhangzottak. Igaz, én csak KB, 1 éve vagyok a HUB-okon, de tetszett az hogy sok normális, jófej emberrel találkoztam. Nem nevezem meg őket, mert nem akarok senkit kiemelni, meg nem is férne el ide! De hogy csak a veszekedésekről szóljon az egész, meg arról, hogy visszasírjuk a " régi szép időket", azért nem gondoltam volna. Szerintem most is van legalább annyi NORMÁLIS JÓFEJ ember a HUB-okon mint régen. KI KÉNE AZ A ## moderáld magad ## AKI NEM IDE VALÓ és újra a régi lesz minden.
    Köszi hogy meghallgattatok, ez a véleményem !!!!!

• tomcs
    eskuszom le leszel csapva ha nem fogod be mostma........
    :]]
  • Tovi
    Ezt nem kellene ennyire kikiabálni.
  • Meavy_Hetallica

A hozzaszolasod tartalmaval tokeletesen egyetertek, csak eppenseggel ha _RM0_ ezekkel mind tisztaban van, akkor miert kell olyan megjegyzeseket tenni, melyben ugy gondolja, hogy az Operatorok fedhetetlenek? Azonkivul miert tesz fel olyan kerdeseket, amirol tudja, hogy nem igaz?

En csak ket - velemenyem szerint - abszolute nem helytallo kijelentesre reagaltam. Hogy a hozzaszolast ironak mennyi es mekkora tapasztalata van a DC-ben, azt nem tudhatom. Nem is ra, hanem az altala felvetett, kimondott dolgokra reagaltam.
  • oroy
    :-))
  • oroy
    hali, ja reggen point-to-point volt a neve.
  • kergeegér
    a LÉNYEG:
    fejezzük be a vitát.
    mindenki tartsa be a szabályokat.
    aki nem tartja be azt 1 figyelmeztetés után örökre ki kéne rúgni!
    bye.
  • kergeegér
    idézet a külföldi hubik szabályaiból :-) :
    ----------------
    - Ha egy Operator slotot ker, azonnal nyiss neki egyet, kulonben kick vagy ban lesz.
    - Ha megszakitod egy Operator letolteset, akkor kick vagy ban lesz az eredmenye
    -Ha egy Operator bezarja a letoltesedet, akkor maradj csendben, kulonben kick vagy ban lesz
    - Ha nem tetszik a fejed az Operatornak, akkor kick vagy ban lesz.
    ...stb.
    --------------
    Az utolsó azthiszem nálunk is tökéletesen érvényes :)

bye.
  • kergeegér
    point-to-point----- :)
    Ez beszarás,ezt nem lehet elfelejteni :)
  • Zé
    Má megoldódott! A HUB-on kaptam segítséget!
  • Zé
    [22:32] *** Your nick was already taken, please change to something else!
    Ezt mondja 2 napja a "tartalék Mátrix" (hungary2.no-ip.info)! Kiboxolba onnan egy OP ha negkérem! [HUN]szaboze
  • Zé
    Hali van itt egy OP a Matrix-ról?
  • Big_Apple
    Valahogy sehova nem megy fel...
  • Big_Apple
    Egy aprócska kérdés: Hogyan jthatok fel DC+ -al valamelyik magyar hubra?
  • oneal1
    ilyenkor mi van:no slots available?
  • Tovi
    Bolic ha végre megállnál egy név mellett, egész normális ember is lehetnél.
    Vagy ha más néven írsz, legalább kérj meg valakit, hogy fordítsa le magyarra a mondanivalódat, így lebuxx
  • Cvd
    A hozzászólásod tartalmával tökéletesen egyet értek, csak rossz helyre címezted. Ne sértődj meg, de _RM0_ már akkor tisztában volt ezekkel a dolgokkal, amikor te még valszeg nem is hallottál a DC-ről. Csak szerény a lelkem hogy felemlegesse...
  • kergeegér
    Sikerült csatlakoznom.
    Hiba a szolgáltatómnál volt.
    Ja megtaláltok valamelyik HUBon nyugodtan üssetek :-)
  • wakeupneo
  • wakeupneo
    Nemvagy a bannlistán....Morpheus tréfálkozik ilyenekkel mostanában! Kitartóan kell próbálkozni ,és beenged..Vagy KOLI..
  • ceas
    Hello!
    Megkérdezhetnék egy matrix-os operátort miért vagyok bannelve? Az égvilágon semmit se csináltam amit nem lehet. Egy progi véletlenül kivágta a DC-t 3-szor egymás után, de ha jól tudom az nem tilos, hogy fel-le lépegessek a HUB-ra (megjegyzem senki se töltött tőlem).
  • Meavy_Hetallica
    "Itt nem a hatalomal valo visszaelesrol es elonyszerzesrol szol a dolog?"

A kerdesedre nagyon egyszeru a valasz: nem.

Elonyszerzes: mondj nekem egy-ket olyan dolgot (azon kivul, hogy egy kulcs-ikont kapnak az Operatorok, es jogot arra, hogy nehany egyszeru szabalyt betartassanak - *melyek betartasa nem csak az Operatoroknak lesz jo*), amivel az Operatorok elonyhoz jutnak. Peldaul tobb
    penz a munkahelyen? Esetleg egy luxusjacht a Földközi-tengeren? Netan egy invitacio egy kellemes hetvegere a Bahamakon?

Elobbi hozzaszolasban emlitettem a kulfoldi HUBokat, most is megteszem (az elonyszerzesrol jutott az eszembe). Jarj korul egy-ket kulfoldi HUBot, es nezegesd a szabalyzatokat...
    Ilyenekkel fogsz talalkozni:
    - Ha egy Operator slotot ker, azonnal nyiss neki egyet, kulonben kick vagy ban lesz.
    - Ha megszakitod egy Operator letolteset, akkor kick vagy ban lesz az eredmenye
    -Ha egy Operator bezarja a letoltesedet, akkor maradj csendben, kulonben kick vagy ban lesz
    - Ha nem tetszik a fejed az Operatornak, akkor kick vagy ban lesz.
    ...stb.

Azonkivul arra is kivancsi lennek hogy hol latsz olyat M.o.-n, hogy egy Operator athagja a tobbi felhasznalora vonatkozo szabalyokat, azaz kivetelnek erzi magat (kulfoldon mutathatnek parat...)? Gondolok itt arra, hogy latsz olyat, aki semmit sem oszt meg, es/vagy 0 slotja van, stb?

...es meg sorolhatnam....

Te hol latsz ilyet M.o.-n? Hallottal mar olyanrol, hogy itt kidobtak, vagy bannoltak, ert az nem nyitott azonnal slotot egy Operatornak? Vagy mikor lattal olyat, hogy valakit ok nelkul dobtak ki vagy bannoltak (most felejtsuk el azt, amikor valakit mar 5. alkalommal dobunk ki, es ekkor lemarad az ok...elotte 4x mar biztosan figyelmeztetve lett)?
    Vagy a tobbi okbol?
    Olyat sem latsz, hogy kivetelnek erzik magukat a szabalyok alol. Nem latsz, mert rajuk is ugyanazok vonatkoznak. Ilyen elonnyel _sem_ jar az Operatorsag.

Kepzeld...volt olyan, hogy egy kerek hetet vartam hogy letolthessek 3 nyamvadt szamot egy usertol. Es nem kuldozgettem neki olyan uzeneteket, hogy "En egy felisten-Operator vagyok, aggya azonnal szlotyot, mer' kiruglak!". Valoszinunek tartom, hogy mas Operator kollegak sem szoktak...

Gondold at megegyszer ezt az elonyszerzeses dolgot... Es rajossz, hogy ennek magyar viszonylatban nincs valosagalapja.

Azonkivul ha ugy gondolod, hogy egy Operator visszaelt a hatalommal, akkor azt akkor es ott kellett volna eszrevetelezned, nem pedig varva az alkalmat, hogy ezt kionthesd.
    De ha mar igy megemlitetted, akkor most itt az alkalom, hogy elmondd a pontos helyzetet, melyben operatori tulkapas tortent.

• [HUN]Girl
    jaja..tudom. Ha valaki akkor én csak igazán :)
  • [HUN]Girl
    Fenéket! msm-en se láttalak mostanában. IRC-zel 1000-el ugye?
  • [HUN]Girl
    Nicsak, nicsak. Te még élsz?