14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• winona
    miért ilyen lassú a dc?!
    T3-asoktól próbáltam tölteni, erre jó, ha 3-4 k-val jött! (pedig nálam 50 lenne a max!)
    egyikük volt olyan rendes, hogy nyitott egy ftp-t, ahonnan egyből tudtam 50k-val tölteni...

ja, és TOTÁL LEFOGLALJA AZ INTERNETET IS!!!
    jellemző példa: ha megy a dc, akkor kínszenvedés akár egy freemail-t is megnyitni! sőt: az említett ftp-s letöltés is egyből visszaesett 3-4k-ra, ha elindítottam mellette a dc-t!

pár napja ez még nem volt így :(
    és én semmit nem állítottam a dc-n... - érdekes módon letölteni most is max-on tudnak tőlem...

dc++ van fent, próbáljam ki a másikat?
    mert ez így csak szenvedés... :(((
  • SarkanyfuaRUSH
    Sziasztok!

Valaki lenne olyan kedves, hogy a koli DC-re feljön ha van neki Robin Hoodja. Nem találom senkinél. Holnap napközben le tudnám húzni.

Nagyon hálás lennék.

Köszi
  • Norbi2K
    hi
    mi az a search spy a dc++ -ban?
  • marcedli
    mondhatni hmmm® :-))))

na mizújs srácok?:-)
    Üzenem rajongóimnak, hogy van albi, nemsoká kötik a netet (chello....ez van)!!!

látom mindenki elkezdett a hubok szülésébe....sok szerencsét mindenkinek:-)

nah, mentem...
    ja tomcs, milyen a voda?:-))
  • marcedli
    hmm
  • bolic
    Jaj istenem! Micsoda reklám hullám van itt!
  • Hunnenkoenig
    Viszont uj hubokon vagy egy idö utan ha nem megy a letöltes jo, ha megegyszer rakeres az ember, mert nekem mar volt ugy, hogy nem talalt uj forrast es a kereses utan viszont igen!
  • Meavy_Hetallica
    A kereses altalaban meret és filenev (ertelemszeruen kiterjesztes szerint is) szerint tortenik.

A HUBon levo userek kozott keresi a masik forrast.
  • Meavy_Hetallica
    dchun.hq.hu
  • Meavy_Hetallica

http://kolinfo.sytes.net

Olvassd el, es meglatod, hogy a Linuxosok nincsenek kirugva a fenebe.
  • tomcs
    elrontottam....
    na ez a jo link
  • tomcs
    dcplusplus.sourceforge.net-en talalsz egy hasznalhatobb klienst
  • tomcs
    az hogy passziv modban vagy csak annyit jelent hogy nem tudsz olyanoktol letolteni akik szinten passziv modban vannak de ezen kivul barmelyik hubra felmehetsz stb. te6 nem ertem a kerdest
  • kergeegér
    kéne egy kis segítség:
    1.Megvan az album amit kerestem és el is kezdődik a letöltés.
    2.Szépen rendben jön le az album de egyszer csak offline lesz az ürge akitől töltöttem.

kérdés:
    DC++-ban kipipálva az "automatikusan keres más letöltési forrásokat".
    Ez azt jelenti,hogy ha a fájlt megtalálja idöközben másnál is akkor onnan kezdi el letölteni?
    Ha igen akkor mi szerint keres?
    Azok listájából keresi ki akik benne vannak a download queue listámban vagy átnézi sorban a HUB-on lévő usereket?

Köszi a segítséget előre is.
  • Norbi2K
    meddig tart egy bann, mert bannoltak mátrixrol és azt sem tudom miért, meg van a 4g stb [hun]rush
  • Breki33
    megkuksizzuk
  • Scooby
    Egyetértek veled, bocs ha kompromitáló voltam! Szóval akkor módosítanám a kérdésemet. Melyik HUB-hoz érdemes csatlakozni? Rendelkezem sok gigányi cuccal, ha ez befolyásolná a választ!
  • Aramir
    Angol 98, magyarra állítva. Kipróbálom, de régebben így is ment. Megnézem, köszi.
  • Cvd
    Angol windowst használsz magyar területi beállításokkal? Akkor állítsd vissza US ENGLISH-re. Ha ez nem elég, akkor uninstalláld a klienst, törölj le mindent amit hátrahagy, és tedd fel újra. Ha meg XP-t használsz, akkor bekavarhat a tűzfala is, vedd lejjeb.
  • Aramir
    Köszi, de nálam még hasonló sincs. Verzió 1.0 preview built 9.1. Ha beírok egy hub címet, akkor rendben felcsatlakozik, de ha valaki listáját megakarom nézni, akkor letölti, majd egyből bezárja az illető ablakát.
  • tomcs
    az aktiv modnak az a lenyege hogy a geped "szerverkent" is mukodik azaz ha jon valami az ip-dre akkor arra valaszol a gep pl aktiv modban a keresesek eredmenyeit az emberek nem a hubon keresztul hanem kozvetlen az ip-dre kuldik stb. namarmost ha az ip-den nem a kliens van hanem csak egy router akkor az nem sok mindent tud kezdeni a keresesed eredmenyeivel de meg ugy igazan a kapcsolodasi keresekkel se. tehat ha osztod a netet akkor mindenkeppen passziv mod kell. valahogy allitolag meg lehet csinalni de ezt ne tolem kerdezd, en ilyet meg nem csinaltam. kulonbenis minek 1 adsl-t osztani? :]]]
  • Breki33
    nezd meg a settingsben hogy ez van e beirva a
    download ful aljan

ttp://dcpp.lichlord.org/PublicHubList.config.bz2;http://dcplusplus.sourceforge.net/PublicHubList.config

ha nem ezt másold be es voala
  • Aramir
    Helló!

Régebben ha rányomtam a public ikonra, akkor beadott egy rakás publikus hubot. Most meg semmi. Ez most már ígymarad, vagy csak egy átmeneti álapot?
  • Kilgore_Trouth
    es igy mukodik.....en pl egy elo tanu vagyok ra....
  • kergeegér
    kéne egy kis segítség:
    1.Megvan az album amit kerestem és el is kezdődik a letöltés.
    2.Szépen rendben jön le az album de egyszer csak offline lesz az ürge akitől töltöttem.

kérdés:
    DC++-ban kipipálva az "automatikusan keres más letöltési forrásokat".
    Ez azt jelenti,hogy ha a fájlt megtalálja idöközben másnál is akkor onnan kezdi el letölteni?
    Ha igen akkor mi szerint keres?
    Azok listájából keresi ki akik benne vannak a download queue listámban vagy átnézi sorban a HUB-on lévő usereket?

Köszi a segítséget előre is.
  • tomcs
    szerinted en igen? :]]]]]
  • Bruce Lee
    vazz én ebből egy kukkot nem értek.. :)
  • bolic
    He mit csinálsz? Miért írod be többször?

Na írom neked valamit. Azt írtad, hogy ne vedd komolyan az opnak, de pl. írtam az opnak: "Nem válaszolok az op(ok)nak!", ekkor kezdődik a BOTRÁNY!

Na tessék, ezt kéne ne vegyem komolyan, gondolkozz egy picit.
  • tomcs
    ha tudod minek irod? ez olyan "szabaly le se szarjuk" ize?
  • tomcs
    ha nem tudnad ez igencsak ki van tiltva a hubrol es mindent megteszunk hogy az ilyesmi vackokat ne lehessen hasznalni. az oka eleg egyszeru aki ilyet hasznal valoszinuleg nem akar stabil tag lenni, azaz megosztani csak letolteni valamit aztan menni a fenebe. aki igy van az meg ugy oszinten nem tud erdekelni
  • Breki33
    a DC-ről :-)
  • Scooby
    Ha valakinek még kéne a kereső progi itt megtalálja
  • Breki33
    nézem cab kiterjesztésű
    ezt hogy kell használni?
  • Scooby
    Honnan tudom leszedni a progit?
  • Scooby
    Köszike!
  • nokedli
    bocs Multi Hub Search a progi neve... nekem bejön...
  • Breki33
    sziasztuk
    tudtok olyan kulfolfi hub cimeket mondani ahova 5 megaval is be lehet jutni?
  • nokedli
    swarch directconnect network ezzel mindent megtalálsz....
  • Kilgore_Trouth
    LOL ne is tedd :))))
    Mentegetozni nem ér !!! :D
    Dehat van ilyen, ez csak egy eszrevetel volt...elvegre ez nem nyelvtan ora, hogy a reszvetel kotelezo legyen :)
    Inkabb ilyen fakultativ dolog, mint a ba***s :)))
    Na, szal ha van idod....csak akkor...egyebkent ami a szerencsemet illeti, pont akkor fogsz jonni, amikor en nem vagyok :)))
    Tovabbi legjobbakat !!!!
  • Kilgore_Trouth
    csunya rossz coyote.....1000 eve nem lattalak....vagy rosszul emlexem ?