14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
ceas #3355 Kezdem már unni, hogy állandóan bannelgetik az ip-m minden ok nélkül a Matrix-on. Ez most valami hiba, vagy szórakozik valaki? -
#3354 Please mondja meg valaki a ROCK CAFE HUB
címét ! -
#3350 Ok ok de tod hogy van ez az idő pénz és nekem kevés az időm -
#3349 -
#3348 Megpróbálunk valamit kieszközölni erre, de az még egy kis idő! Ez igy eléggé bonyolult dolog, pontosabban annak az ellenörzése,hogy kinek van meg a korlátozása ,és kinek nincs! Türelmedet kérnénk! Kitalálunk valamit..:)) -
#3346 Hi All !
Több mint 1 éve használom a DC-t, még a budapest hubra is jártam. Mindig minden HUB szabályzatát betartottam amire beléptem, de most nagy gondom van. A chello forgalomkorlátozása miatt, és a népszerű cuccaim miatt e hó 9.én megkaptam a 64K-s korlátozást. Ezen a sávon 3 slot megnyitása őrültség, mert mindenkinek max 1-2 k az upload amit adni tudok... :( Erre valami megoldás ? ha elérem a korlátot levehetem a connectiont ISDN-re, és a slotok számát 1 re ? (mert hogy a korlát sebessége 64k ami 1 channel isdnnek felel meg)
Ha valami OP válaszolna azt megköszönném, esetleg a HUBon priviben is lehet (csak este vagyok a gép előtt)
Thx Előre is !
[HUN]Pofy -
#3345 THX..:)))) Ez aranyos ... hehe -
#3342 Nah igen!
Semmi baj, nyugodtan irja csak le a véleményét mindenki! Ez a fórum azért van. Csak ezeket a szabályokat nem én , és nem egy ember hozza, hanem az OPerator társaság ! (Álltalában)
És az, ha megpróbáljuk kiszürni az ilyen megosztásokat, az kb 5%-al nagyobb esélyt ad arra , hogy ne szemetet osszanak meg. És ha azzal az 5%-al közelebb vagyunk a célunkhoz (ami a hub usereinek érdeke), akkor máris megérte az ilyen szabályok létrehozása! És nem birom épésszel felfogni, hogy lehet valaminek amit megosztok DOWNLOADS a neve. Mert ebbe én max letölteni szoktam. De lehet ,hogy csak én vagyok maradi. Nálam a megosztások normális neve SHARED és társai, mert ügye ezt forditjuk ugy magyarra, hogy megosztás! De ez egy szélmalomharc, mert mindig lesz olyan, aki nemérti, és nem is csinálja meg, nemtartja be a szabályokat! Csak akkor a következményeket is viselni kell!
És nem kell tőlem bocsánatot kérni! Nemvagyok én semmivel sem több ,mint bármelyik user, max én szivok (is) szívok azért , hogy a DC-seknek jó legyen, vagy a lehető legjobb..A vélemény engem is érdekel!
Irtam is , hogy kissé fáradt vagyok....Bár ettől még most is ugy gondolom, ahogy ott leirtam!
-
#3340 Hoppá....És a B-Team (KisTesó) címe sem oksa! Helyesen: b-team.no-ip.org -
#3339 Az INFO nem teljesen igaz! Ugyanis a mi címünk ( MATRIX-HUB), 3szor van benne! Ami nem is lenne baj, ha a hungary2.dns2go.com még működne! De ez csak 1 hiba..:))
A KOLI sem megy már a "koli.dns2go.com" címen!
A @@@ koli.sytes.net @@@ címet használjátok,mert sosem éritek el a hubot..
Egyébként köszönjük -
#3337 Bár nem is tudom miért idegeskedem....hiszen olyanokkal vitatkozom, akik azt sem tudják,hogy ha ir valaki a fórumba , akkor ,hogy kell válaszolni az aktuális hozzászóláshoz ! -
#3336 (pfuuu , de felhuzott) -
#3335 Tudod mit mondok erre ,igy fáradtan kissé a meló után?
GONDOLKODJ EL TE
Aztán ha a szabályok nem tetszenek ,lehet másik hubot üzemeltetni, és jobbat csinálni , mint a mostaniak! Nem mindig csak fikázni kell tudni! Mert az nagyon megy! Mutass jobbat!
De majd ha te egy ilyen "csupa jó cucc"-os könyvtárból leszeded a filmet, és hiányzik belőle kb 10 perc, majd TE leszel a legjobban felháborodva!
Szóval szvsz neked kell elgondolkodnod a fogalmakon! Milyen érdekes !! 680 ember rajtad kivül betudja tartani! És ők értik is , hogy miért van ez a szabály...
Akkor most hol van a hiba? -
#3332 FIGYELEM!
Sajnos átmenetileg a HUB-ot 680 userre korlátoztuk, mert igy viszonylag stabilan megy. Aki nemfér be a hubra,annak tudom javasolni a többi hubot! PL: a KOLI is bir pár usert:
koli.sytes.net
Amint van valami megoldás rá hogy több usert is birjon a hub, akkor ez a korlátozás megszünik!
Ha van valakinek ötlete,az dobjon egy MAIL-t, vagy keressen meg please! Olyan embereket is keresnék,akik jók C# programnyelvben, mert fejlesztenünk kéne. Feladat van,csak én lama vagyok a programozáshoz.:((
Addig is bye mindenkinek! -
#3331 Legyél kitartó....azért irja ki,mert a HUB kissé maxon megy....Levan lassulva a felfogása...
Irjon már valaki egy normális HUB progit légyszi! HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP
-
#3330 Bannolva lettél ! Indok : 2.4. Tilos megosztani letöltés könyvtárat (received files, my download, incoming, stb...) és befejezetlen fájlokat.
Nos, csak ugy szólok ,hogy még most is benne van a megosztásodban ...csak nézzél szét!
Én kb ezt idézném Kismackótol: Downloads, letöltés, temp, incoming és hasonló nevu könyvtárak megosztása TILOS, mert nem fogunk nyomozni, hogy teljes vagy darab fájlokat osztasz meg ilyen név alatt!!!!!!!!
És lám ha szétnézel ,meg is találod a bannolásod okát...:))) -
#3329 Zsolesz legyél kitartó! :)) Sokan vagyunk a HUBon, és a script is meg a hub is kissé belassult...! KITARTÓAN TESSÉK PRÓBÁLKOZNI!
-
#3328 de neke maz irja ki hohy unkown adress!!
-
#3327 Még mindig az ami volt!
hungary2.no-ip.com
matrix-hub.no-ip.info
stb.stb -
#3326 Jó a jövöhét is! Majd keressük egymást! Bye! -
#3325 valaki modja meg hogy mi a mátrix hub cime mer a mostanival nem működik!!tegnap még működött!!! -
#3324 Nem vagyok most otthon és nem tudom megnézni, de meg tudjátok mondani, hogy lehet-e egy felhasználót neve alapján megkeresni a HUB-ok között, hogy éppen melyik HUB(okon) van, ha online van? (DC++)
Köszi -
#3323 Köszi, már rajöttem már megint mekkora láma vagyok. Elég volt csak a DC++ settingsben beállítani, hogy passzív módba kapcsolódjon (tűzfalon keresztül) és már ment is a keresés. :))) -
zsolesz #3322 What's the matter with MATRIX?
-
#3317 Mi is csak 750-en voltunk ma este a MATRIX-on..
Bár szerintem ez már szokványos..
Nem feledni! hungary2.no-ip.com
És tessék menni a KOLI-ra is! Mert egy HUB nembir el mindenkit!! koli.sytes.net
-
#3316 Szia kedvencem..:))
Nagyon jók ezek a jelentések..
Kéne majd beszélnünk....Várom ,hogy jelenkezz! Jah és bocsi a multkoriért,de tudod , hogy tartoztam ezzel.. -
izb #3309 Köszike!Megnyugtattál:))
Hál istennek azota megy,de még igy is sokszor kidob!!
-
K.András #3301 ilyen hülye kérdést rég olvastam már..:DDD
Hát ugy teszed fel ahogyan a magyar oldalra a magyar tartalmat, vagy netán azt gondolod hogy a románoknál másképpen müxik a net? -
#3298 A script hisztizik csak,de most cseréltünk,szegény GÓGYI meg most pihen,mert kissé sok neki a 700 user..:))) -
#3297 http://dchun.hq.hu
http://dchun.go.ro -
#3292 Nem, biztos, hogy valami szar a keresővel, mert tényleg nem ír ki semmi találatot. Bírom, hogy mire vagyok kíváncsi, kiírja, hogy keres és semmi.
Biztos, hogy szar, mert direkt olyanokat is beírtam, amit kereső nélkül már megtaláltam.
DC++ 0.181-est használok, lehet ez a verzió bugos?
Még egy gyerektől hallottam, hogy ugyanezt csinálta neki is, de mások nem nagyon reagálnak erre a problémára.
Megpróbálok majd feltenni egy másik verziót, ha találok.
Egyéb ötlet valai ?????
Köszi -
izb #3291 Ja még nem irtam,de a
Matrixrol beszélek!!!!! -
izb #3290 Azért az elég csunya dolog lenne,ha a hub kidobna,és ezért ti a szabályaok szerint bannoltok!!
Remélem nem igy van!! -
izb #3289 Kedves OP ok fene sem érti,hogy ezt miért kapom!!
*** Kapcsolódás hungary2.no-ip.com...
*** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
Your IP is banned!
*** A kapcsolat megszakadt -
#3275 Jó az ajánlatod, de csak akkor szeret az userek ha állandóan megy a HUB és minél kevesebb legyen a restart stb. Ez inkább gondolkozzon mélyen, hogy képes-e megoldani? :) -
#3272 vagy csak nem talál semmit, enniyt, vagy mi a konkrét jelenség?:) -
Pintyőke #3271 MATRIX-al mi a helyzet? Hogy hogy csak 4-en vagyunk rajta (bot-al egyutt)??? -
#3265 Aki még nem ismeri a Mátrix típusú filmet, most 20:05-kor meglesz a vörös kettes csatornán! Jó TV-zést kívánok, főleg DC-zés mellett. -
#3261 Hi mindenkinek!
Hu mi van itt...:))))
Azt sem tudom hova kapjam a fejem,...Mennyi reklám és érdekes info..hehe
-
#3259 Üdv!
DC++ 0.181-et használok és nem működik a keresés!
Tud valalki megoldást?
Köszi