14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#3434 Írtam levelet, aki megkapta (ketten) továbbítsák plíz az illetékeseknek! -
Nomád #3430 Szia Laczy!
Igen, ti is rajta vagytok! :-)))
Nemsokára elérhető lesz! -
#3428 ok:) -
#3427 Kösz, megkaptam. Válaszolni most nem tudok, bolicot meg gondolkodom, hogyan lehetne levakarni :-/ -
#3426 Dikkma
küldök egy mailt mindjárt -
#3425 csak idéztem volna belőle na mindegy legalább az ip megmaradt
Megkérnék szépen minden DC admint, hogy írjanak nekem 1-1 levelet!
A topic többi látogatóját pedig, hogy ha bolic a topicba vagy akárhova máshova ír, jelezze [email protected]
Köszönöm
-
#3423 AAAA ki vágta ki? Bruce te voltál? -
#3422 "Vagy én még megbánok neked tovább, míg el nem öregszel!"
bolic, te egy fogyatékos vagy. -
#3418 ##### moderálva ##### -
Nomád #3415 Sziasztok HUBosok!
Ha valakit érdeekel a magyar HUBok listája, akkor az alábbit tegye:
Public hub list andress sorba másold be:
http://matrix-hub.no-ip.info/HungaryHubList.config
Ekkor letöltődik az (általam) ismert magyar HUBok listája a DC++-ba. Ha vannak újabb HUBok, (vagy valami nem stimmel) kérek egy e-mailt ([email protected]) és javítom vagy hozzáteszem!
Sziasztok...
-
Nomád #3413 Tájékoztató!
A News szervernél a USENET hírcsoportokkal kis gubanc van. (nics szinkron a nagy szerverekkel) A hiba kijavitásán dolgozom! Köszi a megértést! -
Nomád #3412 Szia Laalee!
Megnéztem a News szervert, ami bizony üzemel. A gond nálad lehet a proxy kiszolgálónál. Nem minden esetben szokták a 119-es portot engedélyezni a proxy szervereknél. Egy biztos...
A MATRIX News szerver megy...
Szia: [OP]Nomad -
crx #3411 Köszönet! -
crx #3409 Lene még egy pár kérdésem. Mondjuk Pl Hogyan tudok keresni valamit. Elvileg a HuB on fenn vagyok. -
Bryen #3408 nm -
crx #3407 Jo Köszi azt hitem én rontotam el valahol. -
Bryen #3406 próbálkozz! Előbb utóbb beenged! Ez nem a te hibád miatt van! -
crx #3405 Ezt irja ki ijenkor mi a teendö?
*** Connecting to hungary2.no-ip.com...
*** Connection refused by target machine
Lehet hogy a szolgáltato nem engedi? -
crx #3404 Köszi probálkozok remélem sikerülni fog. -
Bryen #3403 crx: beállítások után (nick, sévszélesség, download slots, upload slots (általában min 3)...stb) public hubs-nál (jobb alul), vagy farorite hubs-nál beírod a hub nevét amihez kapcsolódni akarsz. (pl. hungary2.no-ip.com) -
crx #3402 Lene egy aprocska kérdésm Letöltötem a dc++ nevü programot és azt szeretném megkérdezni, hogy tudok felcsatlakozni valamelyik hub ra? -
#3399 Configuration:
Account: freenews.sytes.net
Server: freenews.sytes.net
Protocol: NNTP
Port: 119
Secure(SSL): 0
Code: 800ccc0d
server not found...
ha ezek az adatok jok akor a proxy a szar... -
#3398 Mennie kell.. -
#3397 neo ez a news szerver mukodik vagy sem... itt proxy mogul vagyok es nemtom hogy a 119 es port van e tiltva vagy nem megy a szerver -
#3396 ha jolsejtem matol egy jodarabig nemfog ide jarni... :D -
#3395 MODERÁTOROK!
LÉGYSZI TILTSA MÁR KI VALAKI EZT A BOLICOT! MERT SEM AZ EMBER,SEM A TÉMA AMIT NYOM ,NEM TARTOZIK IDE!
NEMHISZEM EL HOGY NEMLEHET INNEN KITILTANI AZOKAT AKIK NEM IDEVALÓK!
BOLIC HA NEM FEJEZED BE
MÁR KOMOLYAN UNALMAS A MÉRHETETLEN PRIMITIVSÉGED!
RÁADÁSUL EZZEL A TOPIC SZINVONALÁT RONTOD! CSINÁLTÁL MAGADNAK SAJÁT DC-TOPICOT,HUZZÁL ODA IDÉTLENKEDNI!
-
#3394 Én vagyok az. :) Én is makacsolok, tehát aki siket, kedves volt, csak az ideghullámom miatt tettem tönkre valakit. :)
Ne aggódjon, el fogok múlni, csak ide nem írom idétlenül, elég a privát üzenet. :)
Bruce-Lee: Megértem, hogy sokan nem tetszettek az az izé gusztustalan logóm (persze nekem tetszik), volt olyan logó valakinek, ami p*ncit mutat az persze gusztustalannak nyílvánítanám. ;) Tökmindegy, csúnya volt a 850 darab emailbomba! :)) .... Inkább nem írom, megyek privátüzenetezni. :) -
Vattamano #3393 Hali!
Ki az a bolic? -
#3392 Az a baj bolic hogy nem veszed észre:
nem te vagy moderálva, hanem a másokat zavaró, fikázó, gyalázó beszólások amelyek zavarják a többieket és nem tartoznak a témához, vagy az elmúlt napokban látható logód melyen bu*ik szopták egymás fa*zát .. erre izgulj otthon a te dolgod, de ne hozd be a fórumba mert a hányinger kerülget tole(d) - talán nem csak engem.
Az meg már a te egyéni szocproblémád hogy a hozzászólásaid zöme nagyrészt beleillik a fenti kategóriába - így te a legtöbb esetben moderálva vagy.
Amíg hasonló stílusban és módon veszel részt a fórum életében, bizony törölve lesznek a hozzászólásaid (akármilyen néven és IP-rol is jössz fel)
Próbálj változtatni, hidd el neked is könnyebb lesz.
Egy idoben olyan normálisan tudtál viselkedni, miért nem tudsz most is olyan lenni??? ... -
#3387 Unalmas vagyok? Nagyszerű! Csinálok neked valami érdekfeszítő, kínzó műveleteket, ha tetszik, tovább csinálom. -
#3385 Majd a nevemre veszlek.....Jó lesz???
-
#3381 Bolic maradj már nyugton....Nemunod még? Mert itt mindenki unja már de nagyon a baromságaidat!
-
#3380 Na jó, fikázni fogok. -
Nodlee....Van olyan dolog ,amit te értesz?
-
#3365 Nekem most megy. Próbáld meg.
-
Nomád #3364 Sziasztok!
A HUB társadalom számára megnyilt a MATRIX News Szerver. Használatáról, beállításáról, valamint a hírcsoportokról a http://www.matrixhub.ini.hu weboldalon, a News Szerver link alatt olvashattok.
Extra szolgáltatásként a News Szerver tükrözi a nagy USENET hírcsoportok közül egy-két szekciót.
Ezek:
hun.lists.hix.guru Technikai fórum
hun.lists.hix.moka Viccek tárhelye
hun.lists.hix.mobil Mobiltelefonokról amit csak lehet
hun.lists.hix.jatek Játékokról...
hun.lists.hix.coder Programozók fóruma
Remélem sok látogatója lesz a szervernek!
[HUN]Nomad -= Matrix OP =- -
#3361 köszi már sikerült
-
#3358 Próbálkozni kell! -
#3357 helo
Nem tudok feljutni a mátrix hubra.
Mindíg azt írja ki hogy your ip banned!!
Mindent úgy csinálok ahogy a szabájzatban van!
valaki segítsen hogy ilyenkor mit lehet tenni.
előre is kössz -
#3356 Hiba!