14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
imre969 #13531 hello
egy kezdő dc++ felhasználó kérne egy kis helpet -
KaBuTo666 #13530 kár,és tenksz a helpet... -
blackgamer #13529 foglalkoztam a témával, TTH-s Delphi verzió nincs (legalábbis fél éve még nem volt)
én feldobtam Visual C-t, simán átlátható a forrás, átírod amit akarsz és lefordítod, ennyi -
KaBuTo666 #13528 igaz,de nagyon fontos lenne,itt biztos megtudják mondani,vagy nem...:) -
#13527 Két hozzászólással lejjeb is ezt írtad ;). Szerintem addig még bárki, akit érdekel is a fórum el tud olvasni ;) -
KaBuTo666 #13526 Hi!
Delphis forrás kéne TTh-ról(Tiger Tree Hash).
Nem c-ben irodot,hanem delphiben!
Eddig sehol nem találtam meg,aki megtalálná nekem az egy isten lenne...! -
#13525 Lehet 44év akart lenni? :))) -
keeper2 #13524 Én nem mondtam egy szóval sem, hogy mind szemetek lennének, alapvetően a felhasználókért vannak, ráadásul nem is fizetésért csinálják a dolgukat. Ellenben, van néhány, amelyik elég szemét módjára viselkedik, vagy op-hoz nem méltóan nagy hülyeségeket csinál, de attól még ne forgasd ki a szavaim az iróniához, kérlek. Viszont, bár nem ismerem az előzményeket, de incomplete fájl megosztásért szerinted milyen esetben lehet reális (legalább) 44 hét ban?
Ha már TTh-t említették, engem is érdekelne, lehetőleg turbo pascal vagy c nyelven, vagy a leírása, hogyan is számolja a hash értéket (de nem vagyok programozóguru, csak emelt szintű középfokú programozóim van, ami egy főiskolai mellett a semmi felé konvergál). Kerestem egy fájl összehasonlító programot, de sajnos az igényeimhez kellőt sehol sem találtam meg, fórumokon meg egyenesen azt mondták, nem is megvalósítható, úgyhogy nekem kellene létrehozni, és szerintem ennek legegyszerűbb megoldása a hash-eléses lenne. -
KaBuTo666 #13523 Hello!!
Delphis forrás kéne TTh-ról(Tiger Tree Hash)
Ha valaki talál nekem Delphis forrású TTh-t(Tiger Tree Hash),akkor az egy isten!!
Vagy ha tudsz valamit rola aho lkerehetek ilyen forrást,akkor irj a emailemre:
[email protected]
-
#13522 tudom... :) -
#13521 a gúny a sorok közt volt :) -
genci #13520 Ő is köcsög ... :D -
#13519 te is OP vagy... -
#13518 Hmm. Az OP-ok mindig köcsögök meg szemetek. -
#13517 ezért kéne bevezetni mindenhol a regezési kötelezetséget amit a mátrix is próbált! csak ösze kéne fogni a hubtulajoknak hogy egyszere vezesék be! így senki nem veszít a látogatotságából akarom mondani az userszámból! -
#13516 én egyszer egy linkelésért kaptam perm.bant.
nem firtatom hol... -
#13515 na most a mi kis városunk egy IP-vel nyomul a kábeltévé hálózatról kifelé a netre.egy ember direkt csinálta a balhét kb. 10-15hubon volt perm.banunk, amíg a kispajtást el nem kaptuk és ki nem lett nagy nehezen /nem mindenhol/ magyarázva a dolog...
suxxx
és mi még másik ip-t sem tudtunk kérni :( -
keeper2 #13514 Ezt nézzétek meg, ma belépéskor kaptam ezt az üzenetet az egyik hubon:
Reason: Letöltés alatt lévő file megosztása Tilos!! Don't share Unfinished files!! Letöltés\DC_ATMENET\01-VA-Juventus_Mix_7_-_Mixed_By_Kovacs_Nagyember_Laszlo-DoKY.mp3.RUKIOMBU4TGZYJNUAVGMYF2HO2WO53L54HDPGAQ.dctmp _BAN_1886221411m
Remaining: 44weeks 7hours
IP: **.**.**.**
Nick: [HUN]Batyik
Egyrészt, nekem semmi közöm a dologhoz, mivel sosem osztottam meg félig letöltött fájlt, nem is létezik ilyen elérési út a gépemen, valamint elsüllyednék a szégyentől, ha ilyen, számomra(!!!) undorító stílusú zene maradványai lennének a gépemen, ilyen nicket sosem használtam. Valószinűsítem, hogy lebannolták az ip-t, amit kicsillagoztam, és pont ezt kaptam ma meg a szolgáltatómtól. Persze, lecseréltem, mert a fenéért bünhődnék én más helyett, de ultra brutál dolog nem befejezett letöltésért legalább 44 hét (gondolom 1 év volt) bant adni. Kíváncsi lennék arra a kö*ög op-ra, aki ilyet képes osztani ezért. -
keeper2 #13513 Memória ügyben nem tudok nyilatkozni, azt nem is szoktam nézni, mennyit foglal, van elég, ellenben a proci ügyében: ténylegesen fent vagyok a diablo-n, és más nagy hubon is, valamint van jópár fájlom letöltésre várva, ellenben, ha ugyanazt a queue-t használva felmegyek ugyanazokra a hubokra eredeti dc++ alatt, töredéke annyi prociidőt használ, mintha ugyanazt bcdc alatt használnám (rövid ideig megpróbáltam a czdc-t is, de az még rosszabb volt).
Igazából az emule az igazán jó, ott nagyságrendekkel több felhasználó kezelhető le töredéke annyi erőforrás felhasználással (mind felhasználónál, mind a szerveren). Sajna, magyar cuccok viszont szinte egyáltalán nincscsenek. Mielött még valaki azzal gyanusítana, hogy azt reklámozom, egy másik fórum emule topicjában meg pont az emule hibáit ecsetelgettem, pl., hogy nem lehet fájl listát letölteni, csak speciális körülmények közt, illetve, hogy nincs könyvtárstruktúra a megosztásban, így meg lehet őrülni, ha sok egymáshoz kapcsolódó fájlt akarsz letölteni, mert 2x kell kiválogatni, valamint, hogy a magyarok totál távoltartják magukat ettől. -
#13512 Szia :)
Néztem, és örülök neki, hogy fenn vannak a források. Tényleg.
Melyik fájlra gondoltál? (majd csak holnapután tudom megnézni, 5 percen belül el kell tünnöm itthonról.. szolgálat az első..) -
#13511 kukkold meg az oldalt van fent egykét foráskód és észrevetem egy hibát a te oldalad egyik fájlában mégpedig azt hogy kétszer van fent ha minden igaz ;] -
#13510 bakker erre meg nem is gondoltam :D es van benne valami :) -
hano2 #13509 Sziasztok!Ma reggel óta nem tudok EGYETLEN hublistát sem betölteni(BCDC++0.674)A magyar listákon ezt írja ki:"Hublista letöltve..." és csak egy sor szerepel-Név: "X-HS v 2.0.1.1 szerver" Másik listánál: "Célszámítógép megtagadta a kapcsolatot"(A letöltés-keresés rendben megy)Csak az a hub töltődik be,ami a kedvencek között van.Mi lehet a gond?Kösz előre is a választ. -
#13508 Akinek a DC sok ramot és processzort használ:
* Ez azért van, mert fenn vagy a Diablo hubon
Ha nem, akkor
* húszezer fájl van a letöltési sorodban
stb.
Általánosságban elmondható, hogy a DC jelentős memóriát használ el, ha nagyon nagy hubokra lépsz fel (ebből esetleg többre is).
Nem értik meg a hubtulajok (sem), hogy a tizenx-ezer fős huboknak épp ezért semmi értelme! Amíg nincs olyan kliens, ami ekkora adatmennyiséget tud kezelni, használhatatlan. És nincs hozzá mindenkinek 3 Ghz-es processzora.. szal.. A felhasználók ebből azt a következtetést vonják le, hogy az egész DC egy nagy szar. Ahelyett, hogy keresnének két kisebb hubot.
Megalománia.
Bah. -
#13507 Tudtok ajánlani olyan DC klienst ami nem használ 60-80 egyes esetekben 100 MB ramot? Jelenleg BCDC-t használok. -
keeper2 #13506 Jelentem, nálam is extrém magas a proci használat bcdc alatt. A hash-elés eshetősége teljesen kizárt, mielött még ezzel vádolnának meg... mivel számítógép szerelő és rendszergazda is vagyok, valamint pár éve használok dc-t, így azthiszem ki tudom szűrni az egyszerű beállítási problémákat, de nem tapasztaltam ilyet itt. Ha igen sok felhasználó van a hubokon, amiken fent vagyok, akkor jön elő a bcdc-ben ez a túlterhelés, ellenben, ugyanannak megfelelő eredeti dc++ -ban tökéletesen megy, ugyanazokon a hubokon fentléve, ugyanazokkal a beállításokkal, queue és egyébbel. Szóval, valamelyik plusz eleme használja ilyen erősen a procit. Mindenesetre, nekem megfelelne a sima dc, de jó volna, ha ugyanúgy tudná gyűjteni, mint a bcdc, az azonos hash értékűeket egy lenyíló listában. Esetleg nincs ennek egy beépülő modul verziója a dc-hez? -
#13505 letolteseknel a befejezetlenhez ird be ahova akarod hogy tolcse egyaltalan dc-rol van szo? :D -
Sanyesz5 #13504 Sziasztok
Bocsi ha rossz helyen járok,csak nincs időm keresgélni,
nem tudja vki hogy kell átírni a Temp utvonalát egy másik meghajtóra??
Arra gondolok ami a Dokuments and settings\név\... ide rakja a cuccost -
#13503 nem tom amugy a dc-m nekem is 70%-os és idegesítő de azért nem 100% :) -
#13502 azért ennyire nem vagyok láma :)
már nem hashel régóta...
harmadik indítás volt mióta a file listát frissítette... -
#13501 nezd meg ezt nem biztos hogy ez a baj :) -
#13500 Hy all!!
Miért van az,hogy a BCDC++ kliens kibaszottmagas (50, 60, 70, 80 %-os)
processzorhasználatot generál?
Tudnátok ajánlani egy jól működő, alacsony igényekkel rendelkező klienst?
Mert egyszerűen a hajam égnek áll,hogy itt pörög 100%-on a gép a kibaszott dc miatt, és alig tudok mellette mást csinálni... -
#13499 lehet hogy igazad van,de hozzáértő segitséget kerestem. Közben megoldodott hibás RAM volt a probléma.
-
#13498 segítséget kérek vagy hasonló nevű topikban több szerencsével jársz! -
#13497 Lehet hogy nem DC-s téma de megkérdezném. WinXp ujratelepités után sürün kékhalálozik és fizikai memoria listázásba kezd....van valami tipp hogy mi lehet a baja? -
#13496 "Huzzon gumit az UTP kabelre..."
megmondom neki :DDD -
#13495 Huzzon gumit az UTP kabelre :D A DC nem jelent nagyobb veszelyt a gepre nezve biztonsagi szempontbol mint egy bongeszo (nyilvan tuzfal + virusolo kell a DC melle is, elofordulhat hogy valaki virust oszt meg hiaba igyekszik figyelni az ember). Router moge sem art persze szoftveres tuzfalfal, ami nem enged mas programot kommunikalni a megnyitott porton csak a DCt. -
#13494 a filecserének az a lényege hogy adathalászok "áldozatává" válsz... miközben te magad is halászgatsz :)
ha annyira fél rakjon fel pl ie helyett ff-et és ne nyitogasson meg minden emailt amiben ráadásul még csatolt file is van :)
a tökéletes biztonság az ha nem netezik; dc-nél ha nem osztod meg a dokumentumok mappát egy az egyben sok érzékeny adatod nem forog veszélyben. max emailcím ha valósat adsz meg -
#13493 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: kedvesem műfaterja elkezdett problémázni(és letiltani DC-t), mondván, hogy az megkerül minden programot, tűzfalat, mindent, és általa átvehető a gép felett az ellenőrzés, vmint adathalászok áldozatává válhat..a kérdésem pedig az lenne, hogy van-e alapja eme félelmeinek, ha wifi router mögül DC-zik, és mondjuk egy portot fwardol Dc-nek?? Előre is köszi. -
#13492 Akkor mégiscsak rossz volt az az ikon...