14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
hano2 #13571 #13509-választ én sem kaptam,amikor írtam 6-ból 6 nem müködött,egy nap múlva jó lett.Esetleg innen probálkozz: http://www.dcinfo.org/ -
#13570 használj másik listát...
nekem volt olyan hogy 3-ból 3döglött volt... -
unscarred #13569 Helló Mi van akkor ha BCDC++ passzív módban sem tudok csatlakozni a hublistára
Segitsetek!
-
Emmegki #13568 Na ma volt nálunk a szerződéskötő, ő azt mondta hogy csak passzívban fog menni. (Tanet nevű helyi cég) -
#13567 Netszolgaltatodnak mi a neve? HWBn ugyanis nincs chat mode ami indokolna azt hogy nem tudsz tolteni/keresni -
#13566 hwb-n nem vok ismerős én először azt hittem hogy te is diablora akarsz felmenni :) -
Emmegki #13565 Mindegyiknél ua. a helyzet, kicsi vagy nagy tök mindegy. Egyébként 10 giga megosztás és HWB. -
#13564 ez is igaz :( -
Szmeby #13563 Ez még mindig csak feltételezés, hogy az a baj. De ha már a problémás user nem veszi arra a fáradságot, hogy felnézzen ide, akkor ti se rágódjatok rajta ennyit. :) -
#13562 és ha én besétálok, hogy:
"Hi! kéne egy portot forwardolni xy gépre mán jelleggel..."
úgy elküldenének az anyámba, mint annak a rendje. -
#13561 nem a kábelnetek azok amik tipikusan passzívok, hanem a mikrohullámú és rádiós szarságok. chellosok, tonline kábelesek mind lehetn(én)ek aktívok. as far as i know :) -
#13560 na yo azert nem minden egyes port de nagyon sok port nyitva van amit meg lehet adni a dc-nek :) több van nyitva mint zárva ;) -
#13559 Szep lenne ha a szolgaltato routeren minden port nyitva lenne... :D -
#13558 -
#13557 és véleményed szerint hogyan fognak a mezei júzernak a szolgáltatói routeren forwardolni???
mert sztem sehogy, de részemről ennyi is a téma.
ámen -
#13556 és akkor miuvan? ott minden port nyitva van... -
#13555 mivel most lett bekötve a net, még lehet szolgáltatói router mögött... -
#13554 ezt nem értem! elolvasa az egyik oldalon a passiv&aktiv beálítást és beálítja léent meg mondta hogy nincs tűzfala és mivel most lett bekötve ni a net gondolom nincs routere! még mindig nem válaszolt hogy mennyi megosztása van és melyik hubra megy fel.... -
#13553 "Most lett bekötve a kábelnet "
az itthoni kiépítésből. és iskolai tanulmányaimból továbbgondolkodva akkor is 99%-hogy passzív lesz. -
#13552 pasziv&aktiv bealitasokrol szolo leirasokat megnezted?
melyik netszolgaltatonal vagy? -
Emmegki #13551 nem t'om -
#13550 netszolgaltatod veletlen nem egy ipt oszt ki tobb embernek? -
Emmegki #13549 Nem, semmi hubnál se megy. Passzívban működik de aktívban jobb lenne. -
#13548 mivel nincs tűzfala meg gondolom routere se mivel az is tűzfalnak mondható ezért miért ne menne aktívba ne arra törekedj ami az egyszerűbb hanem ami a célszerübb!
én arra gyanakszok hogy 5 giga megosztásal csatlakozott a diablo hubra és nem tud keresni mivel ott 10 vagy 12 giga alatt nem tud keresni és letölteni ha jól tudom! én erre gyanakszok! -
#13547 talán csak passzív móddal megy... úgy próbáld. -
#13546 melyik hubra csatlakozol és hány giga megosztásal? -
Emmegki #13545 Ja, és 0.4032 a verzió mert a 0.6x-ek állandóan fagynak. -
Emmegki #13544 Sziasztok!
Most lett bekötve a kábelnet és a DC-t nem tudom keresésre meg letöltésre bírni. Mit állítsak be? (nincs tűzfal, win98) -
norti #13543 µtorrent :D
ON :P -
Szmeby #13542 nmdc -
#13541 bcdc -
Tmac #13540 strongdc -
#13539 DCINFO -
#13538 Szia
A program indítása után nyomd meg az F1 billentyűt, meg fog jelenni a "DC++ Help". -
#13537 van valami igazad,de van időm kivárni,a gépem meg ugyis megy mindig -
#13536 csak elcsodálkoztam, hogy ez a topik még mindig nem a hatszáznyolcvanezredik a sorban....
egyébként chatelésre jó, letöltögetésre meg olyan mint sajtreszelővel rejszolni. -
#13535 hmmm de ha nem használod akkor eltévesztetted a forumot
-
#13534 úff! ti még hasnyáljátok ezt a megafost? részvétem!
pe205: akko kérdezzen, ne azt kérdezze, hogy kérdezhet-e! nem? -
#13533 ugy van riaszd el a DC-től azonnal...elvégre ezért van a forum nem? Ha meg percenként ledobája valaki a HUB-ok rol attol senkinek se lesz jobb
-
tomo #13532 amint kerdez is valamit, lehet hogy kap ra valaszt.
amugy koszi az informaciot, de pillanatnyilag nem tudunk mit kezdeni vele.
orulunk, hogy van egy kezdo felhasznalo, aki helpet ker. tenyleg, miert helpet ker, es miert nem segitseget? he?
vazz