14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#13611 el is olvastaam de nem találom,hogy mit tőltsek le csak nyelvi fájlok vannak maga a magyar progi hun van? -
#13610 köszi a segitséget -
lektor #13609 Sztem nezd meg itt -
lektor #13608 a dc, meg a bcdc kliensek a legjobbak, csak az a baj, hogy en jobban szeretem a tobbszlu letoltest.... -
#13607 Hy most kezdeném el a BCDC++ ozást ha segítene valaki hogy honann és mit kell letőlteni és mi az a DC++ és a BCDC++ között a különbség?ja és honann mit kell le szedni hogy fusson !!!!! köszi -
#13606 háát igen az rm szépen indult de valamit elrontottak benne /a hibákat sztem Fleet ismeri/ nekem magas hogy mi benne a rosz de nekem mindig kifagyott...ugyhogy DC++,vagy BCDC++ vissza az alapokhoz:)
-
lektor #13605 igaz, strong az is, csak mas a kinezete, meg nincs benne bug! -
#13604 rmdc egy kalap szar, mindenkeppen kerulendo. UKC meg egy az egyben strong (legalabbis en nem lattam jelentos valtoztatast benne...) -
lektor #13603 az rmDC++ az nem rossz, csak asszem az utolso kliensverzio az rmDC++0.403D es azzal nem minden hubra lehet felmenni, viszont van egy masik, amit en is hasznalok UkCable++. Ugyanugy tobbszalu a letoltes, es valami 17MB a kliens, tehat jol nez ki, lehet valtoztatni a kinezetet, stb... az egyik legjobb sztem... -
#13602 én most az "rmDC++"-t nézem,az szép -
#13601 Minden klienssel elfogadható sebességgel lehet tölteni, ha aktív módot használsz.... -
#13600 Háát én kiprobáltam egy párat,de meguntam a sok crash meg egyéb hibaüziket,meg az ujrakonfigurálásokat.Ezért maradt a BCDC. -
#13599 melyik most a legjobb kliens?
olyan kéne,ami többszálas,mert azt olvastam azoknál lehet leggyorsabban tölteni -
#13598 De az több mint egy éve volt
-
#13597 FiFi én a priviket,meg egyáltalán semmit nem Loggolok nálam ez is alapelv és idéztem a mondatot nem én találtam ki csak egyetértek vele:)Sejtem egyébként mire gondolsz,tényleg voltak anno privimásolások de szánom bánom bűneimet és azota nem mentek semmit.Senki nem hibátlan jelszoval:D
-
#13596 érdekel az a privi amiben valaki nekem panaszkodik hogy te olvasod és archiválod a privijeit? :) ha már alapelvek.. -
#13595 Az nem én voltam, de az ő becenevét ismerem ugye. -
#13594 ha nem tetszik valami menj el aról a hubról mindenki igy csinálja és majd idővel rájönnek arra hogy valamit roszúl csinálnak! -
#13593 "A És ami még fontosabb: A HUB A USEREKÉ! Ezt nemárt észben tartani. HUB-ot a directconnecthun közösségért hozd létre, és ne a benned szunnyadó Napóleont akard életre kelteni!" ez egy idézet egy réges régen elfeledett alapelvről......emlékszik rá még valaki?
-
#13592 Én csak kellemes karácsonyt kivántam nekek....a nemi szervek emlegetése eszembe se jutott,már bocs de ebben semmi sértő nem volt
-
#13591 Mi van, mindenki itt sírja ki magát, ha kickelem? Faszom. Ha valakinek nem tetszik, hogy kickelem, a hub e-mail-címére lehet levelet küldeni. A fórumokban és az admin-hubokon meg kurvára le lehet szállni rólam. -
#13590 Neked is kellemes ünnepeket -
#13589 Csatlakoznék az előttem szolohoz.Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt,és Boldog Uj Évet kivánok -
#13588 Boldog Karácsonyt, Békés Újévet P2P használók !!! -
#13587 DE mennyire nincs értelme egy forumban lökött usereken,meg idegbeteg OP-okon vitatkozni /besorolhattok mindkét kategoriába/ -
CrON #13586 Szóval SP2 tűzfal kikapcsolva, TVNET adsl a szolgálató -
#13585 ehhe :) -
#13584 -- 0.01 2001-11-21 --
* Initial release.
* List hubs, connect to them and chat
jó régen kezdhetted a dczést bolic :)
max7 legyőzted fleetet rutinból :)) -
#13583 Fleet nyugi... az idegesség árt az egészségednek[#ejnye1
-
#13582 hoho nyugi csak kulturáltan! fleetcommand olvasd el a lábjegyzetem (aláirásom) és fontold meg :) -
#13581 - [17:58:12] <[HUN]danett> mivan baszd meg???
- [17:58:16] <[HUN]danett> kinjyírlak
Ez pedig bolicpöcs "névtelen" fenyegetése. Téged meg kéne ölni, te pöcs. -
#13580 [16:38:08] <[HUN]bolic> húhú :]
[16:38:29] <[OP]FleetCommand> bolic, te örökre banolva vagy
[16:38:45] <[HUN]bolic> Nem panaszkodom. =)
[16:38:53] *** Szétkapcsolva
Ez volt a kb. 5 éves passzív DC-zés után a leggyorsabb bannolása. -
#13579 magában az SP2-ben is van tűzfal, ha jól tudom. azzal mi a helyzet? -
#13578 nem lehet hogy a netednél van a gubanc? ki a szolgáltatód? -
CrON #13577 Azt hittem Keeper megoldja nekem a helyzetet, de nem így történt.
Feltettem egy winxp sp2-t az új gépemre. Nforce 4 alaplap (gigabyte A8N-E) és minden DC és Torrent alkalmazás kifagy. Nincs végzetes hiba, de kb 1 perc után nincs adatforgalom.
Mindent kipróbáltam már
windowsupdate
összes víruskergető, tűzfal kikapcsolása (nod32, zonealarm)
a két hálókártyából kivettem egyet, csak az alaplapi maradt
felraktam az asus féle drivert és az nvidia félét is (alaplapi driver)
windoze tűzfal kikapcsolva
Talán fontos lehet: csak TCP/IP protokol van telepítve, nincsen windows hálózat, file-nyomtatómegosztás, stb.
Egyszerűen nem értem miért fagy ki minden torrent kliens. Próbáltam Azureust, Bitcomet-et, ABC-t. Először azt hittem, hogy a java miatt van, de Bitcomettal sem megy, pedig az C++-os.
Szóval várom az ötleteket, mert kurvára nem értem mi lehet a baj...
-
keeper2 #13576 Egy jó tanács, ha netán nforce 4 (amd) lapja van valakinek, és rendszertelen (de pár percen belüli) időszakokban végzetes hibával bezáródik a dc (próbáltam már korábban minden jelentősebb típusát)(amikor kérdezi, hogy menjen-e a fejlesztők honlapjára): le kell szedni az nforce driver minden hálózati összetevőjét és csak simán feltelepíteni a kérdőjeles eszközöket az eszközkezelőben (akár lehet az eredeti driverből is venni ezeket). Mint tapasztaltam, valamelyik hálózati összetevő okozza ezt. Nálam chaintech lap van, elképzelhető, hogy más lapoknál ez nem jelentkezik, mindenesetre, ha mégis.... -
#13575 az utobbi ketőre a nem megfelelő slot szabályok miatt alakult ki ez a helyzet!
(elkezdtem emiatt otrentezni) nem csak kapni lehet hanem adni is kell! és ezt szigoruan ellenörzik! -
#13574 Illetve a lan-os DSL-nek sunyi korlátozóval. -
keeper2 #13573 Szerintem valószinűbb, hogy a probléma nem a szolgáltatódnál van, hanem egyszerűen a magyar mentalitás ütközik ki a dc-n, vagyis mindenki csak letölteni akar, ezért kézzel-lábbal korlátozzák a feltöltést, valamint az utolsó leglassabb kábelnetes vagy adsl-es is hajlamos lan-osnak kiadni magát. -
#13572 Szisztok!Szerintetek egy szolgáltó korlátozhatja a DC+ sebességét?Kb.1 hónapja csak 2-4kbytal tudok letölteni szinte minden honnan.