14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
marcedli #4727 ko-li: a véleményem nem hiszem, hogy méltatlan lenne hozzám, és ismétlen, nem fikáztam a mátrixot.....mennyi idő kell, hogy felfogd?
de szerintem itt zárjuk le....ma szar napom van....egyesek tudják is, hogy miért....szal légyszi hagyjál most. -
marcedli #4726 az az igazság, hogy igazából azt nem értem, hogy bejövök ide a fórumra, megjegyzést fűzök valamihez, erre valaki olyasvalaki nekem áll akármivel, akit azt se tudom, hogy kicsoda, és semmi közöm nincs hozzá, de még csak hozzá se szóltam....
legalább most is neotól választ kaptam, de a múltkor....ehh
egyébként igaz: mindenki menjen oda, ahova akr, és pont. -
Uhhh!
Szivemből szóltál! :o)
Keress meg! Ha van kedved, lehetsz OP azonnal! Adom a kulcsot! Aki emberi oldalról is lát ,az kell nekünk segiteni! Gyere te is a matrixba :)) -
Szélmalomharc ugyis ,amit vivsz Bruce :o)
Ugysem érti meg :(( -
Én nem látom ilyen bonyolultnak ezt a helyzetet. Ha a Matrix OP-jai úgy döntenek, hogy a passzív userek számára nem elérhető a keresés azért, hogy ezzel több user tudjon bemenni, akkor ezt kell fogadnotok nektek is, meg a usereknek is - szivük-joga megtenni, hisz ők üzemeltetik a HUB-ot, vagy nem? Lehet hogy ezzel bizonyos userek hátrányba kerülnek, ugyanakkor ott van hogy több user fér be, több elégedett aktív user lesz. Ez is egy út, ők ezt válaszották és el kell fogadni. Mellékesen megjegyzem azért olyan rosszul nem kezelhetik ezt az egész "Hogy irányítsuk a HUB működését" dolgot, hisz az emberek mennek. Választhatnának mást is, de ez van.
Az meg hogy a fórumon itt már csak lecsapódnak a dolgok .. biztos igy van, ezt aláírom. Viszont gondolj bele hogy aki nem volt bent a HUB-on, nem ismeri az előzményeket, az bizony nem úgy látja a fórum alapján a dolgokat ahogy ti szeretnétek. .. és biztos vagyok benne hogy többszáz/-ezer ember olvashatja, hisz általában fent van a témák között. Épp ezért az itteni megnyilvánulásokat is vhogy úgy kéne kezelnetek, hogy abból a megfelelő következtetést vonhassa le mindenki. -
marcedli #4718 jah és bocs a neved miatt no-li -
marcedli #4717 kedves ko-li
én egy kurva szóval nem fikáztam a mátrixot, hanem egyszerű tényeket közöltem....ha esetleg nem értenéd, amiről beszéltem, akkor olvass vissza kicsit a fórumban, és keresd meg azt a részt, amikor neo sajnálkozik, hogy "nem tudták még elhárítani a hibát, de dolgoznak rajta".
Szerintem ez a dolog magáért beszélt így az utóbbiak tükrében.
másrészt miből gondolod, hogy lövésem sincs arról, hogy mi az a dc, és mi az a mátrix....asszem a te neveddel nem nagyon találkozhattam a mátrix 100-200 első stabil usere között ....innentől kezdve asszem te nem tudod, hogy mi is az a mátrix, hogyan és miért jött létre.
egyébként tévedés ne essék, a mátrixosokkal jóban vagyok, és nem beszélek a hátuk mögött, még mielőtt ezt feltételeznéd.
természetesen mindenki ott töltöget, ahol akar. ezzel egyet értek. csak ha a userekért vagyunk, akkor ne olyan alapján szűrjük őket, amiről nem tehetnek: pl aktív vagy passiv.... ko-li....voltál te passiv? mert én igen...és ha szeretsz egy hubot, mert ismered az ottani embereket és töltögetsz is, ha már ott vagy, akkor kicsit valszeg szarul esik, ha egyszer csak kizárnak ilyesmiből
hát ennyi
-
Hú mennyi okostojás van itt!
De szeretem mindet!
Mi lenne , ha valóban mindenki a saját f@szával foglalkozna, márha van neki! Véleményem szerint ,minden hubüzemeltető ugy alakitja a dolgokat a hubján ahogy akarja és ugy vezet be szabályokat ahogy akar! Én sem, és a matrixososk közül senki sem ugat bele abba, hogy milyen szabályt hoznak más hubokon vagy milyen átalakitást eszközölnek a scripten! Az is és ez is egy átalakitás! Ez van és ezt kell elfogadnia annak aki a matrixra megy.
És nemlett nagyobb a MATRIX hub mint eddig, hiszen mig a passiv kereső ment 1300 an voltak mert annyit birt a hub! Most 1200 on stabilabb és igy hogy kivan zárva a passivkereső, sokkal megbizhatóbban müködik!
Kinek nemtetszik ,nemnyitja meg a hub ablakát, ilyen egyszerü! De ahogy látom 1200 "birka" mégis jólérzi magát és megtalálja azt ami kell neki!
Nemértem komolyan ,miért mindig ez a kib@szott hub a téma?! Szakadjatok már le erről a dologról légyszives. Megy és kész ,és ugymegy ,ahogy én vagy mi beállitjuk. Ezt kell elfogadni.
És marcedli: eddig nem miattunk nemment a kereső. Volt egy hét mikor ismét ment. Aztán most viszont mi tiltottuk ki. Mindent időben közlünk a userekkel! Na de ez is mind1.
Valóban jólenne ha nem a fikázás menne ,hanem a fórumot mindenki arra használná ,amire való!
-
Én csak egy dolgot nem értek srácok: ha vkinek gondja van a passzív móddal vagy mással, akár a mátrixon akár máshol, miért nem megy át egyszerűen egy olyan hub-ra ahol nincs gondja? Miért jó ehelyett egy fórumban fikázni? Annyi jó magyar HUB van szerintem, mindenki tudna magának megfelelőt választani.
Ha meg vhova bemegy az ember, akkor fogadja el az ott lévő szabályokat, viszonyokat, lehetőségeket.
Jah és fikázás alatt természetesen nem a kritikát értettem, vagy azokat a kérdéseket melyek tényleg a HUB megszokott működésétől eltérő "rendellenességre" vonatkoznak. -
A jó/rossz/tény/alámerülés stb.. témakört én most kihagynám ha nem haragszol, mert nem igazán erre utaltam az előzőekben :)
Én azt próbáltam meg érzékeltetni, hogy az ilyen és ehhez hasonló mondatrészletekkel, szókörnyezettel - "és a passzívok le vannak sz........va????" ... vagy ... "A problémás user is user! Ne szivassátok szerencsétlent!" - igyekszel azt a hangulatot fokozni/kelteni, mintha itt bizonyos hub-ok OP-jai mindenkit hülyének néznének, a userekre szarnak, és egyeltalán nem azért dolgoznak hogy mindenkinek jó legyen (vagy adott esetben még több ember beférjen a hub-ra). Biztos vagyok benne hogy alapvetően minden OP azért dolgozik, hogy a HUB-ja egyre jobb legyen, egyre több embert szolgáljon ki lehetőleg azok minnél nagyobb örömére. Ki így, ki úgy próbálja meg az ideális állapotot elérni - de ezért kár egymást fikázni és piszkálni, vagy épp apró ámde gonosz megjegyzéseket tenni.
A fórumot elég régóta követem, igaz DC-n keveset vagyok, HUB-on lévő vitában még soha nem vettem részt és gyakorlatilag egyikőtökkel sem beszélgettem még privátban - mégis, mint külső szemlélőnek nekem bizony az az érzésem támad az írásaid láttán, hogy inkább megosztani akarod a DC-s közösséget, nem pedig összekalapálni. Lehet hogy nem igy van, lehet hogy nagyon rosszul látom a dolgokat - de azért remélem elgondolkozol Te is azon, vajon van-e vmi alapja annak hogy én ezt így látom..
thx a figyelmet :)
Bruce -
netuddki #4701 aham!
köszönet -
netuddki #4699 sőt a zonealarm pro. alól is működött! -
netuddki #4698 esztet én nem értem .....
miért nem tudtok ti tűzfal mögül keresni a mátrixon???
én is onnan kutakodom és símán megy (kerio van fenn) -
marcedli #4695 hát kedves mátrix.......ennyit arról, hogy a múltkor is csak technikai hiba volt a passiv keresés letiltása......asszem ez most titeket minősít, és azt, hogy milyenek vagytok...
és ez nem neked szólt neo, vagy nomad, vagy csakany, esetleg oroy....hanem mindannyióttoknak....személyesen még nem volt problémám veletek és nem is szeretném, ha lenne, de ez -valljuk be őszintén- hazugság volt részetekről....
meg hogy a " hiba elhárításán dolgoztok".....mindegy a ti dolgotok
csak nem tudom, akkor a userek mit fognak szólni hozzátok
ezt majd ők megítélik
szvsz hiba, és nem kellett volna ilyet csinálni, inkább indítanátok másik hubot.....mindegy ez van
további sok sikert matrix team.... -
Köszönöm a gyors választ, ezek szerint pár száz hozzászólás visszaolvasása után hamisan alakult ki bennem az a lentebb kifejtett érzés .. :) Remélem írásaidnak köszönhetően ezután is szét tudom (tudjuk) választani a jót a rossztól, az igazat a hamistól! :)
Bruce -
netuddki #4688 :((( -
Fufuka, engedj meg nekem egy indiszkrét kérdést: miért van az az érzésem ahogy itt olvasgatom a fórumot, hogy mindig más HUB-ján próbálsz rendezkedni, tanácsokat adni úgy, hogy közben erősen pejoratív, gúnyos körítéssel tálalod ezt az egészet? Ez csak az én személyes véleményem, nehogy vita támadjon belőle, akár mail-ben is jöhet a válasz ha úgy gondolod :)
thx
Bruce
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config -
Menni fog a passive is, valamikor!
Ugyis keves a T3 as....... -
Amugy sajnos tenyleg hatja, aki passive:)
De, remelem hamarosan +javultok!!! -
Majd idővel.... Csak sorban mindent -
Latod, ezert jo a linux..... -
...::: FIGYELEM! A Matrix Network HUBon 2003. Február 1. 12.00.-tól a MINIMUM megosztás 12 GB-ra emelkedik! Kérünk mindenkit ,ezek szerint rendezze a megosztását! :::... -
010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101
A HUBON CSAK AZ AKTIV KERESŐ HASZNÁLHATÓ! A PASSIV EZUTTAL DIREKT VAN KIKAPCSOLVA
A HUB IGY TALÁN NAGYOBB KAPACITÁSSAL TUD MAJD ÜZEMELNI! MEGLÁTJUK
010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101 -
[HUN]-_-LonGleY> sokan egyáltalán nem tudnak keresni passzív mivoltuk lévén a matrixon, így nem igazán tudják érdemben használni a HUB-ot .. itt van egy csomó T1-es és T3-as, de mit sem ér, ha nem dob ki semmit a kereső erről a HUB-ról ... szeretnénk, ha dolgoznátok a probléma megoldásán, hogy mindenki könnyen tudjon keresni .... "kapcsolj aktívba b+" és "keress file list alapján b+" nem megoldás!! plz HELP
No Comment!
Kivan irva a hub infoban ,mikor bejössz, hogy direkt van kikapcsolva! Csak megkéne már tanulni olvasni! -
Hi MaciLaci & dentro.
Sajna nem tudtam egyik általatok emlitett HUBra sem felmenni.Valószinű már nálunk a proxy-n letiltották az összes létező portot
(kivéve amik szükségesek pl. a ICQnak vagy az IE-nek)
Esetleg a 0.22-es DCben lévő SOCKS módot kellene kipróbálni csak azt meg nem tudom, hogy hogyan és mire kell beállitani.
Egyébként ha valaki kiváncsi rá, 2 passziv félévet kapott nálunk a 2 srác, akik lebuktak. Ezt az egyetemi Fegyelmi bizottságtól kapták. Mert ugye az egyetem nem adja ki a hallgatóit a szerveknek, hanem belsőleg intézik el.
De sajna ugy néz ki hogy nemsokára az egyész egyetemen (BME) le lesz tiltva a P2P progik portjai. De az még a jövő titka.
SXXX New Line CinemaN.L.C.
-
Probaljatok meg hozzank is, jo magas a port, talan nincs kitiltva:)
WISHMASTER::: wish-master.no-ip.com:10002
BALINKO:::::: balinko.no-ip.org:10001
Proba szerencsi:)
-
wakeupneo:
küldtem mail-t, keress meg légyszi ICQ-n
hiába irok egész nap, semmi válasz
[HUN][BME_KTK]_Kocso_
-
[HUN]hair_ceg keress meg légyszi! FONTOS!
thx -
-
ex_OP! #4667 hmmm.....és ki ölte meg laura palmert??? -
Na hogy akkor egy-két tényt tisztázzunk.
Nem tudom, hogy máshol is volt-e ez az eset de itt nálunk (BME, Kármán koli) bizony letiltottak mindenkit a DC, Kazaa, WinMX meg hasonló P2P progik használatáról.
Ezt olyan egyszerűen érték el, hogy az összes portot letiltották, kivéve azokat amiket az IE, ICQ meg ilyenek használnak.
Bizonyitásképpen itt van két kép, ami azt mutatja, hogy melyik port is van nyitva a gépemen:
http://free.x3.hu/kocso/norton.JPG
http://free.x3.hu/kocso/shieldsup.JPG
Ezeket a képeket akkor készitettem, amikor elmentem az alábbi 2 cimre:
http://security.symantec.com/ssc/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=GYWIPWFYJOKMFIDPMSV
http://grc.com/x/ne.dll?rh1ck2l2
Szóval egyáltalán nem lehet semmit használni :(((
Ha esetleg valakinek valami 5lete lenne, hogy hogy lehetne mégis, akkor ne habozzon... :)) -
Mint mindig, nem? -
Mint mindig, nem? -
Ehhevazze, mi ez a hatalmaskodás? :) Na mindegy, még mindig bannol a sg, szóval:
Szerencsére nem rajongó vagyok a sg-re, pápá. -
Szio.Végren megoldotam hogy üzemeljen a dc normálisan.és 2 orán keresztül nem volt semmi baja.most meg álandoan kirakják a szürömet mert nem tartottam be a szabájzatott.ezt nem értem.a dc verzio száma a megadott közt van nincs megosztva semmi szemét vagy bizonytalan dolog.Akkor most mi lehet a baj??? -
A FULL-ra is ezt madaram.... És Irgalmazzon annak, aki téged bannol :))
Igy mindenki szabadon eldöntheti, hogy BAN vagy FULL van... Hehe..
Nah mind1, nemvagy banlsitán szerintem....ugyhogy a FULL maradt -
Szia Nomad!!
En tegnap frissitettem a site on a hub listat!
Vegigjarasos alapon:)
Hatha ezzel segitek vmennyit:)
http://wish-hub.fw.hu
(Termeszetesen a mail megy) -
Nomád #4655 Bocs. Minimum megosztás kell! :-) ...már késő van. -
Nomád #4654 Sziasztok!
Kedves HUB üzemeltetők. A mai nappal végigmentem a hungaryhublist.config-ban szereplő HUB-okon, és sajnálattal - kissé csalódottan - vettem tudomásul, rengeteg nem működik a címek közül.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében, Kérnék MINDEN HUB üzemeltetőtől egy mailt a [email protected] címre, amelyben benne van:
1. egy db valós HUB cím,
2. a max megosztás,
3. valamint a fogadható max. userek száma.
A határidő szombat lenne. Azok a HUBok, akik nem jeleznek vissza, szombat este törlöm a DC Információs Szerver adatbázisából, valamint a dchun weboldalairól!
Köszönöm MINDENKI megértését és segítségét!!! -
yaa az viszont bűnelkövető, aki megosztja :)))