14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#4818 Majd elmondom élöben, ugyanis nemsokára találkozunk ugyis! Akkor meg minek foglalnám itt a helyet :)) -
#4817 Neo a szepsegem kevesebbet er, mint az ertekrendem:)
De a mondanivalot nem kommentaltad.... -
#4814 részemről ok, egyszer összehozzuk a dolgot :) -
#4813 -
#4812 Jah okés. És a sör? Arra nemirtál.. -
#4811 Elektro Moderátor Dvá -
#4810 engem ilyesmi nem zavar, nem is haragudnék ilyen miatt senkire. nem kell hogy mindenki szeressen. :) -
#4809 Nah nekem mennem kell. Átveszem az irányitást a NASA felett is!
További jó vitázást!
Maci te meg higgadj le....árt a szépségednek :)) -
#4808 Hoppá megint moderálva van! Hehe! Köszi annak aki kitette :))) -
#4807 Nemakarlak uszitani ,de már téged is kiröhög. -
#4806 gyerekek en ezt komolyan nem ertem!!
nekem ropke 2 honapja fut a wish, igy valszeg amator vagyok!!!!!!!
de ha ugy a magyar operator tarsadalom felnone, talan nem lennenek ilyen gazok!!
amikor latom baratnom hugat es occset veszekedni, mostansag ti juttok eszembe!!
tudjatok mi a legnagyobb baj?
hogy baratnom huga 13 az occse 8 eves!!!!!!
ti mind +ragadtatok ezen a szinten!!!
nem igaz, hogy a user elott kell teregetni a szennyest!! ez olyan.... magyar dolog!!
qrva buszkek vagyotok a hubotokra, mely 1 teamwork, de lehet, hogy ezt a szot +ertitek, de az ertelmet tuti nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sot ezeket a vitakat elnezve abszolute nem ertitek!!
itt ti vagytok a nagyok, mikozben a user szop*a az orbitalis lof*szt!!!!!!!!!!
de ti baromi nagy ivben szartok ra!!!!
mi a jobb?
1200 adsl user vagy 200 t3??????????
ezt mar nektek kell eldonteni!!!
1 dolog biztos!!!!!!!!!!!!!!
en minden komolyabb korlat nelkul szivesen varok ---mindenkit--- !!!!!!!!!!!!!!
ez a toljunk be korlatok koze mindenkit 89' elottrol maradt + itt, ez nyugaton buntetendo!!! pont olyanok vagytok, mint akik ellen harcoltok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asszem ennyi a velemenyem a temarol!! -
#4804 fufuka: csak tippelni tudok hogy miért tünnek el, komolyan nem tudom most melyik moderátor szedi ki őket. Valszeg a vitát megelőzendő szedi ki a hozzászólásokat.
Szerintem érdemes lenne abbahagyni ezt az egész mai vitát, semmi értelme már. -
#4801 Hát az sg néha tud érdekes dolgokat -
#4800 hééé .. álljon meg a menet.
most nézem hogy sorra tünnek el hozzászólások! :(
én ma még bizisten egy betűt nem moderáltam a fórumon. Emlékszem egy olyan hozzászólásra amiben fufuka kérdezte hogy volt-e vmi kivetnivaló az előző 2-ben talán .. az is eltünt.
Csak jelezni akarom hogy ez a mostani moderálás nem az én művem. -
#4798 Fufu mint pártatlan , a moderátor abszolut nincs semmilyen mértékben a legjobb tudomásom szerint befolyásolva -
#4797 Azért ez kicsit durva, nem?
Nah én Bruce helyében MOST tiltanálak ki innen!
Eddig csak azokat a megszólalásaidat törölte ,amiket nemtartott arra érdemesre, hogy ittlegyenek!
De látom már szegény Bruce is megvan találva!
Gratulálok hozzá, hogy sikerül magad mindenhol " megszeretettni"
Nem is ismerem Bruce-t, sem én , sem a matrixról más.
Tényleg Bruce! Mikor is megyünk meginni egy sört? :)) -
#4795 Ez szintén provokatív megjegyzés.... -
#4792 Egyébbként meg ezért nem járok ide csak szökőévente , veszekedni itt vannak a családtagjaim, meg akivel nap mint nap találkozom ahhoz nem kell fórum.
Én mondjuk internetezni ilyenkor a kikapcsolódás miatt neteznék, nem az alábbiakból kiszűrődő dolgokból -
#4787 Sztem Fufu.nak sok esetben nem a mondandójával van gond , hanem a provokatív stílusával , de hát ilyen, ez van.
Semmi gond vele csak tudni kell elfogadni, kezelni(nem orvosit értek alatta mielőtt valaki belemagyarázná :)). -
#4784 Ejj srácok ... hát nem lehet szépen megbeszélni a dolgokat? :) most ezt a gyerekes vita minek kellett? Ettől azért mindenki felnőttebb itt..
Peace srácok! -
#4780 Ezt elmondhatják itt is ahhoz nem kell OP hub -
#4773 Én csak nyomkodom az F5-öt és ugy röhögök, hogy szegéyn muter is felkelt már. A hasam is fáj a nevetéstől. Mindenesetre én nagyon jól szórakozom a háttérben! Azért nem is nagyon ugatok bele. Jó ez igy. Amit kellet elmondtam, aztán csókolom!
Csak egy 5let volt, hogy a topic szebb legyen. De ennek már ugyis mind1 ugylátszik :(( -
#4770 Fufuka 5perc találj ki valamit:o) Nem érsz annyit hogy neked irjak drága időmböl tudod a HUB-al is kell foglalkozni.. ha már te nem tetted.. -
#4769 Népek hol szolgálja bárki érdekét a parttalan vita ?
Meg hol van a szeressük egymást.... ? -
#4768 Storm nálunk hibátlan a munkád és a segitséged. Nemtudom ezzel kinek lehet baja.?.?.? -
#4765 Nyalni igen de jo is a női idomokkal ezt csinálni meg a fagyikkal de gondolom te a monitorodra gondoltál ami a nyelvedtől lett nyálas.. Fogadok hogy b*ssza a csőröd hogy felkértek legyek OP ugye hogy itt van a kutya elásva.. -
#4763 Bruce help meeeeeeeeeeee -
#4762 #4681-ig visszakéne törölni ezt a topicot :(( -
#4759 Nagylegény nem voltál te sem csak annyi változott hogy kivágtak mert nem voltál megfelelő ennyi de hiába kapálodzol itten szerintem a kutyának se kellenél azmeg a másik fele hogy nem ismerlek csak annyit tudok rolad hogy Fufuka és amiota kilettél paterolva mindenkinek szivod a vérét. Mivel olyanokkal teszed ezt akiket ismerek csak nem fogom hagyni.. -
#4757 Apropó barátnak? sose voiltál de még haver se ugyhogy megszolitásra figyeljünk oda kérem még a végén beképzeltnek nézlek.. -
#4753 Nekem nem volt vitám senkivel kiscsávo max egyszer ugrottam össz wolkow-al de azt letisztáztam vele csak nehidd azt hogy te voltál a döntőbiro mecs lefujva.. -
#4748 ja ja elgurult a gyogyszere látod látod ha szirupot szedtél volna:o) -
#4746 Ja és ne szolj hozzám mert fegyvertelen emberrel nem vivok szellemi csatát. :o) -
#4744 Fufuka figyu tedd már magad passiveba ugy pár évre.. :o) -
#4738 Abraka dabra legyél vatta:o) -
#4737 ooo nem olvasok vissza de lenne 2 kerdesem?
1. matrixon nem lehetne a passivoknak a keresest megoldani?
2. tejszinre kaphatnek jogosultsagot hogy hasznalhassam a limites dc-t? -
#4733 Hát ez most szomorúvá is tett! Pedig köztünk lenne a helyed :)) -
#4732 Cijja Bruce! :o)
Már azthidtem,hogy én gondolom csak úgy,ahogy gondolom. De akkor nem én vagyok a butus mégsem.
Ez megnyugtató, hgy nem egyedül gondolom azt ,amit gondolok.
Csak én nem is válaszolok már neki, mert ugyis süket fülekre talál,amit irnék. -
marcedli #4731 kösz KO-li...remélem, jobb lesz.. -
#4729 Értsd meg, én csak azt akarom elérni, hogy a fórumba író OP-ok ne egymást, ne egymás HUB-ját fikázzák - mert ezzel lovat adnak a többiek alá is hogy egy jót anyázzanak egymásra. Azt az időt, amit arra forditasz hogy más munkáját kritizálod itt kérés nélkül, inkább fordítanád a saját HUB-od fejlesztésére, a problémák megoldására, a userek által feltett kérdések megválaszolására stb ... lehet hogy igy is sokat foglalkozol ezekkel, nem tudom, de az biztos hogy itt a fórumon sokkal nagyobb béke lenne.
Próbáljon meg mindenki a saját HUB-jával törődni és a többit hagyja azok OP-jaira.