14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• wakeupneo
    Majd elmondom élöben, ugyanis nemsokára találkozunk ugyis! Akkor meg minek foglalnám itt a helyet :))
  • [OP]MaciLaci
    Neo a szepsegem kevesebbet er, mint az ertekrendem:)
    De a mondanivalot nem kommentaltad....
  • Bruce Lee
    részemről ok, egyszer összehozzuk a dolgot :)
  • wakeupneo
  • wakeupneo
    Jah okés. És a sör? Arra nemirtál..
  • [OP]Stormbird
    Elektro Moderátor Dvá
  • Bruce Lee
    engem ilyesmi nem zavar, nem is haragudnék ilyen miatt senkire. nem kell hogy mindenki szeressen. :)
  • wakeupneo
    Nah nekem mennem kell. Átveszem az irányitást a NASA felett is!
    További jó vitázást!
    Maci te meg higgadj le....árt a szépségednek :))
  • wakeupneo
    Hoppá megint moderálva van! Hehe! Köszi annak aki kitette :)))
  • wakeupneo
    Nemakarlak uszitani ,de már téged is kiröhög.
  • [OP]MaciLaci
    gyerekek en ezt komolyan nem ertem!!
    nekem ropke 2 honapja fut a wish, igy valszeg amator vagyok!!!!!!!
    de ha ugy a magyar operator tarsadalom felnone, talan nem lennenek ilyen gazok!!
    amikor latom baratnom hugat es occset veszekedni, mostansag ti juttok eszembe!!
    tudjatok mi a legnagyobb baj?
    hogy baratnom huga 13 az occse 8 eves!!!!!!
    ti mind +ragadtatok ezen a szinten!!!
    nem igaz, hogy a user elott kell teregetni a szennyest!! ez olyan.... magyar dolog!!
    qrva buszkek vagyotok a hubotokra, mely 1 teamwork, de lehet, hogy ezt a szot +ertitek, de az ertelmet tuti nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sot ezeket a vitakat elnezve abszolute nem ertitek!!
    itt ti vagytok a nagyok, mikozben a user szop*a az orbitalis lof*szt!!!!!!!!!!
    de ti baromi nagy ivben szartok ra!!!!
    mi a jobb?
    1200 adsl user vagy 200 t3??????????
    ezt mar nektek kell eldonteni!!!
    1 dolog biztos!!!!!!!!!!!!!!
    en minden komolyabb korlat nelkul szivesen varok ---mindenkit--- !!!!!!!!!!!!!!
    ez a toljunk be korlatok koze mindenkit 89' elottrol maradt + itt, ez nyugaton buntetendo!!! pont olyanok vagytok, mint akik ellen harcoltok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    asszem ennyi a velemenyem a temarol!!
  • Bruce Lee
    fufuka: csak tippelni tudok hogy miért tünnek el, komolyan nem tudom most melyik moderátor szedi ki őket. Valszeg a vitát megelőzendő szedi ki a hozzászólásokat.
    Szerintem érdemes lenne abbahagyni ezt az egész mai vitát, semmi értelme már.
  • zzzthunder
    Hát az sg néha tud érdekes dolgokat
  • Bruce Lee
    hééé .. álljon meg a menet.
    most nézem hogy sorra tünnek el hozzászólások! :(
    én ma még bizisten egy betűt nem moderáltam a fórumon. Emlékszem egy olyan hozzászólásra amiben fufuka kérdezte hogy volt-e vmi kivetnivaló az előző 2-ben talán .. az is eltünt.
    Csak jelezni akarom hogy ez a mostani moderálás nem az én művem.
  • zzzthunder
    Fufu mint pártatlan , a moderátor abszolut nincs semmilyen mértékben a legjobb tudomásom szerint befolyásolva
  • wakeupneo
    Azért ez kicsit durva, nem?
    Nah én Bruce helyében MOST tiltanálak ki innen!
    Eddig csak azokat a megszólalásaidat törölte ,amiket nemtartott arra érdemesre, hogy ittlegyenek!
    De látom már szegény Bruce is megvan találva!
    Gratulálok hozzá, hogy sikerül magad mindenhol " megszeretettni"
    Nem is ismerem Bruce-t, sem én , sem a matrixról más.
    Tényleg Bruce! Mikor is megyünk meginni egy sört? :))
  • zzzthunder
    Ez szintén provokatív megjegyzés....
  • zzzthunder
    Egyébbként meg ezért nem járok ide csak szökőévente , veszekedni itt vannak a családtagjaim, meg akivel nap mint nap találkozom ahhoz nem kell fórum.
    Én mondjuk internetezni ilyenkor a kikapcsolódás miatt neteznék, nem az alábbiakból kiszűrődő dolgokból
  • zzzthunder
    Sztem Fufu.nak sok esetben nem a mondandójával van gond , hanem a provokatív stílusával , de hát ilyen, ez van.
    Semmi gond vele csak tudni kell elfogadni, kezelni(nem orvosit értek alatta mielőtt valaki belemagyarázná :)).
  • Bruce Lee
    Ejj srácok ... hát nem lehet szépen megbeszélni a dolgokat? :) most ezt a gyerekes vita minek kellett? Ettől azért mindenki felnőttebb itt..
    Peace srácok!
  • zzzthunder
    Ezt elmondhatják itt is ahhoz nem kell OP hub
  • wakeupneo
    Én csak nyomkodom az F5-öt és ugy röhögök, hogy szegéyn muter is felkelt már. A hasam is fáj a nevetéstől. Mindenesetre én nagyon jól szórakozom a háttérben! Azért nem is nagyon ugatok bele. Jó ez igy. Amit kellet elmondtam, aztán csókolom!
    Csak egy 5let volt, hogy a topic szebb legyen. De ennek már ugyis mind1 ugylátszik :((
  • [OP]Stormbird
    Fufuka 5perc találj ki valamit:o) Nem érsz annyit hogy neked irjak drága időmböl tudod a HUB-al is kell foglalkozni.. ha már te nem tetted..
  • zzzthunder
    Népek hol szolgálja bárki érdekét a parttalan vita ?
    Meg hol van a szeressük egymást.... ?
  • wakeupneo
    Storm nálunk hibátlan a munkád és a segitséged. Nemtudom ezzel kinek lehet baja.?.?.?
  • [OP]Stormbird
    Nyalni igen de jo is a női idomokkal ezt csinálni meg a fagyikkal de gondolom te a monitorodra gondoltál ami a nyelvedtől lett nyálas.. Fogadok hogy b*ssza a csőröd hogy felkértek legyek OP ugye hogy itt van a kutya elásva..
  • wakeupneo
    Bruce help meeeeeeeeeeee
  • wakeupneo
    #4681-ig visszakéne törölni ezt a topicot :((
  • [OP]Stormbird
    Nagylegény nem voltál te sem csak annyi változott hogy kivágtak mert nem voltál megfelelő ennyi de hiába kapálodzol itten szerintem a kutyának se kellenél azmeg a másik fele hogy nem ismerlek csak annyit tudok rolad hogy Fufuka és amiota kilettél paterolva mindenkinek szivod a vérét. Mivel olyanokkal teszed ezt akiket ismerek csak nem fogom hagyni..
  • [OP]Stormbird
    Apropó barátnak? sose voiltál de még haver se ugyhogy megszolitásra figyeljünk oda kérem még a végén beképzeltnek nézlek..
  • [OP]Stormbird
    Nekem nem volt vitám senkivel kiscsávo max egyszer ugrottam össz wolkow-al de azt letisztáztam vele csak nehidd azt hogy te voltál a döntőbiro mecs lefujva..
  • [OP]Stormbird
    ja ja elgurult a gyogyszere látod látod ha szirupot szedtél volna:o)
  • [OP]Stormbird
    Ja és ne szolj hozzám mert fegyvertelen emberrel nem vivok szellemi csatát. :o)
  • [OP]Stormbird
    Fufuka figyu tedd már magad passiveba ugy pár évre.. :o)
  • [OP]Stormbird
    Abraka dabra legyél vatta:o)
  • magus
    ooo nem olvasok vissza de lenne 2 kerdesem?
    1. matrixon nem lehetne a passivoknak a keresest megoldani?
    2. tejszinre kaphatnek jogosultsagot hogy hasznalhassam a limites dc-t?
  • wakeupneo
    Hát ez most szomorúvá is tett! Pedig köztünk lenne a helyed :))
  • wakeupneo
    Cijja Bruce! :o)
    Már azthidtem,hogy én gondolom csak úgy,ahogy gondolom. De akkor nem én vagyok a butus mégsem.
    Ez megnyugtató, hgy nem egyedül gondolom azt ,amit gondolok.
    Csak én nem is válaszolok már neki, mert ugyis süket fülekre talál,amit irnék.
  • marcedli
    kösz KO-li...remélem, jobb lesz..
  • Bruce Lee
    Értsd meg, én csak azt akarom elérni, hogy a fórumba író OP-ok ne egymást, ne egymás HUB-ját fikázzák - mert ezzel lovat adnak a többiek alá is hogy egy jót anyázzanak egymásra. Azt az időt, amit arra forditasz hogy más munkáját kritizálod itt kérés nélkül, inkább fordítanád a saját HUB-od fejlesztésére, a problémák megoldására, a userek által feltett kérdések megválaszolására stb ... lehet hogy igy is sokat foglalkozol ezekkel, nem tudom, de az biztos hogy itt a fórumon sokkal nagyobb béke lenne.
    Próbáljon meg mindenki a saját HUB-jával törődni és a többit hagyja azok OP-jaira.