14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#4652 dentro!
De azért nem kéne leszedetni a HUBokon, mert pár koliigazgató nem engedi :))) Nem mindenki van ám koliból. Ha kicsit belegondoltok ez tényleg egy nagy marhaság :)) vetekszik cooperfild trükkjeivel. Jogilag az aki letölt, szellemi termékeket (film, zene) nem követ el semmilyen bűnt!!! Csak az büntethető, aki ezt kereskedelmi célzattal teszi és ez bizonyítható is. Természetesen a szoftverekre más kategória érvényes :((( De az a hír még nem terjedt el eccer sem, hogy a microfos rászált volna a dc-re, pedig nem hiszem, hogy még egy cég vagy személy lenne a világon, akinek ezek a P2P rendszerek ekkora "veszteséget" okznának :))) -
#4649 Ezek az igazgatók valószínűleg a szuciálizmusban nevelkedtek, amikor tiltva volt minden. (Szabad Európa Rádió)
Irjál már részleteket.
-
#4644 Mi lehet a baj a DC vel hogy semelyik HUBröl nem tudok letölteni vagy keresni rajtuk?
-
#4643 Olvass vissza! A probléma nem egyedüli.. -
Nomád #4641 Sziasztok!
Kedves HUB üzemeltetők. A mai nappal végigmentem a hungaryhublist.config-ban szereplő HUBokaon, és sajnálattal - kissé csalódottan - vettem tudomásul, rengeteg nem működik a címek közül.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében Kérnék MINDEN HUB üzemeltetőtől egy mailt a [email protected] címre, amelyben benne van egy db valós HUB cím, a max megosztás, valamint a fogadható max. userek száma. A határidő szombat lenne. Azok a HUBok, akik nem jeleznek vissza, szombat este törlöm a DC Információs Szerver adatbázisából!
Köszönöm MINDENKI megértését. -
WiLDoR #4640 Mátrix-szal mi van mostanában??? nem tudok rá felcsatlakozni, állandóan ezt kapom vissza:
*** Connecting to hungary2.no-ip.com...
*** Connected
<<<>>>
*** Disconnected
valakinek valami ötlete??? -
#4638 :o) -
Road Lee #4637 heheh!
dehonnem!!
csak akkor majd azt mondod : milyen fiatalos vagy...
-
#4636 :o) Nembaj az! Addig a jó , mig ennyi vagyok! Ha 50 leszek ,majd nemdicsekszem vele :))) -
Road Lee #4635 27 ???
tacskó ! :o) -
#4634 Hát nemtudom. Akkor a többi kiadóval meg a filmekkel mivan? Nekik nemjelent bevételkiesést a dolog? Vagy nekik meg sem kottyan az összeg?
Nah mind1. Részemről ez a téma lezárva, én nemkajálom meg. Ennyi..
Ja még annyit talán,hogy milyen érdekes, hogy az első ilyen híresztelésekben a W.B.-t emlegették ,mint kiadót! Ez egyből érdekes volt számomra. -
#4633 Geri!
Nem nemerről van szó!
Nemtudom feltünt-e ,hogy mi is van a fórumban visszább. Talán kicsit visszakéne olvasnod.
Nem írom le mégegyszer, mert már én unom!
És értékelném ha nemvonnál felelősségre mi mikor van, vagy mi miért van. Mindenről akkor tájékoztatunk ,mikor aktuális.
És ha te már válaszoltál is magadnak ,én akkor miért győzködjelek másról? -
Geri_mezeiuser #4632 Úgy látom más néven kell bejönnöm ahhoz, hogy az illetékesek válaszoljanak a kérdésemre... -
#4631 Szia Ninjuka!
Jah valóban nemakarjuk ,hogy bámi miatt is a hub kárbamenjen! De akkor már, azthiszem innentől kezdve mindent TILOS is megosztani és csak CHAT mehet rajta. Nemtudom... Lehet,hogy az a baj, hogy én nemszarok be ilyen baromságoktól, vagy az is lehet, hogy mivel ezt egyszer már átéltem, igy nemhiszek ilyenekben. Mind1,majd kiderül.
A tényeket meg nemide irnám, mert nemiazán ezért van ez a hely, és Bruce adna a fejemre :o)
Csak annyit azért: Most döntsük már el,hogy melyik kiadó csinálta a filmet , és melyik az amia szolgáltatókat piszkálja! Mert ami a hirben volt, az sajna nálam nemegyezik azzal ,ami a film elején kivan irva....
Hogy is van ez?
Mindenesetre,én 27 évesen nemhiszek a mesékben. EZ VAN. :o) -
Geri_mezeiuser #4628 Ezt akkor úgy is lehet venni, hogy beismeritek, hogy az elmúlt kb 2 hétben szándékosan volt kikapcsolva a passzív keresés...
Ha igen akkor miért nem mondtátok meg az elején??? -
Geri_mezeiuser #4627 [13:32] <[BOT]Morpheus™> 010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101
A HUBON CSAK AZ AKTIV KERESŐ HASZNÁLHATÓ! A PASSIV EZUTTAL DIREKT VAN KIKAPCSOLVA
A HUB IGY TALÁN NAGYOBB KAPACITÁSSAL TUD MAJD ÜZEMELNI! MEGLÁTJUK
010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101 -
#4625 Hehe!
Olyan DE ZSA VÜÜÜÜÜÜÜÜÜ érzésem van.... Mintha ilyen már egyszer lettvolna, csak az a BSA-val volt, ha jólemlékszem..
Ott is egy nagy semmi történt, csak rémhir volt az egész.
Hát nemtudom, de elképzelem, ahogy szegény LOTR2 kiadója az egész világon rohangál az összes KOLI-ba , meg STB., és kergetik a usereket miatta! LOL
Mert ügye ha M.O.-n vannak miatta szankciók , akkor más országokban is kell,hogy legyen ,hiszen M.O. elég pici falatka lenne nekik :o)
Nah mind1. A MATRIXon nem TILOS! És miért nem?
Csak azért,mert ha ez az egész marhaság majd elcsitul és feledésbe merül ,ISMÉT jót nevetünk majd ezen is, mint az elöző ilyen baromságon!
Csak tudnám, hogy kinek ilyen DÚS a fantáziája.
Mindenesetre én kb 30 percig röhögtem a sztorin.Szerintem nektek is ennyit kell tenni, és csak max kicsit elgondolkodni azon, hgy a hir KB 10 ponton ütközik a tényekkel.
Nah ennyi.. pápá mindenkinek
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config -
#4624 Szal most, h lejárt a banod megnéztem a megosztásod, és mint privátban is megírtam neked, mert megkerestél, ide is beírom mielőtt sokan azt gondolnák az "elbeszélgetésünk" alapján, h ok nélkül lettél banolva .
Pontosabban kimásolom a priviből azt az 1 sort ahol a Program Files mappa van, de van ott más is .
[10:59] <[OP]Csori> megoszt\codecs\AC3codec\AC3filters\Program Files (ez az) de innen mehetünk tovább \IrcN\INCOMMING ---- amit szintén tilos megosztani
Részemről ez az ügy le van zárva, rajtad a sor : rendezni kell, és nem lesz vele bajod többet .
Még annyit, h mint mondtam elég a mappanév is, az "általános" tartalom miatt. -
#4623 Sziasztok.
Én csak annyit tudok mondani, hogy nem hallottam, nem olvastam, nem mondták, hanem sajnos tapasztaltam azt, hogy biza a LOTR 2 miatt le lett tiltva az egész kolinkban a DC, Kazaa, és minden P2P progi.
Ennek a pontos ideje: jan.22.
Ekkor derült fény az első esetre. rácot egyből lekapcsolták a netről, feljelentés stb.
Ekkor még semmi jelentős szankció.
Aztán megérkezett a 2, "barom" is aki miatt aztán végképp azt mondták a rendszergizdák, hogy ennyi volt.
A 2. is nyert egy feljelentést, a koli többi lakója meg szív :(((
Ma lesz a tárgyalás az ügyben itt nálunk az egyetemen. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet.
Viszont az már tuti, hogy semmi ilyen progit nem tudunk ezután használni a koliból.
Szóval dióhéjban ennyit a LOTR2-ről és a kirobbanásának körülményeiről.
Vigyázzatok DC-zés közben ...
{:-/
-
#4619 Szia!
Es mit ir ki?? -
#4615 És mint almappa ???
Nem hiszem, h ez a 4 mappa van összesen . -
#4614 ##### moderálva #####
FTP kapcsolódási probléma -
#4611 Nekem elsőre sikerült ezek szerint találni valamit, mint a szabályba is van "program files mappa tilos" ha van ilyen mappád megosztva az elég a banhoz, elég sokX küldjük ki üzenetben, h elég a mappanév, mert nem fogjuk ellenőrizgetni mindenkinél a tartalmát is . Ezt a sok befejezetlen fájlok, és a download mappák miatt alkalmazzuk így, tudom, h 1 "program files" mappát könnyebb átnézni (telepített cucc v nem) de ha a download mappával ez az eljárás, akkor nem teszünk külömbséget más mappával sem . Ez azt hiszem így korrekt, nincs kivételezés . Ha bent leszel a HUBon és megkeresel meg fogom mondani melyik az a mappa ami miatt banolva lettél, ezt bárkinek elmondom mikor visszajön .
Az pedig, h te nem kaptál 15 perces bant csak azé lehetett, mert sajnos már az 1 napos körbe jött elő a neved . Nem írkálom magamnak fecnire, hogy ki az aki már kapott 15 percest, ki nem, ha kifutottak a 15 perces figyelmeztetések ideje, akkor az 1 napos következik . Vannak akik csak ebbe kerülnek bele, sajnos ezt nem tudom mivel kontrolálni . Kíváncsi lennék ki az aki megjegyzi 500 userből annak a 15-nek a nevét aki már volt figyelmeztetve, és fejből vágja a másik 15öt is aki nem volt .
1bként ha a mappa nem azt tartalmazza amit szorosan a neve mutat, akkor 15mp és át lehet nevezni, később nem lesz vele baj . Mert sokan ezzel jönnek elő hasonló esetekben . Az OPok biztos ismerik ezt a privi formát amit beírok most, megjegyzem nem log-ból másolom, ez csak általános dolog mikor valaki banolás után visszajön a HUBra :
-csak a neve download nem használom letöltésre
válasz -akkor nevezd át h 1értelmű legyen
-install cuccok vannak benne nem telepítettek
válasz -akkor legyen ez a névből is 1értelmű, a program files mappa mint tudjuk többnyire telepített állományok mappája
és a kedvencem :
-az öcsém winyója, nem tudom mit pakolászik rá
válasz -minden állományér te vagy a felelős -
#4610 Te véletlenül nem a MLO searc-öt használod ???
Mert az nekem se mőködik. Egyébként, nekem a 418-as port van beállítva. Nekem kb. a 415 hub közül 100nál van timeout. -
#4607 Hali! az hogy hibatlanul mukodik mit jelent? 1000 Hubbol pl hanyra tud felcsatlakozni, es azon keresni? nalam egy csomora nem tud Timeout miatt ( 90% ). Szoval engem is erdekelne hogy hogyan kell pontosan beallitani, mennyire szamit hogy 411, vagy 412 portot adok meg, meg miert van az hogy amikor az auto IP checkbox be van pipalva, akkor nem jo IP cimet ir ki. Kulonben mar volt sikerelmenyem a progival kapcsolatban, de zavaro hogy a HUB-ok 90%-ra nem tud felmenni.
-
#4606 Tehát mégegyszer a cím, ahol az OPokra vonatkozó észrevételeiteket lehet megtenni :) http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043701612 -
#4604 Holnap este törlődik a banod ! Mivel ma a szórás elkövetője én voltam, tudom, h senkit nem dobtam ki tévedésből ! 2X - 3X is megnéztem mi az amit banolok . Talán neked is át kellene nézned a megosztásodat, és egyeztetni a szabályokban leírtakkal . Biztos nem nagy dolog volt benne, de mint tudni lehet -aki feljár a B-Teamra- nálunk a figyelmeztetés 2X - 3X 15 perc ban . Ez elég idő a rendezésre, és mivel ma már volt 15 perces többször is, így az 1 naposok kiosztását találtam megfelelőnek . Mi ilyenekér nem zárunk ki végleg, de a 15 perces bant el kell könyvelnie minden usernak figyelmeztetésképpen, azt is azért adjuk 1 nap többször, mert nem biztos, h valaki egésznap a gép előtt ül, és emiatt elcsúszhat a rendezés, de reggel 10től, este 10ig 1X csak odakeveredik mindenki a géphez .
"...az írás megmarad" -- és ha nincs letiltva a BOT üzi akkor este is látható, h valami gond volt napközbe . -
#4602 1X már beszélgettünk erről, h mi jogos, és mi nem . Akkor úgy tűnt tiszta nálad a dolog .
Továbbra sincs helye annak aki "kacatokat" oszt meg, nálad még nem voltak hasonló cuccok, de ma elég sok dolgot nem akartál, vagy direkt félreértelmezted a közös csetbe . Az h mi jogos, és mi jogtalan 1 HUBon az OPok és a tulaj részéről az elég tág fogalom . -
#4601 A GLO-Search nekem hibátlanul működik.
Jelenleg én sem vagyok tűzval mögött, és IP-t se állítottam be. Vagyis: aktív-ban van a pötty, és az auto-ban van pipa.
Ja, és ebben a hub listában keres: http://dcplusplus.sourceforge.net/PublicHubList.config -
#4599 Rám számíthatsz,én ott leszek...még soha nem láttam szerepjátékot játszva:)))))
de az első sorba kérek helyet:) -
#4597 Valszeg nem muxik!!!
(a webes formaja tuti nem)
The page cannot be found -
RON #4596 Hiába irom be http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
akkor se listázza ki a nemzetközi hub listát
ilyenkor mi a gond? -
#4593 ya a cím :) http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043701612 -
#4592 Ha valamelyik OP részéről jogtalannak éreztek valamit, kérlek oszzátok meg másokkal is tapasztalataitokat. Köszi és elnézést, hogy offtopic voltam -=nfs=- -
#4591 én ugyan nem :DDDDD -
#4590 Hat, van benne vmi, de Bruce moderal, ha en most elkezdek a LOTR2 hibairol csevegni:)))) -
#4588 Nyugi. A Kolin és a Matrixon százával megtalálható. -
#4587 Nem a mi feladatunk, mar bocs!!!!!
Mi szoltunk, meg linkeltunk is, nem igaz, hogy 3 irast nem tudsz kikeresni:))) -
#4586 Lentebb már kitárgyalták, olvass vissza kicsit. -
#4585 Jóvanna. Nem fogok egész este a gép elött ülni, mert valaki nem képes benyögni két mondatot.
[HUN]Bosi
[OP]MaciLaci írta:
"Gyûrûk Ura kiadója keresi meg dc-n is az illegális másolatokat és írnak az illetõ szolgáltatójának, hogy tiltsák le a felhasználót a netrõl!
Vivendi is kapott mar pár nevet dcrõl.
Egyik pesti kolit mar lebasztak a netrõl, mert valaki onnan megosztotta s Gyûrûk Ura filmeket dc-n és Svédországból leszedték."