14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Nomád
    Hmmm...DC info: http://dchun.hq.hu Itt minden le van írva a kezdő userek részére! DC++ beállítások, HUBok szabályzata, stb... Ne csak nézz, láss is! :-))))))
  • wOlkOw™
    ehhe Bruce emelem kalapom célratörő volt

vagy csak páran értjük ezt meg???(te + én)?? hihi
  • Bruce Lee
    bár már megválaszolták, legyen még1x itt:
    1.) ..jövőben: ha majd újra bekapcsolják az HUB OP-jai a lehetőséget
    2.) ..most miert nem: mert kikapcsolták ezt a lehetőséget
  • magus
    óbazz elég nagy mocskolodasok mentek it en ezt nem fogom vegigolvasni:(

akko vki valaszolna hoy a passivok kereshetnek e vmikor meg vaalha matrixon, es msot miert nem kereshetnek?
  • Big_Apple
    Csori: Köszönöm a segítséget, asszem ez a [HUN]
    dolog felejtödött el nálam. De nem is tudtam hogy kell. Pedig én elolvatam sokmindent, de tényleg. :)
  • aszucs
    "van mas http tunel progi is, azoknak is van public gateway-uk. De mind lassu"

Azert en szivesen vegigprobalgatnam oket hatha van gyorsabb [vagy inkabb egyatalan mukodo is:)]
    Egy egyszeru google keresessel talatam egy http-tunnel.com -ot, de nekem elsore ugy tunt nem teljesen publikusak a servereik.. [vagy csak tovabb kellett volna olcasgatnom a lapjukat?]

Szoval azert ha valaki epp arrol almodik hogy ilyen cimeket irkaljon ide a forumba, akkor remelem teljesulni fognak almai:)
  • Csori
    A nicked elé beírtad [HUN] ? Anélkül nem enged be 1ik HUB se . Szögletes zárójel, és nagy betűk a [HUN] . Ez fontos .
    És az se mellékes, h melyik HUBra mennyi megosztással szeretnél menni . Ha leírod az üzit amit kapsz amikor szétkapcsol a HUB akkor jobban átlátjuk talán az okot . Lécci csak 1X írd be mert van aki sportot űzött a connect - disconnect üzenetek bemásolásával a fórumra .
  • Csori
    1. ÉN NEM VAGYOK OP A MATRIXON !!!
    2. Mégse adok neked igazat !!!
    3. Csinálj 1 HUBot ott azt csinálsz amit akarsz !!!
    4. És mint elmondtam csak el is kellene olvasni a csipa mellől: NEM KÖTELEZŐ BEJÁRNI !!!
    TSÁ !
    Részemről veled végeztem
  • wakeupneo
    Dugulj már el ezzel kapcsolatban! Már tovább lehetne lépni! Te vagy az, aki leginkább problémázik a dolog megoldásán!
    Akkor elmondom mégegyszer!
    NEKED KÜLÖN GERI SZIVEM!
    SZóval: Nem ment a kereső kb 10 napig NEM A MI HIBÁNKBÓL!
    Aztán ment kb 1 hétig a mi hibánkból!
    És most bevezettük a PASSIV kereső kikapcsolását!
    Mi az ami ebben kivánni valót hagy maga után? Az hogy te nemolvasol vissza ,nem az lén bajom! De már tényleg jólenne ,ha befejeznéd ,mert kezdem azthinni ,hogy nem épelméjü emberrel beszélek!
    Ha a továbbiakban is bajod van, keress meg a hubon, mert pl a nicked sem ez ami itt! És azt sem tudom ki vagy te!
    Kösz
  • Big_Apple
    Hello!

Megtenné valaki, hogy megmondja miért rugódok ki mindenhonnan? Én is egy mezeiuser vagyok. :) Egy kicsit nagyon zártkör ez a DC. Első körben. És ha kirugódtam, kivel értekezhetek, aki visszaenged? Csak azért kérdezem, mert megtetszett, és páran itt a fórumban invitáltak. Mármint nem engem, hanem úgy általában mindenkit. Mit tegyek???
  • magus
    naaaa kerestem de nem talaltam a valaszt a passivosra:(

lesz vmikor megoldas?
  • Nomád
    Geri, ha utálsz a mátrixra jönni, akkor miért voltál ben t01.31.-én???
    Igazad van...lehet a usereknek véleménye, hiszen értük van a hub, és nem az OPokért. De a keresés körüli mizéria nem tegnap kezdődött!!!!!! Sorry...
  • Geri_mezeiuser
    Azt hittem dc++ operátorok vagytok és nem pedig politikusok
  • Geri_mezeiuser
    A szabályt mindenkinek be kell tartania...viszont ha a lehetőségeidet korlátozzák pusztán azért mert te nem tudsz olyan lenni mint azok,akiknek jó (érdekesen fogalmaztam) ..ez a negatív diszkrimináció...majdnem 5 hónapig voltam állandó Mátrix user...azért jó lenne ha nekünk usereknek is lenne némi beleszólásunk abba, hogy hogyan és milyen irányba változzanak a szabályok és a lehetőségek...másrészt a lehetőség megszűnésének a közlés módja és a vele kapcsolatos igen erős ködösítés "...dolgozunk a problémán....." hagy némi kívánni valót.
  • wakeupneo
    Na tessék...Kellet nekem a NASA-t emlegetnem....
    Minek nyúltam én tegnap hozzá.... :((
  • Nomád
    Mivel nem jelezték e-mailben a hub leállását, az alábbiak törlve lettek a Hublistből:
    csabikahub
    DiGiT4L
    Doom3
    HUN HUB
    Magyar Szinkron Hub
    Sky Hub
    Unity
    webflashmovies

Sorry.
  • Nomád
    Elkezdődött a DCHUN, a hungaryhublist, és a DCI server takarítása. Nemsokára jelzem, mely HUBok lettek törölve.
  • Nomád
    Geri_mezeiuser, ezt irtad: "Ami a Mátrix hub hozzáállást illeti: én nem igazán érzem jól magam egy olyan hubon ahol engem diszkriminálnak.. és csupán egy jól működő "lécci adj slotot" című ftp user vagyok."

Alul irtam:"Az Internet szabad, így a választás is az!"

Ergo: Ha rosszul érzed magad egy HUBon, nem menj oda. Egyszerü, nem?
  • Csori
    Könyveljétek már le magatokba, h a Matrix OPok ezt a döntést hozták !
    Ez is 1 szabály (ha úgy jobban tetszik) olyan pl mint a [HUN] előtag, ami nélkül ugye bárki megesküdhet, h magyar nem jöhet be még ha Széchenyi Istvánnak hívják akkor sem !
    El lehet fogadni, lehet érte morogni ... de jobb lenne önállóan, nem publikusan . Ez van ... ezt kell szeretni ... vagy másik HUBot keresni .
    Senkit nem kergetnek puskával a Matrixra, aki pedig úgy dönt, h bemegy az éljen 1ütt ezzel, h nem lehet passzívba keresni !
    Sztem ejteni lehetne a témát, majd a Matrix OPok eldöntik (és nem mi helyettük), h meddig lesz ez így !
    Téma :
  • Geri_mezeiuser
    Egyébként amit dentro mondott azt nem igazán vágom:"..szisztok! sztem van egy másik szempont is: eleve a passziv user nem hozzáférhető egy csomó másik user számára....talán indokolt, ha pont az ő lehetőségeik rövidülnek a többi user jobblétéért"" Az hogy passzív nem tud a passzívhoz kapcsolódni az okés volt eddig is, de még ki nem tud kapcsolódni a passzívosokhoz??? Mi nem azért vagyunk passzív userek mert annyira imádunk passzívnak lenni, hanem mert ilyen a rendszerünk amin szinte lehetetlen változtatni. Ami a Mátrix hub hozzáállást illeti: én nem igazán érzem jól magam egy olyan hubon ahol engem diszkriminálnak.. és csupán egy jól működő "lécci adj slotot" című ftp user vagyok.( Csak megjegyzés képpen egy lanos ratioja:8-10 körül mozog és a napi uploadja a 40-50 Gb ).
  • wakeupneo
    Nagyon jóltudod ,hogy miért vagy kitiltva! Vagyis a múltkor azthiszem éppen itt beszéltük meg hogy nemjössz fel..Nemértem ebben mi nem világos.???
  • Geri_mezeiuser
    --->Álnevezők!!!!!
  • Geri_mezeiuser
    Én mindig saját névvel jövök...
  • marcedli
    téleg egy technikai kérés: senkink semmi gondja nem származna abból, ha a saját nickjét használná a fórumon is...ha a véleményét meri vállani it bárki, akkor merje a nevét is adni hozzá...és ez elsősorban nyilván nem az opokra vonatkozik, hisz ők mind azt használják...

köszi
  • [OP]MaciLaci
    h=j
  • [OP]MaciLaci
    De most vagy az osszes nem technikai jellegu kerdest kivaghatok, vagy semmit!!
    A szelektiv vagdosas nem tul etikus....
  • Bruce Lee
    Ha az index-esre küldted, az már nem él :( erre a cimre küld el újra. :)
  • Nomád
    Bocs a helyesírási hibákért... :-))))
  • Nomád
    Soha nem állítottam, hogy bárki - legyen OP vagy moderátor - ezért a munkáért pénzt kapna. ...és ez a lényeg. Azért tesszük, mert érezzük, tudjuk, ez a dolgunk, ehhez értünk. A moderátornak meg az a dolga, hogy ne engedje elfajulni a Fórumon a dolgokat. A személyes ellentétek elintézéséhez ott a PM, vagy a mail. Nem tartozik a Fórumot olvasókra!!! ...és valóban... Túl kellene már lépnünk ezen a témán. Ha jól selytem, van minden HUB csapatnak más - és komolyabb - dolga. A userek kegyeit nem itt, és nem így kell elnyerni. Az anyázás, a fikázás senkit nem emel a többiek fölé. Az, hogy ha az egyik HUB rosszul működik, észre fogják venni a userek maguktól is. Nem ez a "verseny" - márha lehet versenynek nevezni - módja. Egy HUB legyen stabil, normális OPerátor csapata, és viszonyuljon korrekten a usereihez. Ezzel többet lehet elérni, mint az itteni anyázással. ...és csak minket alacsonyit le! Ha az egyik HUBnak jobban, vagy rosszabbul megy, abból a másik HUB üzemeltetője ötletet merithet. Mindenkinek áll a zászló, hogy jobban - jobbat - csináljon. (***ezért mit kapok a pofámra :-))) ***)

Uff, én beszéltem!
  • Bruce Lee
    Akkor jó :)
  • Bruce Lee
    Szia :)
    egyrészt fizut nem kapok érte, se semmilyen juttatást!
    a tegnapi nap folyamán egyetlen betűt sem moderáltam ki a fórumból, akár hiszed akár nem.
    Egyetértek veled, hogy mindenkinek joga van elmondani amit gondol.
    És ha követeted a fórumokat (márpedig tudom hogy követed), akkor láthatod hogy a trágár beszédet, spamokat stb.. szoktam kiszedni, soha nem szoktam vmit csak azért moderálni mert nekem nem tetszik. Részemről ennyi, tovább bizonygatni nem fogom ezt a dolgot mert nincs értelme, aki nem hiszi, azzal nem tudok mit kezdeni. Nekem a lelkiismeretem nyugodt :)
  • Nomád
    Köszi Fufuka! Azóta sikeresen belőttem az Apachot "vitrual hosting" üzemmódba, és...egyedül! :-)))
    Más téma...
    Az alanti vitázás szvsz nem méltó a DC társadalmához. Sok normális embert ismertem meg, (legyen OP, vagy normál user) és elmondhatom mindenkinek van jó és rossz tulajdonsága. Mint ahogy nekem is... Viszont felül kell emelkednünk a piti vircsaftokon. Az OPok dolga, - ha már vállalta - hogy segítse a HUBon lévő userek dolgát. A userek dolga elviselni a tényeket... Mindenkinek lehet jó és rosz napja. Ha valaki leül a gép elé, nem biztos, el tudja felejteni a napi gondokat. Ilyenkor kissé morózus lehet az illető. DE!!!! Az a munka - mert munka - amit végez, a DC közösségéért teszi. Ez mindenkinek - OPnak, usernek - tudomásul kell vennie.
    Más...
    Minden HUB üzemeltető tisztában van a Neomodus HUB korlátaival. Ezt a userek számának növekedéséért felpiszkálják, de ilyenkor bizony előfordulhatnak olyan működési problémák, amelyek a HUB üzemeltetőjének akaratán kívül esnek. Ha ezek a "zavarok" valakiknek nem tetszenek, odébállnak egy kisebb létszámú HUBra.
    Az Internet szabad, így a választás is az! A megoldás egy olyan HUB progi készítése - a nulláról - amely kiküszöböli ezeket a "zavarokat"!
    Utoljára...
    Szombat délelőtt van. Ma este 19.00-kor rendezem a http://dchun.x.x honlapot, a hungaryhublist.config-ot, valamint a DC Információs Szerver adatbázisát. Amennyiben HUBok eltünnek a listáról, azért lesz, mert nem válaszolt a keresett HUB, és nem kaptam E-Mailt a javitásról. Az eddigi leveleket köszönöm, figyelembe vannak véve! :-)
    Bocsi, hogy ilyen hosszúra nyult, de egész héten meló van. Ez csak egy kis összegzés volt. ...és nyugodtan lehet köpködni! Byez, all!
  • kergeegér
    nnnnna.
    van egy új hub :DDDD
    neve még nincsen ...azaz a workname: DreamWorld
    itten érhető el: 195.184.187.72

Mindenkinek yo kocsmázást hétvégére :DD
    ßye!
  • aszucs
    Segitseget szeretnek kerni, hatha masnak is van hasonlo problemaja...

Nemtom van-e errefele olyan aki http-tunnel -lel tud csak kilatni a netre.. En sajna ilyen vagyok, es mivel nincs kulso gepem, ezert csak a totalrc-s program muxik most nalam... ugyanis nekik van egy publikus gateway-uk... Ami feb3-tol megszunik.
    Azt irjak semmi baj, biztos lesznek publikus proxy serverek helyette akik hajlandok lesznek tunneles-t is vegezni, vagy fizessek xx$-t ... [innentol folosleges tovabb is nezni:)]

Szoval en szkeptikus vagyok az ugyben, es nem hiszem hogy csak ugy talalnek ilyen proxy-t, de gondoltam megkerdem itt hatha tud valaki valami ertelmeset mondani... [pl azt hogy gyorsan bucsuzzak el mindenkitol:)]

De ha tud valaki mondani egy kulso szervert ami alkalmas erre, akkor azt megkoszonnem (foleg ha meg magyar is a szerver, mert most 2mb-emnek 100.-at sem tudom soxor elerni)
    ASzucs
  • wOlkOw™
    No comment :))) 1szavam sincs :=(
  • [OP]Stormbird
    Ez aztán velős volt:o)
  • nyilascsillag
    Bruce:
    Na most ez itt a Te? rorrházad?
    40 évig moderáltak. Megint ott vagyunk?

A szólásszabadság megsértése önkényes alapon finoman fogalmazva elitélendő.

Miért törli ki akárki, a másik véleményét?

Ha teheti, akkor ezt ne nevezze senki FÓRUM-nak.

Ha pedig ezért fizetnek akkor bocs.

Nehéz kurvaként szűznek maradni.

????????????????????????????????
  • zzzthunder
    használj limites dc-t habár vannak hub-ok ahol nem engedik
  • [OP]MaciLaci
    Cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ugyis igertel 1 CDt:))
    +kereslek PMben, 1eztetunk
  • wakeupneo
    OKS