Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem túl jó így vasárnap a DC... alig van valaki... bár töltenivalóm most van rengeteg, de a SWep2 tegnap 6 embernek is fent volt, most meg senkinek.
Én 22KB/s sebességgel indultam ma, mostmár csak 15KB/s, elvileg tudok 32-35KB/s-el is tölteni, de most nem nagyon megy. Na mindegy, töltök kitartással.
bolic: én nem bántottalak, csak megkérdeztem. Ugye nem vetted sértésnek? Mert én abszolút nem akartalak megsérteni.
Amúgy, ha jól látom itt is te kezdted, mint a hdsnet fórumon... tehát egy kicsit meg is érdemelted... de én nem nevetlek ki.
Amúgy, ha jól látom itt is te kezdted, mint a hdsnet fórumon... tehát egy kicsit meg is érdemelted... de én nem nevetlek ki.
DuriBumi: ha jól megnézed - én is most jöttem rá - hogy ezt az üzenetet #1672-t, nem is bolic írta, hanem valaki szórakozott. Ezt bol.ic írta!!!
Gratulálok az oldaladhoz. Nekem nem csinálnál valami hasonlót : 404 hiba...a keresett oldal nem található...van olyan szinvonalu mint a hubod.
Üdv! bolic:
A mocskolódást a hdsnet fórumon is te kezdted, nem én. Érdekes, hogy te senkivel nem tudsz megférni. Én nem akartalak megbántani, sem kinevetni... viszont kíváncsi lennék milyen származású vagy. És nem azért, hogy kicsúfoljalak.
A mocskolódást a hdsnet fórumon is te kezdted, nem én. Érdekes, hogy te senkivel nem tudsz megférni. Én nem akartalak megbántani, sem kinevetni... viszont kíváncsi lennék milyen származású vagy. És nem azért, hogy kicsúfoljalak.
en azt ghondolom, hogy meg nevedet is elirtad ho helyet li -t irtal...
ha gondolod esetleg copyzd innen BOHOC
zsibbaszto vagy....
ha gondolod esetleg copyzd innen BOHOC
zsibbaszto vagy....
Mostansagg sokat irok ide idegesitem embereket gondoltam ismerjektek meg hatha nem fogtok igy utálni engem
a honlap nagyon szép fõleg tartalmilag jó ne nevessetek ki mert igy igaz ahogy leírtam mindent nem átverés mielõtt megint mocskoltok rám
irjáttok mi a véleményetek
http://bolic.uw.hu
a honlap nagyon szép fõleg tartalmilag jó ne nevessetek ki mert igy igaz ahogy leírtam mindent nem átverés mielõtt megint mocskoltok rám
irjáttok mi a véleményetek
http://bolic.uw.hu
UDV!
A vertnal 1 kicsit hamarabb, legroszabb esetben 1 ora mulva elkezdem a tarhelyem atalakitasat....
A kellemetlensegekert elnezest kerek, de nem tudom tovabb halogatni a dolgot...ugymond eljott a PILLANAT....
Namarmost letorolni semmit sem fogok, csak egy kicsit a strukturan valtoztatok....szal, ha valamit nem fogtok meglelni, akkor bongesszetek 1 kicsit a listam.
Mo-i ido szerint vasarnap du.6. es ejfel kozott jo esellyel el lehet csipni itt a gep elott, ha esetleg extra slot kellene.
Tovabbi jo napot, estet, udvozlettel: Kilgore_Trouth
A vertnal 1 kicsit hamarabb, legroszabb esetben 1 ora mulva elkezdem a tarhelyem atalakitasat....
A kellemetlensegekert elnezest kerek, de nem tudom tovabb halogatni a dolgot...ugymond eljott a PILLANAT....
Namarmost letorolni semmit sem fogok, csak egy kicsit a strukturan valtoztatok....szal, ha valamit nem fogtok meglelni, akkor bongesszetek 1 kicsit a listam.
Mo-i ido szerint vasarnap du.6. es ejfel kozott jo esellyel el lehet csipni itt a gep elott, ha esetleg extra slot kellene.
Tovabbi jo napot, estet, udvozlettel: Kilgore_Trouth
Te Bolic...miért nem a saját HUB-oddal vagy elfoglalva? Ne itt unatkozz légyszives. Arról nem is beszélve hogy téged nem érintett a dolog ugy tudom.

Kedves Bolic egykis hasonlattal szeretnék élni amit az olyan emberekre szokás mondani amilyen te vagy "Olyan bunkó vagy hogy ha jobb fogásod lenne egy majom csordát lehetne veled rettegésben tartani"
2.,ki a franc szólt neked?
3.,Mia francért nem mész vissza vietnámba vagyhonnan a francbol való vagy és szomoritod ott azt a sanghaji nagynénikédet.
4.,Minek ugatsz bele a felnõttek dolgába.
és végül de nem utolsó sorban képzeld el hogy csináltam egy servert a dc- hubnak de a beállitások egy kicsit idõt vettek igénybe mert van belsõ itthoni hálózatom is és azt is bekellett allitanom.
sorry hogy elragadtattam magam de éppen nem voltam abban a hangulatban a mai nap.
2.,ki a franc szólt neked?
3.,Mia francért nem mész vissza vietnámba vagyhonnan a francbol való vagy és szomoritod ott azt a sanghaji nagynénikédet.
4.,Minek ugatsz bele a felnõttek dolgába.
és végül de nem utolsó sorban képzeld el hogy csináltam egy servert a dc- hubnak de a beállitások egy kicsit idõt vettek igénybe mert van belsõ itthoni hálózatom is és azt is bekellett allitanom.
sorry hogy elragadtattam magam de éppen nem voltam abban a hangulatban a mai nap.
UJRA MEGY A HUNGARY REMÉLEM MOST MÁR NEM LESSZ GOND LE LETT CSRÉLVE A SERVERBEN A WINCHESTER ELNÉZÉST A KELLEMETLENSÉGEKÉRT!!!!!!!
sorry a server leá
llt nem tudom miért nem voltam itt ujra inditottuk a renszert a hungary megy ujra
llt nem tudom miért nem voltam itt ujra inditottuk a renszert a hungary megy ujra
@@@HUNGARY No'2@@@ müködik gyertek minnél többen. A cím: hungary2.dns2go.com
mindenkit várunk sok szeretettel.
mindenkit várunk sok szeretettel.
ja es nagyi magyarul beszel, de ekezetek nelkul 😊
azt a desktop.ini-t meg telleg kiveszem mert ugy latszik itt mindenki ragaszkodik az "ikonokat a konyvtaraknak" mozgalomhoz 😊)
latom megkerultel... minden nap fenn vagyok legalabb 2-3ig most elaludtam ejfel elott mert vagy 36 oraja mar fenn voltam 😊 de pont ma 😊)) azert leszek ma ircen is meg dc-n is varlak kozben talaltam mar 1 megoldast de azert szivesen megbeszelnem veled is 😊
hmm dns2go megint behalt?
aki nem tud mit kezdeni magaval -= =-ra is benezhet 😊)
tomcs.hdsnet.hu most olyan 1tb korul jarunk
aki nem tud mit kezdeni magaval -=
tomcs.hdsnet.hu most olyan 1tb korul jarunk
Még annyit szeretnék hozzá füzni aki nem tud valamiért kapcsolodni a hungaryhoz hogy nézze meg a megosztását hogy megvan e a 10gb és a hub / 3slot megosztás ezek nélkül nem enged be a hub.
köszönöm a figyelmet.
köszönöm a figyelmet.
tudod brabus ez feltétel volt hogy csak az jöhet aki jól tud uszni és van motor csónakja illetve aki tud repülni ha ezeknek megfelel akkor ott a helye : én 10percig tudok szitálni a levegõben ha muszáj ,én megyek LOL LOL LOL :_)))
ha a hungaryn van gondod akkor erre az imélcimre ird meg mi a problémád és megoldjuk
[email protected]
[email protected]
411-412portot használja
ird meg imélben amikor akarsz csatlakozni mit ir ki a dc és segitek
Barbus:
Remelem voltatok annyira jolneveletek, hogy a megboldogult bsa-nak is kuldtetek meghivot.
Nehogyma' innen kelljen szegenyeknek megtudniuk, hogy buli van....oket meg senki sem hivta....
Ne is vigyetek fenykepezot magatokkal, majd a bsa oldalorol le tudjuk huzni a fotokat....
Na jo, ennyit a hulyulesrol, komolyra (f)orditva:
Ha csak nem egy elterelo hadmuvelet volt, akkor azert szerintem lehet DISCretebben is hirdetni...
UDV, jo bulizast!
Bsa -sok halot is hozhatnak......
meg motorcsonakot is, hogy akik uszva probalnanak majd lelepni ......
meg motorcsonakot is, hogy akik uszva probalnanak majd lelepni ......
Mesterseges_Nagyi (a botunk 😊 eroteljesen meg lett modositva az utobbi napokban, ha valakinel valami hibat csinalt legyszi szoljatok 😊)
-= =- (tomcs.hdsnet.hu)
-=
Olyat nem találsz, ami nem kér dll-t, úgyhogy inkább tegyél fel valami MS alkalmazást, ami telepíti a VB Runtime Library-kat is. Vagy asszem az MS-tõl külön is le lehet tölteni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Látogass el az oldalunkra, ott sok infót kapsz!
directconnecthun
directconnecthun
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
pl most is 😊) vagy hasznald az operator jelzot (a hub neve mogott a cimsorban) az az op van mindig ott aki utoljara szolalt meg a hub chaten vagy priviben
megoldas: az osszes tobbi hubon max 5gb a limit, hogy addig se maradj dc nelkul..
-= =- (tomcs.hdsnet.hu) -> mert mi mast reklamozzak 😊)
-=
Hi all! 😊
Szeretnék megkérni minden olyan emberkét (a HUNGARYN), akinek valami adatcseréje lenne velem, az szóljon rám!! Mivelhogy, csak akkor tudok bennt lenni a HUB-on, ha tele a winyó. Sajnos ez esetben, mindig törlök vmit, vagy kiirok valamit és már nincs meg a current min. share
akkor, de gondolom be szeretné fejezni...... Szóval, ha valami baj van, akkor segítek 😉
Szeretnék megkérni minden olyan emberkét (a HUNGARYN), akinek valami adatcseréje lenne velem, az szóljon rám!! Mivelhogy, csak akkor tudok bennt lenni a HUB-on, ha tele a winyó. Sajnos ez esetben, mindig törlök vmit, vagy kiirok valamit és már nincs meg a current min. share
akkor, de gondolom be szeretné fejezni...... Szóval, ha valami baj van, akkor segítek 😉
Nos az átállás teljesen zökkenõ mentesen ment köszönöm mindenkinek azoknak kiknek nem sikerült a megosztás elérése a regisztrációjuk megmarad és ha meg lessz a 10gb és felakarnak jönni nyugodtan megtehetik köszönöm a fegyelmezett viselkedést.
nemtudjátok honnan lehet letölteni a direct connetet?
de olyat hogy van jelszo is hozzá!
de nekem az is jo amihez nincs!
pls valaki irjA IDE AZT AZ OLDALT AHONNAN LEHET LETÖLTENI!
VAGY RAKJA KI A LINKÉT!
de olyat hogy van jelszo is hozzá!
de nekem az is jo amihez nincs!
pls valaki irjA IDE AZT AZ OLDALT AHONNAN LEHET LETÖLTENI!
VAGY RAKJA KI A LINKÉT!
szerencsed a szerencstlensegben, hogy van masik HUB es ugy nez ki most 1-2 embert elkapott a HUB-laz (ami nem rossz dolog) es lesznek ujabb helyek ezaltal.....koszonhetoen a DC++ -nak, ugyebar igy mindig lesz valaki akitol esetleg csak HUNGARY-n talalhato dolgok atkerulnek mashova is...szal en ugy latom igy nem nagy a veszely...
Udv
Udv
en ezen uton jelentem fel tanulas fogok beszelni meg igy azonnal el nem tik hogy erteni igen es lenni kozmosz vilag nagyon jo
A HUNGARYHUB MÁR CSAK 10GB LIMITTEL ENGED BE ÉS 3SLOT/HUB MEGOSZTÁSSAL AKINEK MÉG NINCSEN MEG A 10GB AZ ÉJFÉLIG MINDEN RETORZIÓ NÉLKÜL MEGTEHETI
Végre.

Ijj. 20 gb-os a vinyóm, 11-es partíció van megosztva... na mindegy, úgyis júli 1-ig kell már csak izgulnom ezen.
TISZTELT USEREK A HUNGARY HUB 2002.06.04 ÉJFÉLTÕL 10GB LIMITTEL ÜZEMEL TOVÁBB KÉRLEK BENNETEKET A GYORS ÁTÁLLÁSHOZ MINÉL ELÕBB ÁLLITSÁTOK ÁT A LIMITET KÖSZÖNÖM ADDIG AMIG A HATÁRIDÕ NEM JÁR LE ADDIG CSAK FIGYELMEZTETJÜK A USEREKET
kkkhhmmmmm.
Kedves külföldrõl DC-zõk!
Látogassatok el a
http://www.directconnecthun.hq.hu/
....címre. Most már külföldön is élvezhetõ a directconnecthun honlap
Kedves külföldrõl DC-zõk!
Látogassatok el a
http://www.directconnecthun.hq.hu/
....címre. Most már külföldön is élvezhetõ a directconnecthun honlap

Bocsásd meg METEREM hogy ezt nem láttam elõre de köszönöm hogy felnyitottad a szemem :-)))))))))
Köszönöm messze menõ és kielégitõ válaszodat bár még mindig nem arra válaszoltál amit kérdeztem ,mert a kérdés a következõ ha 1 56,6 os modemmel fennt vagyok és 1vagy 2 user rám kapcsolódik és elviszi az 5-6k/s sávszélességem felét akkor a letöltésem hogy lessz nálad gyorsabbb mint a másik hubokon ????????? Mert itt arrol szól a dolog hogy töltenek rólam és töltök másokrol (ha jól tudom) az 1 gb-rol meg annyit hogy szerinted ha kis winchesterem van akkor hogy tudok filmeket letölteni.Egy jó tanács mint régi dc-s ez jó indulat nem támadásnak vedd fel.
A userek a következõ képpen fogják megoldani a dolgokat feltesznek 1 gb szemetet és senki nem fog tölteni róluk igy tudják elérni hogy gyorsabban tudjanak letölteni de ezáltal viszont nem lessz adat a hubodon és hamar oda kerülsz hogy nem lessz mit tölteni.A következõ lépés pedig az lessz megkeményited a hub szabályokat és kiirsz limiteket és hogy mit lehet megosztani és mit nem ,ezek után a userek elfognak küldeni a brantba mert ezt igérted a hub inditásakor,szó szót fog követni a töbsége ott hagy a másik része pedig másik hubokon keres majd letölteni valót.
Ha ide jutsz akkor nyugodtan adhatod a hubnak a name: HULLADÉK hub nevet. Gondolkodj el ezeken és rájössz nem beszéltem hülyeséget.Javaslatom a minshare 3gb és 2slot minimum igy talán jó lessz . Elnézést ha okoskodónak tüntem nem akartalak kioktatni, szia
A userek a következõ képpen fogják megoldani a dolgokat feltesznek 1 gb szemetet és senki nem fog tölteni róluk igy tudják elérni hogy gyorsabban tudjanak letölteni de ezáltal viszont nem lessz adat a hubodon és hamar oda kerülsz hogy nem lessz mit tölteni.A következõ lépés pedig az lessz megkeményited a hub szabályokat és kiirsz limiteket és hogy mit lehet megosztani és mit nem ,ezek után a userek elfognak küldeni a brantba mert ezt igérted a hub inditásakor,szó szót fog követni a töbsége ott hagy a másik része pedig másik hubokon keres majd letölteni valót.
Ha ide jutsz akkor nyugodtan adhatod a hubnak a name: HULLADÉK hub nevet. Gondolkodj el ezeken és rájössz nem beszéltem hülyeséget.Javaslatom a minshare 3gb és 2slot minimum igy talán jó lessz . Elnézést ha okoskodónak tüntem nem akartalak kioktatni, szia
Kész röhely már másfél órája próbálgatok kapcsolódi de semmi. Az én cuccosaim nem érdekelnek de ha már elkezdtek tõlem valamit szedni hát legalább tudják befejezni.