14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• wakeupneo
    Geri neked még mindig nemtudom a nicked...
  • Geri_mezeiuser
    Na megoldódott a problémád...
  • wakeupneo
    Nem ez ide való! Csak visszaolvashattál volna kicsit! Mind1 , beirom megint!

A MATRIXON NEM IS LESZ PASSIV KERESŐ! KIKAPCSOLTUK ÉS ÚGYTÜNIK ,IGY IS MARAD!

Köszönjük, hogy minket választott! :o)
  • Geri_mezeiuser
    Lehet
  • Hemüveg
    Szia. Talán Warez?
  • Geri_mezeiuser
    Ez nem technikai jellegű kérdés.....
  • wOlkOw™
    ezt a válaszod kicsit elhamarkodtad...

1)én még nem nyaltam

2)nekem már probáltak

3)sőt már be is csaptak

4)én nem bántottam még hubot

holott nem egykettőnek segítettem,ez egy kicsit erős volt amit írtál.De érdekelne ha nem ismersz
    hogy jössz ehhez???? sőt emberek magatartásárol sem nyilatkozok,pedig lenne kedvem hozzá

Ki így Ki úgy látja át a dolgokat....én úgy látom hogy inkább megprobálok jóba lenni hubokkal
    és nem keresztbe tenni nekik...

Míg a hubunk chellorol ment nem hírdettem,de ez változott így már van miért hírdetni..Nálunk vita nincs és nem is engedem..Lehet rosszúl látom a helyzetet??? nem hinném a hubrol nincs rossz negatív vélemény.Itt én a témát le is zárom

De még megjegyszem én se neked se másoknak ilyet nem írtam még igaz nobody is perfect én így fogadlak el ahogy megnyílvánultál Biztos jogosan tetted (hisz biztos ismersz???)
  • KenWood
    De így könnyü!!:)Inkább így köszönj szia nyali vagyok!:))Nah viccet félretéve grat..!:))
  • wOlkOw™
    Egyáltalán semmi nem könnyü !!!

De megprobálom azzá alakítani :))))
  • KenWood
    Így könnyü w0lk0w!!!!!!
  • wOlkOw™
    ez a kép az RHQ-ra mutat
  • wOlkOw™
    Sziasztok a hub átlépte a 400 - kövér usert és NŐ

Köszönöm az illetékeseknek és az useroknak !!!!

De a Matrix magyar hubtársadalom vezető hubjának

is köszönjük a segítséget...és a békés

egymásmellett élést !!!!!!!!!!

Címünk: balinko.no-ip.org:10001 (figyeljetek a

portra)

Weblapunk:"*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB

a weblapon találtok álltalános szabályokat
    linkeket,címeket a magyar hubokról !!!!!!!
    és a mai naptol a Fórum is elkészült

Várunk mindenkit szeretettel Gut Besser Gösser !!
  • Hemüveg
    Sziasztok. Megköszönném, ha valaki illetékes és hozzáértő megmondaná, hogy várhatólag mikor lesz megint passziv keresés a MATRIX-on. Elöre is köszönöm.
  • Crazy Dog
    Köszi a válaszokat, klienst keresek a Sourceforge-n, ott tuti van. Ha valaki tud valami jót, azért csak írja meg.
  • Crazy Dog
    Ejnye... Kb. egy éve nem DCztem, a "Brabus éra":) óta, de úgy látom SEMMI nem változott, ugyanazok a viták, csak a hangnem finomodott ki kissé, a korábbi negatív tapasztalatok kapcsán.

Kérdés:

Linux alá milyen klienst ajánlotok?

Az összes magyar HUB-nál kell ez a [HUN] izé?
  • [OP]Stormbird
    Mellé nyultál Fufruka engem nem tudsz csak ugy leoltani.De csak hogy nehogy magadba fordulj csinálunk neked egy forumot annyi hülye forum létezik már.. egyel több vagy kevesebb.. Na milegyen a cime? Fufuka fun klub? ez jo lesz?:o)
  • [OP]Stormbird
    Azért én hozzá szolok. Miért is szoltál bele?! Már megint egy olyan dologhoz amihez rohadtul semmi közöd. Tartsd már távol magad ettöl a forumtol mert ha te megjelensz akkor mindenkinek fel megy a vérnyomása és csak idegeli magát.
  • [OP]Stormbird
    Bocsi ha nem olvastam mindent figyelmesen de pár sort azért át nyálaztam. Csak arra nem jöttem rá hogy zzz miért nem az OP-os neveddel jöttél be és miért csak user-ként?
  • Crazyn
    a #4921-esre válaszoljon már valaki, aki tud rá rendesen válaszolni
  • Klon
    beszarás... itt mindig csak a veszekedés megy :((
  • Crazyn
    mivel hülye vagyok a linuxhoz, írja e nekem valaki legyenszives, hogy hogyan kell feltenni a GUI-s verziót. Mit kell letölteni, és hogyan kell feltenni. (parancsról-parancsra)
    Köszi.

[email protected]
  • [OP]MaciLaci
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043766614
    Olvasgassatok:)
  • netuddki
    hmmm...
    nemis rossz!
  • netuddki
    hmmm.. nektek is mondom ....
    az a qrva kölök irkál a nevemben.... mégcsak most jöttem haza...
  • [OP]MaciLaci
  • wakeupneo
    [HUN]ro :)))) Még jó hogy nemárultad el ,hogy mi a rendes nicked a HUBon...

[16:39] <[HUN]ro> I'm away. I might answer later if you're lucky
  • netuddki
    [16:39] Csoportos uzenet [HUN]sbiro-tol:
    Megkérünk minden usert akinél a gyürük ura elsö része és a két torony megvan osztva azonnal szedje ki megosztásából a saját és a hub érdekében. (Külföldi jogvédök rászálltak a hubokra miatta és akinél találnak értesitik a szolgáltatóját ) Köszönjük
    A MAI NAPTÓL NEM FIGYELMEZTETÜNK TÖBBET SENKIT MINDENKI DÖNTSE EL MEGÉRI E NEKI A KOCKÁZAT HA MEGOSZTJA A FILMET !!!!
    [16:39] <[HUN]ro> I'm away. I might answer later if you're lucky.

HMMMM........ még mindíg??
  • wOlkOw&#8482;
    Nem reklám info...Ma a hub elérte a 316 user
    6.29TB ami szvsz nem rossz!Hely van bőven gyerteK

#################################################

Új címünk: balinko.no-ip.org:10001 a portra figyeljetek !!!!!!!!

Weblapunk: "*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB

Üdv: wOlkOw™ és az OPok
  • marcedli
    dchun.hq.hu
    ott megtalálod a dolgokat hozzá
  • Csori
    Sok helyen kérik az azonosítást, sok helyen nem kérik . A magyar HUBok kérik, külföldieknél előfordul h nem .
  • Geri_mezeiuser
    Ha a Mátrixon vagy és csak passzív user tudsz lenni akkor ne is erőlködj....
  • Big_Apple
    Oké, oké bocs, pedig elolvastam. Csak ez valahogy lemaradt. Azt hittem IP alapján tudja a DC hogy honnan netezek. Egyébként ez tipikus a DC-n, hogy azonosítani kell az országot is, vagy csak a nálunk van ez így?
  • [OP]MaciLaci
    r42 tol r46 ig!!!
    Orok halam!!!
  • Cat #4889
    szerintem simán ignoráld a csávót, bárki aki visszaolvas 2-3 oldalt észreveszi hogy folyamatosan fikáz mindent és mindenkit - mást se tud
  • wakeupneo
    NEM BANNOLVA VAGY!
    Csak megkértelek, hogy ne legyél a hubon ,mert személyes ellentétek vannak. És ne forgasd ki a szavaimat, mert nem azt mondtam ,hogy az a baj, hogy másként látsz dolgokat!
    "" Ellenben állandóan azon vagy, hogy a hubot hogyan tudod bemocskolni ,vagy a matrix opjait hogyan tudod kikezdeni. ""
    Na szerintem ez nemaz ,amiről te beszélsz!
    Te meg csak válaszolgass magadnak, és szitsd a tűzed. Csak ne nálunk.
  • wakeupneo
    Lehet , hogy a szabályok ellen nemvétettél! Ellenben állandóan azon vagy, hogy a hubot hogyan tudod bemocskolni ,vagy a matrix opjait hogyan tudod kikezdeni. Nemhiszem, hogy erre szükség lenne!
    Csináld csak itt a tüzet a fórumon, szerintem az is bőven sok!
    Kimélj meg minket attól ,hogy odajössz!
    Kösz
  • Bruce Lee
    mail ment
  • [OP]MaciLaci
    Jaja, tegnap deltol 12G a min +osztas
  • Bruce Lee
    igen
  • oroy
    sziasztok, visza olvastam par oldalt, es hat eleg szomoru lettem, szanalmas az egesz, ertelmetlen vitak, 1000x jobb volt a magyar DC amikkor meg csak 100user volt. Na aszem en egy darabig nem leszek magyar HUB-on (jo par kulfoldin oszetartas van, es segitik egymast a HUB -ok, itt meg ..........) ez mar nem DC forum, hanem DC vita forom.

,oroy