14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#13651 Nem feltétlenül vannak annyian egy hubon amennyit kijelez a pulikus rész. Nagyon soxor vagy kevesebben vagy többen vannak egy hubon. És itt nem csak néhány százas eltérésről van szó. Én sokszor találkoztam már olyannnal, hogy írták, hogy 10000 vannak, valójában belépve meg voltak vagy 4000-ren. Szóval nem mindíg kell hinni ezeknek.
Másrészről meg simán elképzelhető. Csak meg kell nézni egy nagyobb külföldi hubot. Mondjuk olyat ahol 40-60-70-80 giga a min megosztás. Szép számmal lehet olyanokat találni akiknek nagyobb a megosztása mint 570 giga. Eddig nem is néztem, hogy milyen megosztások vannak. Találtam egy olyan emberkét akinek 2,58 Tb a megosztása! -
keeper2 #13650 Azért az a (valamilyen skandináv) hub sem volt semmi, ahol a belépéshez szükséges minimális megosztás 570 giga volt, már másfél éve is (azért mégis voltak rajta több százan) -
#13649 nem off egyáltalán megosztjuk egymásal a tapasztalatokat :) az a baj hogy a csávótol hun filmet nem igazán tudsz leszedni! -
#13648 Ez már nagyon OFF:
Egy svéd HUB-ra. Nem írom ki a nevét mert nem tudom, hogy lehet-e itt reklámozni, de a publikus hubok között könnyen meg lehet találni, 40 giga a min megosztás.
Lehet, hogy csak ennyi slotot nyitott de legalább tényleg T3-as. A megosztása egyébként 2,37 Tb-ot tesz ki. Ja és csak avi filmjei vannak. Tehát ezt a szép mennyiséget nem dvd-ből hozta össze. -
#13647 pff és melyik hubra engedték fel T3-asan 2 nyitott slotal? :D:D:D:D -
#13646 T1es vagy 3-as. Viszont csak 2 slotja van az öregnek. :) -
#13645 milyen netkapcsolata van? :S amugy ha külföldi akkor is csak 15k környékén tudsz tőle húzni hacsak nem T3-mas :) -
#13644 OFF:
Azért az rendesen odabaxa az embert amikor letölt egy fájllistát és meredten rácsodálkozik, hogy az illetőnek 2 terra mennyiségű filmje van megosztva. Jelzem nem magyar az illető! -
#13643 oksa köce a segítséget !!!! -
#13642 Nem a kliens szamit, hanem az, hogy chello halozaton belulrol (tehat masik chellostol) toltesz-e vagy sem. (Masik megjegyzes, hogy nem a kliensrol toltesz, hanem a klienssel masik felhasznalorol) -
#13641 ez szerintem faszság én olyanról hallotam ha a cselós hubra csatizol akkor nem számolja az adatforgalmadat! -
#13640 Hy ha a BCDC++-ról töltök le azt halottam,hogy nem számolja az adatforgalmat a Chello,igaz ez??? -
#13639 BÚJJÉK MINDENKIBE AZ OPTIKAI KÁBEL -
#13638 Nincs nyilvan ilyen kimutatas, hogy melyik hubon akad a legtobb film, de ahol barmit megtalalni nehezkes (mert olyan idokozonkent lehet csak keresni pl.) ott joval kisebb esellyel lesz talalatod meg akkor is, ha egyebkent mondjuk annak a hubnak a legnagyobb az osszmegosztasa. -
keeper2 #13637 Na igen, csak a probléma az, hogy olyan film ritkaságokat gyűjtök, ami nem sok embernél fordul elő, így minél több ember van a hubon, annál nagyobb az esély a találatra. A munkahelyemen kitört a retro láz, pl. pirx kapitány :) így ezeket gyűjtöm. Ha azt mondjátok, hogy xy hubon több filmre lelek és átlagban gyorsabban el is keződik a töltés, akkor megyek oda szívesen. -
lektor #13636 hehe! miert nem mondod neki egyszerubben?!
valahogy igy: keeper2! gyere az elite hubra, szard le azt a fos diablot!
sztem sokkal jobban hangzik... -
#13635 Járj olyan hubra, ahol nem ilyen irreálisan magas a keresési intervallum.
Ja, hogy ott sokan vannak? Aha. Biztos nagyon jó. Nem lehet letölteni semmit. Fasza -
keeper2 #13634 Dc 0.674-et használok, ehhez kellene tipp a következő megvalósításához: alternatívákat szeretnék kézzel keresni, ellenben azt szeretném, ha a találatokat automatikusan hozzáadná a lehetséges források listájához. Ha az alternatív letöltési helyek automatikus keresése ki van kapcsolva, akkor az alternatíva találatokat nekem kell egyesével hozzáadnom a letöltéshez, ami kicsit unalmas lenne ha több tucat forrást talál midnenhez. Ha pedig be van kapcsolva, akkor ő maga is keres automatikusan, ami ugyan semmit sem ér, mert nagyon-nagyon ritkán talál bármit, ellenben a diablo hub 80 másodperces keresési időközét állandóan újrakezdeti, így nagyon nehézkesen tudok azon a hubon levőtől találni alternatívát, mindig csak azt kapom vissza, hogy min. search interval: 80s. -
lektor #13633 nincs mit. ha esetleg klienst vagy tuzfalat valtanal, akkor a beallitasokat itt megnezheted:
AKTIV MOD -
#13632 Köszi már meg oldottam !! -
#13631 Sziasztok volna egy kis gondom nem tudok DC++ ozni mert tiltja kerio,hogy tudnám fel oldani ezt? -
#13630 Hej helyesirás...rendben -
blackgamer #13629 nem is akarok, még alap dc++-ban van a legkevesebb extra és bug
csak azt érdemes piszkálni -
norti #13628 Helyesírási könyveket is "gyülythetnéd"... -
#13627 ok (bár nekem még nem fagyott ki)
..akkor melyik a legjobb többszálú kliens ??
Strong, vagy UKCable ?? -
#13626 köszi a választ -
#13625 Fleet mindig is érdekelt miben más az rm mint a többi DC nincs erről valami leirás valahol?Gyülytöm a klienseket meg érdekel miben mások,csak nem vagyok valami nagy hozzáértője:) -
#13624 Az rmDC forrásba nem valószínű, hogy valaha is bele fogsz írni. -
blackgamer #13623 ha valammi változtatást akar az ember legjobb ha a forrásba ír bele
csak mostanában nincs rá időm, meg kedvem se
rmDC-ben mi értelme a feltöltésre várakozók kiírásának, ha nem tudok nekik slot-ot adni? -
#13622 Hááát az rm-et meg a Pw-t azt tuti hogy már nem,de a töbiben is ha jol látom a hibákat javitották ki,meg változott a külalak..egy kicsit.Pár extra funkcio esetleg,de én nem vettem észre komolyabb változás. Én is csak egy laikus felhasználo vagyok ugyhogy a "belsőbe" nem kátok bele. -
norti #13621 Gyerekek, még fejlesztik egyáltalán a DC klienseket? :D Mert sok változást nem látok... -
lektor #13620 "A fölösleges slotfoglalaás meg nem rajtad mulik,az a kliens sajátos tulajdonsága"
nem, mert ha kiirja, hogy a 180 felhasznalobol 100-nak nincs szabad slotja, akkor nyomok neki egy dicconnect-et... pontosan azert, hogy ne foglaljam a slotot, hogyha elindulna a toltes...
az a maradek 80 felhasznalo is pontosan eleg nekem -
#13619 99%-ban a többszálasok is egy szálon töltenek,mert nincs slot,ha meg az egyszálasnál használod az alternativák keresését,akkor tényleg semmivel sincs kevesebb eséjed vele mint a többszálasnál.A fölösleges slotfoglalaás meg nem rajtad mulik,az a kliens sajátos tulajdonsága -
sirdond #13618 melyik a legújabb verziója a strongDC-nek? fel lehet már vele lépni a magyar hubokra? -
lektor #13617 "Az, hogy neked tobbszaluval is ugyan annyi eselyed van szabad slotra bukkanni, ne zavarjon."
nem egeszen... azontulmenoen pedig nem szoktam foloslegesen slotokat foglalni. -
#13616 Ja, ezert jobb a tobbszalu kliens. Sok esetben feleslegesen foglal slotot masok elol, hogy aztan bamulhassak a "no slots avaiable feliratot". Az, hogy neked tobbszaluval is ugyan annyi eselyed van szabad slotra bukkanni, ne zavarjon. -
lektor #13615 a felhasznalonak - akitol eppen tolteni akarsz- nincs szabad feltoltesi slotja... ezert jobb a tobbszalu kliens -
#13614 én nem értem mindig azt írja hogy nincs üres SLOT amikor le akarok tőlteni mi a baja??? -
lektor #13613 igen, vannak ott leiras is, meg minden, amit tudni lehet rola.
ha tudni akarod, hogy mi a kulonbseg, akkor itt is olvasgathatsz
>>>>>Dcinfo<<<<< -
#13612 http://bcdc.dccafe.org