14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Geri_mezeiuser #5226 A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek....vagyis lehet kérdezni a pergető horgászattal kapcsolatban mindent, halat ne kérjetek tőlem. -
#5225 no ez rég volt már.. :)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config -
Geri_mezeiuser #5224 Jaj skacok ne csak a frissítés című gombot nyomkodjátok, hanem írjatok is valamit... -
Geri_mezeiuser #5223 Ne haragudjatok.. -
Geri_mezeiuser #5222 Megöltem a topicot??? -
Geri_mezeiuser #5221 Hétvégén voltam horgászni, de nem fogtam semmit , mert pecázni sem tudtam rendesen a hülye hideg szél miatt, ugyanis az utolsó spiccek a felhordott víznek köszönhetően simán befagytak és meg sértették a monofilzseneget, ami el is szakadt.....
Remélem a jövő hétre lesz jó gépem, mert most per pill az sincs, szép lesz az idő, müxik a passzív keresés, stbstb... -
#5220 Geri még nem mert nincs visszakapcsolva.
Azon vagyunk ,hogy menjen. Ha megy itt szólok ugyis! Tartsatok ki addig!
T: MINUS 144 HOURS -
Geri_mezeiuser #5218 Apropó müxik már a passzív keresés a Mátrixon?? -
#5217 Örülök hogy egyetértesz (remélem Fufuka meg KO-li is), folyt.köv. ott :) -
#5216 Irtam neked a szobádban mert innen teljesen jogosan kivagyunk tiltva a balhézásal kapcsolatban!
Bruce igazad van! ******************* SORRY mindenkitől -
No, azt hiszem ezek a lenti részek már teljesen feleslegesek, gyerekesek, nem méltó hozzátok és abszolut nem valók a topicba! Én személy szerint nagyon sajnálom hogy idáig fajult a vita az OP-ok között, de ez már nem állapot amit itt csináltok.. :(
Gondolhatnátok a userekre is, akik ide betévednek. Le merem fogadni hogy már nem is mernek tech. jellegű kérdéseket feltenni, vagy már nem látják értelmét..
Menet közben nyilt még topic ahova ezt lehet folytatni, az OP-okat szídó részen pl. tökéleseten ON lesz ez tartalom - csak nem a userek, hanem majd ti szapuljátok egymást.
Sorry srácok, de ettől az üzenettől felfele minden, ami nem a fórumhoz tartozik, vagy csak akár halvány nyoma lesz egymás fikázásának - szó nélkül törölve lesz (a további vitát megelőzendő). Valahogy véget kell ennek vetni, és úgy látszik ti nem tudjátok ezt megtenni.
Akinek nem tetszik, mailben reklamálhat bármikor.
További jó (és főleg nyugodt) DC-zést kívánok mindenkinek!
DC OP fketelista - szerintem folytassátok itt, ide való ez az egész
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043701612
DC GUMISZOBA FUFUKÁNAK
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1044907053
További fórumok nyithatók a témában, egymásnak, 3. félnek:
Gumiszoba
http://www.supergamez.hu/forum.php3?cat=6
-
#5211 Na látom ennyi volt...eddig birtad ki szó nélkül :)))))))))))))))))
Valóban aztmondasz amit akarsz, CSAK NE HAZUDJ MÁSOKNAK!
Próbáld meg már...egyszer talán sikerül :))))))))))))))))))))))))))))))
Mert ha VALÓS dolgokat állitasz rólam ,akkor biztos nemkerekedik ki vita a mondandódból.Na de mint tudjuk EZ NEM IGY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak nevetek rajtad ,de komolyan, és még sokan teszik ezt. :)))))))))))
Olyan vagy mint egy gyerek! (Bi-bi-biiiii ezt én mondtam hamarabb, és társai megnyilvánulásaid.)
És te mondod nekem hogy gyerek vagyok? ehehe :)))))))))))))))))))))
Mondtam már: Fejezzük be és ne baszogassa senki se a másikat! Azt nemértem ,hogy eddig én kibirtam. NEKED MIÉRT NEM MEGY? Ez valami feltünési viszketegség nálad? -
#5210 Halika ko.li én lagalább tudom ki vagy (nem neo)
egy rövid info..átlépte a balinko hub a 600 usert
Ko.Li volt szerencsém megkapni azt a logot de ha nem haraxol nem kommentálom (teszem a dolgom tovább)
egyáltalán nem örültem neki de aki írta biztos így látja..aki meg olvasta majd eldönti..én már asszem túlléptem ezeken,hogy írogassak meg telefonálgassak(igaz eccer megprobáltam)
a balinko hub szépen halkan meghúzodva halad az útján(ha ott az a pár user elfogad)meg még két kedvenc hubomon elfogadnak mi lehet a bajom??
semmi..ha meg valaki privibe bújva próbál engem bemocskolni semmi másnak nem tartom...egyszerüen jellemtelennek...sorry ha túl offtopicra sikerült -
#5207 Nagyon helyes! Köszike! Már éppen ideje volt.
Csak nemtudom , hogy mennyire tünik fel neked, hogy az ÉN NICKEM sárgán villog! De ha ilyen jól elvagy látva ismerősökkel, akkor utánnanézhetnél, hogy az IPék mennyire egyezhetnek! Tudod én FÖLDI halandó vagyok, nemugy mint TE, és én napi 8 órás melóbol élek! Napközben kicsit érdekes lenne, ha otthon ülnék és a lábam és egyéb testrészeimet lógatnám!
Na erről ennyit!
Örülök, hogy leszállsz rólam a fórumban, de remélem, és nagyon ajánlom, hogy a jövöben is igy legyen . ÉS NEM CSAK A FÓRUMBAN! Én nemugatok rólad ,de te is fogd be velem kapcsolatban az agyalásaidat, MERT HAZUDSZ!
Köszike. -
#5205 Nemtudom mivan a kutyákkal :) Lemaradtam. -
#5204 Tudod mi benned a hányás?
Hogy velem beszélgetsz, miközben nemis vagyok gépközelben! De nagyon élvezem a Topic visszaolvasását! Cuki.
Én pedig mint mondtam, nemfenyegettem senkit! Megteszem a megfelelő lépésket és majd meglátjuk ki nevet a végén!
Az pedig, hogy te magadra veszel dolgokat ,csak azt bizonyitja, hogy valami vaj van a füled mögött!
A nekem irányult mondandódat pedig NEKEM is ird, és nekem azokra a dolgokra válaszolj ,amik mellet az én nevem van. Nemteljesen világos számomra miről is beszélsz!?
Nincs mit rendeznem veled. Telefonon sem kell hogy beszéljünk, mert az az emberekkel való kapcsolattartásra szoktam használni! Mondtam , hogy szakadj le rólam. Meg a témáról is! Nemhiszem, hogy ez olyan nagykérés. Vagy igen? -
#5203 -
Crazy Dog #5200 Légyszi ne idebenn... -
#5199 Mi van a kutyákkal? :))
Dogs rulz :))) -
#5189 Persze! Csak itt már ettől többről van szó!
Mert olyan emberek keveredtek ide, akik arra élveznek el, hogy másokat basztassanak!
Ennek meg asszem véget is vetek ,még igy a közepe felé. -
Crazy Dog #5187 Nem unjátok még, bakker? Egész egyszerűen ne reagáljatok egymás írásaira, tudjátok, az okosabb enged... -
#5186 Szia Delegate !
Nekem nincs ilyen problémám, mégis arra kérlek, h ha összerakod akkor küld át nekem lécci e-mailbe [email protected] címre .
Ha engem keresnek ezzel kapcsolatba akkor tudjam továbbküldeni .
Előre is köszönöm . -
INFO
a hubon a record 518 user !!!!!!
Címünk változatlanul balinko.no-ip.org:10001
"*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB
EMAIL: írjatok ha bármi gond lenne !!!
-
#5184 A fórum éppen attól volt szép ,hogy TE nemirtál bele.Megtaláltad a helyed ,a GUMISZOBÁBAN ,amit csináltam neked.
Nem fenyegetés volt, csak szóltam. Csak közölni akartam, hogy az illető zárja be az ajtót és ablakot, és mindig nézzen a hátamögé!
Sajnálom, hogy ez idáig fajult, de ugylátszik degenerált emberek nembirnak magukkal. Majd teszek már róla ,hogy bebirja fogni az illető a nagy pofáját! Undorító amit csinál.
És milyen furcsa, hogy éppen TE szólaltál fel ezzel kapcsolatban! Miért is? ehehe
Szóval. Nem fenyegetés volt, csak figyelmeztetés. És hidd el, hogy tartom is a szavam.
A rákos daganatot eltávolítom a DC-ről. Mivel másképp nemmegy, majd erőszakkal teszem azt!
Az mge, hogy hogyan teszem az éndolgom. -
#5180 Nah kérem. Akkor a mai naptól ( a hallottak és látottak alapján ) kissé hangnemet és módot fogok válltani emberekkel (?).
Ugyanis elég durva dolognak tartom, hogy ebben a közösségben emberek azzal szórakoznak a pöcsük helyett, hogy másokat ,akik esteleg tesznek is a userekért, baszogassanak, és azon legyenek hogy minnél inkább bemocskolják őket a degenerált agyalásukkal.
Mert esetlegesen más nézeteket vall az illető ,mint ő maga!
Az, aki ma este engem és hozzám közelálló személyeket szapult MÁSNAK a hátam mögött, annak ezuton is üzenem, hogy a következményeket majd az ÉLETBEN,nem a neten viselheti.
Úgylátszik ez lesz majd a megodás egyes degenerált , rákos daganatok eltávolitására a dc-n is.
Hát alkalmazzuk. -
marcedli #5179 a windows a gát...szarrá eszi a procit... -
Cat #5178 hülye kérdés egy kivülállótól aki még az életében nem használt DC-t (nem is akar, csak érdekli)
szal, mi a gát 1200 user felett, a szerver sávszélessége, a program szar hálózatkezelése, a program nagy gépigénye szerverszinten vagy az userek hülyesége? -
marcedli #5177 GRATULA!!!!
nagyon tetszik az ötlet, bár lehet hogy én magam nem fogok tudni jönni...
mindenesetre mindent bele, és csak így tovább!!! -
#5175 Szerintem lenne rá igény, és előre is köszönet érte azok nevében akiknek kell. -
#5173 Hehe...én csak örülnék neki ha annyian lennének nálad is mint nálam.
Az lenne a legjobb ha minden hubon kb 800 user üldögélne..
Az még idálisan normális szám.1000 felett nemnagyon kontrolálható a dolog. -
#5172 A Waterwave hub a mai napon a másfél hónapos fennállása óta először elérte az 5TB összmegosztást. (reszkess Neo... )
Az operátorok nevében is megköszönöm mindenkinek aki hozzájárult ahhoz,hogy elértünk idáig.
A napokban körbenéztem számos európai hubot és bizton állíthatom ,hogy az itthoniak rendelkeznek a legtisztább és legrendezettebb megosztásokkal ami elsősorban köszönhető a magyar hubok operátor csapatainak.
Minden elismerésem az összes operátornak kivétel nélkül mert nélkülük nem itt tartanánk.
Úgyhogy sok sikert kívánok minden magyar hub üzemeltetőjének és operátor csapatának.
Ennyi lenne s*ggnyalásnak tűnő szöveg ,bár én nem annak szántam. :)))
ßY€ !
jah igen: waterwave.no-ip.org :) -
hair_ceg #5170 Neo légyszíves tegyél be engem is a nyilvános hubok listájába.
a Hair-Hub cimei
hairceg.no-ip.org hairceg.sytes.net hairceg.dyn.hu
1 GB a min shared
56k, Isdn 1slot/hub /max 2slot/
dsl, chello 3slot/hub /max 9slot/
cable 3slot/hub /max 15 slot/
lanT16slot/hub /max 30slot/
lanT3 8slot/hub /max 40slot/
ezer köszönet Hair_ceg -
#5168 http://balinko.freeftp.org
Alex a jó dolog nagyon jó volt köszi
a ROSSZ meg még jobb rullla kellemesen megleptél 10000000000x köszi
-
#5167 Akkor mi a baj? -
#5166 http://balinko.freeftp.org
köszönjük a gratulát minden lehetséges!!!!
Heti 1 restart,atomstabíl hál istennek...
-
#5164 Gratula !
Remélem meg se álltok a limitetek teljesítéséig -
#5163 Ez meg mi? Regisztrált lesz/lett a KOLI?
*** Kapcsolódás koli.sytes.net...
*** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software.
This hub is for registered users only.
*** A kapcsolat megszakadt -
#5162 This hub is for registered users only (KOLI) ???
Szükség van erre? vagy csak ideiglenes!? -
JÓ ESTÉT......(info)
Átléptük ma az 500usert várunk továbbra is mindenkit szeretettel.....
"*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB
Köszönjük:))))
-
#5159 Mi van a KOLI -val ????
*** Időtúllépés
*** A cím nem elérhető
*** Időtúllépés
*** Időtúllépés