Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
irtam be a nicknevem és már fél órája ban-olva vagyok. Meddig még?
tudod nem a személyed mint a problémás fileokkal van a baj nem szeretjük a virust letölteni ha ezeket megszüntetted semmi okot nem látok a vissza tértedre gondolom az imélem tudod!!!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
cim:hungary2.dns2go.com v. hungary2.no-ip.com
kar,hogy nem egymasnak segitenek akkor amikor kell....
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne csodálkozz, ha erõsebb hangnemben szólnak neked, ha temagad se figyelsz igazán...
Amúgy: ha a Norton Antivirus 2002 -öt jól beállítod, akkor ilyen baki nem fordulhat elõ. Ja, és tessék néha olvasgatni is itt: Symantec Vírus Adatbázis
i2k
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tele vagy fertozott mp3 es jpg-ekkel....
nezd meg mindegyik file-od (ami mp3 vagy jpg) fertozott ott van mellette a pl akarmi.mp3 es az akarmi.mp3.vbs vagy akarmi.jpg es akarmi.jpg.vbs
virusirtok nem nagyon fogjak erezni mivel a .vbs eredetileg a visual basic scriptnek felel meg.....akik megirtak jol kigondoltak a virus azt csinalja hogy meg fertozi az osszes mp3 es jpg file-t meg kettozi oket es az outlockodban levo cimekre elkudl egyet egyet ( ha kitud jutni a netre) nem tul sok mindent tudsz csinalni vele en manualisan toroltem a gepemrol az osszes jpg es mp3 file-t ( search mp3 kijelol az osszes es del. ugyan ez a jpg vel is es ezutan lehet torolni a fertozotteket is...)
amint kitakaritottad Te is es a tobbiek is akik ki lettek rakva erte termeszetesen minden tovabbi nelkul johettek vissza.....
Azt hiszem mindenki erdeke,hogy ilyen "buzisag" ne terjedjen el.....
Mi van a hungary2-vel?????
Nem enged be, miközben "IP banned" üzenetet kapok.
Valójában egyetlen egyszer sem szegtem szabályt, mindig segítettem a többieknek, nem zárta le töltéseket stb.
Nem értem!
i2k
Jar Jar Bolic
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Úgyhogy megpróbálom csatlakozni a DC-re, ha egyszer leszakad, szépen kihúzom a f.s HDSNet 256kbs tûzforró kábelmodemet, majd az ügyfélszolgálatra fordulok, hogy elegem van ebbõl a sz.r.kodásból, megteszi vagy felbontani a szerzõdést...
Tud valaki a X. kerület, Gyakorló utcán milyen lehetõségek vannak? Chello? Másik net társaság: ADSL? Nagyon sürgõsen, akkor nem tudok olvasni a SG fórumot... 
Nem tudok semmirõl de rákérdezek. Kis türelemmel légy. Ugye nem azért van mert 10 mp-n belül többször próbálkoztál?
Mivel sokan mondták, mintha nem vezetnek be, pl. 30 GB forgalom után sem kap "büntetést". Érdekes, nyugodtan próbáld meg. Jaj, ne gondolj, hogy mennyi forgalmat bonyolít...
Én pl. egyszer volt naponta kb. 1 GB - 1.4 GB (feltöltés és download egyben és a sávszélesség szerint: 256kbs, neked lehet ez a dupla érték), azaz 1 hónap leforgatás alatt kb. 30 GB lehet, Chelló pedig 50 Gb felett, véleményem szerint. Ennyi. Bye!Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
- minek kell letölteni a katalógus könyvtárt???
- ha le akarom letölteni, mintha elrejtette volna, megijedtem egy kicsit, rájöttem: másik fülablaknál van, micsoda összevissza, hogy Queue-nél tölti a katalógust, Transfers viszont a fájlokról.
Furcsa a program, de összeségben nagyon tuti...

Magyar lapon nincs...
Elõny:
- max. 500 slot-ot lehet megnyitni, ez király!
- a description (megjegyzés) nagyon hosszan lehet vele írni, ez is király, mert nekem kell, a többi DC programok nagyon kicsik a megjegyzés... 😞 Alig tudok írni a fontosat...
Egyébként örülök, hogy megtalálod a Koala DC programot...

Thx Brucee Lee

Nekem olyan kellene, ami nem igényel GUI-t (cmdline rulez 😊) Már csak azért is, mert az a gép ahol tudnék DC-t futtatni (kellõ sávszélességgel és megosztási igénnyel), az egy szerverteremben van, vagyis nehezen bírnék vele fizikai közelségbe kerülni (úgy értem, odaülni a gép elé...)
Csak arra gondoltam, hogy biztos létezik olyan DC-kliens, ami van olyan kezelhetõ mint (volt) az opennap; s amilyen jelenleg a BitchX vagy az irssi...
LG
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
A fórumon legtöbbször emlegetett 2 progin kivül van még egy ilyen is, hogy Koala DC 0.3
http://www.koala.pl/IndexHun.html
Ezt ismeri vki, mi róla a véleményetek?
dev-ofpr.r31
Ez az operation flashpoint kiegészítõjébõl való, és csk ez a file hiányzik... Ngyon kéne, úgyhogy elõre is köszi és bocsi hogy offtopic voltam...
directconnecthun
http://dchun.hq.hu (reklám nélkül)
http://dchun.go.ro (reklámokkal)
http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu
csak jonnel mar,hogy elmondhassam

bejosz a hubba tolteseid elindulnak utana "hirtelen" eltunsz erdekes modon a te toltesed megy masoke megall....
zarjuk le a temat rakerdeztem toled privatban is arra se meltatal,hogy vissza boffents...
itt se tedd
Beszeretnék kerülni a Direct Connect-ba de nem értem , hogy kell valaki tudna segiteni.
Elöre is Köszi.

Megint rosszalkodik a HDSNet társaság...
Hiába akarom menni DC-zni, állandóan szakadt meg (leállásokról van szó) a netem, hát ez egy kib***ott állat...