Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bendek
nem megy
Honnan lehet megtudni miért vagyok kidobva mindenhonnan???
Enigma7
Sracok! Elkeszult a DC-sek Foruma is mar egy ideje! a regi forum teljesen megujult! Aki gondolja nezzen be..! Megcsinaltam a HUNGARY, HUNGARY2, KOLI -HUB forumat! Ugyan azon az elven mukodik mint az elozo! Check it 😉

ADATBANK HQ
Ujratelepités után rosszul
irtam be a nicknevem és már fél órája ban-olva vagyok. Meddig még?
mélben kérek ip cimet ill amit brabus mondott azokat rendezteted-e????
tudod nem a személyed mint a problémás fileokkal van a baj nem szeretjük a virust letölteni ha ezeket megszüntetted semmi okot nem látok a vissza tértedre gondolom az imélem tudod!!!!
irj egy uj levelet uj regkérésre hátha ugy gyorsabb lessz :-)))
Az azért nem igaz, hogy egy jól beállított NAV mindent megfog. Mert mi van, ha hamarabb zúg be a vírus, mintsem a detektor azonosítani tudná? Ráadásul ha kicsit is okosan írták meg, akkor az elsõ aktivizálódása után már nem fogja tudni leírtani a NAV, mégcsak meg se találja.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

na mi jol elkerultuk egymast... 😞 elmentem tv-zni miutan irtam ide...ha lennel meg jelezd..
a ban maris le van rolad veve...
Öröm hír: HUNGARY2 ujra megy 1000-el, Ryan meggyógyult. Mindenkit várunk szeretettel!!
cim:hungary2.dns2go.com v. hungary2.no-ip.com
milyen jo,hogy itt ennyi okos van...

kar,hogy nem egymasnak segitenek akkor amikor kell....
IMYke2.0.0.0
A problémát ugyanis már 2002. július 1-tõl kezeli a Norton Antivirus...

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Valamirõl elfeledkeztél, miközben nyílvánvalóan igyekeztél, de nem jött össze: ember hangon szólni.
Ne csodálkozz, ha erõsebb hangnemben szólnak neked, ha temagad se figyelsz igazán...

Amúgy: ha a Norton Antivirus 2002 -öt jól beállítod, akkor ilyen baki nem fordulhat elõ. Ja, és tessék néha olvasgatni is itt: Symantec Vírus Adatbázis

i2k

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

eloszor is nincs okod felhaborodni.....

Tele vagy fertozott mp3 es jpg-ekkel....
nezd meg mindegyik file-od (ami mp3 vagy jpg) fertozott ott van mellette a pl akarmi.mp3 es az akarmi.mp3.vbs vagy akarmi.jpg es akarmi.jpg.vbs

virusirtok nem nagyon fogjak erezni mivel a .vbs eredetileg a visual basic scriptnek felel meg.....akik megirtak jol kigondoltak a virus azt csinalja hogy meg fertozi az osszes mp3 es jpg file-t meg kettozi oket es az outlockodban levo cimekre elkudl egyet egyet ( ha kitud jutni a netre) nem tul sok mindent tudsz csinalni vele en manualisan toroltem a gepemrol az osszes jpg es mp3 file-t ( search mp3 kijelol az osszes es del. ugyan ez a jpg vel is es ezutan lehet torolni a fertozotteket is...)

amint kitakaritottad Te is es a tobbiek is akik ki lettek rakva erte termeszetesen minden tovabbi nelkul johettek vissza.....

Azt hiszem mindenki erdeke,hogy ilyen "buzisag" ne terjedjen el.....
A hungary2 scriptje, Rayen megadta magát a melegnek, sok user-t nem engedbe. A hibát mielõbb javitják, addig türelmeteket kérjük.
IMYke2.0.0.0
Srácok!

Mi van a hungary2-vel?????
Nem enged be, miközben "IP banned" üzenetet kapok.
Valójában egyetlen egyszer sem szegtem szabályt, mindig segítettem a többieknek, nem zárta le töltéseket stb.

Nem értem!

i2k

bolic
Tuti a fordításod, amúgy nem értem semmit, sajnálom... 😊 Ha jól tudsz kézzel jelelni, az jobban érthetõ lenne számomra...

Jar Jar Bolic

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

bolic
Sziasztok! Egy kis figyelmet akarom, hogy a netem rosszabbodik. Úgyhogy megpróbálom csatlakozni a DC-re, ha egyszer leszakad, szépen kihúzom a f.s HDSNet 256kbs tûzforró kábelmodemet, majd az ügyfélszolgálatra fordulok, hogy elegem van ebbõl a sz.r.kodásból, megteszi vagy felbontani a szerzõdést... Tud valaki a X. kerület, Gyakorló utcán milyen lehetõségek vannak? Chello? Másik net társaság: ADSL? Nagyon sürgõsen, akkor nem tudok olvasni a SG fórumot...

Szia!
Nem tudok semmirõl de rákérdezek. Kis türelemmel légy. Ugye nem azért van mert 10 mp-n belül többször próbálkoztál?
[HUN]Tomis
Talan aktiv or passiv mod?
danesz
Arcok! Miért nem tudok csatlakozni egyik hub-ra sem??? Kéne folytatnom a letöltéseket, és mindíg Disconnected from Hub van....
bolic
Inkább felejtsd el a korlátozásról. Mivel sokan mondták, mintha nem vezetnek be, pl. 30 GB forgalom után sem kap "büntetést". Érdekes, nyugodtan próbáld meg. Jaj, ne gondolj, hogy mennyi forgalmat bonyolít... Én pl. egyszer volt naponta kb. 1 GB - 1.4 GB (feltöltés és download egyben és a sávszélesség szerint: 256kbs, neked lehet ez a dupla érték), azaz 1 hónap leforgatás alatt kb. 30 GB lehet, Chelló pedig 50 Gb felett, véleményem szerint. Ennyi. Bye!

bolic
Ja elfelejtettem a hátrányt...
- minek kell letölteni a katalógus könyvtárt???
- ha le akarom letölteni, mintha elrejtette volna, megijedtem egy kicsit, rájöttem: másik fülablaknál van, micsoda összevissza, hogy Queue-nél tölti a katalógust, Transfers viszont a fájlokról.
Furcsa a program, de összeségben nagyon tuti...

bolic
Nagyon köszönöm szépen, ez nagyon tuti a Koala DC 0.4 verzió, sajnos csak az angolt tudok kihúzni... Magyar lapon nincs...
Elõny:
- max. 500 slot-ot lehet megnyitni, ez király!
- a description (megjegyzés) nagyon hosszan lehet vele írni, ez is király, mert nekem kell, a többi DC programok nagyon kicsik a megjegyzés... 😞 Alig tudok írni a fontosat...
Egyébként örülök, hogy megtalálod a Koala DC programot...
Thx Brucee Lee

Hi.
Nekem olyan kellene, ami nem igényel GUI-t (cmdline rulez 😊) Már csak azért is, mert az a gép ahol tudnék DC-t futtatni (kellõ sávszélességgel és megosztási igénnyel), az egy szerverteremben van, vagyis nehezen bírnék vele fizikai közelségbe kerülni (úgy értem, odaülni a gép elé...)

Csak arra gondoltam, hogy biztos létezik olyan DC-kliens, ami van olyan kezelhetõ mint (volt) az opennap; s amilyen jelenleg a BitchX vagy az irssi...

LG
Morpheus
Az a sok ital...Mondtam, hogy fogjad vissza, mert nem lesz jó vége...:o))))))))))))))

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Bruce Lee
El, hogy a ló rúgja meg.. 😊)) de korrigáltam 😊
Morpheus
Na mi van? Eltévesztetted a topikot?:o)))))))

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Bruce Lee
Hi srácok 😊
A fórumon legtöbbször emlegetett 2 progin kivül van még egy ilyen is, hogy Koala DC 0.3
http://www.koala.pl/IndexHun.html
Ezt ismeri vki, mi róla a véleményetek?
Gerry
Tudom, hogy nem ide tartozik, de eddig nem tudott senki sem segyteni... A következõ file kéne:
dev-ofpr.r31

Ez az operation flashpoint kiegészítõjébõl való, és csk ez a file hiányzik... Ngyon kéne, úgyhogy elõre is köszi és bocsi hogy offtopic voltam...

FreeHome
Öccsém! Hogy senki nem képes visszaolvasni. Csak 23 hozzászólást kellett volna bakker!
directconnecthun
http://dchun.hq.hu (reklám nélkül)
http://dchun.go.ro (reklámokkal)

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

en mar orak ota ott varlak
azt hiszem lesz egy rossz hirem nekem is...
csak jonnel mar,hogy elmondhassam
_Rm_
LOL 😊))))))))))))

ahogy latom ez egy kicsit elhuzodik...
persze
gyere csetre....

eloszor is ....

bejosz a hubba tolteseid elindulnak utana "hirtelen" eltunsz erdekes modon a te toltesed megy masoke megall....

zarjuk le a temat rakerdeztem toled privatban is arra se meltatal,hogy vissza boffents...
itt se tedd
vagyok hala -rm- nek
_Rm_
mindjart jon...
_Rm_
dchun.hq.hu
Sziasztok
Beszeretnék kerülni a Direct Connect-ba de nem értem , hogy kell valaki tudna segiteni.
Elöre is Köszi.

Kacsababa legyel mar.....:-))
ja..tejszin.dns2go.com MINDENKIT SZERETETTELL VÁRUNK
MEGINT MEGY A TEJSZINHUB A CIME: tejszin.dns2go.com MINDENKIT SZERETETTELL VÁRUNK
Ujra megy a TejszinHUB!!
dobj Ász-nak egy mailt. ([email protected])
bolic
Hmm... Megint rosszalkodik a HDSNet társaság... Hiába akarom menni DC-zni, állandóan szakadt meg (leállásokról van szó) a netem, hát ez egy kib***ott állat...

bolic