Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt az egyet viszont nem ertem,hogy azok akik tudnanak segiteni vajon miert nem teszik? meg ha nem is lehet kiirni ide a hub cimet (ezt se nagyon ertem miert) de bradley nek van am email je is... no mindegy nem ertek a lovakhoz... meg lassan huzok is masfele...

ize tomcs!! vartam rad... de en jobban birtam az insomnias tomcs-ot mert az az idoeltolodashoz jobban passzolt... =] feltetlen keress meg ;]
kedves bradley nem ennyit de tobbet is megerdemelsz... (maximalisan igazad van az ertesitesrol) sajnos a helyzet a kovetkezo amit en eltudnek mondani az keves lenne ...
mivel semmit sem tudok ... nem dc zem mar egy jo ideje es nem tudom milyen valtozasok mennek mik az uj cimek meg ilyesmi.... ide se nagyon jarok mar forumozni... szoval sajna nem tudok segiteni max asz email cimet tudnam neked megadni (de azt se tudo hogy egyaltalan O csinalja e a hubot) bar azt akar itt is ki tudod keresni....
masik nem veszekedtunk mi szeretjuk egymast meg ilyenek nekem kicsit nyers a modorom dehat ez van a barataim igyis szeretnek akinek meg zavarja a szemet egyszeruen ne olvassa el a hozza szolasaimat pffff =]
udv
Brabus
Bradley
Hmmmm... Kérném a kedves Hub opokat, mármint a H1 és a H2 opjait, hogy személyes vitáikat ne itt intézzék, örülnék neki. Mindenesetre,szeretném végre megtudni, hogy mi történt a Hub-balmármint a H1-el.

Brabus kollégát arra kérném, hogy legyen szives mondja el, azthiszem ennyit mindenesetre megérdemlek, a budapest hub óta folyamatosan több mint 40 gigám volt megosztva. Az op-ok mindig elvárták a teljes tiszteletet, legkisebb kihágásért is komoly büntetések jártak. Ha én meg adtam nektek azt a tiszteletet azt hiszem elvárhatok annyi viszonzást, hogy hogy legalább értesítetek, ha bármi baj van, elvégre, mindenkinek kötelezõ volt beírni az emil címét.
Errõl ennyit.
Neo urhoz annyit, hogy nem tudom szándékos volt-e vagy nem a félrevezetése, annyi biztos, hogy hogy nem sikerült, mert mindig is tudtam hogy az a két hub nem ugyanaz.

Úgymond két tökéletlen ember próbálja bizonyítgatni a másikról, hogy bûnös. Ha nem így van elnézést kérek, de addig amig valaki végre nem mondja el mi történt, ennyit tudok leszürni.

Elõre is köszönöm a válaszotokat....

latod hogy marmegint kotekszel ?? azt mondom vita akkor vita... de egye fene legyen beszelgetes....
wakeupneo
Dehogy vita! Beszélgetünk...

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

neo ne vitazzunk... nem tudom mi a hub cime nem is erdekel,hogy oszinte legyek nem jarok ide es nem is akartam bele okoskodni a dolgokba de tudod milyen beszed kenyszerem van neha =] meghat szurta a szememet...
az meg hogy milyn szempontbol latjuk a dc-t ...hmm hat nem sok jo velemenyel vagyok rola...
ugy ahogy van az egeszrol.... na de nem kesergunk eljen mindenki sokaig !!!
udv
Brabus
wakeupneo
Valóban nem szándékos volt,de azthiszem ez már mind1...
Egyébként milyen furcsa,hogy mióta belementem dogokba,azóta nempiszkáják a gépemet,meg a HUBal sem foglalkozik senki! De legalább arra jóvolt ,hogy más szemszögbõl lássam a DC-t! És ez most nem a jobbik szög.... Azthiszem Te is ezért nemjársz ide...
De azt te is tudod,hogy mindig ott a baj,ahova teszik.....ez van! Majd elmúlik,és akkor mindenki megint a sajátháza körül fog seperni!
De az hogy ilyen választ vártál...na igen! Csak jusson eszedbe ,hogy mi a TÁRGY HUB mostnai cime!!! Rögtön megérted ,hogy miért láttam én mást ,mint ami ott volt....na meg mert vak vagyok...

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

hmm valami ilyesmit vartam reakcioban... no mindegy
nekem sincs veled semmi bajom (teljesen partatlan vagyok meg a dc re se megyek fel)
csak olyan fura hogy Te mindig elnezel valamit a te ipdrol tortennek dolgok es Te sose tudsz semmirol...(nem kell felkapni a vizet csak hangosan gondolkodom....bar szerintem ez masnak is feltunt mar ...) a kancso dolgot vissza szivom de ha ismersz (es ismersz) ilyesmin nem nagyon kene fen akadni =]
je tomcs is feleledt... =] hat merre vagy ? hol keresselek? dc-re nem megyek azt ne is mond gyere msn re az email cimemet tudod.... az alapjan meg talalsz.. nem ez ami itt van megadva mert ez mar nem mukodik =](mondjuk a masikat se nagyon hasznalom...)
udv
Brabus
wakeupneo
Ehhh Brabus!
Sorry! Asszem elnéztem egy KETTEST! Nagyon hiányzik még ilyenekbõl is a balhé...😊))
Most hogy igy felhivták a figyelmemet (ilyen iszonyuan kultúráltan), BRADLEY helyesbítek ,hiszen nem azt a címet kérdezted amire én válaszoltam! Merthogy mint tudod Brabus ,a HUN2 címe is ugyan ez volt ,csak egy kettesssl több! De mivel megszünt a cím ,én azthidtem ,hogy azt kérdezi kedves barátunk! De szóval BRADLEY: Nemtudok segíteni,mert a másik cim kiadására nemkaptam felhatalmazást!
És Brabus veled nincs semmi bajom,de szerintem mindenki szokott tévedni! De mivel igazad van,és ferdének tünik a dolog ezért helyesbitettem!
De ettõl még nemvagyok "kancsó" ,mert tévedek asszem! Na mind1! Csak a mi kapcsolatunk sem igy indult!
De sorry,hogy rosszat irtam....
BRADLEY te pedig ne vedd figyelembe elõzõ válaszomat! A címet is felejtsd el!
sziasztok

ne szocsepejje ma hanem keress meg valamikor de napkozben mert ugy dontottem hogy mostansag ejszaka fogok aludni 😊))
ugyes huzas volt neo latod ,hogy egy kancso vagy Te is!! ha mar valaszolsz miert a magad hasznara? es nem arra amit kerdeztek....meg mielot elkezdenel horogni a kerdes: Röviden a Hungary.dns2go.com besokkalt? es a valaszod : Nemsokalt be,csak a címe megváltozott!
hungary2.no-ip.com
megered am Te is .....
FreeHome
Passz, de kikerestem a fórumból neked pár hozzászólást:
Egy Linuxos DC kliens a SourceForge -n.
http://sourceforge.net/projects/odc
Meg egy linuxos DC kliens, ami konzolos is (De van hozza GUI-is.
DCTC
http://ac2i.tzo.com/dctc/
DCTC (http://ac2i.tzo.com/dctc/). Parancssoros, de majdnem olvashatatlan, eredetileg egyfajta APInak írta a gyerek... Van hozzá valami scriptelhetõ interface is: CCCP (http://members01.chello.se/hampasfirma/cccp/). Ez egy kicsit egyszerûsít a dolgon, de sokat ne várj tõle. A DCTC-hez van GUI is, több is.
Linuxos DC kliens!! Nem parancssoros, hanem GUI-val rendelkezo:
dc-qt 0.0.3
http://prdownloads.sourceforge.net/dc-qt/dc-qt-0.0.3.tar.gz
Nézz szét ezeken a helyeken!

http://saltwater.try.hu http://livesets.try.hu

Herk
Sziasztok!

Felraktam a SuSE 8-at, milyen DC kliensek vannak linuxhoz?
Halihóóóóóó!!!!

látom, lenyugodott a fórum kissé....ah...hol vannak már a parázs viták!?:-)))

ja, ha már mindenki, akkor én is: Tomcs, mi van a hdsnettel?....csak nem vodás lettél???:-))))

aki rajong a megosztott cuccaimért, annak üzenem, hogy még mindig a f*szom tudja, mikor megyek vissza a dc-re...de dolgozom a témán:-)))

na, pussz mindenkinek, legyetek jók és jó töltögetést!!!

ja és a sok kedves kezdõ dczõnek:
dchun.hq.hu

dchun.hq.hu

dchun.hq.hu

dchun.hq.hu

dchun.hq.hu

dchun.hq.hu

dchun.hq.hu
branyi.elte.hu:1666
b-team.no-ip.org
balinko.freeftp.org
koli.dns2go.com
hungary2.no-ip.com
wakeupneo
Szia BRADLEY!
Nemsokalt be,csak a címe megváltozott!
hungary2.no-ip.com

Ott várunk...

bolic
Nincs véletlenül hibátlan VIDOCQ film nálatok? Ami nem kb. 681 MB méretû, talán nagyobb lehet.

Figyeljen mindenki!!!! Akinél van a VIDOCQ FILM, azaz kb. 681.12 MB méretû, azt kérem töröljön, mert a fájl SÉRÜLT!!!!

Összesen 17 usert találtam, akinél azonos a "sérült" fájlméret 5 magyar HUB-ból (Tejszín HUB kivételével )! Tehát vigyázzanak!

Bye!

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Bradley
Lehet, hogy már megkérdezték elõttem egy páran, de nincs kedvem az egészet végig olvasni.
Röviden a Hungary.dns2go.com besokkalt? Vége nincs tovább? Vagy csak én maradtam le valamirõl?

Ha valaki tudja mi történt kérem írja le!
elõre is köszi!

üdv: JimBeam

wakeupneo
uhhhh! oksa! Megszerzem!

oroy
NEo a logot szerezd meg !!! szuksegem van ra.

wakeupneo
Kár!
Akkor este majd otthonról....
Szia

oroy
neo en meloban vagyok 😞 most nics idom ICQ -zni.

wakeupneo
Megjött
Tudod FREEHOME, te a szívembõl beszélsz! De komolyan.... Annyira igaz, amit irtál nekem! De a többit majd a válaszban!
Legyél jó!

FreeHome
Küldtem választ is

wakeupneo
Szia Oroy!
Mi a szösz van az ICQ-val??

oroy
sziasztok, Neo megint nem mentel dolgozni :-)), meg ha csak igy a forumon jo latni egy par regi arcot, mint Freehome szia kar hogy nem DC -ezunk egyutt pedig vannak jo zeneim olyan amit kedvelsz te is, szia Tomcs mi van a netedeel?? felmontal a HDSNet -nek?

wakeupneo
HA VALAKINEK AZT IRJA KI A HUNGARY No'2 CSATLAKOZÁSKOR,HOGY BANOLVA VAN AZ IP-JE,AKKOR NE ADJA FEL! HAZUDIK A HUB....A HIBÁN MÁR DOLGOZUNK....
FOLYAMATOS PRÓBÁLKOZÁSNÁL BEFOGJA ENGEDNI!!!

wakeupneo
Szia FREEHOME!
Megkaptad a mail-emet?

FreeHome
Húú porcukor feladtad a leckét 😊 Majd kitalálok valamit. Addigis használj IE-t 😊))) Nincs jobb ötletem

wakeupneo
Szia!
Nemtudom ,hogy az ottani OPok ezt mennyire olvassák,de az most kicsit nehéz lesz ,mert átalakulás volt a HUBon!
De ha visszaolvasol,megtudod a választ,és azt is hogy hova lehet menni még azon kivül!
KOLI,TEJSZIN,B-TEAM,KISKERTEM,HUN2,
választhatsz...

G. Joe
Thnx! Ugy lesz!

http://deathfellows.hu/

G. Joe
Thnx!

G.Joe! Jaja, sokunkkal ez tortent, van szerencsere jopar mas magyar hub is, ne csuggedj! Ja, gyere a hungary2-re :")

wakeupneo
Sajnálom ,hogy Te is ugyjártál,mint itt olysokan!
Ha gondolod addig gyere hozzánk töltögetni ,meg ilyenek! A "csillagos" HUBra nemtudok neked mitmondani! ezek vannak....minden üzemeltetõ eltudja dönteni,hogy neki mi a jó.....bár szerintem a USER az elsõ...
hungary2.no-ip.com

wakeupneo
Akkor látom megoldódott! Örülök,mert ma kicsit késve keltem....Nincs kedvem melozni

G. Joe
hmmm, visszaolvastam ez elözö 30 hozzászolást!
Tanulságos volt!
Igy már nem kérdezem meg mi történt a hungary hubbal.
Szomoru hogy szo nélkül törölték a regeket!
Részemröl a Budapest ideje ota jártam oda. Mintegy 60Gb+ értelmes angyaggal! NEm értem, és nem is érdekel mi történt! Ászt, és az egykori opokat nem ilyennek ismertem. Az érdekes hogy több op ott hagyta õket. No Comment.
Kérjek vajon uj reget? Hmmm. Nem tudom akarom -e? Sok embert ismertettem meg a DC-vel, többet vittem be anno a Hungaryra is! Érdekes, hogy most kint maradtam. Ennyi. Tomcs, veled mi a picsa van? VOdárol netezel? HOl a hdsnet? Elköltöztél, vagy mi van?

szedd le rólam a ban-t plz! nem tudok felcsatlakozni a hungary2-re, valami oknál fogva, pedig nem követtem el semmit sem.

elõre is köszi!

Hi all !

Segítsen nekem valaki ! Elég béndzsike vagyok ehez az egészhez ezért kérdezlek titeket ! Én voltam regisztrálva a hungary.dns2go.com címen... ! Na már most ez az elmúlt 1-2 hétben halott !! Ennek mi az oka ?? Új cím, vagy újra kéne reggelnem ? Mit csináljak ! Pls Help !!!
Elõrre is thx a válaszokat !
Bye !
wakeupneo
ELINDULT A HUNGARY No'2 !!!

bolic
Mi van a Mátrix HUB-bal?

Miért tagadta meg a célszámítógépet most?

Szomorú vagyok... Brüháháháháááá!!!

IMYke2.0.0.0
Engem nagyon meglepett a Hungary2 körüli kavar... Õszintén szólva - és aki ismer a virtuális világból vagy akár személyesen is, az tudja, hogy nem vagyok smucig, adok, mikor csak tudok - én annak örültem, hogy regisztráltak léphettek csak fel: mert ezzel valóban kiszûrhetõvé válhattak a csalók! (Korábban én voltam a regisztráció egyik ellenzõje, a DC++ 0.18 miatt, azóta megváltozott a véleményem.)

Mindenesetre, el kell mondjam egyik legbelsõbb gondolatomat:az emberiség vesztét az irígység fogja okozni!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.::i2k::. .:: Ott-HUN-Lap::.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wakeupneo
Szia TOMCS!
oksa! de ha gondolod, küldj egy számot mailben,és felhivlak!
Azt hiszem az a legegyszerübb!

eni aze nem kereslek meg mert nem tudlak 😞(( majd ircre valahogy m1ek de ez a voda gprs nem az igazi 😞(((
wakeupneo
{{{{{{{{{{ HUNGARY No'2 RULEZ FOREVER }}}}}}}}}}

És ki tudja mikortól fog újra menni?
wakeupneo
Állitólag nemmegy! vagyis LEÁLLT! Persze ÁTMENETILEG!

ubi
mi történt a koli-val?????
wakeupneo
Szia BOLICom....

bolic
Neo engedelmeskedik...