14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Mihail #5672 Én is próbáltam az újabb verziót is, de az is bezáródik. -
#5671 Ezt jól megaszontad :o) -
#5670 Nekem is, tegnap még jó volt, de ma elindítom és bezáródik. Feltettem a legújabbat és az is ezt csinálja. Mi lehet a baj? -
Mihail #5667 Segítség!!! Amikor elindítom az internetet a DC plus egyszerüen becsukódik magától! Ez mi től lehet? -
#5665 En egy dolgot nem ertek!
Az odaig tok OK, hogy nem tetszik vkinek 1 hub, elviekben szabad orszagban elunk.
De, ha az nem tetszik neki, akkor nem jar oda, nem?
Ha nem jar oda, akkor honnan tudja, hogy mi folyik ott? Ha nem tudja, akkor a levegobe beszel, ha tudja, akkor jar oda, tehat megsem utalja az adott hubot. Nemde? -
#5664 Ne fikázzátok már a hubokat. Mindegyik olyan ,amilyen!
Kinek melyik felel meg, azon tartozkodjon. -
#5663 köszi Nomád megnézzuk... -
#5662 a Koli sem jobb.... -
#5660 Hát kedves 1netező!1. Jó lenne ha legalább a neved adnád nem itt ilyen állnicken nyomod magad!
2. Köztudott hogy az Opendc is tudja már a kickban, szóval nem tudom mit vagy felháborodva hiszen max 15 percig nem tudtál visszajutni!
Mellesleg a szabályzatot olvasd csak el!!!
http://speedy.webhop.info
-
Nomád #5659 Sziasztok!
Új HUB szerver, és speciális programok találhatók a DC InfoSzerver (http://dcinfo.tx.hu) oldalán! -
#5658 Hogy hogy nem? Na ez érdekes...
Nemértem mi a baj ,hogy nemvoltál még nálunk.
De talán majd elmondod mi a baj a hubbal, hogy felénk sem jársz.. -
#5656 Mirror1
Mirror2 -
#5654 Na viszlát urak/hölgyek. -
[HUN]Richard #5653 nem marad más mint a kora hajnal:)
-
#5652 megy az, csak sűrűn kell próbálkozni ;-)) -
[HUN]Richard #5651 Wakeupneo
sorry, de hozzátok be is kell férni:)
ez nappal nem megy:)
-
#5650 Nálatok? Nem tudom. Ha hiszed, ha nem, még soha nem voltam a Mátrixon. -
#5649 Szerinted nálunk nagyarcuak vannak? -
#5648 jav.: fértek ajtón tőle = fértek be az ajtón tőle -
#5647 http://utrum.dyndns.org:8000/
BCDC++, asszem most a 0.233-nál tart. És jó. :) Max. 8-ra korlátozz! -
#5646 Ok, átteszem hozzátok a törzshelyem. Remélem neketek még nem akkora az arcotok, hogy nem fértek ajtón tőle. :))) -
#5644 Erre csak egyet tudom mondani : menny máshová (hozzánk) -
#5642 Kedves Speedy HUB Op-ok!
B@sszátok meg, hogy azért bannoltátok az ip-met, mert volt 2 db tizenakárhány megás .wav fájlom megosztva (ami mellesleg a neten is így közismert->Szalacsi mix)? Hát igen, ez sokkal fontosabb, mint a 10 giga feletti cucc, amit megosztottam. Gratulálok. -
#5641 mi ertelme naponta beirni??????? -
Fritz #5640 Sziasztok !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
Nézzetek be hozzánk kevesen vagyunk még ,de remélem többen is lészünk
Címe : GARAZS-HUB.NO-IP.COM
a hub non-stop -
#5639 az én hubom nincs rajta még tökéletesen a listán sza nem biztos hogy tudsz rola de mindenkit vár szerettel a hair hub
haircceg.no-ip.org -
Fritz #5638 Sziasztok !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
a hub non-stop -
#5637 Nem hiszem hogy lopás, ha arra használsz egy nyilvános dolgot, amire szánták ... :-)))
De akkor "lopd újra" (Sam), mert ma este is frissítettem
Egyébként pedig mindenki használja egészséggel, azért csináltam ! -
Nomád #5634 Help!
Ismer valaki magyar rdf/rss szolgáltatást nyújtó weboldalakat?
Előre köszi a segítséget! -
#5633 koszi mostmar megy. rosszat raktam fel. -
Nomád #5632 Ajánlott olvasmány: http://dchun.hq.hu... -
#5631 Hi!
Gondom van a dc-vel. Beallitottam a settingeket a dchun.hq.hu oldalon leirtak szerint, utana a connectre kattintottam, majd az ablakban a publicra, kiirta hogy connecting, utana meg azt, hogy receiving response, aztan ez a felirat is eltunik, es nem tortenik semmi. Nem listazza ki a hubokat, mint a szemlelteto kepen.
Plz help.
Aquli -
#5630 Skacok, kisegitene valaki egy ipaq/pocketPC hub cimmel? Regebben mar megtalalatam egyszer, de en hue nem archivaltam, es uj install miatt az adat eltavozott az elektronikus vadaszmezokre...
MegaKoszi. -
#5628 [HUN]^McGuy^ és [HUN]sbiro:
1.) Mielőtt kirúgtok bárkit is, előtte figyelmeztethetnétek.
2.) Ha van egy szabály amit ha valaki nem tart be, akkor legyetek szívesek nem csak egy-két emberre, hanem MINDENKIRE alkalmazzátok !!
Magyarul: Ha valaki bemásolhat egy képet a közös csetbe, és nem kap érte büntetést akkor én miért kapok ?????
3.) Ha privátba írok valamit, ne az legyen rá a válasz, hogy kirúgtok....
4.) Érdekes, hogy itt legtöbbször a Mátrix-ot baszogatják, pedig ott mindenki, az OP-ok is tök normálisak, és segítőkészek veletek ellentétben !!
5.) Lehet, hogy Ti is egy nagy HUB vagytok, de azért még nem kell elszállni! Vannak tőletek nagyobbak is akik..... áhhh mind1
6.) Ide is beírom, nem csak privátba: Soha ne legyen nagyobb örömöd amiért kirúgtál! Bár ti még innen is kirúgnátok, ha tehetnétek...
csak ennyit akartam mondani,bocs mindenkitől ha egy kicsit hosszúra sikerült..... -
#5627 mi a faszom van??? nem lehet se a kolira, se a mátrixra bemenni, mind a kettő fullon van. kurva szar. ez a magyar dc-zés kezd egyre szarabb lenni. szarabb az anyag és szarabbak az emberek is. ilyen még nem volt, hogy nem tudtam volna bejutni egy hubra sem. (mátrix+koli). nem tom hán főben határozták meg az opok a limitet. de kezd elszállóssá válni a dolog. nem örülök. -
Nomád #5624 A DC Információs Szerver hungaryhublist.configja frissítve!!!
"Loptam" a guinevere.no-ip.org hublistjéből...
:-) -
Visi #5623 © Visi tegnap 22:28 | Válasz erre | #5618
Sziasztok !
Bolgog Nőnapot Minden Nőnek !
ÚJ HUB INDULT A "GARÁZS"
a hub non-stop
-
Nomád #5622 Csatlakozom az elöttem szólóhoz! BOLDOG NŐNAPOT!!!! :-)
(Már csak 5 nap...) -
#5621 ...::: FIGYELEM! A Matrix Network No'1 HUBon 2003. Március 9.-én 00.00.-tól a MINIMUM megosztás 15 GB-ra emelkedik! Kérünk mindenkit ,ezek szerint rendezze a megosztását! :::.. -
#5620 Boldog Nőnapot Minden Nőnek ,és neked is ZSHUN :o))