14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Nomád #5725 Köszönöm, köszönöm! :-) Lehet, hogy igazam volt? ;-) -
#5723 A Beállításokba ha beirtok a HUb listába több címet Nektek letölti mind az összes címről vagy csak az elsőről? -
Nomád #5722 Kedves userek és OPok!
A mai nappal lemondtam a MATRIXban OPerátori posztomról.... Ha valakinek szüksége van segítségre, (ha tudok) segítek. A DC InfoSzerver továbbra is üzemel...
(Kulcstalanná váltam!) :-) -
#5721 Nomad néha kiakadok rajtad ,de nagyon -
Nomád #5720 ....egy érdekes fejlemény. DC++0.232 Peace Edition nálam megy. Bár az is igaz, kőkeményen tűzfalat húztam fel. Kérdés... Van olyan aki ugyan ezt megcsinálta, és megoldódott a helyzete? -
Nomád #5719 Kedves, Xeon!
1. Ezt a Chellonál, és a T1+T3-as kapcsolattal rendelkezők miként tegyék?
2. Vaj' miért tiltják "bizonyos" HUBon az oDC-t? :-O Már inkább a "hacked", slotfaker, stb, stb dolgok veszélyesek... Mondj oko(kat) a tiltásra.... (Pl. CSAK?) -
#5717 Olvass vissza please!!!! -
#5716 Ne tégy semmit csak olvass vissza pár hozzászólást. -
TomBond #5715 Olyan problémám akadt, hogy amikor elindítom a DC++ -t akkor egy pillanat után be is záródik.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Mit tegyek? -
Nomád #5713 Akinek vacakol a sima DC++, az töltse le (próbálja ki) az oDC++ -t. Nálam is bemondta az unalmast a DC++, de az oDC nem! :-)))
A progi (is) elérhető a http://dcinfo.tx.hu-n!
Have nice day! -
Nomád #5712 Email ment neked!!! :-) -
#5711 Private message from PtokaX: Unknown user agent! Bye!
*** Disconnected -
#5710 Mitörpént? mi szarik be tőle? -
#5709 Ment a válasz...köszi hogy elküldted mégegyszer! -
#5708 Ja, 1 dolog! A hacked az 0.24, amitol a plotka besz@rik!
Csak jo tudni:) -
#5707 lila szivecskes nem kene?
-
#5705 Ok, mennek. -
#5704 Még mindig nemjött meg :(
Tedd meg légyszives hogy elküldöd még1szer ide:
[email protected]
Lehet hogy a freemail megint lehalt. köszi -
#5703 Okés! Ott folytatjuk -
Xboxman #5701 jo k bocs:) -
Xboxman #5700 Hehe kicsit olvasnom is kéne:) -
#5699 Olvass visza vagy 5 hozzászólást -
Xboxman #5698 Hi lenne egy kis problémán a dc++-al!Eddig tökéletesen működött,de most ahogy elinditom egy pillanatra bevillan utána bezáródik!Bármely verzióval ezt csinálja -
#5696 Igaz Qczi jott ra. :) -
#5695 Cukor
A hecked file-t bemásoltad a dc++ könyvtárba?
-
#5694 Furcsa, ha a regit inditom el, akkor mostmar az is egybol bezarodik. Szep dolog :) -
#5693 Neo: ment 2 mail. -
#5692 haj haj..az baj..ez meg nemismert hiba még :( -
#5690 A DC (eredti) Fórumán is irják, hogy gondjaik vannak bizonyos serverekkel ,és ez eredményezi azt, hogy a dc elinditás után kilép , mivel nemtalálja az adott cimet. Az a kliens ,amit az elöbb linkeltem ezt kikerüli ,igy az használható!
Mégegyszer a link:
http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe
-
#5689 Koszike! -
#5688 Engem keress meg ezzel kapcsolatban. Nálam van a lap. -
#5686 Szevasztok!
Jelenleg ki csinalja a dchun.hq.hu -t?
Át szeretném róla venni az összes anyagot az Mp3Portalra, csak jó lenne megkérdezni, hogy a tulajdonosa a lapnak belemegy-e?
Át lehetne irányítani az egészet a Portálra, mivel az most egy massziv szerveren fut és normálisan jelenne meg minden. Bárki tud uj hireket hozzaadni (persze el kell oket fogadni).
Kulon szerkesztoket lehet kijelolni hozza.
A Forum ugyszintén kicsit erősebb :)
Nomád: Nem Te irányitod most a lapot? Sajna a mailemre nem valaszoltal :( -
#5683 CSAK 5 BEIRÁST KELLENE VISSZAOLVASNI MIELÖTT RINYA LENNE...
Jesszusom....ezt nemtudom elhinni -
qczi #5681 na mar csak azt felejtetted el mondani hogy erre en jottem ra :)) -
#5680 Szal valoszinuleg a szerveren kurtak el valamit az ujabb verzio authentikalasanal es azer lep ki mer nincs lekezelve a hiba ami tortenik. -
#5679 Ketlem, hogy a windows lenne a ludas, inkabb ahol nezi a program az adatokat, hogy melyik a legfrissebb verzio ott akad ki a progi. -
#5678 http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe
Ezt szedjétek le addig ,mig a dolgok nemoldodnak meg! Nyugi ,csak a neve a HACK, egyébként sima 0.24 asszem -
#5677 Ja, de hogy hogy?????????? -
#5676 Erre varjatok gombot!!
Ugy tunik, hogy a winfos tiltja a DCt!!!
Tobb userem is sirt miatta! -
#5675 Unhandled Exception: DC++ just encountered an unhandled exception and will terminate. Please do not report this as a bug, as DC++ was unable to collect the information needed for a useful bug report (Yeour Operating System doesn't support the functionality needed, propably because it's too old)