14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#5793 LOL,
alap:DDDD -
#5792 Ugytunik, hogy a legjobb es legegyszerubb megoldas, ami muxik is, az ez:
ÍRD BE EZT A SORT windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
Koszi mindenkinek a helpet! -
#5790 +t
-
#5789 na, a nagyi ed. a masik:))
allaira folyik kifele a szemem az ilyenektol:)) -
#5788 Ebben van vmi!
Kinek a pap, kinek a papne, kinek a lanya:))
Reszemrol megertettem az indokod, koszike:)) -
#5786 A DC++ hivatalos oldaláról letölthető kliensek azok amik engedélyezettek a hubokon, tudtommal. Nálunk a minimum verzio a 0.18.
Én nemtalálom az oDC++ az oldalon...
Ha te igen ,légyszi linkeld be már :o)
Egyébként tudtommal a KOLI is hasonlo elvekett vall, vagyis régebben ez volt a szabály. Lerhet ,hogy azóta változtak ,de a legutobbi infom az ez . -
#5784 akkor mindenki figyelmébe csak annyit hogy a hubok szabályzatában az szokott álni hogy a használhato kliens a DC++ akinek ez nem világos az keressen más hubot vagy NEM KELL DC-znie -
#5783 Nem is igy reagáltam azthiszem. Csak elmondtam én is amit gondoltam. -
#5781 Ez nem is volt kerdes:)))
De azt meg mindig nem tudom, hogy MIERT tiltjak/tiltjatok!
-
#5779 Én sem vitáztam...felőlem Maci is azt engedélyez a hubján amit akar. Nálunk nemlehet és kész. Hogy máshol mit lehet és mit nem , az máskérdés.
Minden hubnak szive-joga eldönteni mik a szabályok!
És Maci.. Nálunk sincs diktatura, maximum igyekszünk rendet tartani! Nemhiszem ,hogy a 2 dolog ugyanaz lenne. Sikits ha tévedek. -
#5778 szunti gyere a wishre!
En NEM tiltom, bar szvsz kritikan aluli:)
-
#5777 Ja, es hozzateszem, hogy most feldobtam az oDCt, es kifolyik a szemem!!!
A funkciok jok, de a szin borzalmas! -
Nomád #5776 Édes istenem....ez nem semmi. Ebből indult: "Akinek vacakol a sima DC++, az töltse le (próbálja ki) az xDC++-t." Ez a szöveg csak segítő kéz próbált lenni. (Persze elfelejtve, hogy ez "OP" DC kliens.)Ezért sorry. Viszont az már közröhej, hogy képesek vagytok itt megint oldalakat elvitatkozni ezen.
OK, van ahol tiltva van, van ahol nincs. Majd a hungaryhublist.config-ba majd beirogatom, hol tiltják. Eddig akko' 2 HUB van... Ennyi... A DC++ bug a fórum segédletével megoldódott. Ez nem elég???? Ebből indult ki a vita... :-O -
#5775 szunti egy olyan kérés NE használd az odc klienset!!!!
nehéz megérteni???
vagy az éppen aktuális 10-15 hubon banoltatni akarod magad?????? -
#5774 Vegre valaki megved:)))
Kuldom orokos halam:)))))) -
#5770 szinte minden hub tiltja kwark azt a klienset -
#5768 azt hiszem minden nem user csalogato hubon tiltva van és ki van nevezve operátor dc kliensnek a tulajdonságai miatt -
#5767 2. HASZNÁLJ OPERA DC-T. INNNEN TÖLTHETED: http://gempond.com/odc/
EZZEL AZ A BAJ, H PL. A MATRIXON VMIÉRT OP-DCKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT USEREKNEK TILOS HASZNÁLNI...
NEM CSAK NÁLUNK TILTJÁK TUDTOMMAL! -
Otisz #5761 http://gempond.com/odc/download.php -
Otisz #5759 Vagy én hozzam létre ezt a fájlt? -
Otisz #5758 Ilyen fájlom nincs, így sajnos beírni sem tudom...
Azért kösz! -
TomBond #5756 Ezt a lerást az ELITE HUB-ról szedtem le:
<[OP]Kwark> A MAI NAPON TÖRTÉNTEK MIATT, ÉS A KÉRDÉSEK, GONDOK ELOSZLATÁSÁRA ÍRÓDOTT EZ A KIS FAQ.
A TÖRTÉNET:
A MA MEGJELENT ÚJ DC++ 0.24-ES VERZIÓ MINDEN BELÉPÉSNÉL UGYANÚGY KÜLDENÉ A KIS ÉRTESÍTŐJÉT AZ ÚJ FÍCSÖRÖKRŐL,
BUGFIXEKRŐL, AHOGY MINDEN ÚJ MEGJELENÉSNÉL TETTE EDDIG. AMIKOR A DC EZT AZ INFOT KÉRI AZ ÚJ VERZIÓRÓL AKKOR
TÖRTÉNIK A HIBA, AMIT NEM TUD LEKEZELNI, ÉS KILÉP, HA HAGYJÁTOK. MINDEN BIZONNYAL A SERVER OLDALÁN VAN A GOND,
AMIT BIZONYÁRA HAMAROSAN ORVOSOLNAK.
EZ A PROBLÉMA SIMA DC++-AL JÖN ELŐ, 0.18 FELETTI VERZIÓKNÁL
EZIDÁIG NÉGY MEGOLDÁS SZÜLETETT:
1. HASZNÁLD A http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe -RÓL LETÖLTHETŐ EXE-T. ERRE KELL KICSERÉLNI
A SIMA DCPLUSPLUSXXX.EXE-T
2. HASZNÁLJ OPERA DC-T. INNNEN TÖLTHETED: http://gempond.com/odc/
EZZEL AZ A BAJ, H PL. A MATRIXON VMIÉRT OP-DCKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZÉRT USEREKNEK TILOS HASZNÁLNI...
3. HA TŰZFALAT HASZNÁLSZ TILTSD LE A KÖV. IP-CÍMET: 66.35.250.209
4. ÍRD BE EZT A SORT windows/system32/drivers/etc/hosts fájl-ba: 0.0.0.0 dcplusplus.sourceforge.net
egyenlőre ennyi, sok sikert a küzdelemhez:)
-
#5755 Jo, legyen neked igazad:)
-
Otisz #5752 Sorry...nem crackelt, hanem hackelt...
...elírtam... -
Otisz #5751 Nekem a 0.24-es is rosszul működik...
Sőt, a crackelt DC++ sem jó...
Nekem csak az oDC működik tökéletesen, vagy a másik megoldás, hogy nem okézom le a hibaüzenetet. Végül is nem zavar. :-) -
#5750 Maci ne legyél már értetelen. Az oDC az OP verzio... Szerinted akkor minek a usernek? -
#5749 http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe -
#5748 cseréld le 0.24 esre -
#5745 Tuti?
Biztos, hogy a te kezed van a dologban:)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Nomád #5743 Gyerekek, ne veszekedjetek már az oDC miatt! Én elkövettem azt a hibát, hogy kitettem a weboldalra, és a DC++ hibája nem érintette azt a klienst. (Ugyanis máshová jelentkezik be.) Sorry... Minden HUBnak joga van megengedni vagy tiltani. Ez van... :-) -
Nomád #5740 Köszi Mókus, köszi MaciLaci! Nah, ennek a fórumnak (+ aDC-nek) ez a lényege! Segítsük egymást gyerekek!!! :-))) -
#5738 De miert?
Mit tud belole hasznalni a user?
-
#5737 én is tiltom az odc kliens használatát pedig az én hubom közel sincs akkora mint a tied Maci ezzel nem akarok senkit megsérteni de ha azt a klienset operátoroknak találták ki akkor csak operátorok használják /legalábbis ezen a véleményen vagyok/ -
#5735 Uhh semmit, csak a szelsoseges, incomplete, lolita, rape, face of death, .... cuccokat
Tovabbiakban a windows, program files, recycled, etc ket!
Attol hogy en nem rendezek diktaturat a HUBon, meg tiltok dolgokat!
Szabalyzat a http://wishmaster.no-ip.com cimen!
Ja, meg 1 dolog: qrvara kell meg user az 600 as limithez.... #5665 ismet all.....
1 jo okot mondj az oDC tiltasara! -
Nomád #5734 Elsőként az első címet próbálja elérni, ha nem megy, ugrik a következőre.... -
#5732 Maci! Nemakarlak bántani ,de te semmit sem tiltasz, csak menjenek a userek..
Álltalában sehol sem engedélyezett verzio az oDC++.
Erről ennyit -
#5731 Azt mar meg sem merem kerdezni, hogy miert...
MAS
En nem tiltom az oDCt, amelyik HUB tiltja, az erosen szoszke, leven az oDC funkcioi OP jog nelkul semmit nem ernek!
MAS
A DChez: 66.35.250.209 a DC site IPje (koszi mokus)!!!
Ezt tiltsatok ki! -
Otisz #5730 Engem most tiltottak ki a Balinkoról az oDC használata miatt... -
boroczky #5729 hello!
Hogy kell letiltani a xp -s tüzfalban? -
TomBond #5727 Bocsi, mindenkitől de megijedtem hirteln! Visszaolvastam letöltöttem minden ok!
Mégegyszer bocsi