Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Klón
Bocs!
Biztos igazad van, én csak jót akartam....
[HUN]Klón
Bocs!
Biztos igazad van, én csak jót akartam....
akkor masnak is mondom ne terjesszen marhasagot.. ha hiba van a filmben amit divfix-el kell javitgatni akkor a film mar nem lesz pontosan ugyanaz es akkor ott vagyunk hogy a vegen 10 embernek 10 fele van es nehogymar folytatnio lehessen egymastol 😞(( valahogy az ilyen marhasagok eszmeletlen modon tudnak terjedni, az se tudom pl ki talalta ki hogy win reinstallhoz formazni kell a winyot... de valahogy mindig a rossz megoldas marad meg az emberekben 😞
[HUN]Klón
figyi: amit leírtam az nekem mind mûködik !
és még valami: pont a KOLI-n hallottam ezekrõl !
nanana... aze ne gyartsunk mar ilyen hibas fileket
rollbackot nagyobbra mint a write buffer
az a tuti akkor soha nem lesz 1 db hibas filed sem. gyorsabb kapcsolatnal meg 30-40k veszteseg nem veszes... elolrol kezdeni meg semmit nem kell, max ha mar rossz akkor win commanderrel visszanyesni belole 1 kicsit. szal ha nem tudod inkabb ne mondd.. ha valami nem vilagos keress meg a kolin talan ma este leszek
boss
Koszi. mukodik.

[HUN]Klón
1.) ha filmet töltöttél, akkor a Rollback-et állítsd 4096 helyett, 0-ra. ha leszedted akkor nem árt a filmnek egy divfix.
2.) ha nem film, hanem valami más, akkor próbálkozhatsz a Rollback nagyobbra állításáva. (arra figyelj, hogy ez a szám 1024 többszöröse legyen)
3.) ha ezekkel a beállításokkal sem tudod folytatni, akkor sajna elõrõl kell kezdeni.

Remélem mindent jól írtam, nekem ezek be szoktak jönni.

sok sikert
boss
Sziasztok!

lenne egy gondom, megpedig az hogy nem tudom folytatni a letoltest egy-ket file-nal DC-n. A kovetkezo tortent: toltottem a filokat, kozben a gepem valamiert restartolta magat, talan elege lett az XP-bol , nemtom. Amikor mondom neki, hogy toltse le akkor kiirja hogy Download, aztan 1 sec alatt abbahagyja. Szoval gondolom megserulhetett a file, es nem tudja folytatni. Kerdesem hogyan lehetne valahogy elerni hogy foltassa a letoltest? Mit kell csinalni ilyenkor? Nincs kedvem 400Megat ujra letolteni.

Udv
BaLi

[OP]MaciLaci
Asszem 1 picit hamarabb iteltem, mint kellett volna!!
Ezert minden erintettol elnezest kerek!!!!
BOCSI!!!

Life is wasted on living!

[OP]MaciLaci

<10:36> *** Connecting to koli.sytes.net...
<10:36> *** Connected
<10:36> <<-KingSize->> Your Ass is Banned

Ugy tunik ez mar vegleges😊)))
Meg jo, hogy a tobbi HUBon ertelmes OPok vannak😊))

Mondjuk en vagyok a f@sz, hogy foglalkozok vele

pluhi
Hi all!

A problémám az, hogy el sem indul a DC++ 0.211. Szüttyög erõsen, majd a WinXP kevés memóriát jelez, (256MB +768MB virtual), a DC++ meg aszondja csá. A fura, hogy az elsõ inditásnál nem volt gond, bekonfigoltam, 2 percig szedtem valamit, majd ezután halt be.
Valaki hasonló problémával?
Kösz.
Kandurex
Most mé? Lehet, hogy valami izgalmas lotr2 linket tudott volna mondani....."DC nincs Warez"..ahamm....nincs...tényleg nincs 😞((

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bradock
A Direct Connect topicban nem warezolunk!
Hányszor keljen még elmondani!
Üdv! txt.-bõl tudok srt.-t csinálni????
[OP]MaciLaci
Fizetos FTP😊)
A
wishmaster.no-ip.com on akar nalam, akar meg 1 par embernel +talalod😊))
jo toltogetest!
Jah, van meg aliG, red dragon dvd rip (nem screener)

Kandurex
Nem láttam az Nforce-on.....Honnan? 😊) "nekemiszkell kicikém meg drágaszágom"

[OP]MaciLaci
amugy +neztem, offline uzik nem voltak kilove!
Rirugtam magam, a Guardian gyonyoruen jott!
Ja, van LOTR2 DVD ripem😊)))))))))))))))))))))))

Kandurex
Kész......Király vagy LINDA!!

offline uzik kilove.... azert egyszer elolvashatnad a szabalyzatot..
[OP]MaciLaci
Joccakat!!!!!!!!!

[OP]MaciLaci
keves slot bazz! 8 slot neked keves HUB futtatas mellett???????????????
ne ma Girl!
offline uzik kilove😊)
erdekes modon soha nem volt meg ebbol gaz!
Ja, a figyelmeztetest nem priviben szoktak?
En igen, asszem a tobbiek is!
Na, mind1
ez van😊)

HUB offline üzik be vannak állitva? Egyébként ez most kevés slot miatt volt..szóltam 2x is. 😞
[OP]MaciLaci
Nem
semmi nem jott
ez a vicces
meg 1 kickuzenet sem
es megint ban, nem kick
kapja be, aki szorakozik!
Ha elkapom, kitekerem a nyakat!

Na ez már megint nem én voltam. Nem kapsz kicküziket hogy ki volt és miért? Már az elõzõt is látnod kellett volna...
[OP]MaciLaci
Demon a 0.2 es a 0.211 kozott elvileg az a kulonbseg, hogy a 0.211ben van limit!
es talan a 0.211 nem felejti el berakni a DL queue ba berakni a cuccokat😊)
javitsatok ki, ha nem!

[OP]MaciLaci
Edes draga Girl!
Hogy szol az Op etikett?
vkit poenbol kirugni nem illik😊)))
NEM?

[OP]MaciLaci
KIRALY LINDA😊))))))))))
http://spring.pardey.org/kiraly_linda-himnusz_eges.avi
Eddig is ruheltem a csajt.....
Nomad jo 5let +osztani a limies DCt?
Fufu kosz a banlevetet!
Jah, mar sejtem a ban okat! Nem teccik a 0.2 DC!
De hogy miert?
A neomodus OK, mert szart sem latsz belole😊)
de a 0.2???????
Na, mind1!
Neo, vmikor bedobod a CDt?

THX

Akit érdekel, a MATRIX Network honlapjára felkerült a DC++ 0.211 Limites verziója. Megtalálható Nomad által átvariált DC++ 0.211 és a 02.11 Limites verziója is. Érdekessége, hogy MAGYAR!
A MATRIX Network honlapja: http://matrix-network.sytes.net

Megtalálható a weboldalon a MATRIX Fóruma is!
hat ez most marhara intelligens volt ugy az egesz.. valahogy rohadtul nem birom sajnalni hogy nem voltam itt.... fufu neked annyit uzennek hogy hagyd a fenebe ennyi erovel nekiallhatnal egy jo nagy darab folyami kaviccsal is vitatkozni....

ez a kirugjuk a brokkoli miatt dolog... ehh nem szeretitek az egeszseges taplalkozast? (csak hogy ma a ti "ertelmi" szinteteken mondjam kedves "elvonatkoztatott vilagban elok")
Esetleg keress rá... nekem beszokott jönni 😊)

Sziasztok!
Nem tudja valaki ,hol talalom a Himnuszt a "fantasztikus" Kiraly Linda eloadasaban?
[OP]MaciLaci
Fufu sikerult mar vmire rajonni????
140 USER we are the best😊))))

Igazad van, tokeletesen, nem vagyok egy regi ember ott. Viszont az mas kerdes, es ahhoz nem kell tul regi motorosnak lenni, hogy valaki "kicsit" tulzasnak erezze, hogy valos vagy inkabb velt serelmek miatt kirugdosod az embereket az elmeletileg "tars"HUB-nak hitt (legalabbis en annak hittem, lehet hogy rosszul tettem...) Matrixrol, mert az beirja a Koli nevet.
De nem izgat a dolog, a te HUBod.

Mindegy, a tema reszemrol lezarva. Ha akarsz valaszolj, viszontvalasz nem lesz.

[OP]MaciLaci
koszi

VLK Tudna mondani egy letölthetõ DC-oldalt(dll fáljal)vagy linket rakjon ki pls!
Elõreis köszike!

wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter

[OP]MaciLaci
Koszi, de tuti a ban!
<17:10> *** Connected
<17:10> <<-KingSize->> Your Ass is Banned
<17:10> *** Disconnected

wakeupneo

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]MaciLaci
Neo nem vagy egyedul!!!
Reg nem voltam harmadnapos😊)

wakeupneo
jaja! csak térjek már magamhoz..😊))))
Kész vagyok még mindig...hehe

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Iranon figyu....1 dolog: Semmi bajom veled ,de szerintem szálj le rólam, hanemtudod miért mi van, és nemlátod át a dolgokat rendesen! Te még csak most kerültél oda ha jóltudom, ugyhogy szerintem csendben kéne figyelned ,és sokat tanulhatnál ....persze nem tõlem...

[OP]MaciLaci
Szeretettel udvozlom a kolit, aki volt olyan kedves, es vmiert bannelt!!!!
Esetleg meseljetek mar el, miert!!
<12:44> <<-KingSize->> Your Ass is Banned
Kicsit lapos a duma😊))))
jah:

<12:40> < Guardian > This Hub Is Running Version 1.0.25 Of The --==Wishmaster==-- Hub software

[OP]MaciLaci
Hat ez nem igaz!!!!!!
jol be vagyok nyomva, gonolom feljovok, hogy elujsagoljam😊) Erre itt qrogatjatok 1mast😊)) KESZ!!!!!!!!!!!
amugy telleg vicces, amikor vmilyen nevre ugrik a bot😊) (pl no-ip) en is csinaltam, de csak poen szinten😊)
Aki nem ert most, az jogos, totalra be vagyok allva😊))

BBBBBUUUUEEEEEKKKKK!!!!!!!!

Nem, eleg messze voltam a sirvafakadastol.

Ezt inkabb szanalmasnak es gyerekesnek nevezem, hogy ilyen kicsinyes dolgokkal probaltal "visszavagni"...

wakeupneo
Azért remélem nemfakadtál sírva...
Mindenesetre kiszedtem..😊))

Fufuka! Bocs, tényleg nem akarok beleszólni a vitáitokba, de..... Ha a fórumon válaszolsz, és írsz dolgokat (és nem e-mailben vagy telefonon intézed) akkor ne csodálkozz, ha más is beleszól. (Utalás: #3813) És valóban semmi közöm a nézeteltéréshez, csak hát reagálom egy KÖZÖS fórumon megjelent hozzászólásra.
Szeretnék Mindenkinek eredményekben gazdag, boldog új évet kivánni! OP és HUBWAR mentest, sok letöltést, kellemes hangulatot, korrekt magatartást. Továbbra is áll mindenki rendelkezésére a DC Információs Szerver!!!!
Aprilisi trefa...ehe-ehe.
Forditva persze maskepp nevezned...

wakeupneo
Nekem kell dugulnom?

wakeupneo
SZERETNÉK MINDEN KEDVES ÉS NEMKEDVES DIRECT CONNECT FELHASZNÁLÓNAK BOLDOG ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!
JAH ÉS LETÖLTÉSEKBEN GAZDAGOT IS! 😊)

wakeupneo
Szeretnétek tudni az aktuális magyar HUBok listáját?

A DC++ -ban válaszd a Settings -> Advanced fület, majd legalul a "Download publichublist from:" mezõbe írd be az alábbi sort.
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"

...vagy látogass el a http://dcinfo.sytes.net címre