Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rollbackot nagyobbra mint a write buffer
az a tuti akkor soha nem lesz 1 db hibas filed sem. gyorsabb kapcsolatnal meg 30-40k veszteseg nem veszes... elolrol kezdeni meg semmit nem kell, max ha mar rossz akkor win commanderrel visszanyesni belole 1 kicsit. szal ha nem tudod inkabb ne mondd.. ha valami nem vilagos keress meg a kolin talan ma este leszek
2.) ha nem film, hanem valami más, akkor próbálkozhatsz a Rollback nagyobbra állításáva. (arra figyelj, hogy ez a szám 1024 többszöröse legyen)
3.) ha ezekkel a beállításokkal sem tudod folytatni, akkor sajna elõrõl kell kezdeni.
Remélem mindent jól írtam, nekem ezek be szoktak jönni.
sok sikert

lenne egy gondom, megpedig az hogy nem tudom folytatni a letoltest egy-ket file-nal DC-n. A kovetkezo tortent: toltottem a filokat, kozben a gepem valamiert restartolta magat, talan elege lett az XP-bol , nemtom. Amikor mondom neki, hogy toltse le akkor kiirja hogy Download, aztan 1 sec alatt abbahagyja. Szoval gondolom megserulhetett a file, es nem tudja folytatni. Kerdesem hogyan lehetne valahogy elerni hogy foltassa a letoltest? Mit kell csinalni ilyenkor? Nincs kedvem 400Megat ujra letolteni.
Udv
BaLi
Ezert minden erintettol elnezest kerek!!!!
BOCSI!!!
Life is wasted on living!
<10:36>10:36> *** Connecting to koli.sytes.net...
<10:36>10:36> *** Connected
<10:36>10:36> <<-KingSize->> Your Ass is Banned

Ugy tunik ez mar vegleges😊)))
Meg jo, hogy a tobbi HUBon ertelmes OPok vannak😊))
Mondjuk en vagyok a f@sz, hogy foglalkozok vele

A problémám az, hogy el sem indul a DC++ 0.211. Szüttyög erõsen, majd a WinXP kevés memóriát jelez, (256MB +768MB virtual), a DC++ meg aszondja csá. A fura, hogy az elsõ inditásnál nem volt gond, bekonfigoltam, 2 percig szedtem valamit, majd ezután halt be.
Valaki hasonló problémával?
Kösz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A
wishmaster.no-ip.com on akar nalam, akar meg 1 par embernel +talalod😊))
jo toltogetest!
Jah, van meg aliG, red dragon dvd rip (nem screener)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Rirugtam magam, a Guardian gyonyoruen jott!
Ja, van LOTR2 DVD ripem😊)))))))))))))))))))))))
ne ma Girl!
offline uzik kilove😊)
erdekes modon soha nem volt meg ebbol gaz!
Ja, a figyelmeztetest nem priviben szoktak?
En igen, asszem a tobbiek is!
Na, mind1
ez van😊)

semmi nem jott
ez a vicces
meg 1 kickuzenet sem
es megint ban, nem kick
kapja be, aki szorakozik!
Ha elkapom, kitekerem a nyakat!
es talan a 0.211 nem felejti el berakni a DL queue ba berakni a cuccokat😊)
javitsatok ki, ha nem!
Hogy szol az Op etikett?
vkit poenbol kirugni nem illik😊)))
NEM?
http://spring.pardey.org/kiraly_linda-himnusz_eges.avi
Eddig is ruheltem a csajt.....
Nomad jo 5let +osztani a limies DCt?
Fufu kosz a banlevetet!
Jah, mar sejtem a ban okat! Nem teccik a 0.2 DC!
De hogy miert?
A neomodus OK, mert szart sem latsz belole😊)
de a 0.2???????
Na, mind1!
Neo, vmikor bedobod a CDt?

THX
A MATRIX Network honlapja: http://matrix-network.sytes.net
Megtalálható a weboldalon a MATRIX Fóruma is!

ez a kirugjuk a brokkoli miatt dolog... ehh nem szeretitek az egeszseges taplalkozast? (csak hogy ma a ti "ertelmi" szinteteken mondjam kedves "elvonatkoztatott vilagban elok")
Nem tudja valaki ,hol talalom a Himnuszt a "fantasztikus" Kiraly Linda eloadasaban?
De nem izgat a dolog, a te HUBod.
Mindegy, a tema reszemrol lezarva. Ha akarsz valaszolj, viszontvalasz nem lesz.
Elõreis köszike!
wow eu arathor @ 60 gnome warrior , 60 NE hunter xavius @ 60 UD warlock , 60 UD priest , 57 tauren hunter
<17:10>17:10> *** Connected
<17:10>17:10> <<-KingSize->> Your Ass is Banned
<17:10>17:10> *** Disconnected

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Kész vagyok még mindig...hehe
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Esetleg meseljetek mar el, miert!!
<12:44>12:44> <<-KingSize->> Your Ass is Banned
Kicsit lapos a duma😊))))
jah:
<12:40>12:40> < Guardian > This Hub Is Running Version 1.0.25 Of The --==Wishmaster==-- Hub software
jol be vagyok nyomva, gonolom feljovok, hogy elujsagoljam😊) Erre itt qrogatjatok 1mast😊)) KESZ!!!!!!!!!!!
amugy telleg vicces, amikor vmilyen nevre ugrik a bot😊) (pl no-ip) en is csinaltam, de csak poen szinten😊)
Aki nem ert most, az jogos, totalra be vagyok allva😊))
BBBBBUUUUEEEEEKKKKK!!!!!!!!
Ezt inkabb szanalmasnak es gyerekesnek nevezem, hogy ilyen kicsinyes dolgokkal probaltal "visszavagni"...
Mindenesetre kiszedtem..😊))

Forditva persze maskepp nevezned...
JAH ÉS LETÖLTÉSEKBEN GAZDAGOT IS! 😊)
A DC++ -ban válaszd a Settings -> Advanced fület, majd legalul a "Download publichublist from:" mezõbe írd be az alábbi sort.
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"
...vagy látogass el a http://dcinfo.sytes.net címre