14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#6446 hat ha te igy gondolod, akkor no comment. -
#6445 Meg anyázásra is :DDDD -
#6444 A fórum csak technikai kérdésekre van. -
#6443 Akkor elmondom még egyszer érthetőbben!
Neo! Mióta ti nem csináljátok a hisztiket, NINCSENEK viták! Mennek a hubok, az opok segítenek egymásnak, a userek töltögetnek, és a dc egy egészen normális mederben folydogál!
és igazad van........ erről több szót ne is ejtsünk! -
#6442 Sehova se akar most beengedni.... ;( -
#6441 Neo az alsó sor, már ha az én hozzászólásomra gondolsz, nem rád vonatkozik. Ne legyél felületes és olvasd is a fórumot, ne csak lásd.
Remélem te is befejezted, mert szerintem több szót ez nem érdemel. Nekem nem veled volt bajom és nem is neked szóltam, nem tudom miért találtál meg, ha ezt az egészet "leszarod". Akkor szarjál már le engem is ha megkérhetlek és ne is szóljunk egymáshoz inkább, ha csak ismételni tudod magad és engem támadni! -
#6440 Erről a faker emberkéről eszembe jutott valami. Ma csináltam próbaképpen egy HUBot. Amíg nem tettem oda az autoregister mellé a pipát, csak ketten voltunk. Amint kipipáltam és felléptem, rá pár másodpercre megjelent kedvenc faker barátunk és egy másik is. Ez kicsit gondolkodóba ejtett. Szerintem ezek nem is DC klienst használnak, hanem valamilyen progit, ami a regisztrál HUBokat pásztázza végig és adott kereséseket indít el. Talán ez magyarázza azt a káoszt is, amit náluk lehet látni. Mivel nincs külön megosztásuk, hanem amit töltenek, azt osztja meg egyből a program is. Frissülni pedig azért frissít ritkán, mert nem sürün néz rá és a közbenső letöltések nem kerülnek bele a megosztásba. Hetek óta 150 GB körüli megosztása volt, csak ma vette lejjebb, méghozzá drasztikusan, mert gondolom rendezgette magának a dolgokat. Különben nem is sok értelme lenne fakerkodnia, hisz ekkora megosztással elég lenne, ha csinálna egy tiszta 30 GB-os megosztást és minden HUBra felmehetne. Szóval szerintem elég sok HUBra megy ő föl egyszerre.
Lehet hülyeség, de szerintem van benne ráció -
#6439 Valaki pls segítsen nekem!!!!!! sürgős lenne. :((( Még annyit, hogy tegnap este teljesen jól felengedett, de szakadtam a netről, és azóta nem tudok csatlakozni. -
#6438 Na tudod én ehez meg már nem is szólok hozzá sokat. Max annyit ,hogy nem elkoptak ember, hanem ráhagyták az okoskodó birkákra ,és más vizekre eveztek, hogy az okoskatörpök önelégülten örvendezhessenek gombaházaikban.
Ezért szarok én is erre az egészre.
De mint már emlitettem: Hajrá és öljétek meg egymást! Itt sem válltozik semmi... -
#6437 Ez az alsó sor talán rám vonatkozik? -
#6436 Szevasztok miért nem tudom használni ftp-ét?
kösszi a segitséget -
#6435 Valaki megtudja mondani, hogy miért nem enged fel a BALINKO HUB? Semmi üzenetet nem ír ki, csak a DC írja ki azt, hogy Connection refused by the server. -
#6432 Ki az a hülye, aki fix IP-s chello előfizető lévén irkál fel levelézési listákra? :DDDDD
213.46.246.92
bud-ink01.chello.hu -
#6431 Bocs, elfelejtettem még másik pár HUBot memlíteni. Szívesen járok Wishre is és Elitre is :)
Egyébként szerencsére, páran vették a fáradságot és hozzászóltak a témához, nekem az ő véleményük azt hiszem többet ér :))))
Na innen télleg lezárva a téma.
Fufuka, szerintem még levegőnek sem érdemes venni, mert üresebb, mint a légüres tér :))) -
#6430 Persze van még egy zseni uszító, de ő is el fog kopni, miután levegőnek nézi mindenki!
Szia AIR andriska!! Pá!
-
#6429 settings \ general és itt írd be az Ipdet, és a portot : 411
ha dinamikus IPd van akkor a http://b-team.uw -ról töltsd le a kis segédprogit ami folyamatosan követi az IP változásokat, így nem kell mindig átírkálni . ha ezek megvannak kell 1 újraindítás a DCnek . -
#6428 Na így már műxik! De hogyan lehetne aktívban? -
#6427 Menj at passiveba! -
K.András #6426 persze winfosban... -
K.András #6425 Változtasd meg a területi beállitásokat angolra, és menni fog... -
#6424 Először próbálom a DC-t...fent vagyok egy hub-on, de senkihez sem tudok csatlakozni és keresésnél sem talál semmit. Elolvastam a Gy.i.k.-ot és nincs tűzfalam. plz hlp! -
K.András #6423 "Érdekes módon nincs háború!"
"Hát, szerencsére a normálisak gyöztek!"
Agyhalál vazze, egy üzeneten belül ellentmondasz magadnak, ráadásul alátámasztottad Neo mondandoját is.Gratula fufuka te vagy a BEST :DDD -
#6422 Hali Fufu!!!!
Elloptak a telcsid?:)))))
Ugy 200x proszatalak hivni:)))))) -
#6421 Érdekes módon nincs háború! Elfogynak lassan azok akik próbálták szítani! Sokan megváltoztak, okosodtak, vagy csak jobban látnak dolgokat! De ez egy normális út. Voltak akik bíztak abban hogy ez nem fog így alakulni, és némi intrikával, uszítással megörzik helyüket ebben a világban! Hát, szerencsére a normálisak gyöztek! És ez mindig így szokott lenni! Maximum.... idő kérdése!!! -
#6420 Talan, mert 1es enyhen fasisztoid beutesu OPok szopatjak a nekik nem tetszo usereket, nemde?
/Ha meg emlexel xeroxra...../ -
#6418 azért kellemetlen lehet egy véleménnyel egyedül maradni, mint látom. Tudod, lehet nálad az jelenti a jófekséget, ha valaki mindent eltűr, hát én nem ilyen vagyok és barátaim szerint nem változtam semmit, szerencsére. Csak időközben több embert ismertem meg a DC-n és lehet őket jobban megkedveltem, mert közvetlenebbek és barátságosabbak, mint egyesek. Aztán ezt az veszi magára, aki akarja. BANolni tényleg nem szükséges, mert magamtól sem megyek többet oda, ezt megfogadtam. Wateren és Kolin is megtalálok mindent, amit keresek.
Bár valóban csináltam ennek a témának egy topicot, de azért írtam ebbe, mert ezt többen olvassák mint azt és nem véletlenül.
Na téma részemről is lezárva, mert mint látom az érdekelt még arra sem képes, hogy megvédje magát :))) és itt nem rólad vabn szó neo. -
#6417 Alul:)))
amugy http://dchun.hq.hu
itt szinte minden info fentvan -
#6416 Tök új nekem ez a DC...azt hol látom, hogy ki és mit tölt le tőlem? -
-
#6413 Neo!
Elismerem, hogy nem vagyok a regi!
Talan azert, mert mar nem vagyok oly naiv, mint amikor megcsinaltam a Wisht!
A portan soprogetesrol csak annyit, hogy neked fogalmad sincs a dolgokrol! ha lenne, nem dumalnal ilyen...
Gyere be neha wishre, tudod, hogy szivesen latlak, es nezz korbe!
Ja, a masik!
Elismerem, hogy nem vagyok olyan oreg DCs, mint te, de ahelyett, hogy jomagyar modjara fikaznal, inkabb meselned el a dorgest....
Mert ez a ne valts nicket duma olyan lapos, mint a kiszurt IFA gumi....
Igy nagyjabol ennyi!
Udvozlettel,
Maci
-
#6411 http://dchun.go.ro/
pl. itt találsz részletes hublistát -
#6408 Látom másoknak is kinyílik lassan a szeme! :))
Mellesleg, valóban változott Maci, átlát a dolgokon, azóta egyre több helyen szeretik Őt!!! :)))) -
acid1345 #6407 Vagy talán más embereknek is kezd kinyílni a szeme!
De ez elkerülhetettlen......
-
#6406 HI!
Szeretném megkérdezni, hogy mi a titka a Matrix HUB-ra való bejutásra? Nálam hibátlanul van beállitva minden...Mindig azt az üzenetet kapom, hogy : Sajnálom a HUB megtelt! 2-3 óra után bejutok egyszercsak /nagyritkán/, de mindig kb:850 user van bent...ehhez képest a limit ugye 1200user. HELP! -
#6403 LOL!
Nyaralsz??:)))
Ken ne foglalkozz vele! Nem eri meg!
byebye!
maci -
marcedli #6402 udv mindenkinek macedoniabol.....sajna itt a dc nem megy, mivel nato-eknal security kisse a net, de icqn kereshettek:-) meg egyszer udv mindenkinek!!!
jo toltogetest! -
#6401 Megint felbukkantál mint a influenza??? -
K.András #6400 Igen persze...Majd ti megtanitjátok a dolgokat, azt fingotok nincsen alap dolgokrol... -
Zsotie #6399 Köszi szépen a segítséget, mostmát tisztán látok.
Megcsináltam a változtatást és köszi a türelmet. (Nem régen kezdtem, ugyhogy most tanulgatom a dolgokat.) -
Zsotie #6398 Miket kértél?? Azok hozzám nem jutottak el!
Mivel nem voltam a gép mellet. Csak miután megszakadt a kapcsolat és újra be akartam lépni akkor vettem észre a "változást".
Akkor, hogy tisztázzuk a dolgot, milyen beállításokon változtassak????