Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Mert azért csücsülni én sem fogok!
Megnyugtatásként: Jelenleg nem tartozik semilyen "imádott hivatal" körözött eseményei közé...
Addig pedig amig ez igy van szerintem mehet bármi....Ez a dolog már igy is túlnötte magát mindenen, és hidd el , hogy tudnak róla,max nincs hiszti..
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Ilyen nekem meg soha nem volt!!!
Atlag napi 13-15 G a forgalmam, abbol tobb, mint 10 mindig fel😊)))
A DC szepsegei!
Life is wasted on living!
http://xyz.uw.hu/hub.jpg
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Fontos!
csinaltam a userek szamara 1 gprs connectos dc++t
remelem jol muxik, a testek alatt kiraly volt!
akit erdekel az leszedheti a http://www.tar.hu/wish-hub cimrol!
extra kent van benne bix is, mint connection type!!
remelem segit valamennyit
Elore is koszi!
Már nézem is
Reméljük, hogy pár éven belül elérkezik oda a DC 😊 Mindegy, azért még mindig ez a legkirályabb letöltõ cucc!!
Leirás-hogy mûxik-letöltés stb.
köszi
Mocza
Ezt te sem gondolod komolyan szerintem...olvass vissza ,megtudod mi az értelme ennek..
56kbps , GPRS és ISDN kapcsolatnál a minimum és maximum slotok száma 1 lehet.
DSL kapcsolatnál a hub-onként minimum 2 slot szükségek de maximum 6 lehet . A feltöltése sebességet minimum 8k-ra lehet beállítani
Chello-nál hub-onként 3 slot szükséges de maximum 9 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 10k-ra lehet beállítani.
Cable kapcsolatnál hub-onként minimum 3 slot szükséges de maximum 15 lehet. A feltöltése sebességet minimum 24k-ra lehet beállítani.
T1-es kapcsolatnál hub-onként 6 slot szükséges de maximum 30 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 200k-ra lehet beállítani.
T3-as kapcsolatnál hub-onként minimum 8 slot szükséges de maximum 40 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 500k-ra lehet beállítani.
Nekem sokkal jobban bejott a 4.1!
Ez mindent lejatszik
egyre tobb gondom van a DC-vel! Mar az 5. file-t toltom le 99%-ig, azutan meg ad egy rollback inconsistency errort. a furcsa az, hogy folyamatosan toltotte egy user-tol, egyaltalan nem szakadt meg a letoltes. Probaltam a rollbacket a write buffer fole rakni semmi hatasa, leszedtem a file vegebol par megat, majd folytatni akartam, megintcsak ugyanez a hibauzenet. A kerdesem hogy mikor ad ilyen hibauzenetet? mit ellenoriz le a DC ilyenkor. elvileg a rollback nem arra szolgalna, hogyha abbamarad a letoltes, akkor a folytatas elott ennyit lecsippent a file vegerol, es onnan folytatja a letoltest? Udv.
most komolyan nem lehetne abbahagyni a nev nelkuli hoborgest? ezt az egesz magyar dc-t nehany meglehetosen orult ember csinalja akik valahogy arra a perverz elkepzelesre jutottak hogy hubot inditanak csak azert hogy masoknak jo legyen.
na ha mindebbol nem esett meg le ez az egesz nem egy olyan dolog ami alanyi jogon jar, es barmifele alapja lenne annak hogy itt csak kritizalsz. mi ingyen es mindenfele ellenszolgaltatas nelkul ennyit tudunk, ha te hasonlo feltetelekkel tudsz jobbat akkor csinald ha nem akkor meg ne jarasd a szadat es legalabb a nevedet vallalnad fel.... nem is csoda hogy noname-nek is elege lett az egeszbol mert mindenki ot csesztette meg kritizalta gondolom a sajat hulyesege miatt is stb...
nem igazan ertek a socks mukodesehez, lehet hogy elvileg meg lehetne csinalni amit mondasz de dc tovabbra is normal passzivmodkent kezeli
Van valakinek tapasztalata az új 0.211-es DC++ Socks támogatásával? Ha sikerülne beüzemelni, nagyon jó lenne, mert akkor valószínûleg 2 socks-os felhasználó is tudna letölteni egymástól (ellentétben a passive móddal)
Nálam egy wingate proxy szerver fut, de csak egy HUB-hoz tudok így csatlakozni, a többinél azt mondja, hogy "A kapcsolódás Proxy szerver-hez sikertelen". Azon az egy hubon viszont teljesen jól megy minden. Próbálta már valaki más proxyval?
Mi lehet a baj?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Pedig Jo kis HUBod volt!
Telleg sajnalom!
Azert koszi minden user neveben a belefektetett munkat!
ezt írd be a settings/downloads/public hublist url helyére és frissítsd a hubokat!
mikor bejöttek a hubok ott leszen mellettük a kötelezõ megosztások is ! ... (:-)
gúdlakk
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
-Megosztás: file-> settings-> sharing fül itt van egy olyan gomb hogy: add folder /itt tudod megosztani a fileket, könyvtárakat/ az hogy hány GB legyen, az szinte minden hubon más. pl.:MATRIX 10GB, KOLI: 9GB.
-Slot:= fel/le-töltési szál. Szintén a Sharing fülön kell beállítani: Upload slots: 3/hub.
Ezeket a beállításokat DC++ 0.18-ra értsd !
Remélem hogy tudtam segíteni...