Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De pl. mi van vele akkor ha adsz a letöltésnek 1 Temp mappát is a beállításokban ?
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szóval: http://msdn.microsoft.com/downloads/default.asp?url=/downloads/sample.asp?url=/msdn-files/027/001/733/msdncompositedoc.xml
De újra kell indítani utána a gépet és arra én most lusta vagyok. 😊))
Azért köszi a tippet, nemsokára kipróbálom. 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
DE MEGLESZ! 😊)
koszike a tippet!
egyéb tippem nincs
es nem otthon vagyok, nem hagythatom igy 😞((
Azert koszi, ezentul hasznalni fogom!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
legalabbis elindult 😊
nekem hibátlan, de szedd le az én
Mswinsck.ocx-emet, és másold be oda ahol a GLO-search.exe van. Hátha így mûködni fog.
Szerinted?
THX, addig is!
ezen a HUB-on találtam: 217.211.20.83

van egy (par) olyan HUB amire regisztraltan lehet csak bejutni, de sehol nem latom, hogy hogyan lehetne regisztralni! (twisted-dreams.no-ip.org, pl.)
Alternativ valaszkent orulnek annak is, ha (gyors) lelohelyet mondana valaki a Spectrasonics Stylus Vinyl Groove anyaghoz....😊
Elore is koszonom!
De ha lusta vagy, hát tessék: http://dchun.hq.hu/
itt megtalálod a címet

Ezéé van az egész kitalálva
Amíg nem vagy kész addig sajnos a fájl "sérült" !

nem szeretnem hogy lassak, ha legorgetik a menut
alapvetoen erre is jo a no-ip.....
Hat, de igazad van! A minel tobb user a lenyeg, es hogy a user jol erezze magat😊)))))
Life is wasted on living!
Köszönet.
Az igaz h lényegesen magasabb volt a felhasználók száma, de ott is csoportok mûködtek. Egyenlõre nem azon kellene gondolkozni, hogy mi lesz ha nem lesz DC, hanem használjuk ki a lehetõségeket amennyire csak lehet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jah, kazaa is illegal, megis megy😊))))))))
A nicket + pont arra talaltak ki, hogy ne az igazi neveddel legy😄D es amig nem oposit vki 1
ellenort, addig nem lehet gaz

Life is wasted on living!
Ennyi eszem nekem is van..😊)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Viszont az , hogy nincs jogi alapja, nemjelenti azt,hogy TILOS. És amig ilyen tiltás nincs ,addig a hubok mennek. Majd ha lesz ,akkor kell vakarózni! Bár én sem örülök a cikknek, de ha már a terminálon ott van,nemhiszem,hogy gond lenne, ha a userek is elolvanák! Hiszen ez a fórum kb erre van. (vagy nem)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"