Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Nem tudjátok honnan lehetne ******************?
Bandee_
Nem tökölök már vele! 0.211-est használom!!! Nekem is jobban bevállt! Két hét múlva lesz majd 0.23, az majd jobb lesz!
Csori
Bandee_ akkor nincs rá 5letem, h miért csinálja . Nekem még soha nem törölt semmit 1ik verzio sem (0.22 sem), bár én a 0.211-et jobban szeretem .
De pl. mi van vele akkor ha adsz a letöltésnek 1 Temp mappát is a beállításokban ?

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Bandee_
Az automatikus sfv ellenõrzés ki van kapcsolva!!!! És így is törli a 0.22-es verzió!
Klon
kis ravasz 😊)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

1netező
Hát, ha ez segít:

Hali! Lenne egy kis problémám az industry giant 2 magyar változatával, mégpedig a következõ: full installnál a truck_terminal_old.bik azt mondja,hogy nézzem meg a fájl létezik-e,ill van-e hozzá jogosultságom. Mi lehet a probja?

1netező
Oppsz, nem fér ki a link, az elõbbi sz*r lett. 😞
Szóval: http://msdn.microsoft.com/downloads/default.asp?url=/downloads/sample.asp?url=/msdn-files/027/001/733/msdncompositedoc.xml

1netező
Õ a megoldás.
De újra kell indítani utána a gépet és arra én most lusta vagyok. 😊))
Azért köszi a tippet, nemsokára kipróbálom. 😊

Klon
halvány gõzöm sincs, nekem ilyen file-om nincs is.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

1netező
Te Klón!

Nálam vmi "Comdlg32.ocx not registered" gyíkja van! Ilyenkor mi a teendõ?
Thx.

Klon

ahh...most megtalaltam, 30-40kval mashonnan, de jon....igaz, dupla meret (nincs tomoritve), ugyhogy hosszu menet lesz ez is 😞
DE MEGLESZ! 😊)
koszike a tippet!
Klon
próbáld máskor is keresni, lehet hogy fogsz találni másik HUB-on gyorsabbat, és akkor folytatod onnan.
egyéb tippem nincs

haat...megvan, csak kokemeny 4k-val jon...az 4 cdvel szamolva annyi mint 😊))))
es nem otthon vagyok, nem hagythatom igy 😞((
Azert koszi, ezentul hasznalni fogom!
Kandurex
Most meg már nem vagyok....KÉSZ!...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Neo. Elárulnád, hogy miért lettem Bannolva a Matrixról???

Klon
én eddig mindent megtaláltam amit kerestem, remélem neked is bejön ez a keresõ 😊))

koszi, ezzel megy 😊)
legalabbis elindult 😊
Klon
nemtom...
nekem hibátlan, de szedd le az én
Mswinsck.ocx-emet, és másold be oda ahol a GLO-search.exe van. Hátha így mûködni fog.

szia, koszi, leszedtem... DE: valami mswinsck.ocx pronlemaja van.....->google, rakeres, activex-et leszed telepit ujraindit...TOVABBRA is ocx problema...😞
Szerinted?
Klon
Hello! töltsd le ezt a keresõt

Szerintem fogsz találni megfelelõt...

a 217-es beenged, de a masik nem...milyen felhasznalonal van meg? (nekem igazabol csak a 2,3,4,5 cd kellene image-ben 😊))
THX, addig is!
Klon
meg ezen is : 62.211.4.25

Klon
hello
ezen a HUB-on találtam: 217.211.20.83

Hi, tudna valaki segiteni:
van egy (par) olyan HUB amire regisztraltan lehet csak bejutni, de sehol nem latom, hogy hogyan lehetne regisztralni! (twisted-dreams.no-ip.org, pl.)
Alternativ valaszkent orulnek annak is, ha (gyors) lelohelyet mondana valaki a Spectrasonics Stylus Vinyl Groove anyaghoz....😊
Elore is koszonom!
ha valaki jobban megnezne.. van zip-es is, install csak a azoknak van gondolom akik a danlodmenedzserbol megklikkelve akartak telepiteni oszt panaszkodtak hogy "csak marhasagot kerdez".......
Klon
Mi lenne, ha egy kicsit visszaolvasnál ??????
De ha lusta vagy, hát tessék: http://dchun.hq.hu/
itt megtalálod a címet

hat mondd meg a cimet es talan meg probalkozhatok is
Csori
UI.: Mellesleg ezér is lehet, h nem tudsz csatlakozni .

Csori
Bugyi azé mert így van cucc bõven
Ezéé van az egész kitalálva

Miert hallistennek?
Csori
Bandee_ ha az sfv ellenõrzés be van kapcsolva akkor le is fogja vinni a nem teljes fájlokat.
Amíg nem vagy kész addig sajnos a fájl "sérült" !

Csori
Bugyi télleg nem ismerik sokan, de minden HUB fullon van hálistennek !

Bandee_
És a 0.22 azon kívül hogy 1.8 mega, meg olyan hülyeséget is csinál, hogy a félbe hagyott vagy ha megszakad a kapcsolatod törli az ideiglenes fájl-t egy 200 megás fájlom így tünt el. Úgyhogy uninstall 0.22 és mentem vissza a jó kis 0.211-hez!
[OP]MaciLaci
Ki gondolt masra?????

Life is wasted on living!

Pupcika
Végre már teljesértékü lettem és megy nálam is gond nélkül 😊))

magus
persze semmi olyan nem volt amit nem akartam hogy lassanak csak ugy erdekelt😊)

magus
ja sikerult koszi😊

[OP]MaciLaci
ha ujrainditod a DCt

magus
hogy lehet kitorolni azokat maiket regen kerestem?

nem szeretnem hogy lassak, ha legorgetik a menut

[OP]MaciLaci
Azt csak alap szinten ismertem, de itt a hubok emberekrol futnak, tehat a manust kell lekapcsolni ahhoz, hogy lealljon a hub, nem?
alapvetoen erre is jo a no-ip.....
Hat, de igazad van! A minel tobb user a lenyeg, es hogy a user jol erezze magat😊)))))

En nem tettem. Mar az nem tetszett, hogy 4X meret. Aztan install. Az eddigi beallitasok, felejtosek, ha kilepsz, akkor is megy tovabb (miert?), stb ... Marad DC++ 021, az legalabb normalis.
Hu ez jol jött épen meg szeretem volna kérdezni hogyan is müködik tegnap este kisérletezgetem de igy már valoszinüleg könyebb lesz.
Köszönet.

Csori
MaciLaci ebben sajnos tévedsz 😞 Nem kell "oposítani 1 ellenõrt ahoz, h bezárjanak valamit. Én használtam az Audiogalaxyt, és éppen full albumot töltöttem, mikor végleg bezárták.
Az igaz h lényegesen magasabb volt a felhasználók száma, de ott is csoportok mûködtek. Egyenlõre nem azon kellene gondolkozni, hogy mi lesz ha nem lesz DC, hanem használjuk ki a lehetõségeket amennyire csak lehet

Kandurex
RONESZ....dereng valami??? KI A FX AZ a RONESZ???

[OP]MaciLaci
Neo a film iras/nezes is illegalis! Nem csinalod???
Jah, kazaa is illegal, megis megy😊))))))))
A nicket + pont arra talaltak ki, hogy ne az igazi neveddel legy😄D es amig nem oposit vki 1 ellenort, addig nem lehet gaz

wakeupneo
OKÉS! csak azt meg nem mi irattuk..
Ennyi eszem nekem is van..😊)

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Bruce Lee
Egyetértek wakeupneo-val, errõl a "hatóságok" már régen tudnak max békénhagyják a usereket. 😊 Amíg van kazaa stb. többmilliós táborral, addig kisebb gondjuk is nagyobb lesz egy akár 1000-2000 fõs társaságnál (legalábbis szerintem, én bízom benne). Max ha tiltott dolognak nyilvánítják majd ezt az egészet, beindulnak a privát hub-ok, limitált létszámmal és ajánlásos bejutással. 😊
wakeupneo
Ebben igazad van, én a wc-n szoktam, ott meg nincs szél 😊
Viszont az , hogy nincs jogi alapja, nemjelenti azt,hogy TILOS. És amig ilyen tiltás nincs ,addig a hubok mennek. Majd ha lesz ,akkor kell vakarózni! Bár én sem örülök a cikknek, de ha már a terminálon ott van,nemhiszem,hogy gond lenne, ha a userek is elolvanák! Hiszen ez a fórum kb erre van. (vagy nem)

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"